HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Operaatio Sammon taonta

(1/12) > >>

James Hirvisaari:
Mitäpä sitä turhaan aikaa hukkaamaan. Kyhäsinpä siis Google-mainoksen, joka on näkyvillä tästä illasta lähtien ainakin yhden vuorokauden ajan, ja sen jälkeen niin pitkään kuin varoja riittää.

Jos ylläpito ei tykkää huonoa, voisin laittaa myöhemmin tänne tilinumeron, jolla kampanjaa voisi tukea. Ei tarvita isoja summia, mutta yhden ihmisen taloudelliset resurssit eivät kovin pitkälle riitä. Tarvittaisiin yhteensä noin 600 euroa. Eli ei tämä kovin suuria uhrauksia vaadi, ja kampanjaa voi jatkuvasti seurata netissä. Iso porukka saa 5 euron panostuksella ihmeitä aikaan. Itselleni en tietenkään ota senttiäkään. Tietenkin jos Homma ry haluaa hoitaa tuen keskitetysti yhdistyksen kautta, sekin tietenkin sopii.

Kyseessä on siis internetissä tapahtuva EU-vaalikampanja, jolla annetaan tuki PS:n ehdokkaalle Sampo Terholle, jolle Jussi Halla-aho on äänensä testamentannut.

Operaatio Sammon taonta alkakoon!

(http://jam.pp.fi/homma/sampo.jpg)

Ernst:
Olisiko yhdistys luonteva kanava kanavoida tukea?

Niin, ja toinen pointti, että josko ottaisit tuon testamenttiasian pois. Sillä on huono kaiku, kun viittaa kuolemaan ja poliittiseen nepotismiin, kaupankäyntiin.

Kazakstan:
Joku (ylläpidon?) puuhamies voisi myös ottaa yhteyttä Terhoon, sillä mies oli tosiaan kiinnostunut osallistumaan jonkinlaiseen "Homma-tenttiin". Pitäisikö tänne perustaa jonkinlainen Kysy Terholta -ketju?

Tuen mielelläni Hirvisaaren aloittamaa kampanjaa muutamalla roposella eli infoa vaan tiskiin heti kun sitä on tarjolla.

Jani Karhapää:
Mukana ollaan! Tilinumeroa pöytään. Muuta tosiaan tuo testamenttaus suositteluksi tai vastaavaa.

stjohan:
Turha energiaa on tiukan aikataulun vuoksi tuhlata muuhun kuin järkevään. Täältä tulee kyllä muutama euro Terhon kampanjaan, jos väylä on olemassa.

Seuraavaksi olisi hyvä saada ehdokas Terhon haastattelu näkyvälle paikalle tänne Hommaan. Kuten myös viesti siitä, että Halla-aho suosittelee Terhoa.

Kuten aiemmin sanoin, substanssipuolella Terholla ja Halliksella ei ole mitään elämää suurempaa eroa. Aikaa ei ole tuhlattavaksi, sillä nykyinen maahanmuuttopolitiikka vahingoittaa Suomea kaiken aikaa. Jos riitelemme, RKP ja muut vastustajat taputtavat.

Itse aion keskittyä nyt Terhon tunnetuksi tekemiseen kaikin tavoin. Homma on ollut liian kauan yhden miehen varassa. Nyt on kullanarvoinen tilaisuus nostaa muita päteviä hahmoja julkisuuteen.

Jos ihmiset ovat valmiit äänestämään Jussia ajatustensa vuoksi, niin miksi olla luottamatta Jussiin tässä asiassa? Pitkällä aikavälillä katsottuna tämä saattaa olla Homma^^^lle todella onnekas yhteensattuma!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta