UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju  (Luettu 194609 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3601
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #300 : 02.04.2019, 12:04:56 »
Saksan suurimman bulevardilehden Bildin toimittaja Ralf Schuler kertoo kokemuksistaan lehden toimituksessa syksyllä 2015 kirjassaan ”Antakaa meidän olla populisteja. Uuden riitelykulttuurin kymmenen teesiä.


Lehti aloitti syksyllä 2015 kampanjan, jonka nimi oli ”Me autamme” ja jolla oli dramaattiset seuraukset. Logon reunaan oli ympätty teksti ”Refugees welcome”. Ihmiset reagoivat voimakkaasti: klassinen lukijakunta pommitti toimitusta kirjeillä ja sähköpostilla, joissa tunteet purkautuivat koko skaalalla, avunhuudoista puhtaaseen vihaan. Lehti, joka oli siihen saakka näyttänyt olevan ”pienen ihmisen” puolella, olikin yhtäkkiä vaihtanut puolia. Lehden myynti on romahtanut syksyn 2015 2,2 miljoonasta 1,6 miljoonaan.

Bild ei halunnut tavallisten ihmisten edustajan roolistaan huolimatta joutua syytetyksi iskujen, hyökkäysten ja ulkomaalaisvihamielisten reaktioiden kannustuksesta. Tämä oli alkua yhteiskunnan myöhemmälle polarisoitumiselle ja jakautumiselle. Tiedettiin kansan olevan asiaa vastaan, mutta uskottiin, että moraalisen paremmuuden takia se voidaan jättää huomioimatta. Mottona oli: Me olemme hyviä ja maan on kuljettava kaiken tämän lävitse.
 
Olisi riittänyt täysin, että oltaisiin otettu negatiiviset seuraukset jo heti alussa huomioon ja kerrottu lukijoille, että tämä ei ole heidän vääjäämätön kohtalonsa, vaan että on ongelmallista ottaa vastaan niinkin lyhyessä ajassa valtava määrä ihmisiä erilaisista kulttuureista. Toisin sanoen: totuuden kertominen olisi riittänyt.

Bulevardilehdistön tulee olla ”pienten ihmisten” äänitorvi ja mielialojen barometri, niiden ihmisten joilla ei ole aikaa eikä halua seurata älyllisiä ja literaarisia lentelyjä jossakin korkeissa sfääreissä. Toteamus ”Sehän on totta!, joka tulee suoraan vatsanpohjasta on 1000 kertaa arvokkaampi kuin Frankfurter- ja Süddeutsche-Zeitungien älykkäät analyysit yhteenlaskettunakin.


https://www.achgut.com/artikel/wo_seid_ihr_ihr_wart_doch_immer_an_unserer_seite
« Viimeksi muokattu: 02.04.2019, 12:28:54 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3601
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #301 : 03.04.2019, 08:08:51 »
Saksankielisen median TOP-teemat:

1) Merkelin ylistys
2) Trumpin haukkuminen
3) Gretan palvonta
4) Mamu uhrina


Kohta 4) pääsi tänään itävaltalaisen Krone-lehden pääuutisten joukkoon:

Muslimibloggeri (!) sai sattumalta (!) muslimiystävättäreltään videon, jossa joku nainen oli haukkunut kyseistä muslimiystävätärparkaa ja lopuksi sylkäissyt "tämän päälle" (luultavasti siihen suuntaan!). Nainen kertoo bloggeriystävälleen: "Minua pelottaa vieläkin niin, että ihan tärisen!". Vanha nainen oli sanonut tälle raasulle, että "Tämä on minun maani. Häivy täältä senkin sika ja koira!" Luojan kiitos kiltit ohikulkijat "ottivat musliminaisen suojaansa" ja lohduttivat tätä.

Artikkelin loppulause: "Fakta on kuitenkin, että muslimivastainen rasismi kuuluu normaaliin päiväjärjestykseen".

Kukahan muuten lohduttaisi sitä suuttunutta vanhaa naista, jonka päälle heikkomieliset (nykyään sitä kutsutaan hyväsydämisyydeksi) vallanpitäjät ovat symbolisesti sylkeneet viemällä siltä koko maan ja kulttuurin...

https://www.krone.at/1894173

Jatkoa tälle uutiselle...

Kaksi päivää on kulunut uutisen julkaisemisesta, artikkelia on luettu 107.101 kertaa, mutta ei yhtä ainokaista lukijakommenttia. Ihmiset on luultavasti revenneet liitoksistaan tämän muslimiuhrin takia ja kommentointi on estetty. Joo, kun bulevardilehdistö pettää lukijansa, niin se saa kuulla kansalta kunniansa. Hyvin moni näyttää samaistuvan sen vanhan naisen kanssa, joka päätti purkautumisensa sylkemällä.

(Viittaan yläpuolella olevaan viestiin)


Joo, tulee tästä mieleen Chemnitzin tappaja, joka harrasti naisten päälle sylkemistä (kävi ilmi huippupitkästä rikosrekisteristä), mutta se ei aikoinaan ylittänyt uutiskynnystä. Sattumalta.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2019, 09:26:19 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3601
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #302 : 07.04.2019, 21:08:08 »
BBC tarkoitti minusta joskus samaa kuin "laatu". Olen joutunut korjaamaan tätä mielipidettä, viimeksi tänään. Katsoin BBC:n dokumentin "Näkymätön Istanbul: maanalainen salaperäinen maailma". Heti alussa näytettiin Rooman valtakunnan eli meidän kulttuurimme "kehdon" rakennustaiteen mestariteosta, Hagia Sophian katedraalia silloisessa Konstantinopelissa. Dokumentin kertoja hehkutti: "Hagia Sophia on islamilaisen edistyksen mestariteos!". Anteeksi kuinka?!?!? Sulttaani Süleyman rakennutti verisen valloituksensa jälkeen suuren kopion Hagia Sophiasta, Süleymaniye-moskeijan, kertojan mukaan vielä tänäpäivänäkin "rauhan keidas" ja tätä ihmeellistä saavutusta dokumentinpätkässä näytettiin pitkään: "Nerokas konstruktio, uskomatonta! Päihitti kuulemma esikuvansa tekniikan alalla. Sulttaanin armollisuudesta kerrottiin pitkä lorina…

https://www.youtube.com/watch?v=AZ9HYO4hCAM

Tässä turkkilainen näkemys samaisesta Konstantinopelin valloituksesta…
https://www.youtube.com/watch?v=nSmEMqC6kUs

Ja tässä vielä aikaisemmasta keskustelusta koskien samaa aihetta:

Olen jo jossakin aiemmin kirjoittanut siitä, miten yliopiston humanistisen tiedekunnan luennolla ei uskalleta inahtaakaan muslimien historiassa tekemistä hirmuteoista -paitsi jos pikaisen viittauksen jälkeen annetaan suhteuttava kommentti tyyliin: "mutta onhan kristititytkin tehneet..." tai "katolisen kirkon propagandaa".

Eilinen luento oli taas kerran vahvistus tähän huomioon. Asia koski nykyisen Istanbulin historiaa ja oli pakko pikaisesti ottaa esille osmaanien Konstantinopelin valloitus, sitä oli vaikea ohittaa. Muslimien hirmutekoihin ei puututtu sanallakaan -ei tietenkään, muslimeihin liittyy pc, mikä taas tekee negatiivisten puolien mainitsemisen kielletyksi. Proffa painotti vain sitä, että kristityt ovat tehneet paaaaljon paaaaljon pahempia rikoksia kaupungissa kuin osmaanit. Osmaanit vain kunnioittivat kaupunkia suuuuuresti. Valloitus oli sillä käsitelty.


Miltä näyttää Konstantinopelin valloitus faktojen valossa:

Miljoona turkkilaista fanaattista muslimia juhli päämiehensä Erdoganin kanssa Konstantinopelin valloitusta (563. vuosipäivä) vuonna 2016. Juhlaohjelmistossa mm. 563 Janitschari-asuihin pukeutuneen miehen esitys, ilmavoimien lentonäytös etc.

Turkkilaiset juhlivat erästä 1400-luvun verisintä valloitusta. Sulttaani Mehmet lahtasi kristittyjä suunnitelmallisesti. 80.000 kaupunkiin syöksyvää muslimia katkoi vauvojen päitä, ristiinnaulitsi naisia ja seivästi miehiä. Kristityt yrittivät paeta ympäriinsä murhaavia muslimeja viimeiseen linnoitukseensa, Hagia Sophian katedraaliin, mutta turhaan. Kaikki kirkot lopulta joko tuhottiin tai muutettiin moskeijoiksi.

Ja se siitä suuresta kunnioituksesta  :-\


https://www.unzensuriert.at/content/0020897-Erdogan-und-eine-Million-Tuerken-feiern-blutige-Moslem-Eroberung-Konstantinopels


https://hommaforum.org/index.php?action=post;quote=3019941;topic=128061.0

"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 983
 • Liked: 2642
 • Puolinuiva
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #303 : 07.04.2019, 23:22:03 »
Kävimme perjantaina hieman öyhöttämässä Twitterissä ESS:lle, joka ei ollut kertonut jutussaan Lahden hyväksikäyttöepäillyn matutaustaa.

https://twitter.com/HommaMedia/status/1104013411514503168


Sieltä tuli itsevarma vastaus siitä, ettei taustan kertomiselle ole muka perusteita.

https://twitter.com/HommaMedia/status/1104029052623642624


Mutta voi kyllä, ESS muokkasi näiden jälkeen sitten kuitenkin juttuaan klo 17:42 ja kertoi epäillyn taustan.

Win!

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2525380 (8.3.2019)

Lainaus
Toisenkin Lahden Kivimaan koulun oppilaan epäillään joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Kun poliisi ryhtyi selvittämään viime maanantaina ilmi tullut tapausta, sen tietoon tuli toinen samanlainen tapaus. Samaa henkilöä epäillään kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tekoihin. Tekoaika on viime kesästä tähän kevääseen.

Kivimaan koulun tapahtumia käsiteltiin sosiaalisessa mediassa. Keskustelu rohkaisi kolmannenkin uhrin ottamaan yhteyttä poliisiin ja kertomaan kokemuksistaan 2013–2014. Henkilö päätteli some-keskustelun perusteella, että kyse on samasta epäillystä.

Myös viiden vuoden takaisessa tapauksessa kyse on epäillystä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi perjantaina teoista epäiltynä 30-vuotiaan, Suomessa jo pitkään asuneen ulkomaalaisen miehen.

...

Juttua muokattu kello 17.42: lisätty poliisin antama tieto epäillyn taustasta.

Onko Suomen Uutiset jo uutisoineet tästä @Matias Turkkila ?
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 124
 • Liked: 10932
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #304 : 11.04.2019, 07:38:39 »
Tiedän, tästä on oma ketjunsakin, mutta minusta tämä asia sopii myös tähän ketjuun. Vääristelyä se on etukäteen vääristely ja sensurointikin. Samoin YLEn voisi ilmiantaa YLEn vaalivaikuttamis-vasikointikanavalle tämän vuoksi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dad2d74e-b64c-4fa9-8811-aa69e5821582

Lainaus
Yle hyllytti turvapaikkadokumentin, ohjaaja kertoo, miten tilanne ajautui umpikujaan: ”Ylen edustaja kertoi, että minulla olisi nyt kaksi vaihtoehtoa”
....................
Elokuva ja siitä solmittu sopimus perustuu kolmeen eri näkökulmaan. Kun elokuva vihdoin oli valmis ja mielestäni tasapainoinen, YLEn mukaan kansallismielisen päähenkilön kohtauksia pitäisi edelleen lyhentää ja jotkut kohtaukset poistaa. Erityisen ongelmallisia olivat kohtaukset, joissa entiset maahanmuuttajataustaiset muslimit kertovat omista kokemuksistaan islamista. Nämäkin asiat on käsikirjoituksessa kuitenkin mainittu. Tämän vuoksi YLEn kantaa on ollut vaikea käsittää. Ilmeisesti kyse on poliittisista näkemyksistä, Reinikka sanoo.
........................
Ylen tuottaja Erkko Lyytinen kiistää ohjaaja Matti Reinikan esittämät väitteet.

– Meillä on käyty pitkään dialogia Matti Reinikan kanssa ohjelman saattamiseksi julkaisukelpoiseen muotoon. Kyse on sisällön tasapuolisuudesta. Pallo on nyt hänellä, Lyytinen vastasi Iltalehden kysymyksiin sähköpostitse.


Kyse on sisällön tasapuolisuudesta
, luetaan: on ongelma, että sisältö on liian tasapuolista, eikä siis sovi YLEn propagandaan. Sensuroidaan, kunnes sopii.

Tuo Erkko Lyytinen kannattanee pistää muistiin. Veikkaan, että nimi kuullaan vielä ja/tai että Erkon tasapuolisista taustoista löytyy kunnon meloni.

e:muoks
« Viimeksi muokattu: 11.04.2019, 08:46:16 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 918
 • Liked: 2155
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #305 : 11.04.2019, 09:11:41 »
"Erkon tasapuolisista taustoista löytyy kunnon meloni".

No ainakin se Kenian musta Mannerheim on Erkon tekosia.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 124
 • Liked: 10932
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #306 : 11.04.2019, 10:56:26 »
"Erkon tasapuolisista taustoista löytyy kunnon meloni".

No ainakin se Kenian musta Mannerheim on Erkon tekosia.

No justiisa. Ullatus.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 768
 • Liked: 2445
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #307 : 11.04.2019, 12:23:39 »
IS julkaisi 11.4.2019 uutisen USA:sta "19-vuotiaiden naisten murha pysyi 46 vuotta selvittämättömänä – maanantaina poliisi pidätti epäillyn 80-vuotiaan". Lehti julkaisi myös kuvan uhreista.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006066538.html

Mutta jotain jäi kertomatta. Duckduckgo-haku tuotti linkin Yhdysvaltalaiseen lehteen, joka oli julkaissut uutisessaan myös epäillyn kuvan.
https://www.nytimes.com/2019/04/09/nyregion/broadnax-seethaler-pietropola.html

Tällainen tiedon salaaminen Suomen valtamediassa on sääntö, ei poikkeus.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #308 : 15.04.2019, 12:37:36 »
Ylen jutun otsikossa väitetään maahanmuuton vastustajien mellakoineen:

Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10740601

Lainaus
Kahakat alkoivat Nørrebron kaupunginosassa, missä maahanmuuttovastaisen Stram Kurs -puolueen perustajan Rasmus Paludansin oli määrä puhua. Asiasta kertovat tanskalaiset tiedotusvälineet, muun muassa yleisradioyhtiö DR (siirryt toiseen palveluun).

Paludans provosoi tilannetta puhepaikalla heiluttelemalla koraania. Vastamielenosoitus syntyi välittömästi ja väkivalta levisi.

Poliisi siirsi Paludansin pois paikalta. Hän olisi halunnut aloittaa toisenkin tapahtuman, tällä kertaa Østerbron alueella, mutta poliisi kielsi sen.

Vandalismi jatkui Kööpenhaminan kaduilla aamuyöhön. Kahakat uhkasivat levitä jopa kaupungin ydinkeskustaan. Poliisi kehotti Nørrebron asukkaita pysyttelemään illan sisätiloissa.

Poliisi käytti kyynelkaasua ja eräät poliisimiehet joutuivat ottamaan aseensa esille. Laukauksia ei kuitenkaan ammuttu, lukuunottamatta mellakoitsijoiden paukkupommeja.

Ylen käyttämän tanskalaislähteen perusteella kuulostaa taas siltä, että mellakoijat ovat maahanmuuttajataustaisia tai tuntemattomia:

Massive unrest at Nørrebro: People are attacking the police | BT Krimi - www.bt.dk
https://www.bt.dk/krimi/massive-uroligheder-paa-noerrebro-folk-gaar-til-angreb-paa-politiet

Lainaus
The police have been greeted with everything from fireworks and cannon strokes to existing throwing shutters such as plastic chairs, cobblestones and material from roadblocks, as well as, for example, in Korsgade there is an ignited fire in the middle of the roadway.

Earlier in the day, the controversial leader of the Islam-critical party demonstrated Stram Kurs, Rasmus Paludan, at Blågårds Plads - and this is apparently the demonstration that has literally set fire to the streets.
...
A few hours later, BT's employee reported on the spot that a group of hooded clothing foreigners had started throwing bikes from the stands at Nørrebrogade out to the street to block traffic. The traffic company Movia rescheduled the buses, but did not start driving again until the evening.
...
A group of young people dressed in black clothes with hoodies and caps. A small handful of them are trying to hide themselves by lacing the caps thoroughly and tightly around their faces, he says.

According to the Copenhagen Police, it is still uncertain who is behind the troubles.

"It might look like local, but it's still too early to say anything," says Jesper Bangsgaard, who calls for people to stay away from the area.
...
The police suspect that the turmoil is due to dissatisfaction with Rasmus Paludan's demonstration.
...
Today's demonstration should have been held in Mjølnerparken, which was hit by a car explosion on Sunday night. If this is the reason for the relocation of the demonstration, the Copenhagen Police has so far not stated.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 043
 • Liked: 62498
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #309 : 15.04.2019, 13:33:09 »
Ylen jutun otsikossa väitetään maahanmuuton vastustajien mellakoineen:

Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10740601

Yle on päivittänyt valeuutistaan niin, että kertoo ohimennen ihan jutun lopussa, että kiviä heittävät mellakoijat ovat kuin ovatkin maahanmuuttajia, mutta "maahanmuuton vastustajat" aloittivat mellakan provosoimalla maahanmuuttajia.

Maahanmuuton vastustajat aloittivat mellakan Kööpenhaminassa

Edit:
Nyt toimittaja Yrjö Kokkonen on muuttanut valeuutisensa otsikon muotoon "Maahanmuuton vastustajat käynnistivät mellakan Kööpenhaminassa".

Lainaus käyttäjältä: Yle
Paludanin provokaatiot tuomitaan, mutta samalla tuomion saavat kiviä heittävät maahanmuuttajat, jotka provosoiduttuaan pahensivat tilannetta.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2019, 14:48:14 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 994
 • Liked: 1965
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #310 : 15.04.2019, 14:48:09 »
Ylen jutun otsikossa väitetään maahanmuuton vastustajien mellakoineen:

Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10740601


Ylen käyttämän tanskalaislähteen perusteella kuulostaa taas siltä, että mellakoijat ovat maahanmuuttajataustaisia tai tuntemattomia:


Aamu-uutisia selatessa näin oudon otsikon ihmetellen, mistä mahtaa olla kyse, kun en pystynyt hahmottamaan mikä voisi olla Tanskan nuivien motiivi moiselle. En kuitenkaan silloin ehtinyt lukemaan. 
Vaan enpä osannut aavistaa, että kyseessä oli tällainen "tiedonvälitys". Voi muumi tuota Yleä. Miten ne kehtaavat. Vai eivätkö muka vain osaa?

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 406
 • Liked: 18920
 • antikomintern
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #311 : 15.04.2019, 17:48:35 »
Tuo Ylen juttu Tanskasta on käynyt aika monta päivitysiteraatiota läpi tänään. Ohessa vain otsikon eri variaatiot. Vielä ei ole onnistuttu persuja ja vaalivoittoa yhdistämään mellakoihin eli sitä odotellessa, onhan päivää vielä jäljellä...

https://yle.fi/uutiset/3-10740601

Lainaus
Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa (15.4.2019 klo 12.05)
Lainaus
Maahanmuuton vastustajat aloittivat mellakan Kööpenhaminassa (15.4.2019 klo 13.18)
Lainaus
Maahanmuuton vastustajat käynnistivät mellakan Kööpenhaminassa (15.4.2019 klo 13.29)
Lainaus
Maahanmuuton vastustajat provosoivat mellakan Kööpenhaminassa – seurauksena kymmeniä tulipaloja (15.4.2019 klo 16.56)

Uutisen otisikoinnin "kehitys": https://archive.fo/https://yle.fi/uutiset/3-10740601
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 768
 • Liked: 2445
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #312 : 15.04.2019, 19:35:05 »
Olisikohan seuraava versio "Maahanmuuton vastustajat syynä mellakkaan Kööpenhaminassa".
Anter Yaşan verkkosivusto
https://www.anteryasa.fi/

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #313 : 17.04.2019, 13:54:03 »
Jussi Halla-ahon blogikirjoituksista ja ”ihmiskäsityksestä” tuli hidaste perussuomalaisten hallitustielle – Näin Halla-aho kirjoitti vähemmistöistä vuosikymmen sitten
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006075317.html

Lainaus
Samassa tekstissä Halla-aho kirjoittaa myös, että ”ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on SENSUROITU kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre”.
...
Kaipasi Kreikkaan sotilasjunttaa

Vuonna 2011 Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, ”jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla”. Kreikkaa hallitsi vuosina 1967–1974 oikeistolainen sotilashallitus, joka syyllistyi ihmisoikeusjärjestöjen mukaan lukuisiin vakaviin rikoksiin.

Hesari esittää varsin harhaanjohtavia tai suorastaan valheellisia väitteitä Halla-ahon kirjoituksista. Esimerkiksi tuosta kansallisesta piirteestä puuttuu kokonaan kontekstina se, että Halla-aho kritisoi sitä kaksoisstandardia, että lehtijutussa voidaan vapaasti haukkua suomalaisia yleistävällä tavalla joka ei olisi muiden ryhmien kohdalla sallittua. Halla-ahohan viittasi kirjoituksessaan esimerkkinä yhteen nimenomaiseen nettijuttuun, jossa esitettiin suomalaisista samantapaisia negatiivisia yleistyksiä.

Sotilasjuntan kohdalla taas Halla-aho ei muistaakseni vaatinut mitään sotilasjunttaa, vaan kritisoi kreikkaleisille esitettyjä toimenpiteitä epärealistisiksi siksi, että niiden toteuttaminen vaatisi sotilasjunttaa.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 051
 • Liked: 6343
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #314 : 27.04.2019, 11:52:03 »

Wikipedian kampanja:

❤ Huhtikuun haaste: Lisää naisia Wikipediaan! – Osallistu kirjoituskilpailuun 1.–30.4.

Wikiprojekti:Punaisten linkkien naiset/2019
< Wikiprojekti:Punaisten linkkien naiset
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kuukausikilpailu: Punaisten linkkien naiset
1.–30. huhtikuuta 2019

Sinistetään naisia käsittelevien artikkelien linkit!
Naiset ja muunsukupuoliset ovat aiheina kuukauden kestävässä kilpailussa huhtikuussa 2019. Kilpailuun lasketaan mukaan kaikki huhtikuun aikana luodut naisista ja muunsukupuolisista kertovat artikkelit, sekä kaikki naisista ja muunsukupuolisista kertoviin artikkeleihin huhtikuussa tehdyt muokkaukset.
Suomenkielisessä Wikipediassa vain 19 prosenttia ja pohjoissaamenkielisessä Wikipediassa noin 30 prosenttia henkilöartikkeleista käsittelee naisia. Kilpailun tavoitteena on kasvattaa tuota prosenttiosuutta.

Kilpailun järjestää Wikimedia Suomi. Kolme parasta saavat palkinnoksi Museokortin, ja lisäksi Wikimedia Suomi tarjoaa heille illallisen yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä sunnuntaina 26. toukokuuta. Lisäksi jaetaan erikoisrusetteja pisterajojen mukaan.
Helsingin keskustakirjasto Oodissa järjestetään lauantaina 6. huhtikuuta tapaaminen, jossa osallistujat saavat halutessaan apua ja neuvoja Wikipedian muokkaamiseen. Kokeneemmat osallistujat ovat myös tervetulleita paikan päälle. Tapaaminen järjestetään toisen kerroksen ryhmätilassa 8 kello 17–20.

Pistelasku[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]
Tässä kilpailussa lasketaan mukaan muokkaukset suomen- sekä pohjois-, koltan- ja inarinsaamenkielisten Wikipedioiden artikkeleihin, joiden esiintymä kohteesta (P31) arvo on ihminen (Q5) ja sukupuoli (P21) arvo on muu kuin mies (Q6581097).

https://fi.wikipedia.org/wiki/Wikiprojekti:Punaisten_linkkien_naiset/2019


En ole seurannut tuloksia, enkä väitä vääristelyksi. Sopipahan tähän ketjuun idealtaan  :flowerhat:
Tell me something, it's still "We the people," right ?

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 103
 • Liked: 2124
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #315 : 28.04.2019, 15:27:06 »
HS:
Belgiassa moni olisi edelleen halunnut vaieta afrikkalaisten alistamisesta – uudelleen avattu museo paljastaa hirveän totuuden rasistisesta riistosta
...
Lainaus
Lähde on kuitenkin belgialainen sotaoikeuksiin ja totuuskomissioihin erikoistunut emeritusprofessori Luc Huyse.

Hänen kaltaisilleen osaajille olisi nyt käyttöä, kun Belgiassa läpivalais­taan pienen eurooppa­laisen valtion ja etenkin sen kuninkaan Leopold II:n tekoja koko Euroopan kokoisessa afrikkalaisessa maassa.

Ks.
Belgian Kongo

Lainaus
Pinta-ala   
– yhteensä   2 344 858 km²


Eurooppa

Lainaus
Pinta-ala   10 180 000 km²

En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

Ajattara

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 213
 • Liked: 781
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #316 : 01.05.2019, 20:04:44 »
MTV3 teksti-tv juuri nyt, melkoista kiertelyä kun ei voi sanoa ÄÄRIVASEMMISTO  ;D


Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 165
 • Liked: 13124
 • "Ich bin Jude"
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #317 : 01.05.2019, 20:21:58 »
HS:
Belgiassa moni olisi edelleen halunnut vaieta afrikkalaisten alistamisesta – uudelleen avattu museo paljastaa hirveän totuuden rasistisesta riistosta
--

Vanhojen ja edesmenneiden siirtomaaisäntien - tässä tapauksessa belgialaisten (maan, joka ei ole koskaan ollut paljon arvoinen) - siirtomaaisäntien muinaiset perseilyt eivät mitenkään oikeuta peittämään hirveää totuutta afrikkalaisten Euroopassa harjoittamasta perseilystä.

On kummaa, että aina pitää muistuttaa jos joillekin fanaatikoille, että menneitä vääryyksiä ei oikaista nykyisillä vääryyksillä.

Historia on historiaa. Siitä voi ottaa opiksi - tosin yleensä ei oteta - mutta sitä ei voi oikeutetusti käyttää kulissina peittämään nykyistä todellisuutta. Historialla kiihkoilu samaan aikaan kun suljetaan silmät nykyhistorialta osoittaa joko anteeksiantamatonta typeryyttä tai vielä anteeksiantamattomampaa epärehellisyyttä.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 345
 • Liked: 3621
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #318 : 01.05.2019, 20:55:33 »
Luinpa tuota Apu-lehden juttua Muumi-pressasta ja paperittomista.
 
"Kyse on käytännön ratkaisuista: siitä, mitä täällä olevien paperittomien kanssa tehdään. Ihmisiä, jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään rikokseen ja joiden lähtömaan kanssa ei ole palautussopimusta, ei voi poistaa maasta väkisin."


Eli kun patti-tilanteeseen vaikuttavat kaksi tekijää: palautettavan halu ja vastaanottomaan halu/palautussopimus, niin koskaan ei mainita palautettavan hanttiinpanosta. Ikäänkuin syyllinen tilanteeseen yksinomaan olisi vastaanottomaa.


https://www.apu.fi/artikkelit/tarja-halonen-paperittomat-ja-maahanmuuttajat-eivat-katoa-potkimalla

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 214
 • Liked: 540
 • kuva ei esitä ketään
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #319 : 02.05.2019, 08:25:44 »
Brittein saarilta tulee näiden vaalien toistaiseksi törkein ehdokkaan mustamaalaus, enkä usko että tätä ennätystä rikkoo Pietarin trollitkaan, vaikka kuinka yrittäisivät. Daily Mail uutisoi, että UKIP:in eurovaaliehdokas Carl Benjamin, jonka monet varmasti tuntevat Youtube-nimellä Sargon of Akkad, on puoltanut pefofiliaa. Kyllä, luitte oikein, niin ne sanoo. The Sun myös uutisoi tapauksesta jälkijunassa. Kaksi maan suurinta sanomalehteä siis. Tämä on alkuperäisestä Daily Mailin jutusta:

Lainaus
Now Ukip candidate who said he 'wouldn't even rape' a Labour MP says it's OK to sexually abuse boys


Police are examining sickening statements about child abuse made by a highly controversial Ukip candidate.

[...]

Now a senior Ukip source has told The Mail on Sunday that they have passed a dossier to Wiltshire police containing deeply offensive remarks made by Mr Benjamin, an online ‘vlogger’ from Swindon who calls himself ‘Sargon of Akkad’.

The insider says the dossier was passed to Ukip’s ruling National Executive Council last autumn but no action was taken.

It includes a YouTube broadcast in which Mr Benjamin says: ‘I can be quoted as saying you can f*** young boys. It’s actually not as controversial as you think. Depends on the child, doesn’t it? The ancient Greeks were pederasts. It was considered to be normal. It was mentoring.’

Järkyttävää tekstiä. Mutta kuulostaako kenenkään mielestä omituiselta, että tuollaisten puheleminen kävisi ilmi vasta nyt, eikä niitä ole hierottu jo aiemmin? Ei ihme että kuulostaa, sillä kyseessä on täysi valeuutinen. Ei ole Youtube-lähetystä, jossa Benjamin olisi noin sanonut. Sen sijaan on olemassa kaksi Youtube-lähetystä (vuosilta 2014 ja 2017), joista on kummastakin irrotettu kaksi virkettä täydellisesti kontekstistaan. Sitten on liimailtu ne yhteen ristiin rastiin ja saatu tuo sairas rimpsu aikaan. >:(

Juttu jatkuu:

Lainaus
The dossier also includes a screenshot of a social media message in which Benjamin says he needs ‘something to really trigger’ outrage, adding: ‘Do you have any underage porn or child porn? I will delete it fast so nobody gets in trouble.’

The unnamed recipient responds: ‘Dude, what the f***?’

Kun vastaanottajan ottama kuvankaappaus tästä levisi internetiin, Benjamin todella sai bännit Twitteriin vuonna 2017. Jutussa ei mainita mitä sitten oli tapahtunut. No Benjamin tietenkin avautui Youtubessa Twitterille, että kuinka voitte olla niin idiootteja, että uskotte tuon kuvankaappauksen olevan aito? Twitter lukaisi seurauksena läpi yksityisviestit ja Benjaminin tili palautettiin. Ja kuvankaappauksen levittelijä sai bännit.

Artikkeli jatkuu yhä edelleen, mutta niistä lopuista tarinoista en tiedä, kun niitä ei tapausta käsittelevällä Youtube-videolla käsitelty. Hyvällä syyllä voi olettaa, että kaikki loputkin jutut on kontekstistaan irrotettuja tai suoria valheita. Tuo video on todella katsomisen arvoinen.

Lähteet:
Daily Mailin valeuutinen 28.4. klo 1.32 (päivitetty klo 7:21)
The Sunin valeuutinen 28.4. klo 10.45]
Video Sargon of Akkad -kanavalla, jossa tapaus puretaan pala palalta

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 213
 • Liked: 2589
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #320 : 02.05.2019, 08:45:38 »
Luinpa tuota Apu-lehden juttua Muumi-pressasta ja paperittomista.
 
"Kyse on käytännön ratkaisuista: siitä, mitä täällä olevien paperittomien kanssa tehdään. Ihmisiä, jotka eivät ole syyllistyneet mihinkään rikokseen ja joiden lähtömaan kanssa ei ole palautussopimusta, ei voi poistaa maasta väkisin."


Eli kun patti-tilanteeseen vaikuttavat kaksi tekijää: palautettavan halu ja vastaanottomaan halu/palautussopimus, niin koskaan ei mainita palautettavan hanttiinpanosta. Ikäänkuin syyllinen tilanteeseen yksinomaan olisi vastaanottomaa.


https://www.apu.fi/artikkelit/tarja-halonen-paperittomat-ja-maahanmuuttajat-eivat-katoa-potkimalla

Paperiton Suomessa = ilman lupaa Suomen rajojen sisällä. Eikö tuo siis ole rikollista toimintaa, kun väitetään ettei paperiton ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen toimintaan?
Klamydia - Suomi on sun

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 777
 • Liked: 18560
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #321 : 02.05.2019, 08:59:00 »
Paperiton Suomessa = ilman lupaa Suomen rajojen sisällä. Eikö tuo siis ole rikollista toimintaa, kun väitetään ettei paperiton ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen toimintaan?

Kyseessä on ulkomaalaisrikkomus (Ulkomaalaislaki 185 §), josta varsinainen tuomio on sakko. Jollain poliittisten juristien logiikalla tätä kautta voidaan kai päätellä että kun kyseessä ei ole varsinaisesti rikos vaan rikkomus, voidaan koko juttu jättää huomiotta...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

JoKaGO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 525
 • Liked: 4416
 • Puolen tunnin tuska, puolen vuoden nautinto
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #322 : 02.05.2019, 09:42:51 »
Paperiton Suomessa = ilman lupaa Suomen rajojen sisällä. Eikö tuo siis ole rikollista toimintaa, kun väitetään ettei paperiton ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen toimintaan?

Kyseessä on ulkomaalaisrikkomus (Ulkomaalaislaki 185 §), josta varsinainen tuomio on sakko. Jollain poliittisten juristien logiikalla tätä kautta voidaan kai päätellä että kun kyseessä ei ole varsinaisesti rikos vaan rikkomus, voidaan koko juttu jättää huomiotta...

Eli ulkomaalaisrikkomus on vain rikkomus, kuten pieni ylinopeus. 21km/h yli nopeusrajoituksen onkin jo liikennerikos  :facepalm:
Lounais-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että Salon suunnalla on parkkipaikoilla havaittu erikoista, keväistä toimintaa.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 777
 • Liked: 18560
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #323 : 02.05.2019, 09:57:31 »
Paperiton Suomessa = ilman lupaa Suomen rajojen sisällä. Eikö tuo siis ole rikollista toimintaa, kun väitetään ettei paperiton ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen toimintaan?

Kyseessä on ulkomaalaisrikkomus (Ulkomaalaislaki 185 §), josta varsinainen tuomio on sakko. Jollain poliittisten juristien logiikalla tätä kautta voidaan kai päätellä että kun kyseessä ei ole varsinaisesti rikos vaan rikkomus, voidaan koko juttu jättää huomiotta...

Eli ulkomaalaisrikkomus on vain rikkomus, kuten pieni ylinopeus. 21km/h yli nopeusrajoituksen onkin jo liikennerikos  :facepalm:

Ehkä tuollaista ylinopeutta ajaville voisi harkita jotain erityispalveluita ja terapiasessioita kun ympäröivän yhteiskunnan asenne on niin ahdistava...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3601
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #324 : 02.05.2019, 10:04:58 »
Taas tulee tästä mieleen lastenkasvatus.  :flowerhat:

Kun lapset (ja lapsinahan röyhkeitä partasuita yleisesti käsitelläänkin) hakevat/ovat huomioimatta rajoja eikä niitä näille konkreettisesti aseteta, tuloksena on täysi anarkia. Tehdään mitä halutaan ja kunnioitus häipyy taivaan tuuliin. Siitähän tässä rikkomusasiassa on kysymys: pidetään rajoja ihmisarvoa alentavina, poistetaan ne -sekä symbolisesti että konkreettisesti- ja ihmetellään "vapaan kasvatuksen" tuloksia.
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 346
 • Liked: 8624
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #325 : 02.05.2019, 10:11:29 »
Paperiton Suomessa = ilman lupaa Suomen rajojen sisällä. Eikö tuo siis ole rikollista toimintaa, kun väitetään ettei paperiton ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen toimintaan?

Kyseessä on ulkomaalaisrikkomus (Ulkomaalaislaki 185 §), josta varsinainen tuomio on sakko. Jollain poliittisten juristien logiikalla tätä kautta voidaan kai päätellä että kun kyseessä ei ole varsinaisesti rikos vaan rikkomus, voidaan koko juttu jättää huomiotta...

Suomessa laittomasti oleskeleva on syyllistynyt valtionrajarikokseen, josta maksimituomio on 1 vuosi vankeutta. Toki valehtelevat juristit ja poliitikot väittävät, että rajarikollinen ei ole tehnyt mitään rikosta.

Kun rajarikollinen ei poistu maasta, kyseessä on jatkettu rikos, johon rehellinen tuomari antaisi ankarimman tuomion.

USA:ssa näitä rajarikollisia asuu 11 miljoonaa. Siellä juristit tekevät vastaavia akrobaattitemppuja osoittaakseen, että rajarikollista ei saa käännyttää.

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 768
 • Liked: 2445
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #326 : 13.05.2019, 23:41:20 »
Ilta-Sanomien nettisivulla oli 13.5.2019 STT:n kohu-uutinen "Havaijilla mitattiin masentava ennätys – viimeksi maapallolla oli vastaava tilanne yli 3 miljoonaa vuotta sitten".

Lainaus
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006104462.html?utm_campaign=tf-IS&utm_term=1&utm_source=tf-other
Viimeksi maan ilmakehässä oli näin paljon hiilidioksidia yli kolme miljoonaa vuotta sitten.
Lauantaiaamuna Mauna Loan havainnointiasemalla Havaijilla mitattiin masentava ennätys: ilmakehän hiilidioksidipitoisuus nousi 415,26 osaan miljoonassa (ppm).
...
– Tulokset todistavat, että emme ole ollenkaan oikeilla raiteilla ilmastonsuojelussa. Luku jatkaa nousuaan vuodesta toiseen, sanoo Wolfgang Lucht Potsdamin ilmastonmuutostutkimuskeskuksesta AFP:lle.

Uutinen johdattelee lukijan uskomaan syynä olevan ihmiskunnan tuottaman hiilidioksidin. Näin ei kuitenkaan ole. Havaijilla on tulivuoritoimintaa, joka päästää ilmakehään muun muassa hiilidioksidia. Saaristo on syntynyt nimenomaan vulkaanisen aktiivisuuden takia. Googlaamalla saa paljon linkkejä saarten tulivuorten aktiivisuudesta.

https://www.google.com/search?source=hp&ei=NdXZXIK7GaurrgTAn4OQDA&q=havaijin+tulivuorenpurkaukset&oq=havaiji+tuli&gs_l=psy-ab.1.4.0l3j0i22i30l2.1839.6044..8306...0.0..0.77.809.12......0....1..gws-wiz.......0i131j0i10.Un2kyyqOT18

https://fi.wikipedia.org/wiki/Tulivuori
« Viimeksi muokattu: 13.05.2019, 23:42:53 kirjoittanut acc »
Anter Yaşan verkkosivusto
https://www.anteryasa.fi/

repsikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 913
 • Liked: 988
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #327 : 17.05.2019, 19:08:08 »
Suomen kuvalehti 20 / 19 repäisee:
"Arvaamattomat eurovaalit.... Vuoden 2014 eurovaaleissa pienimmällä äänimäärällä pääsi läpi Nils Torvalds (Rkp)
Hän sai silti lähes yhtä paljon ääniä kuin viime eduskuntavaalien äänikuningas Jussi Halla-aho ".
Siis mitä ?
Eurovaalien äänisaalis ko. henkilöillä oli
Halla-aho   80 772
Torvalds   29 355
http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2014/eurovaalit/ehdokkaat_aanimaarajarjestyksessa.html

Halla-aho sai viime eduskuntavaaleissa 30 596 ääntä, ja tämä saalis tuli yksinomaan Helsingistä.
EU-vaaleissa vaalipiirinä on koko maa.
  Eihän näiden kahden vaalin äänimääriä voi rinnastaa.
 Mutta vastuumedialtahan voi  odottaa  mitä tahansa.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2019, 19:49:03 kirjoittanut repsikka »

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 213
 • Liked: 2589
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #328 : 17.05.2019, 20:32:41 »
Suomen kuvalehti 20 / 19 repäisee:
"Arvaamattomat eurovaalit.... Vuoden 2014 eurovaaleissa pienimmällä äänimäärällä pääsi läpi Nils Torvalds (Rkp)
Hän sai silti lähes yhtä paljon ääniä kuin viime eduskuntavaalien äänikuningas Jussi Halla-aho ".
Siis mitä ?
Eurovaalien äänisaalis ko. henkilöillä oli
Halla-aho   80 772
Torvalds   29 355
http://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/2014/eurovaalit/ehdokkaat_aanimaarajarjestyksessa.html

Halla-aho sai viime eduskuntavaaleissa 30 596 ääntä, ja tämä saalis tuli yksinomaan Helsingistä.
EU-vaaleissa vaalipiirinä on koko maa.
  Eihän näiden kahden vaalin äänimääriä voi rinnastaa.
 Mutta vastuumedialtahan voi  odottaa  mitä tahansa.

Jussi sai reilu 6,1% koko vaalipiirinsä äänistä eduskuntavaaleissa. Siihen verrattuna Nilsin vajaa 0,7% koko vaalipiirinsä äänisaaliista eurovaaleissa on melkoinen kärpäsenpaska  ;D
Klamydia - Suomi on sun

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3601
 • weltoffen = sturmreif
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #329 : 05.06.2019, 08:10:42 »
Trump saa tuskin asetetuksi jalkansa jonkun maan kamaralle, -tässä Irlannin- kun bashing-rakki nimeltään Media alkaa jo välittömästi räksyttää:

https://www.welt.de/politik/ausland/article194768369/Umstrittener-Besuch-Warum-Irland-fuer-Donald-Trump-ein-maechtiger-Gegner-ist.html

Lukijan kommentti:
Lainaus
"Man nehme 10 Leute, statte sie mit Anti-Trump-Wimpeln und -Plakaten aus und bezeichne sie als "die Iren". Einer macht das Foto und die Welt bringt es als repräsentatives Stimmungssymbol für das ganze Land auf Seite 1. Das ist manipulative Propaganda und keine objektive Berichterstattung."

Varustetaan 10 henkilöä anti-Trump julisteilla ja annetaan näille nimeksi "irlantilaiset". Yksi ottaa valokuvan ja Welt-lehti esittelee sen yleisen ilmapiirin symbolina koko kansalle ykkössivullaan. Tämä ei ole objektiivista tiedotusta vaan manipulatiivista propagandaa.
« Viimeksi muokattu: 05.06.2019, 08:13:10 kirjoittanut Alabama »
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Tagit: vaalit