Kirjoittaja Aihe: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju  (Luettu 444581 kertaa)

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 779
 • Liked: 5082
 • Puolinuiva
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #60 : 19.01.2014, 15:17:34 »
Lainaus
http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/tunnelma-alkaa-tiivistya/1753763


Jari Tourunen
18.1.2014 00:01

Mikä kevään EU-vaaleissa kiinnostaa eniten? Se, kenestä tulee Suomen komissaari. Vahvimmat nimet spekulaatioissa ovat eilen ehdokkuudestaan infonnut Alexander Stubb (kok.) sekä tulevaisuuden suunnitelmiaan panttaava Jyrki Katainen (kok.).

Suomen seuraavaa komissaaria ei päätetä eurovaaleissa. Ratkaisu käsitellään hallituksessa ja käytännössä pääministerin esityksen mukaan vasta vaalien jälkeen.

Alexander Stubb myöntää, että komissaarin tehtävä kiinnostaa. Kaikesta kuitenkin näkee, että Stubb mieltää roolinsa kokonaisuudessa. Stubbin edelle komissioon kiilaisi luultavasti ainoastaan Katainen itse, mutta Kataista ei innosta rivikomissaarin virka. Salkun pitää olla painava.

Vaaleihin Katainen ei lähde, mutta jos jokin huippuvirka olisi tarjolla, niin hän saattaa hyvästellä kotimaan politiikan.

Oman lisänsä arvailuihin tuo myös nykyinen komissaari Olli Rehn (kesk.), joka voisi liberaaliryhmän kärkiehdokkaana havitella jotain viidestä huippuvirasta: parlamentin puhemies, Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja, EU-ulkoministeri, EU:n presidentti ja tietenkin komission puheenjohtaja.

Samaa tasoa pitäisi olla myös Kataisen pestin.

Jos Suomi pelaa korttinsa todella taitavasti, sekä Kataiselle että Rehnille voisi löytyä merkittävät tehtävät. Sen seurauksena Stubbille jäisi riviedustajan rooli, mutta se häntä tuskin haittaa.

Poliittinen peli Suomen komissaarista on jo täydessä käynnissä.

Jutta Urpilainen (sd.) ehdottaa, että komissaari voitaisiin valita mepeistä. Ehdotus on koepallo. Jos se saisi laajempaa kannatusta, olisi mahdollisuus haastaa kokoomuksen sananvalta komissaarin valinnassa.

Myös monet muut ovat ottaneet kantaa asiaan, mutta vakavasti valintatapaa ei pysty kukaan kyseenalaistamaan. Pääministerin ja komissaarin saumaton yhteistyö on Suomelle hyödyllistä. Siksi on luontevaa, että komissaarista sovitaan hallituksessa.

Itä-Suomesta on tärkeä saada hyvä edustus Brysseliin. Vahvoja nimiä ovat ennakkoon Elsi Katainen (kesk.), Riitta Myller (sd.) ja Tarja Cronberg (vihr.).

Pielavetistä Kataista kaavaillaan parlamentin jättävän varkautelaisen Riikka Pakarisen seuraajaksi. Viisi vuotta sitten Pakarisen (ent. Manner) taakse saatiin tiivis rintama. Keskustan syvät rivit mobilisoitiin puolueen ylimmän johdon ja Paavo Väyrysen tuella ja suhteellisen tuntematon Pakarinen meni hienosti läpi.

Puheenjohtaja Matti Vanhanen ja puoluesihteeri Jarmo Korhonen kiersivät Pakarisen tukena muun muassa tapaamassa maakuntalehtien johtoa sekä yleisötilaisuuksissa. Myös vaalibudjetti oli huomattava.

Edellisellä kerralla keskustan kyky järjestäytyä vaaleissa näytti voimansa, mutta tänä keväänä nykyisen puoluejohdon ottautuminen on hieman maltillisempaa ja vaalibudjetti pienempi.

Demareiden ja vihreiden kannattajille ehdokkaan valinta on helppoa ja sekä Myllerillä että Cronbergilla on näyttöjä europarlamentista. Kokemuksella mitattuna Katainen on siis haastaja.

Keskustan rivien kestävyydestä ei myöskään ei ole täysiä takeita. Kataiselle ei ole nimittäin luvassa samanlaista yhteisrintamaa kuin Pakariselle aikoinaan. Anu Vehviläinen on Rehnin tukijoukoissa ja Hesarin entisen päätoimittajan Mikael Pentikäisen tueksi on ilmoittautunut muutamia nimekkäitä savolaisia kepulaisia. Rehnin kytkyt ovat Etelä-Savossa ja Pentikäinen kalastelee sieluja Pohjois-Savosta.

Valtakunnallisella medianäkyvyydellä mitattuna Pentikäinen näyttäisi menevän varmasti EU-parlamenttiin. Mutta lähtevätkö itäsuomalaiset sankoin joukoin Pentikäisen taakse? Keväällä nähdään, mikä on Pentikäisen todellinen kannatuspohja Itä-Suomessa – ja ylipäänsä.

Eurovaaleissa menestyminen vaatii raakaa perustyötä. Katainen, Cronberg ja Myller tulevat näkymään todella paljon oman alueensa vaalitilaisuuksissa. Samaan eivät kykene täällä sen paremmin Rehn kuin Pentikäinenkään.

Kuka bongaa jotain hassua Savon Sanomien eiliseltä pääkirjoitussivulta?
Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.

— Alexander Stubb (@alexstubb) 19. helmikuuta 2017

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38022
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #61 : 19.01.2014, 15:24:34 »
Aika taitavasti on jäänyt yksi maan suurimmista, ja todennäköisesti tulevien vaalien eniten kannatustaan kasvattavasta puolueesta pitkässä jaarittelussa kokonaan mainitsematta. Myöskin vaikuttaisi siltä, että pääkirjoitustoimittajan mielestä EU-vaalit ovat ikäänkuin jotain kansallista (ja alueellista) tiimityötä, toisten kansallisten puolueiden kanssa kisaamisen sijaan. Aika jännittävä ja kovin tarkoitushakuiselta haiskahtava näkemys.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Nuivatar

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 389
 • Liked: 394
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #62 : 12.02.2014, 20:57:23 »
Luin odotushuoneessa lehteä, nimeä en muista mutta Ulkoasianministeriön julkaisu kuitenkin. Lehti oli todella mokutus-henkinen ja kaikkea muuta kuin neutraali, joka oli oletukseni tämäntyylisestä läpyskästä. Useammasta kirjoituksesta tuli huvittunut olo, mutta tämä veti pohjat:

vertailu 1950-luvun afrikkalaisten, olikohan kenialaisten, ja 1870-luvun suomalaisten lukutaidosta, ja lopputulos kenialaisten hyväksi muutamilla prosenteilla. :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ei, et lukenut väärin. Kuten hommalaiset varmastikin arvaavat, tekstin kantava voima oli kys. valtion ylistys (oli se sitten Kenia tai mikä tahansa) ja "kaikki keinot sallittuja"-tasoinen argumentointi. Samassa lehdessä listattiin Afrikan voimavaroja ja köyhyys käsiteltiin suurinpiirtein toteamalla että "pitää muistaa, että köyhimmät ihmiset ovat usein myös onnellisimpia".

(vuosiluvut ym. saattavat olla väärin, mielestäni kuitenkin tuo 1870 oli aivan oikein...vai olikohan käynyt toimituksessa kämmi, ja kasi tullut ysin tilalle..?)

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 011
 • Liked: 1485
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #63 : 08.03.2014, 00:13:25 »
Pe 7.3.2014 tuli erilainen mokutusohjelmaYleltä. Tai tässä tapauksessa voi sanoa jopa monikulttuurinen ohjelma: Päivä New Yorkissa, jossa esiteltiin, kylläkin aika pintaliitoisesti, New Yorkin osia ja kulttuuria. Pääosa oli jotain sosioliitti tai taidepiirejä, mutta ohjelma oli silti hyvä.

Ja ennenkaikkea virkistävä, kun se ei ollut vain mokuttamista. Tavallisestihan Ylen ohjelmat ovat joko natsismista, Francosta, tai kolmansista maista, tai sitten Suomen vaihtoehto(varsinais)kulttuureista.
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 277
 • Liked: 18452
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #64 : 08.03.2014, 01:40:01 »
***
Ja ennenkaikkea virkistävä, kun se ei ollut vain mokuttamista. Tavallisestihan Ylen ohjelmat ovat joko natsismista, Francosta, tai kolmansista maista, tai sitten Suomen vaihtoehto(varsinais)kulttuureista.

Jepjep. Tymäkkä, mielellään ennen näkemätön Gitler-dokkari kerää edelleen katsojia.

Tulee vain mieleen, kun tuota nuorisoa katsoo, omiaankin, että eihän se edes kiinnostaisi, ellei noin saatananmoista mekkalaa pidettäisi.

Aikoinaan tyttären penkkariajelu oli Kekkonen-aiheinen, josta vähän haastattelin. Täytyy sanoa, että teinien näkökulma oli hiukan eri, kuin aikalaisen.

Mutta niin. Historiasta ei tule vaieta, ei. Mutta pakkomielteisyys vaikuttaa silti pakkomielteisyydeltä, aina vaan.


Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23834
 • Death to the Russian invaders!
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #65 : 08.03.2014, 06:43:49 »
---
Mutta niin. Historiasta ei tule vaieta, ei. Mutta pakkomielteisyys vaikuttaa silti pakkomielteisyydeltä, aina vaan.

Historiasta ei tule vaieta, ei; sillä se toistaa itseään väsyttävän säännöllisesti. Mutta enemmistölle  - ja erityisesti tiedotusvälineille - historia on vain pakkomiellettä toistaa kaikkein latteimpia fraaseja ad nauseam. Aina vaan.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

valla_valla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 220
 • Liked: 7029
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #66 : 12.03.2014, 00:38:10 »
Tämä oli Mitt I Kista- lehdessä taanoin ja uutinen oli tavallaan huvittava. Somali isä oli matkustanut Somaliaan ja saanut sydärin siellä ja kuollut. Äijä oli sitten haudattu niille sijoilleen Somaliaan. Äijän perhe; vaimo ja lapsilauma jäi siis miehettömäksi. Eukosta leski ja pennuista isättömiä.  Tällaisissa tapauksissahan vaimo saa leskeneläkettä ja alaikäiset lapset orvon rahaa. Perhe siis asui Ruotsissa jo useatta vuotta ja äijä oli vain kyläilemässä Somaliassa.

MUTTA MUTTA Ruotsihan on byrokratian alkulähde ja leskeneläke ja orvonrahat jäivät saamatta. Nimittäin Ruotsin viranomaisten mukaan koska Somaliassa ei ole minkäänlaista viranomaishallintoa niin näin ollen millään somalian papereilla ole myöskään edes paskapaperin arvoa. Ei siis ole toteennäytetty äijän heittäneen veivinsä, joten ruotsalaisissa kansioissa äijä elää edelleen, on työkkärissä työnhakijana jne. Ja vaimolta jäi leskeneläke saamatta ja lapsilta orvonrahat.

Uutisen sävy oli tavan mukaan somppujen puolella. Eli  viranomaisten olisi pitänyt uskoa somaliasta tulleita viestejä ja tekstareita ja serkun todistuksia äijän kuolemasta ja että se on kuopattukin jo. Ja perheen olisi pitänyt saada suosiolla ne avustusrahat.

Jotenkin naurattaa se ajatus, kun vaimo menee hakemaan leskeneläkettä serkku mukana todistaakseen äijän kuolleen...

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 532
 • Liked: 51514
 • 1001 yön tarinoita: Ahmed ja Kela Gold
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #67 : 12.03.2014, 11:39:36 »
No mutta ukkelivainaa saa siis edelleen työttömyys- ja sosiaalirahansa, joten tyhjän päälle ei somalimatami pudonnut.

valla_valla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 220
 • Liked: 7029
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #68 : 12.03.2014, 12:17:54 »
Joo, äijä saa kyllä muita tukia, piti ihan kaivaa se uutinen..

http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_miki#

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 037
 • Liked: 14443
 • 100% kaafir, 100% goy
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Daily Dystopia 30.1.2024: Taylor Swift Psyop?

Saippuakupla

 • Vieras
« Viimeksi muokattu: 23.05.2014, 13:16:41 kirjoittanut Saippuakupla »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 763
 • Liked: 129576
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #71 : 23.05.2014, 13:45:41 »
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014052218331865_uu.shtml

Lainaus
Vastauksessaan Julkisen sanan neuvostolle päätoimittaja Kari Kivelä myöntää, että Iltalehden verkkosivuillaan julkaisemassa uutisessa oli virhe. Lehti ei kuitenkaan reagoinut kantelijan oikaisupyyntöön. Päätoimittajan mukaan kantelija oli oikaisuvaatimuksessaan nojannut verkkojulkaisuun, jota Iltalehti ei pidä luotettavana lähteenä. "Lähdettä on kuvattu (Wikipedia) ruotsalaisissa tiedotusvälineissä äärioikeistolaiseksi rasistista vihapuhetta levittäväksi julkaisuksi."
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 330
 • Liked: 14248
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #72 : 23.05.2014, 13:56:19 »
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014052218331865_uu.shtml

Lainaus
Vastauksessaan Julkisen sanan neuvostolle päätoimittaja Kari Kivelä myöntää, että Iltalehden verkkosivuillaan julkaisemassa uutisessa oli virhe. Lehti ei kuitenkaan reagoinut kantelijan oikaisupyyntöön. Päätoimittajan mukaan kantelija oli oikaisuvaatimuksessaan nojannut verkkojulkaisuun, jota Iltalehti ei pidä luotettavana lähteenä. "Lähdettä on kuvattu (Wikipedia) ruotsalaisissa tiedotusvälineissä äärioikeistolaiseksi rasistista vihapuhetta levittäväksi julkaisuksi."

Oikea sanomalehti olisi tutkinut asian uudelleen, sen sijaan että menee piiloon ruotsalaisten tiedotusvälineiden poliittisten, ja biasoituneiden mielipiteiden taakse.
Olisiko kenties kilautus muutamalle kaverille ruotsiin auttanut, sen sijaan että putkessa sorvattiin jo seuraavaa kansallista mokutuspläjäystä? Poliisi on ystävä.

Noh. On se liikuttavaa todeta miten "äärioikeistolainen rasistinen vihapuhesivusto" on luotettavampi lähde kuin samanhenkiset jurnalistikuvaelmat jossakin Wikipediassa.
Lehden asenne tuli ainakin selville - jos joku lähde on suvakkien kuvaamana "äärioikeistolainen rasistinen vihapuhesivusto", niin siellä kirjoitetut jutut ovat kaikilta osin virheellisiä, vai?
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

hemppa11

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 94
 • Liked: 23
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #73 : 09.06.2014, 19:39:28 »
***
Onhan yleisesti tiedetty fakta, että Ruotsissa valtamedia päätti kokouksessaan taannoin, vuosia sitten, pimittää monikultturismin reaalipuolen. Siitä siis valkopikselöidyt kuvat rikoksentekijöistä Ruotsin mediassa. Puhumattakaan tekstipuolen itsesensuurista. Asioista ei Ruotsissa ole vuosiin voinut kertoa niin kuin ne ovat, koska koko yhteiskunta on degeneroitunut siihen jamaan, että orwellilainen totuuskäsitys on normi ja realismin perään huutavat teilataan äärioikeistolaisiksi, natseiksi, rasisteiksi, suvaitsemattomiksi jne.
***
Tuon väitteen että maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista ilmoitetaan herkemmin ei taida olla mitään virallisia tutkimuksia se taisi olla erään haastatellun henkilön mielipide. Ehkä niiltä osin pitää paikkaansa että esim. jos joutuu täysin tuntemattoman tekemän puskaraiskauksen uhriksi helpommin tekee ilmoituksen jos joutuu tuttavan raiskaamaksi. Nyt en löytänyt linkkiä mutta luin joskus että maahanmuuttajan tekemästä raiskauksesta itseasiassa saatetaan helpommin jättää ilmoitus tekemättä, kun uhri syyttää itseään kun meni luottamaan vieraaseen. Uskoisin että näin mahdollisesti käy jos vaikka lähtee maahanmuuttajan kanssa tämän kotiin tai vie tämän omaan kotiinsa. Suomalaisessa kulttuurissa nainen ja mies ovat voineet viettää aikaa jonkun luona ilman että tarkoituksena on harrastaa seksiä.

Ihan vain pikku muistutuksena tähän, että Ruotsi on Euroopan raiskaustilastojen kärjessä, sillä huonolla tavalla.

Johtuu kuulemma siitä, että kovin kärkkäästi ilmoitetaan, varsinkin *****n tekemät.

Googlailkaa itse, jos totuus kiinnostaa. Omat johtopäätökset saatte tehdä illman painostusta, kunhan ette sitten ääneen lausu.

Tommi Korhonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 011
 • Liked: 1485
 • Artist formerly known as 'Joonatan'
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #74 : 28.08.2014, 15:46:30 »
Mitäs nyt on tapahtunut, kun Yle on uutisoinut nyt useamman kerran erilaisista mokutuksen varjopuolista ja sen kuluista? HS:än linja on entisensä, mutta minusta Ylen linja on muuttunut viime viikkoina? Onko siellä tapahtunut jotain sisäisesti, henkilövaihdoksia?

Vai onko kyse sattumasta ja huonosta havainnoinnistani?
Kerrassaan toivoton tilanne. Kaikki muut eduskuntapuolueet kannattavat suomalaisvastaista politiikkaa. Perussuomalaiset ovat ohjelmatasolla hyvä, mutta sillä on lampaan rohkeus.

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 606
 • Liked: 12248
 • old wave feminist
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #75 : 28.08.2014, 16:11:25 »
^Olisikohan Yle saanut riittävästi palautetta veronmaksajilta?

Vielä kun vaihtaisivat vakikommentoijansa tai ainakin ottaisivat useammin muita kuin vihervasemmistolaisen arvomaailman omaavia niin pikkuhiljaa alkaisi siirtyä objektiivisemmalle linjalle. Tai ainakin minusta aina tuntuu että siellä on samat vakikommentoija aamutv:ssä jne.
(ehkä yritykset/puolueet lähettää aina samat naamat...)
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Iloveallpeople

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 153
 • Liked: 2767
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #76 : 28.08.2014, 16:16:58 »
^Olisikohan Yle saanut riittävästi palautetta veronmaksajilta?


Systeemiä juuri muutettiin, jottei Ylen tarvitse välittää veronmaksajien palautteesta. Ainut kenet Ylen pitää pitää tyytyväisenä on Suomen hallitus.
"Kun poliitikko pakotetaan lähtemään paikaltaan tai suljetaan puolueesta tiedotusvälineiden painostuksen vuoksi, ei kyse ole mistään punavihreästä salaliitosta, vaan juuri siitä, miten demokratian pitääkin toimia."  (käännös) - Lasse Garoff

Hellfire

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 158
 • Liked: 135
 • Unholy radiance, Nuclear Necropolis
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #77 : 13.11.2014, 11:31:51 »
Mitäs nyt on tapahtunut, kun Yle on uutisoinut nyt useamman kerran erilaisista mokutuksen varjopuolista ja sen kuluista? HS:än linja on entisensä, mutta minusta Ylen linja on muuttunut viime viikkoina? Onko siellä tapahtunut jotain sisäisesti, henkilövaihdoksia?

Vai onko kyse sattumasta ja huonosta havainnoinnistani?

Voisiko jopa olla niin että parlamentarismi toimii suomessa ja koska perussuomalaiset ovat suuri oppositiopuole, kokee yle tehtäväkseen tukea myös vastapuolen näkemyksiä.

Aiemmin maahanmuutto- ja monikulttuurivastustus oli "marginaalista" ja kun se ei sitä enää ole, pitää yle legitimiteetistään kiinni legitiimein keinoin.

Myös dokumenttipuolella on muutoksia. Viikon vakiohitlerdokumenttia ei ole nyt vähään aikaan näkynyt.
You say you've got the answers, well who asked you anyway?
Ever think maybe it was meant to be this way?
-Dave Mustaine

http://www.youtube.com/watch?v=ZmXYrXYvovQ

Onkko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 228
 • Liked: 976
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #78 : 24.12.2014, 22:13:34 »
Yhtiöjärjestys

Yleisradio Oy:n yhtiöjärjestys
.....
5) tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille;

koli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 348
 • Liked: 12035
 • Impivaaran mylvivä härkä
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #79 : 25.12.2014, 15:19:12 »
^Paula Tapiolan aikaisempi näyte toimittelijan taidoista: http://ylewatch.blogspot.fi/2013/12/yle-valehtelee-edelleen-toimittaja.html
Mörökölli

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 308
 • Liked: 3133
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #80 : 22.02.2015, 14:33:38 »
Ehdotan tätä:
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1424494857696
http://yle.fi/uutiset/yli_tuhat_muslimia_suojeli_synagogaa_norjassa/7821806
Hesari ja Yle uutisoivat synagogan rauhanrinkiin Oslossa osallistuneen yli tuhat muslimia, kun norjalaisten lähteiden mukaan kyseessä oli paikallaolleiden ihmisten kokokonaismäärä.  Uutiskuvien perusteella suurin osa näistä oli kantiksia.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-i-koebenhavn/norske-muslimers-fredsring-faar-bred-internasjonal-omtale/a/23400933/
Asiasta keskusteltu näissä ketjuissa:
http://hommaforum.org/index.php/topic,99000.0.html
http://hommaforum.org/index.php/topic,98860.750.html
Ja Rähmiksellä

Edit: Yle muokkasi uutistaan, otin ruutukaappauksen Hesarista
Edit 2: Expressenin raportti. http://www.expressen.se/nyheter/muslimer-manifesterar-mot-antisemitismen/
« Viimeksi muokattu: 23.02.2015, 00:53:27 kirjoittanut Juffe »

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2838
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #81 : 22.03.2015, 21:19:56 »
Iltalehti julkaisi 21.3.2015 verkkosivuillaan
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015032119398243_ul.shtml
uutisen Mies riehui viidakkoveitsen kanssa lentokentällä USA:ssa

Uutisessa ei mainittu miehen nimeä. Ulkomaisista medioista löytyi tarkempaa tietoa.
Herran nimi on Richard White ja kuva on täällä:
http://www.nola.com/crime/index.ssf/2015/03/new_orleans_airport_machete_at.html

White oli Jehovan todistaja. Asiasta oli keskustelua uutisen kommenttiosiossa.


Lainaus
Bike Guy 5 hours ago
If this man had been a Muslim, it would've been classified as an act of terrorism and reported as such.

But since he was a Jehovah's Witness, it will be viewed as an individual mental health anomaly.

Be conscious of the media and their distortions.rt9278 3 hours ago
@Bike Guy Jehovah's Witness does not have leaders at any level advocating the killing of non-Jehovah's Witnesses.  There is an organized effort by many Muslim leaders at many different levels that advocate the killing of non-Muslims.   There is an army going through the middle east murdering, raping and torturing people in the name of Islam and they advocate others do the same.  Last time I checked there is no Jehovah's army trying to take over the world through raping and killing. If you cannot grasp that there is marked distinction between the two situations worth putting in the story, I feel sorry for your grasp of reality.


2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

V.S. Paavolainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 59
 • Liked: 59
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #82 : 27.08.2015, 17:45:58 »
Iltasanomat harjoitti pahimman laatuista sensuuria eli ovelaa hienostunutta vajaa viikko sitten: Nainen on tiettävästi alle 18-vuotias. Hän ei ole Ruotsin kansalainen, mutta hän on epäillyn perheen sukulainen.

Eli olivatko epäillyt ruotsalaisia? Kaikki sanotaan, mutta mitään ei suoraan.

Olen kirjoittanut maahanmuuttoaiheisia juttuja Uuteen Suomeen viime aikoina muutaman. Ongelma on se, että US tekee "poimintoja" päivän parhaista. Oletettaen sieltä harvoin löytyy maahanmuuttokriittistä kamaa, ei siis koskaan. Myönteistä  sen sijaan koko ajan. Eilen meni kuppi nurin, kun joku vihreä kirjoitti kuinka mamut käydään hakemassa ja niitä sitten täällä halaillaan. Eri mieltä oleville kirjoitti: Deal with it! Ja Usari nosti "poimintoihin" kaikkien luettavaksi viikkokausiksi muiden mamu-myönteisten rinnalle.
Kirjoitin pojalle sitten palautetta tänään. Sain ihan ok lukijoita, mutta eihän tuo oma pärjää, kun ei sitä tietenkään mihinkään "poimintoihin nosteta"
Kirjoitus ohessa, siinä myös linkkejä pariin omaan kirjoitukseen, jotka koskee maahanmuuttoa:
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201044-keskustelu-kielletty-deal-with-it

V.S. Paavolainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 59
 • Liked: 59
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #83 : 28.08.2015, 15:14:38 »
Itseä enemmän rassaa varsinaisen sensuroinnin sijasta media kokonaisuutena joka hiljenee tai korottaa ääntään riippuen aiheesta sekä ne fiksummat sensuroinnit, jossa kerrotaan, mutta niin epäselvästi tai tai painottaen tai painottamatta jälleen riippuenmitä halutaan. Tätä tietenkin puolueet komppaavat ja ihmest hiljenevät, koska kukaan ei uskalla sanoa ääneen: MAMUJOUKKO HAKKASI JA POTKI TÄYSIN VIERAITA VASTAANTULIJOITA. Sen sijaan Jyväskylän mellakoista heitellään otsikoita vieläkin.

Kirjoitin siitä ytimekkään esimerkin miten media toimii:
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200502-poliittinen-itsemurha-onneksi-en-ole-mukana

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #84 : 28.08.2015, 15:31:56 »
Kirjoitin siitä ytimekkään esimerkin miten media toimii:
http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/200502-poliittinen-itsemurha-onneksi-en-ole-mukana

"Harva edes huomaa uutisen"

Harva tosiaan huomaa uutisen. Välttämättä asioista ei uutisoidakkaan kuin pienillä jutuilla tai kuten kirjoituksesta voi todeta, niin yön tapahtumista uutisoidaan "seuraavana iltana".

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #85 : 28.08.2015, 15:42:28 »
Olen kirjoittanut maahanmuuttoaiheisia juttuja Uuteen Suomeen viime aikoina muutaman. Ongelma on se, että US tekee "poimintoja" päivän parhaista. Oletettaen sieltä harvoin löytyy maahanmuuttokriittistä kamaa, ei siis koskaan. Myönteistä  sen sijaan koko ajan. Eilen meni kuppi nurin, kun joku vihreä kirjoitti kuinka mamut käydään hakemassa ja niitä sitten täällä halaillaan. Eri mieltä oleville kirjoitti: Deal with it! Ja Usari nosti "poimintoihin" kaikkien luettavaksi viikkokausiksi muiden mamu-myönteisten rinnalle.

Uudessa Suomessa vauhtia pitävät Herlin & Huusko kaksikko. Aina nuo jutut eivät kuitenkaan toimi niinkuin toivotaan ja ajatellaan. Vihreiden poliitikon "Deal with it" on erinomainen esimerkki siitä, että heitetään aivot ja kädet narikkaan miettiessä ratkaisuehdotuksia. Semmoisilla jutuilla ei pitkälle pötkitä.

Rajat vuotavat yhtä paljon kuin niiden annetaan vuotaa. Deal with it.

V.S. Paavolainen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 59
 • Liked: 59
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #86 : 30.08.2015, 01:33:59 »
Eilen ja tänään tuli sitten iltiksessä ja suomen kuvalehdessä mielipidemittaukset maahanmuutosta. Jotenkin tuntuu, että lehdet veti päätelmän, että suomalaiset on rasisteja (ylläri) ja kuitenkin suhtautuu positiivisesti maahanmuuttooon... niinpä nii

itse katselin hieman pidemmän aikaa tilastoja ja vedin kaksi johtopäätöstä (jotka olis kyllä maksetun tutkijankin pitänyt osata tehdä)

1) suvakit valehtelee itselleen ja muille väittämällä et mamut on ihania. silti niille ei kelpaa kaikki mamut, kuten ei muillekaan

2) suomalaiset ei haluu ottaa vastaan noita nyt tulviviä pakolaisia, vaikka media niin uskottelee

Tarkemmin mun kirjotuksessa, teen ehkä vielä tarkempaa numeronypläystä kunehdin, mut tässä linkki:

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201225-maahanmuuttomyonteinen-tekopyhyys-vihervasemmistokupla#comment-3086312

Largezo

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 26
 • Liked: 18
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #87 : 01.09.2015, 17:08:46 »
nyt maikkari kieltää kommentoinnin pakolaisuutisiin johtuen "vihapuheesta" (linkki http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mtv-uutiset-sulkee-osan-verkkokeskustelusta-tarkoitus-suitsia-vihapuheen-maaraa/5290206 ) ja toimittaja valittaa "ihmisyys on kriisissä" ( linkki http://www.mtv.fi/uutiset/mielipiteet/kolumnit/artikkeli/mtv-n-paatoimittaja-maahanmuutosta-ihmisyys-on-kriisissa/5290114) ei näin  :facepalm:
EDIT: Myös yle on hypännyt mukaan tähän naurettavuuteen mm. sensuroimalla (kyllä luitte oikein 2000-luvun suomessa sensuroidaan eri mieltä olevien mielipiteitä!) Jari Tervon kohutekstistä ei-toivotut kommentit. (linkki http://yle.fi/uutiset/mitta_tayttyi_vihapuheesta__mtv_ja_hs_rajoittavat_nettikommentointia/8271405)
« Viimeksi muokattu: 01.09.2015, 18:17:58 kirjoittanut Largezo »
”Se, että minua kutsutaan maahanmuuttajavastaiseksi tai rasistiksi, ei kerro mitään minusta, mutta se kertoo siitä tabujen kahlitsemasta ilmapiiristä, joka maahanmuuttokeskustelussa on tähän asti vallinnut - Jussi-Halla-aho

Jake74

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 8
 • Liked: 6
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #88 : 01.09.2015, 21:09:07 »
Helsingin sanomien Nyt liite pani myös kommentointiosionsa kiinni: http://nyt.fi/a1305981595801

Muutama sitaatti: (vapaassa järjestyksessä)
"Esimerkiksi Nytin kommenteissa eri kirjoittajia on viikossa vain noin 4 000, vaikka samassa ajassa sivustolla käy 450 000-500 000 ihmistä. Tämä tekee keskusteluista outoja, mutta siirtää samalla puhevaltaa aktiivisille vähemmistöille."

"Olemme näet tietysti sananvapauden asialla. Juuri nyt tuntuu kuitenkin siltä, että yhä kovempiin ylilyönteihin kurottava keskustelukulttuuri ylittää Suomelle ja yksityiselämälle koituvat hyödyt."

Lienee tarpeetonta todeta, että NYT:n näkemys sananvapaudesta on vähintäänkin erikoinen. Mielipiteensä saa ilmaista, kunhan vääriä mielipiteitä ei ala tulemaan liikaa, sillä muuten lehden mielestä on uhkana, että keskustelu vinoutuu väärälle uralle. Väärän linjan mielipiteet on luokiteltu öykkämöykäksi.

Perusteluksi keskustelun jäädyttämiselle on löydetty mm. huoli siitä, että satojen tuhansien lukijoiden mielipide jää kuulumatta. Sananvapauteen kuuluu ainakin minusta se, että puhevaltaansa saa joko käyttää tai jättää käyttämättä, eikä kenellekään ole monopolia tai valtaa sanoa, että minä tiedän mitä mieltä ne maan hiljaiset ovat ja siksipä suojelen heitä väärien mielipiteiden salakavalalta viettelyltä.


foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38022
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #89 : 01.09.2015, 21:14:03 »
Nytin sananvapauden idea on mielenkiintoinen siinä suhteessa että jos nk. artikkelien lukijoita on paljon ja kommentaattoreita vähän, Sanoma pyrkii ratkaisemaan ongelman kuratoimalla keskustelua ja vähentämällä ääneen pääsevien kommentaattorien määrää. Tyhmempi ehkä tajuaisi argumentin alku- ja loppuosan välillä vallitsevan ristiriidan, mutta Sanoman hyvät ihmiset eivät.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.