HOMMAN KESKUSTELU > Tupa

Puoluesidonnaisuudet ja Homma™

<< < (2/25) > >>

PK:
Eiköhän suomesta löydy jo muutama uniformuihin pukeutuva ja lippuja heilutteleva kerho. Jos persut tuntuvat liian löysältä, niin näiden kautta varmaan pystyy aatettaan edistämään. Kansa valitkoon sitten vetovoimaisemman kerhon, eikä kenenkään tarvitse murjottaa väärän puolueen riveissä.

Vääräpää:

--- Lainaus käyttäjältä: PK - 08.12.2008, 18:58:05 ---Eiköhän suomesta löydy jo muutama uniformuihin pukeutuva ja lippuja heilutteleva kerho. Jos persut tuntuvat liian löysältä, niin näiden kautta varmaan pystyy aatettaan edistämään. Kansa valitkoon sitten vetovoimaisemman kerhon, eikä kenenkään tarvitse murjottaa väärän puolueen riveissä.

--- Lainaus päättyy ---
Aivan, ja kun todennäköisin skenaario on sama kuin ekoasioiden kanssa, että niitä ajanut puolue huomaakin kaikkien puolueiden ajavan niitä, vaihtoehto persuilla on mikä? Nostaa kierroksia vai huutaa lujempaa kuin muut.

Aika marginaalissa nuo vormutyypit tuntuvat kyllä olevan, onko niitä edes missään, mutta jos HOMMA läsähtää persiilleen ja kansainvaellus toden teolla alkaa, saattaa vormutyyppienkin leiri saada uutta pontta.

Pääasia tuli nyt kuitenkin selväksi, tämä hommafoorumi on persujen foorumi. Mikäpä siinä. Muut perustakoon omansa, eikö niin?

Lazer Apparaten:
Enpä oikeastaan ole kovin paljon tutustunut PerSujen ohjelmaan.
Äänestän silti. Muut puolueet on todettu täysiksi paskoiksi, PerSut eivät ainakaan voi asiaa huonontaa.

reino:
Hommafoorumi tai Homma ei ole sidoksissa mihinkään tiettyyn poliittiseen linjaan tai puolueeseen. Missään tapauksessa kyseessä ei ole yksinomaan Persujen foorumi.

Ja noita univormupukuisia lippujenheiluttelijoita - joita ei Suomessa edes ole - tuskin kannattaa vetää esiin puolueista ja poliittisesta toiminnasta puhuttaessa.

Vääräpää:

--- Lainaus käyttäjältä: reino - 14.12.2008, 12:06:26 ---Hommafoorumi tai Homma ei ole sidoksissa mihinkään tiettyyn poliittiseen linjaan tai puolueeseen. Missään tapauksessa kyseessä ei ole yksinomaan Persujen foorumi.

Ja noita univormupukuisia lippujenheiluttelijoita - joita ei Suomessa edes ole - tuskin kannattaa vetää esiin puolueista ja poliittisesta toiminnasta puhuttaessa.

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos Reino, vastauksesi lämmitti mukavasti.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta