UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju  (Luettu 172727 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 194
 • Liked: 2704
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #300 : 02.04.2019, 12:04:56 »
Saksan suurimman bulevardilehden Bildin toimittaja Ralf Schuler kertoo kokemuksistaan lehden toimituksessa syksyllä 2015 kirjassaan ”Antakaa meidän olla populisteja. Uuden riitelykulttuurin kymmenen teesiä.


Lehti aloitti syksyllä 2015 kampanjan, jonka nimi oli ”Me autamme” ja jolla oli dramaattiset seuraukset. Logon reunaan oli ympätty teksti ”Refugees welcome”. Ihmiset reagoivat voimakkaasti: klassinen lukijakunta pommitti toimitusta kirjeillä ja sähköpostilla, joissa tunteet purkautuivat koko skaalalla, avunhuudoista puhtaaseen vihaan. Lehti, joka oli siihen saakka näyttänyt olevan ”pienen ihmisen” puolella, olikin yhtäkkiä vaihtanut puolia. Lehden myynti on romahtanut syksyn 2015 2,2 miljoonasta 1,6 miljoonaan.

Bild ei halunnut tavallisten ihmisten edustajan roolistaan huolimatta joutua syytetyksi iskujen, hyökkäysten ja ulkomaalaisvihamielisten reaktioiden kannustuksesta. Tämä oli alkua yhteiskunnan myöhemmälle polarisoitumiselle ja jakautumiselle. Tiedettiin kansan olevan asiaa vastaan, mutta uskottiin, että moraalisen paremmuuden takia se voidaan jättää huomioimatta. Mottona oli: Me olemme hyviä ja maan on kuljettava kaiken tämän lävitse.
 
Olisi riittänyt täysin, että oltaisiin otettu negatiiviset seuraukset jo heti alussa huomioon ja kerrottu lukijoille, että tämä ei ole heidän vääjäämätön kohtalonsa, vaan että on ongelmallista ottaa vastaan niinkin lyhyessä ajassa valtava määrä ihmisiä erilaisista kulttuureista. Toisin sanoen: totuuden kertominen olisi riittänyt.

Bulevardilehdistön tulee olla ”pienten ihmisten” äänitorvi ja mielialojen barometri, niiden ihmisten joilla ei ole aikaa eikä halua seurata älyllisiä ja literaarisia lentelyjä jossakin korkeissa sfääreissä. Toteamus ”Sehän on totta!, joka tulee suoraan vatsanpohjasta on 1000 kertaa arvokkaampi kuin Frankfurter- ja Süddeutsche-Zeitungien älykkäät analyysit yhteenlaskettunakin.


https://www.achgut.com/artikel/wo_seid_ihr_ihr_wart_doch_immer_an_unserer_seite
« Viimeksi muokattu: 02.04.2019, 12:28:54 kirjoittanut Alabama »
He sahasivat poikki oksaa, jolla istuivat
ja huusivat toisilleen kokemuksistaan,
miten voisi sahata vieläkin nopeammin ja putosivat
ryminällä alas, ja ne jotka sitä katselivat,
pudistivat sahatessaan päätään ja
jatkoivat sahaamista.

-Bertolt Brecht

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 194
 • Liked: 2704
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #301 : 03.04.2019, 08:08:51 »
Saksankielisen median TOP-teemat:

1) Merkelin ylistys
2) Trumpin haukkuminen
3) Gretan palvonta
4) Mamu uhrina


Kohta 4) pääsi tänään itävaltalaisen Krone-lehden pääuutisten joukkoon:

Muslimibloggeri (!) sai sattumalta (!) muslimiystävättäreltään videon, jossa joku nainen oli haukkunut kyseistä muslimiystävätärparkaa ja lopuksi sylkäissyt "tämän päälle" (luultavasti siihen suuntaan!). Nainen kertoo bloggeriystävälleen: "Minua pelottaa vieläkin niin, että ihan tärisen!". Vanha nainen oli sanonut tälle raasulle, että "Tämä on minun maani. Häivy täältä senkin sika ja koira!" Luojan kiitos kiltit ohikulkijat "ottivat musliminaisen suojaansa" ja lohduttivat tätä.

Artikkelin loppulause: "Fakta on kuitenkin, että muslimivastainen rasismi kuuluu normaaliin päiväjärjestykseen".

Kukahan muuten lohduttaisi sitä suuttunutta vanhaa naista, jonka päälle heikkomieliset (nykyään sitä kutsutaan hyväsydämisyydeksi) vallanpitäjät ovat symbolisesti sylkeneet viemällä siltä koko maan ja kulttuurin...

https://www.krone.at/1894173

Jatkoa tälle uutiselle...

Kaksi päivää on kulunut uutisen julkaisemisesta, artikkelia on luettu 107.101 kertaa, mutta ei yhtä ainokaista lukijakommenttia. Ihmiset on luultavasti revenneet liitoksistaan tämän muslimiuhrin takia ja kommentointi on estetty. Joo, kun bulevardilehdistö pettää lukijansa, niin se saa kuulla kansalta kunniansa. Hyvin moni näyttää samaistuvan sen vanhan naisen kanssa, joka päätti purkautumisensa sylkemällä.

(Viittaan yläpuolella olevaan viestiin)


Joo, tulee tästä mieleen Chemnitzin tappaja, joka harrasti naisten päälle sylkemistä (kävi ilmi huippupitkästä rikosrekisteristä), mutta se ei aikoinaan ylittänyt uutiskynnystä. Sattumalta.
« Viimeksi muokattu: 03.04.2019, 09:26:19 kirjoittanut Alabama »
He sahasivat poikki oksaa, jolla istuivat
ja huusivat toisilleen kokemuksistaan,
miten voisi sahata vieläkin nopeammin ja putosivat
ryminällä alas, ja ne jotka sitä katselivat,
pudistivat sahatessaan päätään ja
jatkoivat sahaamista.

-Bertolt Brecht

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 194
 • Liked: 2704
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #302 : 07.04.2019, 21:08:08 »
BBC tarkoitti minusta joskus samaa kuin "laatu". Olen joutunut korjaamaan tätä mielipidettä, viimeksi tänään. Katsoin BBC:n dokumentin "Näkymätön Istanbul: maanalainen salaperäinen maailma". Heti alussa näytettiin Rooman valtakunnan eli meidän kulttuurimme "kehdon" rakennustaiteen mestariteosta, Hagia Sophian katedraalia silloisessa Konstantinopelissa. Dokumentin kertoja hehkutti: "Hagia Sophia on islamilaisen edistyksen mestariteos!". Anteeksi kuinka?!?!? Sulttaani Süleyman rakennutti verisen valloituksensa jälkeen suuren kopion Hagia Sophiasta, Süleymaniye-moskeijan, kertojan mukaan vielä tänäpäivänäkin "rauhan keidas" ja tätä ihmeellistä saavutusta dokumentinpätkässä näytettiin pitkään: "Nerokas konstruktio, uskomatonta! Päihitti kuulemma esikuvansa tekniikan alalla. Sulttaanin armollisuudesta kerrottiin pitkä lorina…

https://www.youtube.com/watch?v=AZ9HYO4hCAM

Tässä turkkilainen näkemys samaisesta Konstantinopelin valloituksesta…
https://www.youtube.com/watch?v=nSmEMqC6kUs

Ja tässä vielä aikaisemmasta keskustelusta koskien samaa aihetta:

Olen jo jossakin aiemmin kirjoittanut siitä, miten yliopiston humanistisen tiedekunnan luennolla ei uskalleta inahtaakaan muslimien historiassa tekemistä hirmuteoista -paitsi jos pikaisen viittauksen jälkeen annetaan suhteuttava kommentti tyyliin: "mutta onhan kristititytkin tehneet..." tai "katolisen kirkon propagandaa".

Eilinen luento oli taas kerran vahvistus tähän huomioon. Asia koski nykyisen Istanbulin historiaa ja oli pakko pikaisesti ottaa esille osmaanien Konstantinopelin valloitus, sitä oli vaikea ohittaa. Muslimien hirmutekoihin ei puututtu sanallakaan -ei tietenkään, muslimeihin liittyy pc, mikä taas tekee negatiivisten puolien mainitsemisen kielletyksi. Proffa painotti vain sitä, että kristityt ovat tehneet paaaaljon paaaaljon pahempia rikoksia kaupungissa kuin osmaanit. Osmaanit vain kunnioittivat kaupunkia suuuuuresti. Valloitus oli sillä käsitelty.


Miltä näyttää Konstantinopelin valloitus faktojen valossa:

Miljoona turkkilaista fanaattista muslimia juhli päämiehensä Erdoganin kanssa Konstantinopelin valloitusta (563. vuosipäivä) vuonna 2016. Juhlaohjelmistossa mm. 563 Janitschari-asuihin pukeutuneen miehen esitys, ilmavoimien lentonäytös etc.

Turkkilaiset juhlivat erästä 1400-luvun verisintä valloitusta. Sulttaani Mehmet lahtasi kristittyjä suunnitelmallisesti. 80.000 kaupunkiin syöksyvää muslimia katkoi vauvojen päitä, ristiinnaulitsi naisia ja seivästi miehiä. Kristityt yrittivät paeta ympäriinsä murhaavia muslimeja viimeiseen linnoitukseensa, Hagia Sophian katedraaliin, mutta turhaan. Kaikki kirkot lopulta joko tuhottiin tai muutettiin moskeijoiksi.

Ja se siitä suuresta kunnioituksesta  :-\


https://www.unzensuriert.at/content/0020897-Erdogan-und-eine-Million-Tuerken-feiern-blutige-Moslem-Eroberung-Konstantinopels


https://hommaforum.org/index.php?action=post;quote=3019941;topic=128061.0

He sahasivat poikki oksaa, jolla istuivat
ja huusivat toisilleen kokemuksistaan,
miten voisi sahata vieläkin nopeammin ja putosivat
ryminällä alas, ja ne jotka sitä katselivat,
pudistivat sahatessaan päätään ja
jatkoivat sahaamista.

-Bertolt Brecht

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 761
 • Liked: 2115
 • Puolinuiva
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #303 : 07.04.2019, 23:22:03 »
Kävimme perjantaina hieman öyhöttämässä Twitterissä ESS:lle, joka ei ollut kertonut jutussaan Lahden hyväksikäyttöepäillyn matutaustaa.

https://twitter.com/HommaMedia/status/1104013411514503168


Sieltä tuli itsevarma vastaus siitä, ettei taustan kertomiselle ole muka perusteita.

https://twitter.com/HommaMedia/status/1104029052623642624


Mutta voi kyllä, ESS muokkasi näiden jälkeen sitten kuitenkin juttuaan klo 17:42 ja kertoi epäillyn taustan.

Win!

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2525380 (8.3.2019)

Lainaus
Toisenkin Lahden Kivimaan koulun oppilaan epäillään joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.

Kun poliisi ryhtyi selvittämään viime maanantaina ilmi tullut tapausta, sen tietoon tuli toinen samanlainen tapaus. Samaa henkilöä epäillään kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tekoihin. Tekoaika on viime kesästä tähän kevääseen.

Kivimaan koulun tapahtumia käsiteltiin sosiaalisessa mediassa. Keskustelu rohkaisi kolmannenkin uhrin ottamaan yhteyttä poliisiin ja kertomaan kokemuksistaan 2013–2014. Henkilö päätteli some-keskustelun perusteella, että kyse on samasta epäillystä.

Myös viiden vuoden takaisessa tapauksessa kyse on epäillystä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vangitsi perjantaina teoista epäiltynä 30-vuotiaan, Suomessa jo pitkään asuneen ulkomaalaisen miehen.

...

Juttua muokattu kello 17.42: lisätty poliisin antama tieto epäillyn taustasta.

Onko Suomen Uutiset jo uutisoineet tästä @Matias Turkkila ?
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 990
 • Liked: 9854
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #304 : 11.04.2019, 07:38:39 »
Tiedän, tästä on oma ketjunsakin, mutta minusta tämä asia sopii myös tähän ketjuun. Vääristelyä se on etukäteen vääristely ja sensurointikin. Samoin YLEn voisi ilmiantaa YLEn vaalivaikuttamis-vasikointikanavalle tämän vuoksi.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dad2d74e-b64c-4fa9-8811-aa69e5821582

Lainaus
Yle hyllytti turvapaikkadokumentin, ohjaaja kertoo, miten tilanne ajautui umpikujaan: ”Ylen edustaja kertoi, että minulla olisi nyt kaksi vaihtoehtoa”
....................
Elokuva ja siitä solmittu sopimus perustuu kolmeen eri näkökulmaan. Kun elokuva vihdoin oli valmis ja mielestäni tasapainoinen, YLEn mukaan kansallismielisen päähenkilön kohtauksia pitäisi edelleen lyhentää ja jotkut kohtaukset poistaa. Erityisen ongelmallisia olivat kohtaukset, joissa entiset maahanmuuttajataustaiset muslimit kertovat omista kokemuksistaan islamista. Nämäkin asiat on käsikirjoituksessa kuitenkin mainittu. Tämän vuoksi YLEn kantaa on ollut vaikea käsittää. Ilmeisesti kyse on poliittisista näkemyksistä, Reinikka sanoo.
........................
Ylen tuottaja Erkko Lyytinen kiistää ohjaaja Matti Reinikan esittämät väitteet.

– Meillä on käyty pitkään dialogia Matti Reinikan kanssa ohjelman saattamiseksi julkaisukelpoiseen muotoon. Kyse on sisällön tasapuolisuudesta. Pallo on nyt hänellä, Lyytinen vastasi Iltalehden kysymyksiin sähköpostitse.


Kyse on sisällön tasapuolisuudesta
, luetaan: on ongelma, että sisältö on liian tasapuolista, eikä siis sovi YLEn propagandaan. Sensuroidaan, kunnes sopii.

Tuo Erkko Lyytinen kannattanee pistää muistiin. Veikkaan, että nimi kuullaan vielä ja/tai että Erkon tasapuolisista taustoista löytyy kunnon meloni.

e:muoks
« Viimeksi muokattu: 11.04.2019, 08:46:16 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 851
 • Liked: 1980
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #305 : 11.04.2019, 09:11:41 »
"Erkon tasapuolisista taustoista löytyy kunnon meloni".

No ainakin se Kenian musta Mannerheim on Erkon tekosia.

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 990
 • Liked: 9854
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #306 : 11.04.2019, 10:56:26 »
"Erkon tasapuolisista taustoista löytyy kunnon meloni".

No ainakin se Kenian musta Mannerheim on Erkon tekosia.

No justiisa. Ullatus.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 640
 • Liked: 2123
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #307 : 11.04.2019, 12:23:39 »
IS julkaisi 11.4.2019 uutisen USA:sta "19-vuotiaiden naisten murha pysyi 46 vuotta selvittämättömänä – maanantaina poliisi pidätti epäillyn 80-vuotiaan". Lehti julkaisi myös kuvan uhreista.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006066538.html

Mutta jotain jäi kertomatta. Duckduckgo-haku tuotti linkin Yhdysvaltalaiseen lehteen, joka oli julkaissut uutisessaan myös epäillyn kuvan.
https://www.nytimes.com/2019/04/09/nyregion/broadnax-seethaler-pietropola.html

Tällainen tiedon salaaminen Suomen valtamediassa on sääntö, ei poikkeus.
Svensk Webbtelevision:
Lördagsintervju 45 - Professor Arnstberg om hur demokratier dör.
https://www.youtube.com/watch?v=Lc34MxmQCOo

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12695
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #308 : 15.04.2019, 12:37:36 »
Ylen jutun otsikossa väitetään maahanmuuton vastustajien mellakoineen:

Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10740601

Lainaus
Kahakat alkoivat Nørrebron kaupunginosassa, missä maahanmuuttovastaisen Stram Kurs -puolueen perustajan Rasmus Paludansin oli määrä puhua. Asiasta kertovat tanskalaiset tiedotusvälineet, muun muassa yleisradioyhtiö DR (siirryt toiseen palveluun).

Paludans provosoi tilannetta puhepaikalla heiluttelemalla koraania. Vastamielenosoitus syntyi välittömästi ja väkivalta levisi.

Poliisi siirsi Paludansin pois paikalta. Hän olisi halunnut aloittaa toisenkin tapahtuman, tällä kertaa Østerbron alueella, mutta poliisi kielsi sen.

Vandalismi jatkui Kööpenhaminan kaduilla aamuyöhön. Kahakat uhkasivat levitä jopa kaupungin ydinkeskustaan. Poliisi kehotti Nørrebron asukkaita pysyttelemään illan sisätiloissa.

Poliisi käytti kyynelkaasua ja eräät poliisimiehet joutuivat ottamaan aseensa esille. Laukauksia ei kuitenkaan ammuttu, lukuunottamatta mellakoitsijoiden paukkupommeja.

Ylen käyttämän tanskalaislähteen perusteella kuulostaa taas siltä, että mellakoijat ovat maahanmuuttajataustaisia tai tuntemattomia:

Massive unrest at Nørrebro: People are attacking the police | BT Krimi - www.bt.dk
https://www.bt.dk/krimi/massive-uroligheder-paa-noerrebro-folk-gaar-til-angreb-paa-politiet

Lainaus
The police have been greeted with everything from fireworks and cannon strokes to existing throwing shutters such as plastic chairs, cobblestones and material from roadblocks, as well as, for example, in Korsgade there is an ignited fire in the middle of the roadway.

Earlier in the day, the controversial leader of the Islam-critical party demonstrated Stram Kurs, Rasmus Paludan, at Blågårds Plads - and this is apparently the demonstration that has literally set fire to the streets.
...
A few hours later, BT's employee reported on the spot that a group of hooded clothing foreigners had started throwing bikes from the stands at Nørrebrogade out to the street to block traffic. The traffic company Movia rescheduled the buses, but did not start driving again until the evening.
...
A group of young people dressed in black clothes with hoodies and caps. A small handful of them are trying to hide themselves by lacing the caps thoroughly and tightly around their faces, he says.

According to the Copenhagen Police, it is still uncertain who is behind the troubles.

"It might look like local, but it's still too early to say anything," says Jesper Bangsgaard, who calls for people to stay away from the area.
...
The police suspect that the turmoil is due to dissatisfaction with Rasmus Paludan's demonstration.
...
Today's demonstration should have been held in Mjølnerparken, which was hit by a car explosion on Sunday night. If this is the reason for the relocation of the demonstration, the Copenhagen Police has so far not stated.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 290
 • Liked: 57433
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #309 : 15.04.2019, 13:33:09 »
Ylen jutun otsikossa väitetään maahanmuuton vastustajien mellakoineen:

Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10740601

Yle on päivittänyt valeuutistaan niin, että kertoo ohimennen ihan jutun lopussa, että kiviä heittävät mellakoijat ovat kuin ovatkin maahanmuuttajia, mutta "maahanmuuton vastustajat" aloittivat mellakan provosoimalla maahanmuuttajia.

Maahanmuuton vastustajat aloittivat mellakan Kööpenhaminassa

Edit:
Nyt toimittaja Yrjö Kokkonen on muuttanut valeuutisensa otsikon muotoon "Maahanmuuton vastustajat käynnistivät mellakan Kööpenhaminassa".

Lainaus käyttäjältä: Yle
Paludanin provokaatiot tuomitaan, mutta samalla tuomion saavat kiviä heittävät maahanmuuttajat, jotka provosoiduttuaan pahensivat tilannetta.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2019, 14:48:14 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 957
 • Liked: 1809
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #310 : 15.04.2019, 14:48:09 »
Ylen jutun otsikossa väitetään maahanmuuton vastustajien mellakoineen:

Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10740601


Ylen käyttämän tanskalaislähteen perusteella kuulostaa taas siltä, että mellakoijat ovat maahanmuuttajataustaisia tai tuntemattomia:


Aamu-uutisia selatessa näin oudon otsikon ihmetellen, mistä mahtaa olla kyse, kun en pystynyt hahmottamaan mikä voisi olla Tanskan nuivien motiivi moiselle. En kuitenkaan silloin ehtinyt lukemaan. 
Vaan enpä osannut aavistaa, että kyseessä oli tällainen "tiedonvälitys". Voi muumi tuota Yleä. Miten ne kehtaavat. Vai eivätkö muka vain osaa?

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 898
 • Liked: 17100
 • antikomintern
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #311 : 15.04.2019, 17:48:35 »
Tuo Ylen juttu Tanskasta on käynyt aika monta päivitysiteraatiota läpi tänään. Ohessa vain otsikon eri variaatiot. Vielä ei ole onnistuttu persuja ja vaalivoittoa yhdistämään mellakoihin eli sitä odotellessa, onhan päivää vielä jäljellä...

https://yle.fi/uutiset/3-10740601

Lainaus
Maahanmuuton vastustajat mellakoivat Kööpenhaminassa (15.4.2019 klo 12.05)
Lainaus
Maahanmuuton vastustajat aloittivat mellakan Kööpenhaminassa (15.4.2019 klo 13.18)
Lainaus
Maahanmuuton vastustajat käynnistivät mellakan Kööpenhaminassa (15.4.2019 klo 13.29)
Lainaus
Maahanmuuton vastustajat provosoivat mellakan Kööpenhaminassa – seurauksena kymmeniä tulipaloja (15.4.2019 klo 16.56)

Uutisen otisikoinnin "kehitys": https://archive.fo/https://yle.fi/uutiset/3-10740601
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 640
 • Liked: 2123
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #312 : 15.04.2019, 19:35:05 »
Olisikohan seuraava versio "Maahanmuuton vastustajat syynä mellakkaan Kööpenhaminassa".
Svensk Webbtelevision:
Lördagsintervju 45 - Professor Arnstberg om hur demokratier dör.
https://www.youtube.com/watch?v=Lc34MxmQCOo

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 918
 • Liked: 12695
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #313 : 17.04.2019, 13:54:03 »
Jussi Halla-ahon blogikirjoituksista ja ”ihmiskäsityksestä” tuli hidaste perussuomalaisten hallitustielle – Näin Halla-aho kirjoitti vähemmistöistä vuosikymmen sitten
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006075317.html

Lainaus
Samassa tekstissä Halla-aho kirjoittaa myös, että ”ohikulkijoiden ryöstely ja verovaroilla loisiminen on SENSUROITU kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre”.
...
Kaipasi Kreikkaan sotilasjunttaa

Vuonna 2011 Halla-aho kirjoitti Facebookissa, että Kreikkaan tarvittaisiin sotilasjuntta, ”jonka ei tarvitsisi välittää suosiostaan ja joka voisi panna lakkoilijat ja mellakoijat kuriin panssarivaunuilla”. Kreikkaa hallitsi vuosina 1967–1974 oikeistolainen sotilashallitus, joka syyllistyi ihmisoikeusjärjestöjen mukaan lukuisiin vakaviin rikoksiin.

Hesari esittää varsin harhaanjohtavia tai suorastaan valheellisia väitteitä Halla-ahon kirjoituksista. Esimerkiksi tuosta kansallisesta piirteestä puuttuu kokonaan kontekstina se, että Halla-aho kritisoi sitä kaksoisstandardia, että lehtijutussa voidaan vapaasti haukkua suomalaisia yleistävällä tavalla joka ei olisi muiden ryhmien kohdalla sallittua. Halla-ahohan viittasi kirjoituksessaan esimerkkinä yhteen nimenomaiseen nettijuttuun, jossa esitettiin suomalaisista samantapaisia negatiivisia yleistyksiä.

Sotilasjuntan kohdalla taas Halla-aho ei muistaakseni vaatinut mitään sotilasjunttaa, vaan kritisoi kreikkaleisille esitettyjä toimenpiteitä epärealistisiksi siksi, että niiden toteuttaminen vaatisi sotilasjunttaa.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Tagit: vaalit