HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Muita maahanmuuttokriittisiä keskustelupalstoja

(1/5) > >>

Paksukainen:
Onko niitä?

Jos ei lasketa jotain enationalistia, stormfrontia, bloodandhonouria tai www.suojelu  skunta.com :ia. (Linkkaus pois, huijaussivusto)

Jotain palstoja seuranneena voisi todeta, että kaikki keskustelupalstat on maahanmuuttokriittisiä, mutta nyt viimeisen 3kk aikana tullut ihan sikamainen moderointi joka paikkaan. Eli kehut vähän persuja, niin tulee esim. Arvopaperin palstalle banniä. Kauppalehden palstalla on taas poliittinen keskustelu piilotettu ovelasti, että sitä pitää hakea ja sekin on nykyään aika rankasti moderoitu, melkein pelkästä neekerisanasta tulee banniä.


Edit: lisätietoja  http://hommaforum.org/index.php/topic,63427.0.html

Jouko:
Eipä taida olla, muutamia yksityisblogeja jos ei huomioon oteta. Tilanne on siinä mielessä edellenkin aika masentava. Ja siksi Hommaforum on mikroskoopin alla.

Ystävä:

--- Lainaus käyttäjältä: Paksukainen - 14.10.2011, 05:33:04 ---Jos ei lasketa jotain enationalistia, stormfrontia, bloodandhonouria tai www.suojeluskunta.com :ia.

--- Lainaus päättyy ---
Tuo suojeluskunta.com vaikuttaa false flag-kamalta. Kirjoittajia on pikasilmäyksen perusteella noin kaksi ja jutkut ja nekrut ovat ahkerassa käytössä.

Veli Karimies:
Kyllä mä muutoksen foorumin laskisin maahanmuuttokriittiseksi.

DuPont:
Tiede.fi-palstan historia ja yhteiskuntaosiossa on useita pitkään jatkuneita keskusteluja mamukysymyksiä koskien. Enemmistö keskustelijoista lienee nuivia, mutta vastapuolikin on vahvasti edustettuna. Moderointi on erittäin asiallista, aika liberaaliakin, mutta ei toki kannata provosoida liikaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta