Kirjoittaja Aihe: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa (Breivikin iskut)  (Luettu 438229 kertaa)

tba

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #510 : 23.07.2011, 03:59:40 »
Lyön Homma-riipukseni vetoa, että tekijä on maahanmuuttoklusterin työpaikkojen turvaamiseksi maahan otettu turhapaikanhakija, jota suvikset tituleeraavat pokkana "pakolaiseksi", vaikka tyyppi onkin muka matkannut halki Euroopan ilman papereita ja kertonut virkamiehille kurpitsavaunutason nyykkytarinan.

En näin uutena ihmisenä tiedä että mikä on homma-riipus ja mihin se palautetaan?

Veli Karimies

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 193
 • Liked: 313
 • Tampere
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #511 : 23.07.2011, 04:04:05 »
Täällä palstallahan on jo hekumoitu sillä että kyseessä olisi jihadilainen mut kappas olikin norjalainen hommalainen.

Et osaa ilmeisesti erottaa hekumointia ja spekulointia. Me olemme täälä spekuloineet ja sinä hekumoit nyt. Täälä on varsin tasapuolisesti spekuloitu tekijää nassen tai islamistin väliltä.

Ei kannata antaa tuon Hommavihasi sokaista itseäsi.

Sanglier

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 374
 • Liked: 74
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #512 : 23.07.2011, 04:07:14 »
Ilmeisesti Breivik on siis kommentoinut blogeissa.

Olisiko linkkejä?
Jotenkin päädyin jonnekin täällä olleita linkkejä pitkin. Näin nimen, blogia en tuntenut. Minerva jotain.

IDA

 • Vieras
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #513 : 23.07.2011, 04:12:25 »
Suurin osa julkisista tiedoista tyypin taustoista on ilmeisesti vielä tällä hetkellä tuosta Facebook - profiilista, joka oli vain jotain viikon vanha ja muutamista satunnaisista postauksista epäilyttäville sivuille.

ruikonperä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 092
 • Liked: 1055
 • Nazis everywhere!
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #514 : 23.07.2011, 04:16:03 »
Lipposen Päivi sanoo jotakin on noo noo.
Joku muu sanoo on jotakin muuta. Kaikkea sitä puhutaan.
Mikä on Valitun kansan osuus Euroopan tuhossa

lihansyöjähetero

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 313
 • Liked: 5
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #515 : 23.07.2011, 04:18:38 »
pidätetty epäilty norski on wikipedian mukaan sympatisoinut mm. winston churchilliä ja antifa-liikettä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
Paloheimo: Muuttoliike tuhoaa luontoa, latistaa kulttuureja, koska monikulttuurinen mosaiikki samankaltaistuu maiden ja maanosien välillä. Kulttuurien sekoittumisen nopeus ja tekninen tehokkuus köyhdyttää henkisesti ja synnyttää maailmanlaajuisen tasapaksun monokulttuurin.

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 663
 • Liked: 10910
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #516 : 23.07.2011, 04:19:02 »
Jos nyt on niin, että tämän iskun tekijä oli tosiaan islam-kriitikko ja konservatiivi nationalisti tai jotain sinne päin ja isku oli tosiaan kohdistettu hallituspuolueeseen, niin eikö tämä ollut sitä, mistä maahanmuuttokriitiikot ovat jo pitkään varoittaneet? Kun kyykytetään omaa kansaa ja nakerretaan ihmisten turvallisuuden tunnetta ja syyllistetään vielä päälle, niin jossain vaiheessa syntyy vastareaktio, joka on väkivaltainen. Nyt joltain säälittävältä p*skiaiselta napsahti päässä ja surullinen tulos on tässä.

Jos tämä käännetään maahanmuuttokriitikkojen niskaan myös Suomessa, kuten pelkään, niin se on kyllä todella todella väärin useallakin tasolla, koska maahanmuuttokriitikot ovat käytännössä ainoina varoittaneet mahdollisesta vastareaktiosta, kun kantaväestö saa tarpeekseen. Siis varoittaneet, eivät uhanneet. Tätä eroa on syytä korostaa, koska kuitenkin joku lukutaidoton toimittaja kyttää taustalla. Mutta eihän kukaan ole kuunnellut, vaan mokuttaminen on jatkunut Pohjoismaissakin yhä suuremmalla innolla.

Anti-Utopisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 7
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #517 : 23.07.2011, 04:19:38 »
Tämä ilmeisesti on miehemme:

http://nb-no.facebook.com/people/Anders-Behring-Breivik/100002651290254

Voin olla väärässä, mutta käsittääkseni juuri tuontyyppinen Facebook-sivu saataisiin, jos falseflag-taustatahot laskisivat jollain todennäköisyysalgoritmilla keskiarvon siitä, mitä kaikkea erilaiset Pohjoismaissa asuvat analyyttiset eliittikriitikot puuhastelevat politiikan ohella. Eli kyseinen Facebook-sivu haiskahtaa keskiarvona lasketulta profiililta eikä aidolta ihmisyksilöltä.

Entä onko yhdenkään aidon ihmisen Facebook-sivu noin johdonmukainen: pelkkiä aktiviteetteja, jotka sopisivat älykkäälle eliittikriitikolle? Ja jos olisi, niin onko kovinkaan suuri todennäköisyys, että kaikissa muissa valinnoissaan niin älyllisyydessään johdonmukainen ihminen kiinnostuisi sellaisesta epä-älyllisyyden huippuna pidetystä aktiviteetista kuin Facebook-sivun ylläpitämisestä?

Kaikkein synkin mahdollisuus on se, että eri maiden tiedustelupalvelut pitävät varalla itse tekaisemiaan Facebook-profiileja, jotka he sitten liittävät ennalta värväämiinsä muka "ääri-ideologioita" edustaviin juoksupoikiin, jotka hoitavat aina tarvittaessa iskujen operatiivisen puolen noudattaen kyseiseltä tiedustelupalvelulta saamiaan huippuasiantuntevia operaatio-ohjeita. Tämä hypoteesi selittäisi Norjan iskun omituisuudet ehkä kaikkein aukottomimmin. Jolloin on jäljellä enää kysymys, mikä tiedustelupalvelu on kyseisen Facebook-profiilin takana.

Kun Norjan iskua pohtii vähän aikaa yllä esittämieni eri näkökohtien valossa, niin todennäköisyys siitä, että kyseessä olisi pelkkä yksittäisen hullun isku, laskee niin lähelle nollaa, että vastoin tapojani väittäisin jo tässä vaiheessa, että tekijän täytyy olla joko false flag tai front organization:

- Väitetty lone wolf olisi Facebook-sivunsa pohjalta muka käyttänyt vapaa-aikansa lukuisten mytologia- ja sankarihenkisten TV-sarjojen ja elokuvien tuijottamiseen, älyllisen musiikin kuunteluun, yliopistokirjasto-tyyppisen (tosin pikemminkin rationaalisen kuin mytologisen) hömppäfilosofian lukemiseen ja tämän ehkäpä muutaman tunnin päivässä vievän viihteen ohella hankkinut loppuna vapaa-aikanaan jostain itselleen huippuasiantuntemuksen operaatiosuunnittelusta, kohteiden vaivihkaisesta tiedustelusta ja kohteiden priorisoinnista. (Itse en ole ikinä törmännyt netissä yhteenkään tavikseen, jolla olisi tietoa jälkimmäisistä aktiviteeteista tai edes tietoa siitä, mistä suunnasta tämäntyyppistä asiantuntemusta voisi ruveta hankkimaan).

- Unohtamatta metsästysharrastuksen kaltaista muun vapaa-ajan minimoivaa ulkoilmaelämää, joka muutenkin sopisi paremmin sosiaaliselle ihmiselle, kun taas aito lone wolf -älykkö varmaankin kävisi metsästystä mieluummin ampumaradalla.

- Sekä näiden tyypillisten köyhimysnörtti-aktiviteettien lisäksi väitetty lone wolf olisi käynyt siinä sivussa jollain ihmeen kaupalla vieläpä hyväpalkkaisissa töissä ansaitakseen rahat huippukalliisiin aseisiin ja räjähdysaineisiin.

- Sekä väitetty lone wolf olisi vieläpä siinä sivussa tutustunut (siten eristäytyvän koyhimysnörtti-profiilinsa vastaisesti) lukuisiin vaikutusvaltaisiin sosiaalisiin kontakteihin, joita tarvittaisiin kaikkien edellä mainittujen resurssien hankkimiseen.

Kannattaa ehdottomasti ottaa väitetyn lone wolfin Facebook-sivusta ruutukaappaukset. Kun lehdistö pääsee jyvälle yllä esitetyistä omituisuuksista kyseisessä Facebook-sivussa, niin saattaa käydä niin, että taustataho poistattaa silmänräpäyksessä kyseisen Facebook-sivun oman paljastumisensa välttämiseksi.

Onko muuten false flag otettu huomioon näissä iskuissa?

Jos todella olisi niin, että joku yksittäinen ihminen omaisi yli-inhimilliset kyvyt kaikkien edellisten keskenään ristiriitaisten aktiviteettien yhtäaikaiseen hoitamiseen (joihin normaalisti tarvittaneen kokonaisen tiedustelupalvelun erikoisoperaatio valtavalla budjetilla), niin kaipa hän olisi keksinyt sillä älykkyydellä paremmankin hyötysuhteen operaatioita kuin ruveta tappamaan lapsia sattumanvaraisesti.

Niinpä omituiset epäjohdonmukaisuudet tässä virallisessa selityksessä epäilyttävät minua todella pahasti. Joten on pakko esittää vastakkainenkin hypoteesi: ettei kuitenkin olisi käynyt niin, että joku raivopäinen Lähi-Idän diktaattori on halunnut lähettää (rent-a-local-hitman-taktiikkaa käyttäen) USA-Ranska-Britannia-akselin valtiojohdolle viestin pitää näppinsä irti Lähi-Idästä. Koska USA:n, Ranskan ja Britannian valtiojohdon omat turvatoimet ovat liian tiukat tällaisen iskun toteuttamiseksi, niin viestin välittämiseksi ehkäpä valittiin pehmeämpi kohde Norja, jonka uhreista sen paremmin USA:n, Ranskan tai Britannian valtiojohto ei piittaa riittävästi käynnistääkseen vastakosto-operaatiota.

Tätä hypoteesia tukisi sekin evidenssi, että - kuinka ollakaan - heti iskun jälkeen terroriviestin oletetut todelliset kohteet kuten Sarkozy ja NATO-Rasmussen kiirehtivät esittämään surunvalittelunsa Norjalle. Solidaarisuudenko takia vai siksikö, että Norja joutui välikappaleeksi heidän ja Lähi-Idän diktaattorien veriseen vendettaan?

Mikäli näin olisi, niin yhdenkään länsimaan valtiojohto ei voisi julkisesti ilmoittaa tietävänsä asiasta, sillä länsimaiden kansalaisethan raivostuisivat siitä. Niinpä sekä terrori-iskun taustataholle että länsimaiden valtiojohdolle olisi kummallekin kätevää sitoutua julkisuudessa siihen meriselitykseen, että "kyseessä oli yksittäinen hullu, jolla oli yhteyksiä äärioikeistoon". Mutta kummatkin tietäisivät kaikessa hiljaisuudessa iskun todellisen taustatahon ja motiivin. Se omituinen evidenssinpalanen, että Norjan valtiojohto arvioi uhkan maksimilaajuuden niin suureksi (eli pikemminkin Mumbai-laajuiseksi ja siten paljon yksittäisen lone wolfin maksimipotentiaalia suuremmaksi), että käynnisti peräti ministereiden evakuaatio-operaation, kuitenkin saattaa paljastaa juuri laajoihin operaatioihin kykenevän taustatahon voimannäytön olleen todellinen selitys Norjan tragedialle.

Ja - kuinka ollakaan - jostain kaivettiin jo (ennen analyysin tekemiseen tarvittavan riittävän evidenssin paljastumista) puhuva pää eli "terroristiekspertti" Magnus Ranstorp vakuuttelemaan, että sisäpoliittisella motiivilla toimiva yksittäinen hullu olisi iskun takana: "Men ju mer jag hör om skjutningen på lägret, desto mer vittnar det om en inrikespolitisk galning som har gått helt ur styr." Vaikkakin myöntäen, että "Jag håller alla teorier öppna." Jäivät sitten jostain kumman syystä terroristiekspertti Ranstorpilta ottamatta huomioon yllä amatööripohjalta esittämäni omituisuudet, jotka viittaavat täysin päinvastaiseen johtopäätökseen: eli hänen omilla sanoillaan "Det finns inget fall i Europa som vittnar om något liknande ... det brukar vara väldigt sällsynt att man så professionellt ska kunna utföra en sådan här aktion". Mutta jos länsimaiden valtiojohto haluaisi salata iskun todellisen taustatahon, niin silloin Magnus Ranstorpin kiidättäminen antamaan lausuntoja lone wolf -iskusta olisi aivan loogista.264726536@hotmail.com

K.K.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 554
 • Ääriagnostikko
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #518 : 23.07.2011, 04:20:27 »


Täällä palstallahan on jo hekumoitu sillä että kyseessä olisi jihadilainen mut kappas olikin norjalainen hommalainen.


Eikös ne/me Hommalaiset ole natseja..?


Wikipedian mukaan epäilty tekijä arvosti muun muossa kuuluisaa anti-natsia.

" He expresses his sympathies for Winston Churchill and Norwegian anti-nazi World War II hero Max Manus"http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik


Ja mitä tulee islamisteihin ja terroritekoihin ,niin poikkeus vahvistaa säännön.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2011, 04:25:43 kirjoittanut K.K. »

Marjapussi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 396
 • Liked: 1077
 • Kollaa Kestää
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #519 : 23.07.2011, 04:22:54 »
Käsittääkseni sekä tekijä, että suurinosa uhreista on han-norjalaisia, joten on hieman vaikea ymmärtää sinänsä järjettömän teon kytköksiä maahanmuuttokritiikkiin.
Marokon kauhu oli sanansa mittainen eikä velipoikakaan jäänyt Aarnea pahemmaksi epätoivotun maahanmuuton estämisessä. Mutta kuka tulee torjumaan aiheettoman turvapaikkaturismin?

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 138
 • Liked: 37568
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #520 : 23.07.2011, 04:28:23 »
Ilmeisesti Breivik on siis kommentoinut blogeissa.

Olisiko linkkejä?

Tässä facebooksivu. En ole jäsen, joten en näe kaikkea. Tässä se mitä näin.

http://www.facebook.com/people/Anders-Behring-Breivik/100002651290254?sk=wall

1. Henkilöesittely Max Manuksesta, joka kuului Norja vastarintaliikkeeseen II maailmansodan aikana (vastusti natseja), ja taistelu Suomen puolella talvisodassa vapaahetoisena. (artikkeli wikistä)

2. Kirjaesittelyjä (artikkeleita wikistä)

William James
Consequences of Pragmatism
On Liberty
Nineteen Eighty-Four
The Trial

3. Elokuvat:

Gladiator,
300,
Dogville
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 663
 • Liked: 10910
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #521 : 23.07.2011, 04:40:09 »
Käsittääkseni sekä tekijä, että suurinosa uhreista on han-norjalaisia, joten on hieman vaikea ymmärtää sinänsä järjettömän teon kytköksiä maahanmuuttokritiikkiin.
Minusta taas se on loogisempaa kuin että tyyppi olisi kohdistanut tekonsa esim. maahanmuuttajiin. Jos joku tulee tänne esim. paremman elintason perässä, niin se on hyvin ymmärrettävää ja hankalapa siitä on siksi syyllistää tulijaa. Hän ajaa omaa etuaan ja toimii inhimillisesti. Mutta sen sijaan vähemmän ymmärrettävää on se toiminta, jossa oman maan poliitikot tai puolueet päättävät oman maansa kustannuksella ottaa tänne ihmisiä, jotka esim. tulevat vain elintason perässä. Kyllä minäkin näen Suomen tyhmän maahanmuuttopolitiikan olevan päivi lipposten syytä, enkä maahanmuuttajien. Tällä logiikalla voi selittää kohteen valinnan jos tekijä on katsonut, että kyseinen puolue on vastuussa tilanteesta, joskaan en ymmärrä, millainen kiero ja sairas mieli tarvitaan, että katsoo teinien olevan jotenkin vastuussa jonkin puolueen toiminnasta. Eiväthän nuoret edes ymmärrä politiikasta mitään, tosin eipä tuollaisen teon tekijältä rationaalista ajattelua voi mitenkään odottaa.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2011, 04:42:56 kirjoittanut elven archer »

tba

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #522 : 23.07.2011, 04:41:34 »
Ja taas alkaa kuorolaulu että kyseessä on mikroskooppisen pieni ryhmä. Olé Norrback ehti ensin. Niinhän se aina on. Mutta mitä enemmän epämääräistä porukkaa maahan virtaa, sitä todennäköisempää on että mukana tulee ääriajattelijoita. Verkostot kasvavat kuin syöpä.

On tietysti vähän epäreilua kommentoida näitä viestejä kun tiedossa olleet faktat ovat muuttuneet sitten kirjoittamisen, mutta kun nyt kuitenkin alkaa olla selvää että kun kyseessä olikin sekaisin oleva maahanmuuttokriitikko, niin mitä enenmmän epämääräistä porukkaa, sitä todennäköisempää että...

Suomessa poliittisen väkivallan peli avattiin pride-iskuilla viime vuonna. Toivotaan että kukaan kotoperäinen hullu ei tästä innostu. Ei saa yleistää. Eihän?

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 663
 • Liked: 10910
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #523 : 23.07.2011, 04:50:57 »
On tietysti vähän epäreilua kommentoida näitä viestejä kun tiedossa olleet faktat ovat muuttuneet sitten kirjoittamisen, mutta kun nyt kuitenkin alkaa olla selvää että kun kyseessä olikin sekaisin oleva maahanmuuttokriitikko, niin mitä enenmmän epämääräistä porukkaa, sitä todennäköisempää että...
Tottahan se on, että mitä enemmän "epämääräistä" porukkaa, mutta "epämääräisten" suomalaisten määrähän ei lisäänny maahanmuuttokritiikin lisääntymisen myötä, koska "epämääräiset" suomalaiset ovat Suomessa myös ilman maahanmuuttokritiikkiä. Epäreilua on tietysti masentaa sinun trollaustasi näin puhtaalla logiikalla.

Lisätään nyt vielä se, että maahanmuuttokritiikki on jo hillinnyt maahanmuuton pahimpia älyttömyyksiä ja jos joku tekee iskun maahanmuuton seurausten motivoimana, niin silloinhan se tapahtuu maahanmuuttokritiikistä huolimatta, eikä siitä johtuen. Voihan hitsin hitsi, taisin jo viedä kaiken riemun sinulta, joka luulit jo olleesi kovin nokkela?

Lainaus
Suomessa poliittisen väkivallan peli avattiin pride-iskuilla viime vuonna. Toivotaan että kukaan kotoperäinen hullu ei tästä innostu. Ei saa yleistää. Eihän?
Ihmiset aivot yleistävät joka ikinen hetki, koska se on meille ainoa tapa käsitellä tietoa. Totta kai saa yleistää oikein, en vain näe tuossa mitään yleistystä.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2011, 04:55:29 kirjoittanut elven archer »

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 660
 • Liked: 2325
 • Normaali erilainen.
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #524 : 23.07.2011, 04:55:53 »
Ja taas alkaa kuorolaulu että kyseessä on mikroskooppisen pieni ryhmä. Olé Norrback ehti ensin. Niinhän se aina on. Mutta mitä enemmän epämääräistä porukkaa maahan virtaa, sitä todennäköisempää on että mukana tulee ääriajattelijoita. Verkostot kasvavat kuin syöpä.

On tietysti vähän epäreilua kommentoida näitä viestejä kun tiedossa olleet faktat ovat muuttuneet sitten kirjoittamisen, mutta kun nyt kuitenkin alkaa olla selvää että kun kyseessä olikin sekaisin oleva maahanmuuttokriitikko, niin mitä enenmmän epämääräistä porukkaa, sitä todennäköisempää että...

Suomessa poliittisen väkivallan peli avattiin pride-iskuilla viime vuonna. Toivotaan että kukaan kotoperäinen hullu ei tästä innostu. Ei saa yleistää. Eihän?

Sinä siis syytät suomalaisia maahanmuuttoa kritisoivia ihmisiä Norjan tragediasta?
Vai mitä helvettiä sinä oikein vihjailet? Saatanan kotoperäinen hullu.
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 138
 • Liked: 37568
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #525 : 23.07.2011, 04:57:10 »
Juoni paksuuntuu.

"Tonight, we unleash hell"

Anders Behring Breivikin Facebook-sivulla http://www.facebook.com/people/Anders-Behring-Breivik/100002651290254?sk=wall esitellään leffoja, joista yksi on Gladiator. Sen yläpuolella seinässä lukee

Lainaus
Tonight, we unleash hell !!!
Lisätty 4 tuntia sitten · ·


Tämä lause on muunnelma Gladiatorin aloituskohtauksen (saksalaiset barbaarit tuhotaan metsässä roomalaisten sotakoneilla) rivistä "Unleash hell". Lisätty 4 tuntia sitten, eli siis noin keskiyöllä, 10 tuntia tapahtumien jälkeen kaiketi.

Tämä "data" on "yhteensopiva" sen saksalaisia miehittäjiä vastaan taistelleen Max Manukseksen kanssa.

Tämä nyt sopisi siihen profiiliin, mistä Anti-Utopisti puhui. Lauseen on lisännyt Patrick Silva - http://www.facebook.com/punkyqb9407, joka vaikuttaa espanjaa puhuvalta hispanolta.

Mutta mitä tämä tarkoittaa? Onko tämä jokin huono pila? En tiedä. En ole FB-käyttäjä, enkä tunne sovellusta.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2011, 05:09:00 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

tba

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 3
 • Liked: 0
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #526 : 23.07.2011, 05:07:32 »
Suomessa poliittisen väkivallan peli avattiin pride-iskuilla viime vuonna. Toivotaan että kukaan kotoperäinen hullu ei tästä innostu. Ei saa yleistää. Eihän?

Sinä siis syytät suomalaisia maahanmuuttoa kritisoivia ihmisiä Norjan tragediasta?
Vai mitä helvettiä sinä oikein vihjailet? Saatanan kotoperäinen hullu.

Vai vihjailenko? Olen joskus ymmärtänyt itsensä Halla-ahon otsikoineen linkkilistansa sarjaksi yksittäistapauksia, joita ei saa yleistää. Tätä tarkoitin. Älkäämme yleistäkö kaikki kriitikoita yhden vuoksi.

Nissemand

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 543
 • Liked: 258
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #527 : 23.07.2011, 05:12:19 »
Tunti sitten virallinen luku oli 17
Loppujen lopuksi on aivan sama mätetäänkö housuihin peetä lapiolla vai lusikalla. "Die Hosen voll" tulee olemaan kummassakin tapauksessa lopputulos.
-akez

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 138
 • Liked: 37568
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #528 : 23.07.2011, 05:13:36 »
Sivut katosivat 05:10
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 663
 • Liked: 10910
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #529 : 23.07.2011, 05:18:17 »
Vai vihjailenko? Olen joskus ymmärtänyt itsensä Halla-ahon otsikoineen linkkilistansa sarjaksi yksittäistapauksia, joita ei saa yleistää. Tätä tarkoitin. Älkäämme yleistäkö kaikki kriitikoita yhden vuoksi.
Arvasin, että en saa vastausta, koska trollaaminen ei ole kovin älykkäiden ihmisten touhua. Mutta heitänpä lisää hiekkaa sinun tragedialla onanointiisi. Vaikka miten yleistät kriitikot, niin he ovat ja pysyvät Suomessa, koska suomalaisia ei Suomesta voi mihinkään poistaa, vaikka jotkut selvästi haluaisivatkin. Sen sijaan joitain muita yleistettäviä ei ole mikään pakko olla Suomessa.

LW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 810
 • Liked: 906
 • Syyllistävä piilorakenne
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #530 : 23.07.2011, 05:19:37 »
On tietysti vähän epäreilua kommentoida näitä viestejä kun tiedossa olleet faktat ovat muuttuneet sitten kirjoittamisen, mutta kun nyt kuitenkin alkaa olla selvää että kun kyseessä olikin sekaisin oleva maahanmuuttokriitikko, niin mitä enenmmän epämääräistä porukkaa, sitä todennäköisempää että...

Suomessa poliittisen väkivallan peli avattiin pride-iskuilla viime vuonna. Toivotaan että kukaan kotoperäinen hullu ei tästä innostu. Ei saa yleistää. Eihän?

Asiat nyt eivät vielä "ala olla selviä" suuntaan tai toiseen, mutta oletetaan nyt tämän viestin ajan, että asia on kuten sanot (saatat toki hyvin olla oikeassakin). Tässä tapauksessa tilanne olisi tavallaan aika hyvä. Epämääräisten maahanmuuttokriitikoiden lukumäärää ja vihaisuutta voidaan nimittäin rajoittaa pidemmällä tähtäimellä parhaiten, kun rajoitetaan epämääräisten, usein islaminuskoisten ongelmavähemmistöjen lukumäärää Suomessa ja annetaan kenkää niille, jotka ovat selkeästi osoittaneet vihamielisyytensä yhteiskuntaa kohtaan.

Toki, jos nykymeininki jatkuu riittävän pitkään, kämyilystä alkaa hiljalleen muodostua identiteetti, ura ja elinkeino yhä useammalle, ja siinä vaiheessa siitä ei pääse eroon kirveelläkään, vaikka alkuperäinen ongelma lopulta häviäisikin miltei jäljettömiin. Käytännön esimerkkejä löytyy paljonkin, mutta mainittakoon nyt vaikkapa se niistä kuuluisin, feminismi.

Ja niin, ei yleistäminen muslimeitakaan kohtaan ole reilua. Tosin, näyttää tällä hetkellä olevan Euroopan laajuinen fakta, että maa joka ottaa vastaan mittavan määrän muslimeita, saa keskuuteensa ainakin jonkin verran kiihkoilijoita, jotka kannattavat ja tukevat terrorismia, vaikka eivät sitä itse harjoittaisikaan. Sama ei päde oikeistopopulismiin tai maahanmuuttokriittisyyteen. Toinen juttu sitten, kuinka iso ongelma tämä on - ja kolmas, kannattaako suhteellisen pientäkään hintaa maksaa katukuvan värittymisestä ja muusta parhaimmillaankin kyseenalaisesta "rikkaudesta".
"Yksi seikka jota ei vielä ole taidettu mainita, ovat rasistineitokaiset, jotka asettuvat houkutuslinnuiksi ja rasistiäijät sitten kyttää taustalla pusikossa puukkoineen ja puntareineen." -Pirjo Pönni Jokinen

Totuus löytyy kaurapuurosta.

Anti-Utopisti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 7
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #531 : 23.07.2011, 05:22:48 »
Mikä antaa syyn olettaa, että Norjalla olisi mitään käytännön kokemusta aiheesta?

Ansalanka-arvelut olivatkin vain omaa spekulaatiotani. Olen valitettavasti usein liian laiska perehtymään asioihin kunnolla, joten olen korvannut sen puutteen oman spekulaatiovaistoni kehittämisellä.

Ja spekulaationi tästä asiasta ovat sellaiset, että Norjan NATO-kaverit arvatenkin vakoilevat vihollistensa lisäksi myös omia liittolaisiaan, joten jonkun Norjan liittolaistiedustelupalvelun olisi täytynyt havaita huippuedistyneellä SIGINT- tai HUMINT-tiedustelullaan lone wolf -iskun valmistelu jo viikkoja tai kuukausia aiemmin (siis ellei iskun tiedusteluosuuden toteuttamiseen olisi liittynyt jonkin taustatahon tarjoamaa OPSEC-asiantuntemusta).

Käytännössä kukaan ei ole iskenyt Norjaan sitten maan itsenäistymisen. Kukaan ei ole tainnut edes yrittää. Helposti olisi voinut olettaa, että kenelläkään ei ole ollut motiiviakaan sitten Varsovan Liiton romahtamisen. Miksi Norja olisi käyttänyt merkittävän osan resursseistaan pitääkseen yllä maan kattavaa ansalankaverkostoa? Mikä antaa syyn olettaa, että Norjalla olisi mitään käytännön kokemusta aiheesta?

Kylmän sodan aikana oli kriittisen tärkeää yrittää löytää kaikista NATO-maista itätiedustelun undercover-operatiivit, jotka olivat kiusallisen taitavasti piilossa ja lähettivät vakoilemansa tiedot Neuvostoliittoon, ennen kuin vastatiedustelu ehti paikantaa lähetintä. Ruotsin osalta aiheesta on muistaakseni olemassa kirjakin. Maan oman tiedustelupalvelun ohella myös yhdellä tai useammalla NATO-liittolaismaalla oli taatusti omat vastaavat vastatiedusteluoperaationsa jokaisessa NATO-maassa. Eikä ole syytä epäillä, että NATO-maat olisivat purkaneet SIGINT-tiedustelunsa ja erilaiset ansalankaverkostonsa kylmän sodan päätyttyä, vaan arvatenkin ovat päin vastoin päivittäneet ne NSA:n ja kumppanien kehittämällä uusimmalla keskisalaisella teknologialla.

Ja kyllähän Stratforissakin on jauhettu viime aikoina jatkuvasti kriittisten kohteiden vastatiedustelun tärkeydestä. Niinpä vaikka Norjan ja sen liittolaismaiden tiedustelupalveluiden ansalangat eivät olisi tunnistaneet ajoissa väitettyä lone wolf -terroristia, niin kaipa näiden kriittisten kohteiden turvallisuuspäälliköt itse ylläpitävät jonkinlaista vastatiedustelua.

On vaikea uskoa, että tekijä olisi valinnut ensimmäisen mieleensä juolahtaneen kohteen, vaan hän on arvatenkin käynyt tiedustelemassa kymmeniä eri vaihtoehtoja - jo senkin takia, että on päätynyt tiettyihin toteuttamisvälineisiin. Ja jokaisessa näistä kohteista on arvatenkin turvallisuuspäällikkö, joista jonkun on täytynyt pitää yllä aktiivista vastatiedustelua. Mikä on todennäköisyys, ettei tekijää oltaisi havaittu yhdessäkään tiedustelemistaan kohteista? En tiedä vastausta, mutta todellakin tässä vaikuttaa olevan kyseessä vähintään 9/11-kertaluokan tiedustelumoka, mikäli lone wolfin oletettu kymmenien rakennusten tiedustelu olisi jäänyt havaitsematta.

Eli kysymys kuuluu: kenellä on riittävästi rahaa ja tietoresursseja välttää narahtaminen vastatiedustelun ansalankoihin operaation tiedusteluvaiheessa? Luullakseni ainoastaan valtiotason tiedustelupalveluilla.

Mutta ehkäpä taustatahon olemassaolo selviää muutaman viikon sisällä sen perusteella, mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos kyseessä oli lone wolf, niin mitään vastaavaa ei tule tapahtumaan länsimaissa lähiviikkoina. Jos taas tapahtuu, niin arvatkaapas, mitä voimme siitä päätellä. Tai vaihtoehtoisesti siitä, mikäli NATO-maat yhtäkkisesti muuttavat suhtautumisensa Gaddafiin tai johonkin toiseen vihaamaansa Lähi-Idän diktaattoriin, voitaisiin tehdä identtinen päätelmä Norjan iskun taustatahosta.


318584471@hotmail.com

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 663
 • Liked: 10910
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #532 : 23.07.2011, 05:26:47 »

lihansyöjähetero

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 313
 • Liked: 5
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #533 : 23.07.2011, 05:28:35 »
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/07/ainakin_80_kuollut_norjan_saariammuskelussa_2742254.html

Ei helvetti, ei helvetti. Ainakin 80. Tuo on aivan hirveää.
saman just luin paristakin lähteestä. luvut paisuvat. yksikin tietenkin on liikaaq ja turhaa...
Paloheimo: Muuttoliike tuhoaa luontoa, latistaa kulttuureja, koska monikulttuurinen mosaiikki samankaltaistuu maiden ja maanosien välillä. Kulttuurien sekoittumisen nopeus ja tekninen tehokkuus köyhdyttää henkisesti ja synnyttää maailmanlaajuisen tasapaksun monokulttuurin.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 138
 • Liked: 37568
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #534 : 23.07.2011, 05:30:51 »
Eli kysymys kuuluu: kenellä on riittävästi rahaa ja tietoresursseja välttää narahtaminen vastatiedustelun ansalankoihin operaation tiedusteluvaiheessa? Luullakseni ainoastaan valtiotason tiedustelupalveluilla.

Tavanomaisten epäiltyjen lista on aika lyhyt.
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 663
 • Liked: 10910
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #535 : 23.07.2011, 05:34:09 »
Ja jokaisessa näistä kohteista on arvatenkin turvallisuuspäällikkö, joista jonkun on täytynyt pitää yllä aktiivista vastatiedustelua. Mikä on todennäköisyys, ettei tekijää oltaisi havaittu yhdessäkään tiedustelemistaan kohteista?
Aktiivista vastatiedustelua nuorten kesäleiripaikalla? Todennäköisyys, että joku ei havaitse esim. kaupungilla rakennuksia pällistelevää ihmistä, on erittäin suuri.

K.K.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 298
 • Liked: 554
 • Ääriagnostikko
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #536 : 23.07.2011, 05:37:33 »
Yhä synkemmäksi vetää..

"Norjan leirisaarella kuollut ainakin 87 nuorta"
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/07/1364347/norjan-leirisaarella-kuollut-ainakin-87-nuorta

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 138
 • Liked: 37568
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #537 : 23.07.2011, 05:40:58 »
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/07/ainakin_80_kuollut_norjan_saariammuskelussa_2742254.html
Lainaus
Poliisin päivitettyjen tietojen mukaan saariammuskelun uhriluku on ainakin 80. Lisäksi monet ovat loukkaantuneet vakavasti.

Silminnäkijöiden mukaan mies ammuskeli käsiaseella, automaattiaseilla ja haulikolla. Poliisin mukaan saaresta on löytynyt laukaisemattomia räjähteitä.
 
Saaressa oli tapahtumahetkellä yli 500 nuorta sosiaalidemokraattia. Nuoret olivat etupäässä noin 15 - 16-vuotiaita.


Todennäköisesti tarkoituksena oli tappaa kaikki 500 teiniä. Saarelta ei pääse karkuun. Jotain viestiä tässä ehkä lähetetään.

Tämä lienee raaoin teurastus tähänastisista.

Jos tämä on yksinäinen hullu, niin hän lienee yrittänyt ennätystä.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2011, 05:43:43 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

Marius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 660
 • Liked: 2325
 • Normaali erilainen.
Vs: 2010-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #538 : 23.07.2011, 05:41:13 »
Suomessa poliittisen väkivallan peli avattiin pride-iskuilla viime vuonna. Toivotaan että kukaan kotoperäinen hullu ei tästä innostu. Ei saa yleistää. Eihän?

Sinä siis syytät suomalaisia maahanmuuttoa kritisoivia ihmisiä Norjan tragediasta?
Vai mitä helvettiä sinä oikein vihjailet? Saatanan kotoperäinen hullu.

Vai vihjailenko? Olen joskus ymmärtänyt itsensä Halla-ahon otsikoineen linkkilistansa sarjaksi yksittäistapauksia, joita ei saa yleistää. Tätä tarkoitin. Älkäämme yleistäkö kaikki kriitikoita yhden vuoksi.
[Naks]. Yleistä itsesi, ja [Naks], vai luulitsä [Naks] että sä voit "yleistellä" ihan vapaasti, niin ettei kukaan sano mitään takaisin. [Naks]...
« Viimeksi muokattu: 23.07.2011, 12:11:57 kirjoittanut Hommaforum Admin »
Yksi plus yksi on kolme, koska enemmistö sanoo niin.

Kajsaniemi R

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 691
 • Liked: 149
 • Hirundo Wildlife Refuge
Vs: 2011-07-22 Räjähdys Oslon keskustassa
« Vastaus #539 : 23.07.2011, 05:49:08 »

Yhä synkemmäksi vetää..

"Norjan leirisaarella kuollut ainakin 87 nuorta"
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2011/07/1364347/norjan-leirisaarella-kuollut-ainakin-87-nuorta


Ei. Leirisaarella se ainakin 80. Yhteensä siis 87, kun Oslon pommiin kuoli seitsemän.

Tässä tiedot Norjan poliisilta:

Lainaus käyttäjältä: Dagbladet

Der bekreftet politidirektør Øystein Mæland at det er minst 80 drepte etter skytingen på AUF-leiren på Utøya.

- Det har tatt tid å søke på området. Det vi vet nå er at det er minst 80 drepte på Utøya. Det sier seg selv at det gir noen dimensjoner til hendelsen der ute som er helt ekspesjonell.

Det vil si at det er til sammen minst 87 drepte etter gårsdagens to hendelser, etter at sju er bekreftet drept etter bombingen av regjeringskvartalet.


"Eivät ne [kerjäläiset] minua häiritse" -Timo Soini

"On luihuilua esiintyä nimimerkin takaa." -Timo Soini

"Valtion tulee huolehtia, että pakolaisia ja turvapaikanhakijoita vastaanottavilla kunnilla on enemmän resursseja." -Timo Soini

"Itse maahanmuutto on marginaalinen asia" -Timo Soini