Kirjoittaja Aihe: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?  (Luettu 36199 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #120 : 26.10.2016, 15:53:09 »
Timo Harakka kunnostautuu huippuluokan matemaatikkona

Lainaus
Maahanmuuton kustannukset (joita on oikeasti vaikea laskea) ovat enintään prosentin kymmenysosa bruttokansantuotteesta.

Timo Harakka kunnostautuu kaikilla mahdollisilla alueilla.

Viime perjantain Pressiklubissa Harakka oli kärttyisällä tuulella, kun heti ohjelman alussa kysyttiin Sdp:n yhteyksistä "lelusalakuljettajaan".

Lainaus käyttäjältä: Timo Harakka
Ei yhtään nolota. Päinvastoin. Hän oli Sdp:n jäsen kaksi päivää. Eli että varsin nopeasti tähän reagoitiin, ja olen itse asiassa varsin ylpeä siitä. (..) Aika lyhyt aika, että todettiin, että tiemme erkanevat. Samaahan ei toki voi sanoa ihan kaikista puolueista, joissa ihmiset pidetään aika korkeissakin asemissa, vaikka mitä olis tapahtunut.

Sdp:hän ei ottanut varsinaisesti mitään kantaa tapahtuneeseen, islamistiyhteyksiin tai mahdollisiin rikoksiin, eikä ole kysymyksistä huolimatta kommentoinut asiaa, koska puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan "Sdp:n osalta asia on loppuun käsitelty".

Lainaus käyttäjältä: Timo Harakka
Kyse on ihan aidosti siitä, että - tästä on aika paljon tutkimusta - että pojat kasvatetaan pojiksi ja tytöt kasvatetaan tytöiksi. Mä esimerkiksi oman poikani osalta törmäsin tämmöseen outoon juttuun, että kun yritettiin tätä paheksumaasi sukupuolineutraalia kasvatusta, niin että ei erityisesti rohkaistu leikkimään millään autoilla ja muilla vastaavilla. Ei tietenkään tyrkytetty mitään nukkejakaan. Niin silti kävi niin, että meni joku hälytysajoneuvo ohi joskus kolmivuotiaana ja oli kauhean kiinnostunut niistä. Silloin tavallaan se perussuomalainen tulkinta vois olla se, että tää on poikien biologinen ominaisuus, niitä kiinnostaa tän tyyppiset asiat. Mutta mun teoria on se, ja tän on moni tutkimus vahvistanut, että koko ajan tulee niin pientä viestiä siitä, miten poikien ja tyttöjen pitää käyttäytyä. Että vaikka kuinka vanhemmat jotain yrittää, niin silti ne on niin pinttyneitä ne sukupuoliroolit.

Kasvatuksella ja ympäristöllä on oma vaikutuksensa sukupuolirooleihin, mutta Harakka selvästikin kiistää biologisen puolen kokonaan väittäen "teoriallaan" olevan tieteen tuki. Ei ole.

Tyttöjen kiinnostus nukkeihin ja poikien kiinnostus autoihin on nimenomaan klassinen esimerkki sukupuolierojen biologisesta taustasta. Ilmiö havaitaan jo sylivauvoilla, jotka eivät ole vielä ehtineet sosiaalistua, ja jopa apinoilla. Tutkimusten - siis ihan oikeiden eikä omasta päästä keskittyjen - mukaan lelumieltymyksiin vaikuttavat etenkin hormonitasot raskauden aikana.

Lainaus käyttäjältä: Timo Harakka
Tässä tulee tää mun mielestä peruskysymys siitä, että meillä on tällä hetkellä, ei toisin kun tässä kaikki paniikinlietsojat ovat väittäneet, meillä ei ole tällä hetkellä niikun sataa tuhatta pakolaista, jotka on rynnänneet Suomeen maailmalta, vaan meillä on nyt itse asiassa nyt hyvin rauhallinen tilanne. Ja silloin se olennainen kysymys... [tuhahtaa jollekin Simon Elon kommentille] Koko Eurooppa on nyt tällä hetkellä rauhallisessa tilassa. Se koko olennainen kysymys on siinä se, että meidän pitää ratkaista tää kotouttaminen, eikä lietsoa näitä ongelmia. Eli ratkaisuja vai ongelmia. Nyt meidän pitää tehdä, löytää niitä ratkaisuja, sen puolella minä toimin.

Luulisi kansanedustajan seuraavan riittävästi uutisia huomatakseen, että tilanne Euroopassa on kaikkea muuta kuin rauhallinen, vaikka juuri nyt päällä ei olekaan yhtä laajaa vaellusta kuin viime vuonna ennen joidenkin rajojen sulkemista.

Vaikea myös ymmärtää, mistä ratkaisuista Harakka puhuu. Sdp ei ole moneen vuoteen ottanut puolueena oikein mitään kantaa maahanmuuttoon, Harakka itse on vähätellyt maahanmuuton ongelmia vaatien löysempää turvapaikkapolitiikkaa ja maahanmuuttopolitiikalla eniten profiloituneiden demareiden (mm. Nasima Razmyar) esittämät "ratkaisut" toisivat Suomeen nuo Harakan mainitsemat sata tuhatta pakolaista, jotka eivät ilmeisesti hänestäkään olisi hyvä asia.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

rölli2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 903
 • Liked: 1801
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #121 : 26.10.2016, 16:18:50 »
Elolle kyllä propsit tuosta pressiklubista. jaksoi pysyä rauhallisena vaikka se kuparinen räyhäsi vieressä ja syytti perussuomalaisia suurin piirtein kaikesta vaikka kyse oli demarileluramista. harakka oli kuin pikkukakara ja koko ajan puolustuskannalla eikä siltä saanut mitään järkevää selitystä mihinkään  ;D

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 007
 • Liked: 97591
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #122 : 17.01.2017, 16:11:20 »
Lainaus
Jumalan teatterin iskusta 30 vuotta – paikalla ollut kulttuuritoimittaja: Suhtaudun siihen nyt tosikommin

Kolmekymmentä vuotta sitten neljä teatterikoululaista järjesti shokeeraavan esityksen Oulun kaupunginteatterissa. Alastomina riehuneet miehet heittivät yleisön päälle muun muassa ulostetta ja pommeja.


[...]

Jumalan teatterin miehet puhuivat esityksestään "teatterimanifestina". Väkivaltainen hyökkäys kesti vain muutaman minuutin, mutta keskustelu aiheesta on jatkunut kaikki nämä vuodet.

[...]

Mikkolan vakavoituminen aiheen äärellä johtuu maailman tapahtumista, jotka ovat muuttuneet vuosi vuodelta yhä rankemmiksi. Jumalan teatterin yhtäläisyydet Pariisissa konserttiin tehtyyn terrori-iskuun ovat huomattavat.

– Se isku oli nimeltään ”Jumala on suuri –teatteri”, Isiksen toimeenpanema. Kummassakin oli neljä, mutta Pariisissa he olivat asemiehiä. Pariisissa katsomoon kuoli suunnilleen saman verran ihmisiä kuin Oulussa ihmisiä oli salissa paikalla.

[...]

Kaisu Mikkola pohtii, että nykyisin tämän kaltaisiin asioihin suhtaudutaan paljon vakavammin kuin ennen.

– Jos tämä tapahtuisi nyt, niin sitä käsiteltäisiin varmasti terroritekona.
Yle 17.1.2017

Toimittaja Kaisu Mikkolan jutussa kiinnittää huomiota, ketä silloisten tapahtumien keskeistä ja etenkin nykyperspektiivissä kiintoisaa henkilöä ei edes mainita.

Lainaus
Jumalan teatterin jäsenet marssivat Oulun putkasta koululle, perustivat ystäviensä kanssa ”Avoimen” oppilaskunnan, valtasivat rehtorin huoneen ja ilmoittivat 2. helmikuuta 1987 vaatimuksensa erikseen laaditussa julistuksessa: Jussi Parviainen koulun johtoon, Turkka jatkaa ohjaustyön professorina, erotettava vt. rehtori Möller, näyttelijäntyön opettajat Valkama ja Saarela. Avoimeen oppilaskuntaan kuuluivat Jumalan teatterin jäsenten lisäksi Kai Raumonen, Sirpa Hyttinen, Timo Harakka ja Juha Hemanus. Kolme dramaturgia ja yksi ohjaaja.
...
Päärakennuksen toisen kerroksen ikkunasta lentää läpi yksi Alvar Aallon tuoli. Timo Harakka kävelee ruokalassa ja heittelee irtaimistoa ulos. Pihalle on kerääntynyt lisää katsojia. Viereisen päiväkodin pihalla lapset katselevat ihmeissään itkeviä ja huutavia ihmisiä.
...
Seison poliisiauton vieressä. Ohitseni tuodaan ensin Harakka. ”Mikä oli homman nimi?” kysyn Timolta, ja ensimmäisen kerran koko aamuna joku kommentoi. Harakka katsoo minua: ”Jos sä et nyt tajua, niin sä et tajua koskaan.”
...
Koulun hajotusoperaatio ei ollut spontaani teko. Harakan ryhmä kokoontui aamulla koulun viereisessä kahvilassa. Oviin kahlitut Jumalan teatterin jäsenet eivät tienneet suunnitelmasta mitään, mutta olivat ilahtuneita, kun Harakka tovereineen saapui koululle. Sitten vaan paikka remonttiin.

Timo ihmettelee vieläkin muiden oppilaiden voimakkaita reaktioita. ”Tuntui älyttömältä kun muut oppilaat itkivät ja huusivat hysteerisinä. Yhteisellä asiallahan siinä oltiin.
Voima: Lasten ristiretki 1986–1988 9.9.2009

Lainaus
Se retki päättyi Jumalan teatterin paskanheittojupakkaan ja Harakan kahden kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon, jonka hän sai tuhottuaan teatterikorkeakoulun irtaimistoa 24 000 markan arvosta. (Harakka ei ollut mukana Jumalan teatterissa mutta halusi ikkunoita rikkomalla ja tavaroita hajottamalla osoittaa tukensa ryhmälle.)
Image: Äänekosken Cicero, Imagen henkilökuva Timo Harakasta (joka pyrkii tai ei pyri SDP:n pj:ksi) 13.10.2016
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

porrasaa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 702
 • Liked: 271
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #123 : 17.01.2017, 16:18:53 »
Toimittaja Kaisu Mikkolan jutussa kiinnittää huomiota, ketä silloisten tapahtumien keskeistä ja etenkin nykyperspektiivissä kiintoisaa henkilöä ei edes mainita.
Ottaen puolue huomioon, käytös on ymmärrettävää, miksi sinne tervejärkisiä hakisivat kun hulluja helpompi yllyttää.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 13 565
 • Liked: 21032
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #124 : 25.11.2021, 13:34:47 »
Se retki päättyi Jumalan teatterin paskanheittojupakkaan ja Harakan kahden kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon, jonka hän sai tuhottuaan teatterikorkeakoulun irtaimistoa 24 000 markan arvosta. (Harakka ei ollut mukana Jumalan teatterissa mutta halusi ikkunoita rikkomalla ja tavaroita hajottamalla osoittaa tukensa ryhmälle.)

Nyt tämä rikoksesta tuomittu oli päästetty jostain ihmeen syystä Helsingin Suomalaiselle Klubille, missä hän taas öykkäröi. Kannattaisi katsoa vähän tarkemmin keitä päästää paikalle:

Timo Harakka kimpaantui Suomalaisen Klubin naissäännöstä
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a57aa02e-9c86-444c-83cb-f40a1d99eed8

Lainaus
Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd) kimpaantui niin paljon Helsingin Suomalaisen Klubin ministerilounaalla tiistaina, että hän jätti puheensa pitämättä ja poistui paikalta mielenosoituksellisesti kesken lounaan.

Asiasta kertoneen Helsingin Uutisten mukaan (HU) harakan lounaspuhetta ei kuultu, koska puheenvuoronsa alkaessa Harakka oli ilmoittanut yleisölle, ettei puhu tilaisuudessa, jonne naiset eivät pääse.

Helsingin Suomalaisen Klubin sääntöihin kuuluu, että naisia ei hyväksytä jäseniksi.
...
Suomalaisen Klubin puheenjohtaja Raimo Ilveskero kertoo Helsingin Uutisille, että paikalla olijat ottivat Harakan ilmoituksen vastaan tyynesti.

– No, meillä on näkemys, että kaikilla on oikeus mielipiteeseensä.

– Me olemme omaksuneet vanhempien ihmisten käyttäytymistavat, joihin kuuluu hieman erilainen lähestymistapa, mutta hän nyt valitsi tämän ratkaisun, Ilveskero kommentoi HU:lle.
...
Helsingin Suomalainen Klubi ry:n säännöissä todetaan, että ”klubin varsinaiseksi jäseneksi klubin johtokunta voi kirjallisen hakemuksen perusteella hyväksyä maineeltaan hyväksi tunnetun miespuolisen Suomen kansalaisen, joka hyväksyy klubin tarkoituksen ja jota kaksi klubin jäsentä suosittelee”.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 30 089
 • Liked: 26190
 • Rokotettu kaikkea vastaan
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #125 : 25.11.2021, 17:18:33 »
Lainaus
Harakka oli ilmoittanut yleisölle, ettei puhu tilaisuudessa, jonne naiset eivät pääse.

Tasapuolisuuden nimissä olisi kaikkein parasta, jos Harakka ei puhuisi missään tilaisuudessa, jossa on joko miehiä, naisia tai molempia.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 650
 • Liked: 41038
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #126 : 25.11.2021, 17:29:52 »
Timo Harakka kimpaantui Suomalaisen Klubin naissäännöstä
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a57aa02e-9c86-444c-83cb-f40a1d99eed8

Lainaus
Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd) kimpaantui niin paljon Helsingin Suomalaisen Klubin ministerilounaalla tiistaina, että hän jätti puheensa pitämättä ja poistui paikalta mielenosoituksellisesti kesken lounaan.


My dear Timo Cuckoo. There is no such thing as free lunch.

Tuliko se kesken mehevän naudanfilepihvin kuin Jäätteenmäelle se faksi, että "missäs teidän rouvanne on, onko täällä joku miesten ilta? "Ei, vaan meidän klubiimme ei kuulu naisia"

Harakka ei ollut varmaankaan tehnyt kotiläksyjä. Puheensakin varmaan kirjoittanut illan naisvieraille ja poistui, kun ymmärsi puheensa olevan sopimaton tilaisuuteen.

Katsoin artikkelia ja niinhän se oli:
Lainaus
En kerta kaikkiaan osannut kuvitella, että millään yhdistyksellä on vielä 2020-luvulla tällaiset säännöt. Asia valkeni ikävä kyllä vasta paikan päällä, Harakka sanoo.

Eli varmaan mies oli illalla tietokoneen ja sherrylasin ääressä kirjoittanut tuntitolkulla flirttailevaa puhetta lounastilaisuuden daameille. "Rakkaat suomalaiset kaunokaiset". Keksi, että kun nostaa kytkintä, ei tartte mokata puheensa kanssa vaan voi jälleen kerran vierittää syyn toisten niskaan.

Mutta niin kuin ministeriltä ja hänen lukuisilta valtiosihteereiltään ja avustajiltaan nollasuoritus, että Ministeri menee puhumaan kutsuvieraana lounaalle ottamatta selvää, mihin menee puhumaan. Haa haa. No jos avustajakaarti on sellaisia, että guuglataan mikä on valtiosihteeri, niin Suomalaisesta klubista ne osaa ehkä guuglata vain osoitteen kun pääsi perille. Helsingin taksilta sitä on turha odottaa.

-i-
« Viimeksi muokattu: 25.11.2021, 17:33:06 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Bellum

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 220
 • Liked: 726
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #127 : 25.11.2021, 17:56:11 »
Melkoista teatteria järjestetty kosiskelemaan äänestäjiä, eihän kukaan tavan työukko täältä periferiasta edes, ole niin heikko yleistiedossa ettei tiedä ko. klubin jäsenten sukupuolta ja miksi vain yhtä sellaista (moniako tänäpäivänä onkaan?) jäsenistössä on. Tuollainen show menee läpi ainoastaan jos myöntää Harakan olevan täysin sivistymätön idiootti.

Tsuudi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 743
 • Liked: 2133
 • Päähänpotkinnan voimaaannuttama Tsuudi pohjoisesta
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #128 : 25.11.2021, 18:22:19 »
Kanisteri ei myöskään tajunnut, että kyseessä on kansallismielinen natsijärjestö, jonka ideolgiaan kuuluu sovinismin lisäksi mitä ilmeisemmin rasismi. Klubi, jonka fennomaanit ovat aikanaan perustaneet.
Tietämättömyys on voimaa. Mutta eihän sitä muuten ylen toimittajaksi ja nykyään ministeriksi pääsisikään.
"Hyvä pystykorva on parempi kuin huono nainen."

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 766
 • Liked: 7021
 • Kivapuhe sallittu!
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #129 : 25.11.2021, 18:46:55 »
Yleensäkin osoittaa sivistymättömyyttä ja typeryyttä ensin hyväksyä kutsu ja sitten ryhtyä ryttyilemään isännille ja osoittamaan mieltä. Harakka olisi varmaan kehunut marxilaisiin taivaisiin saakka eklusiivista lesbo- tai feministirekkakuskien kerhoa, jonne ei mitään mieheltä vaikuttavaakaan hyväksytä, koska 'safe space' tai jotain.

Itse en ollut edes tietoinen tuollaisesta säännöstä, mutta on vain hyvä, ettei joka paikkaan tunge naiset. Ne voi perustaa uuden Monikulturellin Suomalaisuuden Klubin. Varma menestystarina.  :P
“Everything woke turns to shit” - Donald J. Trump

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 712
 • Liked: 2083
 • Asyyl akbar!
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #130 : 25.11.2021, 19:54:18 »
Lainaus
Harakka oli ilmoittanut yleisölle, ettei puhu tilaisuudessa, jonne naiset eivät pääse.

Tasapuolisuuden nimissä olisi kaikkein parasta, jos Harakka ei puhuisi missään tilaisuudessa, jossa on joko miehiä, naisia tai molempia.

Harakka paljastui sovinistiksi - palkitsi naisilta kielletyn tilaisuuden muut osallistujat olemalla kerrankin hiljaa.
Toksinen soijamaskuliini

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 286
 • Liked: 3648
 • Musta punaisin merkein
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #131 : 25.11.2021, 20:00:45 »
Mä muistan että tästä suomalaisesta klubista on ennenkin ulistu, linkkiä ei nyt ole antaa. Mutta mitä siitä, ketä oikein kiinnostaa edes? Talo elää tavallaan, ja vieraat lähtee ajallaan sanotaan.

Aika pelle jätkä toi harakka, kun lähes kulttuurimarxistisella paatoksella kehtaa hyökätä, moisen instituution kimppuun. Minulle olisi ollut kunnia asia saada kyseiseltä kerholta kutsu. Mutta minkäs harakka moukkamaisuudelleen voi. Varislinnut eivät ole kotkia.

E. Ja kyllä harakka on todellisuudessa ollut tietoinen kyseisestä kerhosta, ja siitä että siellä ei ole naisjäseniä. Kun minäkin sen tiesin, ja olen vain tavallinen pallinaama maalta. Esittää tietämätöntä, että pääsee agendaa levittämään. 😉
« Viimeksi muokattu: 25.11.2021, 20:06:14 kirjoittanut Mäyräkoira »
Let's Go Brandon!!

Pohjanmaalainen dieselsetä

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

kekkeruusi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 288
 • Liked: 4113
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #132 : 25.11.2021, 21:34:14 »
Mikä ihme sai tuon klubin kutsumaan tämän ääliön puhumaan heille? Ikään kuin Harakalla olisi mitään olennaista sanottavaa.

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 493
 • Liked: 3649
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #133 : 25.11.2021, 22:03:45 »
Esim. Helsingin Jalkapalloklubin miesjoukkueessa ei ole yhtäkään naista, ei edes oletusarvoisesti. Tasa-arvovaltuutettu ei ole tehtäviensä tasalla.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 477
 • Liked: 16398
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #134 : 25.11.2021, 23:59:55 »
Harakka on rotta. (Kyllä kuulkaa se luonto on ihmeellinen.)

Timo aloitti uransa mediassa toimimalla Teatterikorkeakoulussa. Siellä hän oli ylimmän koulukiusaajan eli Jussi Parviaisen (Monni) Pilli tai Pulla. Timppa oli kuin Jezhovin ajan kenraalieversti Neuvostoliiton NKVD:ssä Suuren Terrorin aikana 1936-38. Ilmiantoi ja toimi korkea-arvoisena juoksupoikana Parviaiselle (jota ohjaili Jouko Turkka). Harakkaa selvittää mm. Roope Salmisen isä Eppu Salminen kirjassaan Lasten Ristiretki.

Teatterikorkeasta Vihreiden pää-äänenkannattajan päätoimittajuuden (sai kenkää kun paljasti Haaviston homouden) kautta Harakka eteni Ylen kommunistiseen Ajankohtaiseen Kakkoseen (jota johti viralliset taistolaiskommunistit kuten Jyrki Richt). Siellä Harakka eteni. Sai välillä jopa oman ohjelman (Musta Laatikko), missä yritti nöyryyttää valtiovarainministeri Niinistöä mutta hävisi 6-0.

Lopuksi Harakka oli keskeisenä toimittajana A2:ssa jossa hän teetti juttunsa aina niin että kuvituskuvina oli hän itse (yleensä kuvat ovat uutis- tai ajankohtaisaiheista). Eriväriset silmälasinsangat olivat hänen tavaramerkkinsä.

Timo oli Ylessä ylpeä ja kopea. Mutta järki pelasi ja hän otti viisaasti SDP:n puoluekirjan. En nyt muista kuka nero aikoinaan lohkaisi että "jos joku on SDP:n jäsen, niin se ei kerro poliittisista kannoista mitään".

Poliitikkojen haukkuminen on kokenut viime vuosina, yllätys yllätys, inflaation. Siitä huolimatta satsaan Mestariin: "On vaikea kuvitella alhaisempaa matelijaa kuin mitä pohjoismainen sosialidemokraatti on".   

« Viimeksi muokattu: 26.11.2021, 00:02:49 kirjoittanut Jorma M. »

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 764
 • Liked: 4530
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #135 : 29.11.2021, 11:47:02 »
Herra ministeri Harakka on hyvä esimerkki heebosta, joka pillastuu, loukkaantuu, ihan mitä tahansa, että naama näkyy lehdissä. Muuten hukkuu samaan massaan ja unohdetaan.

Suomalainen klubi olkoot olemassa puolestani, en ole, enkä tule pyrkimään jäseneksi.

Herra Harakka ihan itse veti maton altaan kiukuttelemalla kun ei ollut saanut avustajiltaan ennakkotietoa. Tai sitten oli saanut ja päätti järjestää oman ensamblensa, että pääsisi taas hetkeksi otsikoihin.

Tällaisia johtajia meillä on. Miettikää sitä.
Kannatan tasa-arvoa. Sama palkka, samat vastuut ja velvollisuudet yksilön itselleen omaksumasta tai kokemasta sukupuolesta tahi muista ominaisuuksista riippumatta.

Bronx Zoo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 384
 • Liked: 1183
 • motherfather
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #136 : 29.11.2021, 11:56:28 »
Harakka kykenee puhumaan ja argumentoimaan vain niille jotka ovat jo valmiiksi samaa mieltä. Muuten höpsöytensä paljastuu ja hän tulee nolatuksi.
Trust me, I know what I'm doing

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 088
 • Liked: 13653
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #137 : 29.11.2021, 12:59:24 »
Herra ministeri Harakka on hyvä esimerkki heebosta, joka pillastuu, loukkaantuu, ihan mitä tahansa, että naama näkyy lehdissä. Muuten hukkuu samaan massaan ja unohdetaan.

Suomalainen klubi olkoot olemassa puolestani, en ole, enkä tule pyrkimään jäseneksi.

Herra Harakka ihan itse veti maton altaan kiukuttelemalla kun ei ollut saanut avustajiltaan ennakkotietoa. Tai sitten oli saanut ja päätti järjestää oman ensamblensa, että pääsisi taas hetkeksi otsikoihin.

Tällaisia johtajia meillä on. Miettikää sitä.

Jep. Syntyy ihan puhdas vaikutelma pellestä. Reaalimaailmassa kutsuttaessa puhumaan selvitetään kutsuvan organisaation tausta, jos niitä ei tunneta. Jos organisaatio ei miellytä, niin, vastataan; kiitos ei, eikä mennä.

Ei ole mitään järkeä hukata omaa ja muiden aikaa.

Ja se, että Harakka napsi safkat ja sitten kieltäytyi puhumasta, menee jo koomisuuden puolelle. :facepalm:

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 037
 • Liked: 10679
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #138 : 17.12.2021, 00:08:00 »
Lainaus
Tekijät (3)
Eilen klo 19:54 (muokattu eilen klo 20:54)
Liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd) ei halunnut kommentoida millään tavoin tekemiään kauppoja. Iltalehti uutisoi tiistaina, että Harakka oli myynyt meta.fi-verkko-osoitteen, jonka hän oli rekisteröinyt jo vuonna 2013 omistamansa Kansakunta Oy:n nimiin.

Verkkotunnuksen osti ministeri Harakalta kansainvälinen Hogan Lovells -asianajotoimiston Pariisin-toimisto, jonka tiedetään toimivan Facebookin edustajana.

Facebook vaihtoi nimeään lokakuun lopussa. Yhtiön uusi nimi on Meta. Yhtiö on pyrkinyt hankkimaan omistukseensa uuteen nimeen liittyviä tuotemerkkioikeuksia ja verkkotunnuksia.

Esimerkiksi Reuters kertoi maanantaina Metan ostaneen tavaramerkkioikeudet yhdysvaltalaiselta paikallispankilta, Meta Financial Groupilta, 60 miljoonalla dollarilla. Yhdysvaltalainen Meta Company -niminen yhtiö on puolestaan kertonut verkkosivuillaan, että samainen Hogan Lovells -asianajotoimisto on koittanut ostaa yhtiön verkkotunnuksen.[...[

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/64c6a937-ba32-409f-bd97-c55b4d7cade4
And madness and despair are a force.
Socially distancing.
Riittävällä moraalilla.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 477
 • Liked: 16398
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #139 : 17.12.2021, 01:59:01 »

- Harakka toimi Teatterikorkeakoulussa Parviaisen (= Turkan) aikana korkea-arvoisena pillinä ja pullana. (Tai NKVD-dobermannina.)
- Vittuili ja outtasi Pekka Haaviston ollessaan Vihreiden pää-äänenkannattajan päätoimittaja. (Eli silloin kun homot häpesivät eivätkä tulleet kaapista.)

- oli Ylessä kautta aikain eniten itseään kuvauttanein toimittaja. (Eli käytti siis Ajankohtaisen Kakkosen/Kommunistin toimittajana eniten omaan habitustaan juttujen kuvituskuvina.)

- ei milloinkaan normaalin värisiä silmälasinsankoja

- ei väistä vastaantulijoita (vrt. Henrik Lax, Raimo Ilaskivi). Eli siis kävelee suoraan päin, nokka 3-5 astetta enemmän koholla kuin normaali-ihmiset.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 684
 • Liked: 12709
 • junior koodari
Vs: 2011-08-15 SSS: Timo Harakka Mikä meitä vaivaa?
« Vastaus #140 : 17.12.2021, 20:44:59 »
Ministeri Harakkaa ahdistaa, eräät toimittajat,,tönkkösuolattu Pöystikään ei oikein uskalla sanoa mitään.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/865604a1-8fc7-4078-bdab-d65d215aaa0b

Lainaus
Harakka ei ole päivittänyt sidonnaisuusilmoitustaan 17. kesäkuuta 2020 jälkeen. Tiedoista ei ilmene, että nykyisin Harakan puoliso omistaa 10 prosenttia Kansakunta Oy:stä.

Pöystin mukaan Harakka kertoi hänelle keskustelussa, että hänen omistamansa passiivisen yhtiön (Kansakunta Oy) nimissä on kansainvälistä yhtiötä kiinnostava verkkotunnus, ja kyse on tavanomaisesta kyseisen verkkotunnuksen myynnistä nimen kiinnostaessa ostajatahoa.

– Ymmärsin kyseessä olleen ainutkertaisen toimenpiteen, johon ei sisälly erityisiä tai poikkeuksellisia piirteitä. Kiinnostus iskevää verkkotunnuksen nimeä kohtaan ei ole kovinkaan erikoista.

Olisikohan Pöystin aika luovuttaa, vetoaminen muistamattomuuteen saattaa aiheuttaa jonkinlaisia kyseenalaistuksia nykyisen viran toimittamisen suhteen.

Lainaus
Kertoiko Harakka, minkä tahon kanssa hän on neuvotellut kaupasta?

– Ymmärsin, että kyseessä oli kansainvälinen yhtiö. Emme käyneet neuvotteluiden ja kaupan yksityiskohtia lävitse. En muista yksityiskohtia tarkasti, mutta osasin kyllä yhdistää Facebook -yhtiöön. Facebookin aikeistahan liikkui myös julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa vihjeitä, joihin olin törmännyt ministerin kanssa käydystä keskustelusta täysin riippumatta.

Ministeri Harakka face-- 
Lainaus
Ennen kauppaa halusin huolellisesti varmistaa, että kaupassa ei ole valtioneuvoston jäsenyyteen liittyviä erityisiä kysymyksiä ja ongelmia. Tämän vuoksi kysyin asiaa erikseen etukäteen oikeuskanslerilta. Hän vahvisti minulle, että näitä ongelmia ei näyttäisi olevan ja totesi, että tarpeen mukaan päivitetään sidonnaisuusilmoitus.
Kansakunta Oy tekee normaalin käytännön mukaisesti ajallaan tilinpäätöksen ja maksaa liiketuloksesta verot.

Demukka Harakka on korkannut ,jopa useita satoja tuhansia pelkän domainin myynnillä ..nyt on Harakalla pelko kalsareissa,,että mitenhän se köyhällistö suhtautuu ministeri Harakan saamaan money for nothing pottiin.
« Viimeksi muokattu: 17.12.2021, 21:01:53 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

Tagit: