HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Puoluesidonnaisuudet ja Homma™

(1/25) > >>

Vääräpää:
Myös muissa kuin Perussuomalaisissa on Homman kannattajia, miten heihin täällä suhtaudutaan?

Joidenkin mielestä Perussuomalaiset eivät edusta tarpeeksi ponnekasta kantaa vaan tarvitaan jotain räväkämpää, miten on onko meillä tilausta mainstream-kriittisyyden ulkopuolelta tuleville äänille? Mihin ja miten kanavoidaan ne äänet? Uudeksi puolueeksi? Ruohonjuuritason liikkeeksi?

 Kuinka paljon tulisi vältellä rasismi- tai natsileimaa?
 Miten rasistien ja natsien ääni saadaan kuuluville? Halutaanko sitä kuuluville? Miksi? Miksi ei?
 Miten kärkevämmät mielipiteet haittaavat/edistävät Hommaa?

VMJ:
Toivon, että Suomessa ei Homma jakaudu Hommaan ja ääriHommaan, sillä tällöin ainoa voittaja on ei-homma. Myös ääriHomma karkoittaa Hommasymppiksiä muihin puolueisiin ja ei edesauta Homman nousua. Kannattaa lukea esim. Halla-ahon kirjoitus Olavi Mäenpäästä. http://www.halla-aho.com/scripta/olavi_maenpaa_ja_varsinaissuomen_vaalipiiri.html

Kirjoituksen voi kiteyttää lauseeseen:


--- Lainaus ---"On päämääriemme kannalta parempi vaihtoehto jättää kokonaan äänestämättä kuin äänestää Olavi Mäenpäätä."
--- Lainaus päättyy ---

Myös muissa puolueissa (kuin Perussuomalaisissa) on kohtuullisen nuivia ehdokkaita kuten Kari Rajamäki. Toisaalta kannatan silti äänten kohdentamista persuihin kuin niiden jakamista useisiin erikohteisiin. Halla-ahon sanoin:


--- Lainaus ---"Uskon, että tässä vaiheessa äänten keskittäminen on mokukriittiselle liikkeelle tärkeää. Yksi läpipäässyt on parempi kuin kaksi hyvällä tuloksella rannalle jäänyttä."
--- Lainaus päättyy ---

Vääräpää:
Mitäs sitten tehdään, jos Perussuomalaiset eivät syystä tai toisesta pysty enää tarjoamaan kunnollista kanavaa kritiikille, vaan Homma on taantunut kesyksi hommaksi, sievisteleväksi ja korrektiksi hommaksi joka edistää ei-Hommaa? Niinkuin näyttää osin tapahtuneenkin joidenkin mielestä..

Tuplis:
Sanoisin, että Hommalaisten tulisi ottaa PerSut haltuun, kuten muistelisin ainakin Octaviuksen taannoin kehottaneenkin.  Se on sen verran pieni puolue, että sen kokka on täysin mahdollista kääntää.

Minun mielestäni Suomessa tulisi olla kansallismielinen puolue, ja PerSut ovat sitä tällä haavaa lähinnä.  Välttämättä pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, vaan vähemmällä työllä pääsee kun ryhtyy hiomaan sitä.

Vääräpää:
Ihan hyviä vastauksia. Kunhan kyselin, kun asia on mietityttänyt. Vielä ei siis tarvita mitään Patriot.nu tyylistä liikettä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta