UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Onko oikeistoa enää olemassakaan?  (Luettu 1212 kertaa)

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 519
 • Liked: 14754
 • Kuka jos en minä
Onko oikeistoa enää olemassakaan?
« : 08.11.2011, 19:55:00 »
Ketju on perustettu huomioille lehdistön yleisistä käytännöistä, kaksoistandarteista ja yleisestä epäreiluudesta.

Aloitellaanpas:

Eli lehdissä mainitaan joko vasemmisto, tai äärioikeisto, äärivasemmistoa tai oikeistoa ei tunnu enää olevan olemassakaan.

Samaten vasemmistolainen väkivallantekijä on aina aktivisti(viimeksi poliisiaseman polttopulloiskun yhteydessä) Kun taas oikeistolainen väkivalta on vastaavalla säännönmukaisuudella todettu rasistiseksi.

Kertokaapas kaikki keinot mitä erkkomedia käyttää suomalaisvastaiseen propagandaansa, ja levittäkää sanaa, niin ehkäpä tämäkin keskustelu vaikuttaa johonkin:)
Hedelmistään puu tunnetaan.

siviilitarkkailija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 17 171
 • Liked: 17563
 • covfefe
Vs: Onko oikeistoa enää olemassakaan?
« Vastaus #1 : 08.11.2011, 20:53:07 »
Hassu juttu että pohdin tänään vähän samaa mutta toiselta sanomaosakeyhtiön kannalta. Itse pohdiskelin että miksi kokonainen sanomalehtikonserni ryhtyy käyttämään KAIKKIA voimiaan maahanmuuton kritiikittömaan ajamiseen. Siis miksi kokonainen lehtitalo ryhtyy ajamaan vaikkapa rikollisen maahantulon  hyväksymistä?  Ensialkuun toiminnassa ei ole järjen häivää. Sitten asia välähti kuin maahanmuuttajan taskulamppu aamukantolaatikon vieressä:

Sanomaosakeyhtiö on riippuvainen maahanmuuttajien ja järjestäytymättömän työvoiman olemassaolosta paljon enemmän kuin miltä ensialkuun näyttäisi. Itseasiassa olisi kiva tietää sanomaosakeyhtiön jakelujärjestelmien henkilöstötilanne. Näin ulkopuolisena tarkkailijana vaikuttaa kuitenkin siltä että sanomaosakeyhtiön lehtijakelu on jo kokonaan siirtynyt ja siirtymässä ulkomaalaisen ja huonosti järjestäytyneen työvoiman tekemäksi työksi. Ainakin pääkaupunkiseudulla mikä on sanoma oy: suurin markkina-alue.

Eli näennäisen "humanistisnaamioidun" poliittisen toimitusvalinnan, eli kritiikittömän maahanmuuton kannustamisen, taustalla ei ole mitään ideologista valintaa vaan lehtitalon kustannustoiminnan säälimätön halu murskata järjestäytynyt ammattitaitoinen työvoima ulkomailta haalitun alipalkatun ja valtion tukeman maahanmuuttajatyövoiman avulla.

Sanoma  oy ei voi myöntää toimintansa vähemmän ylevää tarkoitusta, eli korvata työntekijät maahanmuuttajilla joiden palkan ei tarvitse riittää elämiseen. Siksi on paljon taitavampaa naamioida koko hanke toimituksessa syntyneeksi "linjavalinnaksi jolla pyritään torjumaan rasismia". Vaikka kyseessä olisi pelkkä sanomalehden jakelukustannusten  murskaaminen alipalkattua ja työehtosopimuksista piittaamatonta työvoimaa hyväksikäyttäen. Tämä on eräänlainen riistokapitalismin huipentuma jolla pitkitetään paperisanomalehtien kärsismysnäytelmää.

Eli suomessa on oikeistoa mutta eräät näistä ovat naamioineet toimintansa vihervasemmistolaisuuden savuverhoon. Sillä kun pitää vihervasemmistolaista älämölöä ja syyttää rajusti vaikkapa äärioikeistolaiseksi, niin tämän toiminnan varjo (tai valo)puolella on syyttävän mediayrityksen täydellisenvapaa ja piittaamaton toimintakenttä. Tarivittaessa voit jaella vaikka koko painoksen maksamatta yhtään ainoaa elämisen mahdollistavaa työpalkkaa tai täysipäiväista työntekijää. Sillä sanoma oy:n rahatkin tulevat kiinteistökeinottelusta eivät mediatoiminnasta....
Maailmassa ei ole mitään muuta vakavaa asiaa kuin huumori...

Oami

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 644
 • Liked: 4060
  • Oamin sivu
Vs: Onko oikeistoa enää olemassakaan?
« Vastaus #2 : 09.11.2011, 02:51:40 »
Sanomaosakeyhtiö on riippuvainen maahanmuuttajien ja järjestäytymättömän työvoiman olemassaolosta paljon enemmän kuin miltä ensialkuun näyttäisi. Itseasiassa olisi kiva tietää sanomaosakeyhtiön jakelujärjestelmien henkilöstötilanne. Näin ulkopuolisena tarkkailijana vaikuttaa kuitenkin siltä että sanomaosakeyhtiön lehtijakelu on jo kokonaan siirtynyt ja siirtymässä ulkomaalaisen ja huonosti järjestäytyneen työvoiman tekemäksi työksi. Ainakin pääkaupunkiseudulla mikä on sanoma oy: suurin markkina-alue.

Sanoma ei harjoita lehdenjakelua, vaan on ulkoistanut sen Itellalle. Itellan henkilöstöpolitiikasta en sano kun en sen paremmin tiedä.

Almalla kylläkin on oma jakeluyhtiö (Alma Manu), joka harjoittaa lehdenjakelua Pirkanmaalla, Satakunnassa ja jossain määrin (jatkossa enemmänkin) Lapissa; Almahan omistaa näiden maakuntien päälehdet Aamulehden, Satakunnan Kansan ja Lapin Kansan. On totta että jakajina kollegoina on paljon maahanmuuttajia, mutta kyllä heillä sama työehtosopimus on kuin kaikilla muillakin. Ja minä en ainakaan ole järjestäytynyt, jos sillä tarkoitetaan tässä ammattiyhdistykseen kuulumista. En halua omilla rahoillani tuettavan omasta näkökulmastani vastenmielistä politiikkaa. Ei aavistustakaan kuinka moni kollegoista tukee.

Ja vastauksena otsikon kysymykseen: onhan noita, mutta ei heillä omaa puoluetta ole. Kokoomus olisi periaatteessa lähinnä mutta sen reaalipolitiikka on kuitenkin jotain ihan muuta.
« Viimeksi muokattu: 09.11.2011, 02:55:50 kirjoittanut Oami »
Oula "Oami" Lintula — www.oulalintula.fi

sologdin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 857
 • Liked: 1167
Vs: Onko oikeistoa enää olemassakaan?
« Vastaus #3 : 10.11.2011, 09:25:32 »
Suomessa on oikeistolaisesti ajattelevia ihmisiä mutta ei vaikutusvaltaista poliittista oikeistoa eikä mediaa. 

Mitä oikeistolaisuus on?  Minusta oikeistolainen

- kannattaa markkinataloutta, aitoa kilpailua talouselämässä
- vastustaa sosialismia, s.o. valtion liiallista vaikutusvaltaa, holhousyhteiskuntaa
- on kansallismielinen, s.o. pitää kunniassa perinteitä ja historian opetuksia
- suomalainen kannattaa vahvaa maanpuolustusta
- kannattaa vapaata tiedonvälitystä, sanan- ja ajatuksenvapautta, joita nyky-Suomessa ei ole
- uskoo yksilönvapauteen ja (sic!) -vastuuseen

Suomessa oikeistolaisuus ja kansallismielisyys ovat monasti sekoittuneet.  Kansallismieliset johtajat on, erityisesti nykyään, katsottu oikeistolaisiksi, mutta he ovat kannattaneet vahvaa valtiota.  Tämä on Suomessa ollut perusteltua, koska maan sijainti on uhanalainen (edelleen), kansa pieni ja alue laaja, mutta oikeistolaisuuta se ei ole.  Kansallismielisyys voi olla oikeistolaisuutta, mutta se on vain osa siitä; väitetään, että kansallismielinen voi olla olematta oikeistolainen.  Hm, no, Väinö Tanner ja tannerilaiset.
« Viimeksi muokattu: 11.11.2011, 11:36:15 kirjoittanut sologdin »
Jos en muitten kanssa mennä saa, kai yksinäni mennä saan.

Tagit: