Kirjoittaja Aihe: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju  (Luettu 393570 kertaa)

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 275
 • Liked: 6319
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1020 : 04.02.2023, 01:45:54 »
Vesterbackalle monikulttuuri merkitsee eri asiaa kuin suomalaisille. Hän on irrallaan niistä miinuspuolista.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 810
 • Liked: 6150
 • Understanding is a three-edged sword.
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1021 : 09.02.2023, 09:47:44 »
Hesarin vaalikampanja vaikuttaa aika väsyneeltä. Jos pääkirjoituksessa pitää tämän kokoluokan valheisiin sortua, niin ei hyvältä näytä:

Lainaus
Perussuomalaiset jäi yksin vastustamaan maahanmuuttoa

Maahanmuutosta on jälleen tulossa yksi eduskuntavaalien keskeisistä kysymyksistä, mutta keskustelun sävy on kovin toisenlainen kuin neljä vuotta sitten. Viime vaalien alla julkisuudessa puhuttiin maahanmuuttajien Oulussa tekemistä seksuaalirikoksista, mikä hyödytti erityisesti perussuomalaisia. Taustalla oli vuoden 2015 pakolaiskriisi, joka toi maahan yli 30 000 Syyrian sotaa paennutta turvapaikanhakijaa, suurin osa heistä nuoria miehiä.
-----
https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009379646.html

En oikein jaksa uskoa, että maan suurimman lehden pääkirjoituksessa faktoja vedettäisiin mutu-pohjalta, kun asian tarkistaa Migrin sivuilta parissa minuutissa:

Turvapaikkahakemukset 2015:
Irak 20484
Afganistan 5214
Somalia 1981
Syyria 877
Albania 762

Asia todennäköisesti korjataan parin päivän päästä verkkosivuilla, josta sitä kukaan ei huomaa ja lehteen laitetaan jonnekin alareunaan pienellä präntillä oikaisu, josta sitä ei kukaan huomaa. Hesarin kohdalla on kyllä erittäin ymmärrettävää, että he julkaisevat pääkirjoituksensa nimettöminä. Aika noloa näitä olisi selitellä, jos oma nimi olisi kirjoituksen alla.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 012
 • Liked: 114330
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1022 : 09.02.2023, 14:56:35 »
^Hesarin tämänpäiväinen pääkirjoitus kilpailee järjenvastaisuudessa saman lehden legendaarisen syksyllä 2015 julkaistun Pakolaiset ovat uusi Nokia -kirjoituksen kanssa, mutta ylittää sen mennen tullen röyhkeässä valehtelussaan.

Sille on syynsä, että Helsingin Sanomien pääkirjoitukset ovat nimettömiä.

Helsingin Sanomat: Pääkirjoitus: Perussuomalaiset jäi yksin vastustamaan maahanmuuttoa 9.2.2023

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
MAAHANMUUTOSTA on jälleen tulossa yksi eduskuntavaalien keskeisistä kysymyksistä, mutta keskustelun sävy on kovin toisenlainen kuin neljä vuotta sitten. Viime vaalien alla julkisuudessa puhuttiin maahanmuuttajien Oulussa tekemistä seksuaalirikoksista, mikä hyödytti erityisesti perussuomalaisia.

Vaalien alla kuukausia aikaisemmin kyllä puhuttiin humanitaaristen maahanmuuttajien Oulussa tekemistä seksuaalirikoksista, mutta keskustelu ei koskaan päässyt maahanmuuttopolitiikkaan ja sen valintoihin asti, kun se jo ohjattiin valtamediassa sivuraiteille ja vaiettiin, kuten aina.

Vaalikeskusteluissa maahanmuutto ei ollut enää likimainkaan tärkeimpiä kysymyksiä, eikä se tule olemaan sitä nytkään, paitsi mahdollisesti "työperäiseen" maahanmuuttoon ohjattuna. Työperäinen lainausmerkeissä siksi, että oikeasti nyt vaaditaan vain määrää, ei laatua, koska maahanmuutolle ei haluta asettaa mitään rajoituksia.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Taustalla oli vuoden 2015 pakolaiskriisi, joka toi maahan yli 30 000 Syyrian sotaa paennutta turvapaikanhakijaa, suurin osa heistä nuoria miehiä.

Tätä valhetta toistettiin suomalaisessa valtamediassa kesällä ja osin vielä syksyllä 2015, kunnes kaikki näkivät omilla silmillään, että tulijat olivat suurimmaksi osaksi irakilaisia nuoria miehiä.

Syyrialaisten osuus vuoden 2015 turvapaikanhakijoista oli vain vajaat kolme prosenttia, eikä tällaista virhettä voi tehdä vahingossa etenkään vuonna 2023.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Tuoreessa maahanmuuttopoliittisessa ohjelmassaan puolue [perussuomalaiset] ilmoitti vastustavansa vain Euroopan ulkopuolelta tulevia turvapaikanhakijoita. Myös kristittyjä turvapaikanhakijoita perussuomalaiset haluaa suosia. Puolue sijoittelee eri ryhmiä arvojärjestykseen kovin läpinäkyvin kriteerein, mikä sai pääministeri Sanna Marinin (sd) kutsumaan puoluetta ”rasistiseksi”.

Aivan ilmeisesti tässä vihjattiin jotain epäilyttävää, mutta PS:n maahanmuuttopoliittisen ohjelman "läpinäkyvä kriteeri" oli kotoutumisennuste, eikä se koskenut turvapaikanhakijoita vaan kiintiöpakolaisten valikointia.

Lainaus käyttäjältä: Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma 2023
Perussuomalaisten mielestä pakolaiskiintiöstä tulee luopua kokonaan, kuten Itävallassa tehtiin siirtolaiskriisin jälkimainingeissa. Jos pakolaiskiintiön lakkautus tehdään porrastetusti, on kiintiössä painotettava vainottuja kristittyjä ja muita ryhmiä, joiden kotoutumisennuste on positiivinen.

Pääministeri Marin ei perussuomalaisia rasistiseksi puolueeksi syyttäessään viitannut perussuomalaisten maahanmuuttopolittiseen ohjelmaan tai ylipäätään suostunut tarkentamaan, mihin sanomisiin tai tekemisiin syytös perustui.

Mutta mitä eri ryhmiin tulee, Ruotsin suojelupoliisi varoitti juuri muslimiväkivaltaisuuksista, jopa mahdollisista terrori-iskuista, ja Ruotsin poliisi kielsi aiemmin sallitun mielenosoituksen juuri muslimiväkivaltaisuuksien pelossa.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Rasismin sanakirjasta lainaili maanantai-iltana A-studiossa vieraana ollut perussuomalaisten varapuheenjohtaja Leena Meri, joka kutsui kokoomuksen maahanmuuttolinjauksia ”väestönvaihdoksi”. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo arvioi tiistaina Meren puheiden olevan kaukaa menneisyydestä, ”kumpujen yöstä”.

Niin kutsuttu väestönvaihtoteoria on äärioikeistolainen salaliittoteoria, jossa juutalaisjohtoisen globalistisen salaliiton väitetään suunnittelevan valkoisten eurooppalaisten korvaamista Afrikasta ja Lähi-idästä tuotavilla maahanmuuttajilla. Suojelupoliisin mukaan tämä salaliittoteoria on innostanut monia äärioikeistolaisia terroristeja. Jos ei halua tulla kutsutuksi rasistiksi, ei kannata käyttää rasistien terminologiaa.

Väestönvaihto on kylläkin vanhastaan tieteellinen käsite, jonka käyttämisestä ei saa millään rasistista. Sen sijaan sanan liittäminen salaliittoteoriaan ja vain siihen on tuore ilmiö, jolla selvästikin pyritään leimaamaan epätoivottavasta väestökehityksestä ja siihen johtavasta maahanmuuttopolitiikasta (mm. tavoitteeksi asetettu suomalaisten syntyvyyden ylittävä maahanmuutto) varoittavat.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
SUOMALAISET ovat perinteisesti suhtautuneet maahanmuuttoon käytännöllisesti, elleivät suorastaan itsekkäästi. Auttamishalu on rajallista, mutta oma etu lasketaan tarkasti. Nyt se taitaa näkyä siinä, että vanhemmat suomalaiset suhtautuvat työperäiseen maahanmuuttoon nuorempia myönteisemmin: ikääntyvät ymmärtävät, ettei eläkkeitä makseta eikä vanhuksia hoideta, jos ihmiset loppuvat.

Nykyisellään maahanmuutolla ei makseta eläkkeitä, vaan kantaväestö maksaa maahanmuuton.

Joka tapauksessa se on varmaa, että sen enempää nuoremmilla kuin vanhemmillakaan suomalaisilla ei voi olla kovin tarkkaa käsitystä maahanmuuton taloudellisista vaikutuksista, koska niistä ei kerrota valtamediassa käytännössä koskaan. Valtamedian viesti on ollut, että pakolaiset ovat Suomen uusi Nokia.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla esitti äskettäin, että Suomi tarvitsee huoltosuhteensa turvaamiseksi vuodessa peräti 44  000 maahanmuuttajaa.

Väestöllinen tai edes mekaanisesti taloudellinenkaan huoltosuhde ei vielä kerro, että maahanmuutto olisi taloudellisesti hyödyllistä. Esimerkiksi Ruotsissa maahanmuutto on kyllä kaunistanut väestöpyramidin muotoa ja väestöllistä huoltosuhdetta, mutta työttömät tai vain halpatöitä tekevät EU:n ulkopuolelta tulleet maahanmuuttajat ovat silti tukien ja palvelujen suurkuluttajina ja huonoina veronmaksajina valtava taloudellinen rasite.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Myös yritysjohtajat ovat muistuttaneet, että Suomen talous tukehtuisi ilman maahanmuuttajia.

Ei tietenkään tukehtuisi, eikä kukaan ole estämässä kaikkea maahanmuuttoa. Kiistaa on ollut käytännön tasolla oikeastaan vain siitä yksityiskohdasta, säilyttääkö Suomi halpatyövoiman saatavuusharkinnan (kuten lähes kaikki EU-maat) vai ei (kuten Ruotsi), mutta silläkään ei ole mullistavaa taloudellista vaikutusta suuntaan tai toiseen.

Mitä yritysjohtajiin tulee, tuon suuntaista on tietääkseni väittänyt vain maahanmuuttajien koulutusbisneksessään veronmaksajien kuppaamiseen nojaava Peter Vesterbacka.

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Pitkään oman edun laskeskelu hyödytti perussuomalaisia, jotka onnistuivat leimaamaan maahanmuuton kannattajat herkkäuskoisiksi idealisteiksi. Nyt asetelma on muuttunut, kun lukuisat laskelmat todistavat, ettei Suomi selviä ilman laajaa maahanmuuttoa. Identiteettikysymyksestä maahanmuutto on muuttunut talouden kohtalonkysymykseksi.

Ei ole esitetty ensimmäistäkään oletuksiltaan realistista laskelmaa, jonka mukaan laaja maahanmuutto olisi edes taloudellisesti hyödyllistä suomalaisille. Vielä vähemmän, että Suomi ei selviä ilman sitä tai että se olisi peräti kohtalonkysymys.

Esimerkiksi taloustieteen professori Matti Viren on kyllä osoittanut, miksi suuret puheet maahanmuutosta kestävyysvajeen ratkaisuna ovat toivottoman epärealistisia. Laaja maahanmuutto, joka on samalla taloudellisesti hyödyllistä, ei voi toteutua Suomessa millään realistisilla reunaehdoilla.

Mitä rahaan tulee, on helppo osoittaa, että Suomi säästäisi miljardeja euroja minimoimalla humanitaarisen maahanmuuton tai muuttamalla pakolaispolitiikan edes EU-maiden keskitasolle. Miksei tämä raha kiinnosta?

Lainaus käyttäjältä: Pääkirjoitus, HS
Vielä neljä vuotta sitten moni puolue pyöritteli äänestäjien pelossa maahanmuuttokantaansa, mutta nyt puolueet ovat saaneet lujuutta selkärankaansa. Perussuomalaiset näyttää jopa hämmentyneeltä siitä, miten yksin puolue on kantoineen jäänyt. Jos perussuomalaiset pysyy poterossaan, oikeistohallitusta on vaikeaa rakentaa.

KUN perussuomalaiset kieltäytyy hyväksymästä tosiasioita, se ei enää kuulostaa järkevältä edes puhtaasti itsekkäästä näkökulmasta. Ja kun puolue esittää, että Suomen pitäisi väestöpolitiikassaan ottaa oppia Japanista, se kuulostaa jo suorastaan epätoivoiselta.

Tosiasiat ovat kylläkin yksiselitteisesti valikoivan maahanmuuttopolitiikan puolella.

Vain perussuomalaiset on esittänyt maahanmuuttokeskusteluun konkreettisia ja perusteellisia laskelmia esimerkiksi maahanmuuttajaryhmien elinkaarikustannuksista. Muilla puolueilla ei ole esittää kuin viestintätoimistojen fraaseja ja iskulauseita jos niitäkään.

SDP:n eduskuntavaaliohjelmassa todetaan vain ohimennen, että "työvoimapulaan" vastataan muun muassa "työperäistä maahanmuuttoa lisäämällä". Kokoomuksen tuoreessa ohjelmassa ei mainita työperäistä maahanmuuttoa lainkaan. Ei kuulosta kohtalonkysymykseltä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Scruton

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 66
 • Liked: 301
 • Maltillinen kansalliskonservatiivi
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1023 : 09.02.2023, 17:10:23 »
Vesterbackalle monikulttuuri merkitsee eri asiaa kuin suomalaisille. Hän on irrallaan niistä miinuspuolista.

Koska Suomi on niin vaikea kieli niin ehdotan että kaikki mamut laitetaan ruotsinkielisten kouluihin ja vastaanottokeskukset sijoitetaan ruotsinkielisiin kuntiin. Koska RKP:n mielestä erilaisuus on rikkaus ei heillä varmaan ole mitään tätä vastaan. Voitaisiin vaikkapa muuttaa Ahvenanmaa mokutus-reservaatiksi jolla he voivat todistaa koko maailmalle kuinka se on mokutus joka kannattaa.

"Conservatism starts from a sentiment that all mature people can readily share: the sentiment that good things are easily destroyed, but not easily created."
- Sir Roger Scruton

“Tradition is not the worship of ashes, but the preservation of fire.”
- Gustav Mahler

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 800
 • Liked: 71500
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1024 : 15.02.2023, 14:37:12 »
Koska Suomi on niin vaikea kieli niin ehdotan että kaikki mamut laitetaan ruotsinkielisten kouluihin ja vastaanottokeskukset sijoitetaan ruotsinkielisiin kuntiin. Koska RKP:n mielestä erilaisuus on rikkaus ei heillä varmaan ole mitään tätä vastaan.

Jeps. Pitäisi vielä keksiä mitä rikkautta verotetaan, mutta eiköhän me jotain keksitä.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.

Kallan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 651
 • Liked: 4692
 • Panda nimeltä Kallan.
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1025 : 10.03.2023, 16:18:42 »
Kuunnellessani tässä ohimennen vihervasemmistolaisilta erittäin vahvasti vaikuttavien ihmisten keskustelua, en yhtään ihmettele mistä tiedonvälineiden "vääristelyt" johtuvat. Tulee tahattomasti niin älyllisesti epärehellistä keskustelua ja tahattomasti epäselvillä käsitteillä keskustelua, että ei sanat riitä kuvaamaan. Käyvät siis keskustelua, mutta älyllisten kuperkeikkojen määrä on niin uskomatonta että ei uskoisi todeksi.

Huvittavinta on, että korostavat että persut ja maahanmuutto ei ole iso juttu, mutta silti jankkaavat asiasta kuin mehiläiset hunajan ympärillä. Edit: tunnustautuivat vasemmistopuolen ihmisiksi. Mielenkiintoista on kuitenkin, että ihmettelevät miksi vihervasemmistolaisuuden kannatus on (heidän mukaansa?) pienintä mamualueilla.

Kaikenkaikkiaan, kun muistaa tämän älyllisten kuperkeikkojen määrän mitä vihervasemmsitossa tehdään tahattomasti tuon tuosta, ei mikään ihme että tiedotusvälineet 'vääristelevät' - se ei tapahdu ehkä tahallisesti, vaan enemmän juurikin älyllisten kuperkeikkojen johdosta.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 676
 • Liked: 4713
 • Puolinuiva
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1026 : 26.03.2023, 10:23:42 »
https://yle.fi/a/74-20022080

Lainaus
Nämä kunnat tarvitsevat eniten maahanmuuttajia – katso oman kuntasi tilanne

Asiantuntijat laskivat, miten paljon lisää maahanmuuttoa kunnat Suomessa tarvitsevat, jotta työikäinen väestö pysyy nykytasolla. Kartta kertoo kotikuntasi tilanteen.
[...]
Halla-aho: "Venäjä ei usko puhetta, sota voidaan lopettaa vain tappamalla venäläisiä.
Ostin itsekin yhden allekirjoitetun tykistöammuksen osoitteesta https://signmyrocket.com/. Kehotan kaikkia niitä, jotka vihaavat sotaa ja haluavat rauhaa, tekemään samoin."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 695
 • Liked: 41478
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1027 : 26.03.2023, 13:21:28 »
https://yle.fi/a/74-20022080

Lainaus
Nämä kunnat tarvitsevat eniten maahanmuuttajia – katso oman kuntasi tilanne

Asiantuntijat laskivat, miten paljon lisää maahanmuuttoa kunnat Suomessa tarvitsevat, jotta työikäinen väestö pysyy nykytasolla. Kartta kertoo kotikuntasi tilanteen.
[...]

Pitää olla rikkaita kuntia, kun tarvitsevat lisää tulkkipalveluissa roikkuvia sossuasiakkaita.

sutki

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 294
 • Liked: 737
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1028 : 26.03.2023, 13:58:17 »
Tuosta YLE:n uutisesta bongattua:

"Asiantuntijat laskivat, miten paljon lisää maahanmuuttoa kunnat Suomessa tarvitsevat, jotta työikäinen väestö pysyy nykytasolla."

"Jos Kouvola haluaa pitää työikäisen väestönsä ennallaan, kaupunkiin pitäisi muuttaa seuraavan reilun kymmenen vuoden aikana 9 000 työikäistä maahanmuuttajaa eli noin 7 000 enemmän kuin nyt ennustetaan. Mieluiten sellaisia kuin Canhasi, joka maksaa veroja, työllistää yrittäjänä myös muita ja kasvattaa lapsiaan alueella."

Hommafoorumilaisena faktantarkastajana totean YLE:n uutisen olevan faktaa.
Työikäisen väestö todellakin vähenee mm. Kouvolassa ja mikäli työikäisen väestön määrä Kouvolassa aiotaan pitää ennallaan vuonna 2035 vs  2023 on heitä tällöin muutettava lisää jostakin.

Työikäisten määrä Kouvolassa voidaan pitää ennallaan esim. lennättämällä vuoden 2035 alussa 7000 halukasta tulijaa Afganistanista.

Se että onko heille tarjolla töitä on sitten eri uutisen asia kuin myös millä Kouvola saisi pidettyä heidät kaikki (tai ilmasillan jälkeen myös kantakouvolalaiset) Kouvolassa on eri asia.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 396
 • Liked: 19404
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1029 : 26.03.2023, 18:22:10 »
Taitaa media vaijeta jostain koko vaaleja edeltävän ajan?


Zyskowiczin kimppuun kävijällä on näköjään "Wutang (clan)"-pipo...

https://www.facebook.com/wutangclan/  "Wu-Tang Clan@wutangclan  · Taiteilija"


https://wutangclan.net/?fbclid=IwAR3HmACSnjLXOezIKDGuEEhkHFrmglz14bnsuQZVl-kuW9nv6aLY9yr3kdk

Eli afroamerikkalainen hiphop-ryhmä...

"    About Us

Wu-Tang Clan is an American hip hop group from Staten Island, New York City, originally composed of East Coast rappers RZA, GZA, Ol' Dirty Bastard, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadona and Masta Killa."


https://fi.wikipedia.org/wiki/Wu-Tang_Clan

"Wu-Tang Clan on yhdysvaltalainen hip hop -yhtye New Yorkin Staten Islandilta. Yhtyeen nimi tulee elokuvasta Shaolin and Wu Tang.[1]

Wu-Tang Clanin musiikki on muuttunut huomattavasti ajan myötä, mutta ominaisuudet, jotka määrittelivät yhtyettä alkuaikoina pätevät siihen yhä: RZA:n uraauurtava sample-painotteinen tuotanto, sanoitukset, jotka sisältävät runsaasti slangisanoja ja 5 Percenter -terminologiaa, kappaleiden ghetto-teemat sekä viittaukset Kungfu- ja Hongkong -toimintaelokuviin.

Yhtye nousi suosioon Enter the Wu-Tang (36 Chambers) (1993) albumin monien singlejulkaisujen myötä, jotka nostivat ajan kanssa albumin kassamagneetiksi. Seuraava albumi Wu-Tang Forever (1997) nousi suoraan Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi, jolloin yhtye oli suosituimmillaan. The W -albumi piti yhtyettä vielä pinnalla, mutta Iron Flag (2001) otettiin jo huonosti vastaan. Tämän jälkeen yhtye piti pitkää hiljaiseloa kunnes nousi konserttilavoille hetkeksi 2004 poistuakseen taas. 2007 yhtye julkaisi kauan odotetun studioalbumin 8 Diagrams.

Wu-Tang Clanin kokoonpano on pysynyt vuosikaudet lähes samana - RZA, GZA, Inspectah Deck, Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, U-God, Masta Killa ja Ol' Dirty Bastard. Ainut poikkeus kokoonpanossa tapahtui kun Ol' Dirty Bastard kuoli 2004 huumeiden yliannostuksen aiheuttamaan sydämen vajaatoimintaan. Kokoonpanoon on kuulunut myös hieman epävirallisesti räppäri Cappadonna."Juu, ei taida nazzi digata julkisesti mustasta hiphop-bändistä.  Vasemmiston BLM ja antifaväen piirissä noita "Wutang"-logoja on näkynyt.

Siis Benin kimppuunkävijä on selkeästi joku vasemmiston anarkomarko/ antifa-wannabee?

Varmasti on mediasssa tuo logo googletettu, ellei ollut jo entuudestaan tuttu. Nyt vaan pidetään suu supussa ennen vaaleja ja yritellään siirrellä hyökkäys "äärioikeiston syyksi" ja sieltä aasinsillalla persujen "syyksi". Sellaiselta näyttää pelikirja. Vaalien jälkeen sitten vaijetaan homma hiljaiseksi.

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 161
 • Liked: 2528
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1030 : 26.03.2023, 18:32:40 »
https://yle.fi/a/74-20022080

Lainaus
Nämä kunnat tarvitsevat eniten maahanmuuttajia – katso oman kuntasi tilanne

Asiantuntijat laskivat, miten paljon lisää maahanmuuttoa kunnat Suomessa tarvitsevat, jotta työikäinen väestö pysyy nykytasolla. Kartta kertoo kotikuntasi tilanteen.
[...]

Pitää olla rikkaita kuntia, kun tarvitsevat lisää tulkkipalveluissa roikkuvia sossuasiakkaita.
Eikö olisi paljon helpompaa ja halvempaa, käyttää tuohon ongelmaan suomalaisia, jotka asuvat niissä kunnissa joissa työikäisiä on enemmän ja joita voisi motivoida muuttamaan, sellaisiin kuntiin joissa on vähemmän työikäisiä.

Mikä ihmeen päättäjien pakkomielle on hakea halpatyövoimaa, ulkomailta, vaikka Suomessa on työikäisiä työttömiä, enemmän kuin liikaa?
Eikö todellakaan ole mitään positiivista keinoa, houkutella suomalaisia työttömiä johonkin toiseen ammatilliseen koulutukseen ja takaisin työelämään?

Esimerkiksi valtion kustantama ammatillinen koulutus, sellaisiin aloihin joissa on vakava työvoimapula.

Vai onko tuo sellainen, ei toivottu "Yksinkertainen ratkaisu, vakavaan ongelmaan", jota ei missään tapauksessa voida kokeilla käytännössä?

Onko maahanmuuton lisääminen todellakin ainoa mahdollinen ratkaisu ongelmaan, vai ovatko päättäjät edes harkinneet sellaisia vaihtoehtoja, joihin ei sisälly entistä enemmän maahanmuuttajia Suomeen?
« Viimeksi muokattu: 26.03.2023, 18:38:57 kirjoittanut Näkkileipä »

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 371
 • Liked: 14563
 • junior koodari
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1031 : 26.03.2023, 18:45:42 »
Lainaus
Siis Benin kimppuunkävijä on selkeästi joku vasemmiston anarkomarko/ antifa-wannabee?
Jospa totean seuraavasti; Tuon Zyssen kimppuun käyneen henkilön henkilöllisyys on ollut esim. minun tiedossa noin tunnin kuluessa kiinniotosta. En tietenkään laittele julkisuuteen mitään nimiä tai mahdollisia arvuutteluja henkilön poliittisista suuntauksista, mutta kaikenlaista taustaa on kaikenlaisesta.
Luultavasti nimi tulee julkisuuteen, tapauksen (epäillyn pahoinpitelyn)+ yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi, sitten on eräillä varpaat kippurassa ja otsa melkoisilla kurtuilla.
Saapi nähdä onko tulossa eräiden medioiden osalta hys,hys taputtelemista julkasuiden suhteen.
« Viimeksi muokattu: 26.03.2023, 18:50:06 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 396
 • Liked: 19404
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1032 : 26.03.2023, 18:47:41 »
Tosiaan tälläistä väitetään. Medialle pitää olla kyllä jo aika selvä, kuka ja mikä hyökkääjä oli? Asiaa vaan ei uutisoida. Nimiin ja muihin en ota kantaa, mutta Wutang pipoinen nazzi...  Juu, ei. 

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 396
 • Liked: 19404
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1033 : 26.03.2023, 18:50:28 »
Lainaus
Siis Benin kimppuunkävijä on selkeästi joku vasemmiston anarkomarko/ antifa-wannabee?
Jospa totean suraavasti; Tuon Zyssen kimppuun käyneen henkilön henkilöllisyys on ollut esim. minun tiedossa noin tunnin kuluessa kiinniotosta. Ei tietenkään laittele julkisuuteen mitään nimiä tai mahdollisia arvuutteluja henkilön  poliittisista suuntauksista, mutta kaikenlaista taustaa on kaikenlaisesta.
Luultavasti nimi tulee julkisuuteen, tapauksen (epäillyn pahoinpitelyn)+ yhteiskunnallisen merkittävyyden vuoksi, sitten on eräillä varpaat kippurassa ja otsa melkoisilla kurtuilla.
Saapi nähdä onko tulossa eräiden medioiden osalta hys,hys taputtelemista julkaisuiden suhteen.

Toivotaan, että tulee. Esim. Taponen on parhaillaan twitterissä viittomassa hyökkäystä "persujen vihapuheen syyksi".  Jos muu media ei kirjoita, niin luulisi Suomen Uutisten kiinnittävän huomion tuohon "Wutang pipoon" ja väitettyihin tietoihin henkilön aktiivisuudesta antifa ja blm-piireissä?
« Viimeksi muokattu: 26.03.2023, 19:01:25 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 396
 • Liked: 19404
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1034 : 26.03.2023, 19:05:34 »
Google siivoaa hakuja Ben Zyskowiczin kimppuun hyökkäyksestä epäillystä. Samoin esim. vauva-foorumi on putsattu aiheesta...

Aikamoinen peittely on menossa, kun ilmeisesti hyökkääjä oli äärivasemmiston kultapoika...
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 371
 • Liked: 14563
 • junior koodari
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1035 : 26.03.2023, 19:12:14 »
Tietysti jokainen voi kohdallaan tehdä erilaisia johtopäätöksiä ko. tapauksesta.
Itse odottelen miten mahdolliseen viranomaisten tiedottamiseen suhtaudutaan erilaisissa "julkaisuissa".
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 206
 • Liked: 13437
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1036 : 26.03.2023, 19:24:26 »
Ben Zyskowicz sanoi toimittajalle että hyökkääjä huusi jotakin siitä että Suomi on täytetty maahanmuuttajilla. On ikävää epäillä väkivallan uhria tapauksen hyväksikäyttämisestä, mutta huusiko noin oikeasti? Tapaus kuulemma tallentui videolle, joten onko videossa myös ääniraita, ja onko ääniraidalta kuultavissa mitä hyökkääjä sanoi? Jos hyökkääjä ei ollutkaan äärioikeistoa, vaan jotakin muuta, niin oliko hänen motiivinaan oikeasti myös liikamaahanmuutto? Vai onko tämä vain jotakin jonka Zyskowicz keksi omasta päästään, vastustajan mustamaalaamiseksi?

Tämä olisi surullinen tapaus tältäkin osin, "saa turpaasi -> syytä siitä tietoisesti väärää tahoa". :(
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 396
 • Liked: 19404
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1037 : 26.03.2023, 19:39:46 »
Ilmeisesti aika suurella tarkkuudella hyökkääjä on tunnistettu ja tosiaan on vasemmistolainen antifantti. Tuskin on huutanut mitään mamuista. Loogisempaa ja uskottavampaa lienee huuto juutalaisista. Niistähän äärivasemmisto ei tykkää. Ja mikä on toimittajan osuus jutussa? Ne tuppaavat kirjoittamaan mitä sylki suuhun tuo tai ihan aatteellisella kynällä.

Onkos tästä ollut mediassa?

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 396
 • Liked: 19404
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1038 : 26.03.2023, 19:42:55 »
Tietysti jokainen voi kohdallaan tehdä erilaisia johtopäätöksiä ko. tapauksesta.
Itse odottelen miten mahdolliseen viranomaisten tiedottamiseen suhtaudutaan erilaisissa "julkaisuissa".

Kun Taponen poliisina twitterissä maalailee syyksi hyökkäykseen "persujen vihapuhetta", vaikka poliisina tasan tarkalleen tietää mikä tekijä on...  Epäilen, että ei kummemmin viranomainen tiedota. Ei nimeä, ei aatetaustaa. Ei varmasti juuri yhtään mitään, muuta kuin "vantaalaismies"...   
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 695
 • Liked: 41478
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1039 : 26.03.2023, 20:04:37 »
Google siivoaa hakuja Ben Zyskowiczin kimppuun hyökkäyksestä epäillystä. Samoin esim. vauva-foorumi on putsattu aiheesta...

Aikamoinen peittely on menossa, kun ilmeisesti hyökkääjä oli äärivasemmiston kultapoika...

Löysin kyllä nimen helposti murha.infosta ja Vauva-lehdestä, huonosti siivottu. Tai itse vauvan ketju ei aukea, mutta löysin siitä alkua, kun hain sillä nimellä, minkä löysin minfosta.
« Viimeksi muokattu: 26.03.2023, 20:06:33 kirjoittanut Emo »

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 078
 • Liked: 2895
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1040 : 26.03.2023, 22:17:21 »
Ben Zyskowicz sanoi toimittajalle että hyökkääjä huusi jotakin siitä että Suomi on täytetty maahanmuuttajilla. On ikävää epäillä väkivallan uhria tapauksen hyväksikäyttämisestä, mutta huusiko noin oikeasti? Tapaus kuulemma tallentui videolle, joten onko videossa myös ääniraita, ja onko ääniraidalta kuultavissa mitä hyökkääjä sanoi? Jos hyökkääjä ei ollutkaan äärioikeistoa, vaan jotakin muuta, niin oliko hänen motiivinaan oikeasti myös liikamaahanmuutto? Vai onko tämä vain jotakin jonka Zyskowicz keksi omasta päästään, vastustajan mustamaalaamiseksi?

Tämä olisi surullinen tapaus tältäkin osin, "saa turpaasi -> syytä siitä tietoisesti väärää tahoa". :(
Ben Z. räksytti aiemmin Eduskunnassa maahanmuutosta.

Hiljaista taitaa olla sen suhteen nykyään.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 695
 • Liked: 41478
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1041 : 27.03.2023, 00:04:10 »
Kun hyökkääjän nimi ja antifa/blm- yhteydet ovat selvät, niin saapa nähdä jos PS-n lehti tohtii oikein jutun tehdä. Vai Seiskako paljastaa? On tässä maassa journalismi kuohittu, jos ei kukaan tee juttua.
Minulla meni 2 min selvittää nimi, kun se netistä löytyy.

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 698
 • Liked: 2400
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1042 : 27.03.2023, 00:45:34 »
Nimen saaminen ei ole vaikeaa, mutta mistä sen tietää, onko nimi aito? En minä sitä edes tänne kirjoittaisi. Saati painaisi lehteen.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 695
 • Liked: 41478
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1043 : 27.03.2023, 06:41:24 »
^ Itse asian kirjoittaminen lehteen, ilman nimeä, ei liene liian uhkarohkeaa?
Vai onko persun solvaaminen  enää ainoa asia mitä mediassa uskalletaan painaa oli asiasisältö ja nimet sitten oikeat tai väärät?

Kannattaako lehteä toimittaa, jos tällainen tärkeä asia kuin että Ben Zyskowiczin kimppuun hyökännyt on äärivasemmistolainen blm-kannattaja, on liian roisia uutisoitavaksi?

@Matias Turkkila

Antifa-yhteyttä ei tarvitse uutisoida, suurin osa ihmisistä ei tiedä mikä antifa on. Tehkää vaikka gallupia sukulaistenne parissa.
Myssyn logo on kiistaton, sen voi lukijakunnalle selittää mihin se viittaa. Viittaa Vasemmistoliiton kannattajaan.

Sanna ”patologinen valehtelija” Marin saa puhua mediassa vapaasti sinimustasta hallituksesta ja leimata PS:n natsipuolueeksi eikä ketään huoleta, onko leima totta vai valhetta, kyllä sopii painaa lehteen ja laskea eetteriin.
Täys rähinä päälle nyt vaan, sotaa käydään muuallakin kuin Ukrainassa. Marin eritoten käy.

Täällä toteamme kuinka media on hiljaa voi voi taas, no toivottavasti oma mediamme ei ole yhtä kusi sukassa.
Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 43 800
 • Liked: 71500
 • Optimistinen skeptikko
Vs: Tiedotusvälineiden pahimmat vääristelyt - todisteketju
« Vastaus #1044 : 29.03.2023, 08:54:37 »
MTV3 rikostoimittajat 29.3.2023, Ben-keissi:

- Äärioikeisto mainittu heti aloituskommentissa.

- Poliisin mukaan ei poliittista agendaa, vaan juutalaisvihaa.

- Hyökkääjän vasemmistosympatiosta lehdistössä mainittu, mutta niistä ei kuulemma ole todisteita.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle.”
— Ohisalo

“Suomi ei tule estämään keneltäkään turvapaikanhakua missään tilanteessa."
— Mikkonen

“Kaikki toimet, joita voidaan tehdä maahanmuuton lisäämiseksi on tehtävä."
— Kangasharju, ETLA:n tj.