HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Käytännön Homma

<< < (2/9) > >>

Veli Karimies:
Onko hiukset jo leikattu siistiksi?
Kävitkö ostamassa ne maihinnousukengät tai taistelureinot?
Onko loput tarvittavasta varustuksesta jo hankittu ja banderollit valmiina?

Ullanlinna:
Olen työpaikallani varovasti kuulostellut muiden mietteitä hommasta ja onnistunut masinoimaan yhden uuden ihmisen tukijoukkoihin. Kaappihommalaisia (potentiaalisia äänestäjiä) luuraa joka sermin takana.  8)

aha:
"Jotain konkreettista" tapahtuu silloin, kun jokin asia koetaan niin tärkeäksi, että pikkuhiljaa "masinoimalla" kannatus nousee ja vaaleissa se sitten palkitaan.

Jos kokee suoran aktivismin tarpeelliseksi, voi miettiä, onko tärkeämpää oma tarve vai kansakunnan etu.

Avrelivs:
Paras konkreettinen keino lienee keskustelu. Ystäväpiirissä, työpaikoilla, missä tahansa. Tietenkään tuputtamiseen ei pidä lähteä, koska kukaan ei pidä silmille hyppivistä saarnaajista. Puhumalla tietoa levitetään, ja puhumalla ilmaistaan tukea niille jotka hiljaa mielessään epäilevät mutta eivät uskalla sanoa ajatuksiaan. Razze- ja nazzekorteilla on törkeästi peloteltu ihmisiä, jopa maahanmuuttajataustaisia ihmisiä, vaikenemaan maahanmuuton ja monikulttuurin ongelmista. Poliittisempaa toimintaakin tietysti voi harrastaa, mutta ensimmäinen askel on viestin levittäminen. Ihmiset ovat niin kiireisiä päivittäisessä työ- ja yöelämässään, että eivät tule ajatelleeksi mitä heidän lastensa kouluille uhkaa käydä, ja millaisiksi heidän kotikaupunginsa uhkaavat muuttua - ja mihin heidän verorahansa menevät.

junakohtaus:

--- Lainaus käyttäjältä: Jape - 21.12.2008, 19:11:26 ---Täällä on paljon puhetta, pääosin ihan viisasta. Mutta mitä nyt pitäisi tehdä hyvän asian konkretisoimiseksi? Jatkanko tyhjänaikaista nettipurputustani, puristelenko muniani kiukusta verkkarin taskussa toivoen ettei pippeli rusennu, vai kaivanko haulikon vintiltä?

Alkuun äänestin Jussia, mutta entä mitä sitten jatkossa tulee tapahtumaan?
Nyt tarvitaan tekoja.
Tavallisia suomalaisia on kusetettu jo ihan tarpeeksi päättäjien ja tiettyjen afrikkalaisten taholta, mutta nyt se riittää.
Vai jatkammeko samalla itkulinjalla edelleen?
Jos tämä linja jatkuu, muutan myös ulkomaille halvan elämän ja auringon perässä.

Vai olenko tyhmä?

--- Lainaus päättyy ---

Kaiken kansalaistoiminnan ensimmäinen ja ainoa tarpeellinen ohje on, että hankkiudutaan samanmieliseen seuraan ja jaetaan työt. Mitä meinasit tehdä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta