HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Suomen vakuusvaatimuksista päästiin sopuun

<< < (3/127) > >>

Jakerp:

--- Lainaus käyttäjältä: Hohtava Mamma - 04.10.2011, 00:51:47 ---Summat, joista puhutaan EU:n ja USA:n velkojen yhteydessä, ovat valtavia. Velan ja rahan summa on kuitenkin suljetussa (maailma) mittakaavassa aina vakio. Kenellä nämä triljoonat ja fantastiljoonat oikein ovat? Jonkun on pakko olla ns. SikaRikas ??

--- Lainaus päättyy ---

Tuloerot kasvavat ja omaisuuden omistaminen keskittyy yhä harvempien käsiin jenkeissä keskiluokka ja sitä köyhemmät alkavat olla suhteellisesti yhtä köyhää kuin 60-luvulla.

Tietyt tahot tässä maailmassa ovat onnistuneet valjastamaan koko talousjärjestelmän toimimaan siten, että he voivat tienata itselleen lähes verotusoikeutta vastaavalla oikeudella. Järjestelmän todellinen toimivuus on piilotettu mystisten kaavojen, talousteorioiden ja monimutkaisten johdannaistuotteiden taakse.

Jos ei ymmärrä tulevansa ryöstetyksi ei ryöstetyksi tuleminen haittaa. Eliitin harmiksi entistä useampi on alkanut ymmärtää tulevansa ryöstetyksi. Loput ihmiset eivät vain käsitä miten äärettömän itsekkäiden tahojen varassa nykyinen talousjärjestelmä pyörii tai sitten väärin ymmärtäminen on tarkoituksellista, koska ovat itse päässeet hyötyjien puolelle ja pääsevät siten elämässä paljon helpommalla kuin me muut. Kyllä kommunismillakin oli kannattajansa, jotka todistivat loppuun saakka järjestelmän täydellisyyttä ja hyvyyttä kaikille.

Poliitikot eivät korjaa ongelmaa, koska he ovat itse osa ongelmaa läheine suhteineen finanssi eliittiin.

Rapsakka Rapu:

--- Lainaus käyttäjältä: Siili - 04.10.2011, 08:08:17 ---Eipä Demari (lehti) juurikaan hehkuta vakuussopimuksesta.  Demarit (puolue) ilmeisesti valmistautuvat paskamyrskyyn.

--- Lainaus päättyy ---

Paskamyrskyä ei tule. Ongelmat vaietaan kuoliaaksi ja heikkoudet esitellään vahvuuksina.

Lalli IsoTalo:

--- Lainaus käyttäjältä: kekkeruusi - 04.10.2011, 08:41:49 ---Hälytyskellojen pitäisi jo soida viimeistään siinä kohtaa kun nämä "hyvät ehdot" eivät kiinnostaneet ketään muuta kuin meidän edustajia.
--- Lainaus päättyy ---

Pitääkö tässä nyt siis alkaa kampanjoimaan Hommassa "hyvien ehtojen" hyväksymistä vastaan? Kenellä niistä on valtuus päättää? Keneen pitää yrittää vaikuttaa?

Perustuslaki, 82 §, Valtion lainanotto ja valtion antamat vakuudet:


--- Lainaus ---Valtion lainanoton tulee perustua eduskunnan suostumukseen, josta ilmenee uuden lainanoton tai valtionvelan enimmäismäärä.

Valtiontakaus ja valtiontakuu voidaan antaa eduskunnan suostumuksen nojalla.
--- Lainaus päättyy ---
-- http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731

Meneekö tämä sen aiemman äänestyksen piikkiin, vai pitääkö järjestää uusi?

Oliskos se juuri äsken YLE1:n aamutelkkarissa Liisa Jaakonsaari (Sosialistien ja demokraattien ryhmä (SDP)) joka sanoi jotain siihen suuntaan, että kyllä tämän jälkeen Kataista ja Urpilaista kuunnellaan EU:ssa. Konstruktoin rivien välistä sellaista ajatusta, että näiden idioottien tavoitteena on ylläpitää BKN:n hintaista illuusiuota siitä, että joku kuuntelisi heidän sanojaan EU:n kovassa ytimessä, ja että niillä olisi jotain merkitystä. Jos jonkinlaista dialogia käydään, se voidaan tiivistää näin:

EU: - Maksatteko?

Suomi: - Kyllä! Sopisiko Teille määrällisesti rajaamaton maksusitoumus tästä hetkestä ikuisuuteen?

ikuturso:
Ei SAAKELI, tämä on silkkaa vittuilua Suomea kohtaan.

Katselin aamuteeveestä, kun Juncker ja Rehn avoimesti vittuilivat Suomelle ja naurattivat vielä yleisöä kertoessaan kuinka kukaan muu ei halua näitä Suomelle räätälöityjä "saivat mitä halusivat" -takuita.

Tuli ihan sellainen olo, kun katselisi koulun pihaa välitunnilla. Pieni ja koulukiusattu nyhvelö nimeltään Suomi haluaa isojen EUropoikien mukaan jalkapallomatsiin. Suomi otetaan virnuillen mukaan peliin, ja juuri kun tämä on saamaisillaan pallon, pieni Suomi kaadetaan rähmälleen kuralammikkoon ja isot pojat kerääntyvät rinkiin nauramaan ja potkimaan lisää lokaa päälle, jotta nyhvelö tajuaisi oman paikkansa, ja edelleenkin tekisi niin kuin isot pojat käskee.

Jos suomi ei nyt sano koko paskalle EI, niin Suomesta ja Urpilaisesta tulee koko EU:n pikkuvauva, joka kontatessaan nuolee herrojen kengänpohjatkin.

-i-

Hessu:

--- Lainaus ---Oliskos se juuri äsken YLE1:n aamutelkkarissa Liisa Jaakonsaari (Sosialistien ja demokraattien ryhmä (SDP)) joka sanoi jotain siihen suuntaan, että kyllä tämän jälkeen Kataista ja Urpilaista kuunnellaan EU:ssa.
--- Lainaus päättyy ---

Kyseessä oli Ulpu Iivari, sosialidemokraattinen sorsalainen talousnero.

Herra jumala mitä potaskaa Jälkipörssissä jauhettiin. Ainoa keskustelija, jonka puheissa oli edes jotain järkeä, oli Jussi Hyöty.

Toimittaja Jukka Niva oli tapansa mukaan hyvin asiallinen, vaikka olin kyllä havaitsevinani hänellä olevan ajoittain vaikeuksia säilyttää pokeriaan. Fiksuna miehenä Jukka Niva ymmärsi varmasti, että nyt hallitus ja eritoten Sdp astui sellaiseen rapakkoon, jonne uppoaa kaulaansa myöten.

Kuka kehtaa tämän jälkeen tunnustaa olevansa demari?

Uutislähetyksessä esiintyneiden EU-juippien (mm. Olli Rehn) habitus kertoi suuren huijauksen onnistumisesta.  

Demarit ovat aina huolissaan siitä, että mitä muut ajattelevat meistä.

Tällä hetkellä koko Eurooppa nauraa suomalaisille poliittisille päättäjille! Kameroiden edessä tietysti kiitellään ja pyritään säilyttämään edes jonkinlainen arvokkuus.

Olisi ollut mukava nähdä, kuinka paljon vakuuksien laatijaa on naurattanut, kun hän on heittänyt hatusta, että pannaan vaikka 30 vuotta rajaksi, jota ennen mahdollisia 20 prosentin vakuuksia ei makseta.

Urpilainen totesi aamun uutisissa ykskantaan, että Suomi sai juuri sitä mitä oli tullut hakemaan. Voi jumalan pyssyt tätä järjen lentoa.

Jutta Urpilaisen ja hallituksen puuhastelu ei voi jättää ketään kylmäksi.Itku ja nauru ovat parhaita tapoja purkaa sisään jämähtäneitä tunnemöykkyjä.
Kannattaa katsoa Ylen uutiset Areenasta ja Jälkipörssi heti perään. Jos ei tuon session jälkeen  vuoron perään itketä ja naurata, varaa aika kallonkutistajalle.Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta