UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2019-02-25 YK aloittaa maailmanlaajuisen kampanjan vihapuhetta vastaan  (Luettu 1960 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 023
 • Liked: 22653
YK:n pääsihteeri Antonio Guterres ilmoittaa uudesta kampanjastaan. Hän oli aikoinaan sosialistisen internationaalin pääsihteeri. Se on selvästi eräs näistä nykyajan sylttytehtaista. Ja kas kummaa, taas on vihapuhe kytketty maahanmuuttoon. Kuinka kummassa? Voisiko joillakin tahoilla olla jotakin hämäriä tähän kytkeytyviä poliittisia ja ideologisia tavoitteita?

Lainaus
Maailmanlaajuinen kampanja

YK:n pääsihteeri ilmoitti "vihapuheen" vastaisesta kampanjasta


Junge Freiheit 25.2.2019 juttu saksaksi

Geneve. YK:n pääsihteeri Antonio Guterres on ilmoittanut maailmanlaajuisesta "vihapuheen" vastaisesta kampanjasta. "Viha saa yhä enemmän sijaa valtavirrassa - niin liberaaleissa demokratioissa, kuin myös autoritäärisissä järjestelmissä", perusteli Guterres hankettaan YK:n ihmisoikeusneuvoston edessä uutistoimisto AFP:n mukaan.

Eräät "suuret poliittiset puolueet" ovat ottaneet poliittisen äärilaidan ajatuksia mukaan "omaan propagandaansa ja vaalikampanjaansa". Esimerkkinä hän mainitsi maahanmuuttokysymyksen. "Olemme nähneet, kuinka keskustelu ihmisten mobiliteetista on kytketty valheelliseen narratiiviin, jossa pakolaiset ja maahanmuuttajat on yhdistetty terrorismiin ja heistä tehdään yhteiskunnan ongelmien syntipukkeja."

Myös keskustelu YK:n maahanmuuttosopimuksesta on esimerkki "kavalasta kampanjasta", joka halusi "hukuttaa sopimuksen valheiden sammioon". Tämän johdosta on hän antanut joukkotuhonnan torjunnan erikoisneuvonantajalle senegalilaiselle Adama Diengille tehtäväksi laatia "globaali toimintasuunnitelma" vihapuheen vastaista taistelua varten.

Lihavoinnit mun.

EDIT typo

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 279
 • Liked: 20964
Voisiko joillakin tahoilla olla jotakin hämäriä tähän kytkeytyviä poliittisia ja ideologisia tavoitteita?

En usko. Ne ovat YK:ssa vaan aidosti huolissaan, että kuka pyyhkii kun me olemme vanhoja.

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5450
Kampanjoikoot vaan keskenään taas "vihapuhetta" vastaan, kunhan ei häiritse asiallisia hommia. Voivat vaikka mennä tuonne Lapin tunturiin järjestämään performanssejaan, kunhan jättävät porot rauhaan. Susilla ei ole niin väliä.
"I hate speech" -C&H

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 023
 • Liked: 22653
Australian valtion uutiskanava raportoi tästä YK-hankkeesta näin.

Lainaus
Europe

Global strategy to combat hate speech launched by UN

UN Secretary-General Antonio Guterres opened the 40th session of the Human Rights Council by denouncing a "groundswell of xenophobia, racism and intolerance".


SBS News 26.2.2019 linkki juttuun

UN Secretary-General Antonio Guterres on Monday launched a new global strategy to combat hate speech, a growing scourge he said has "poisoned" debate on crucial challenges like migration.

Guterres announced the effort, which will be led by his special adviser on genocide prevention Adama Dieng, at the UN Human Rights Council.

"Hate is moving into the mainstream -– in liberal democracies and authoritarian systems alike," he said in a speech at the opening of the council's 40th session.

"Some major political parties and leaders are cutting and pasting ideas from the fringes into their own propaganda and electoral campaigns," he added.

Governments across the world have watched with concern as racist and other hate speech have coarsened the political climate.

France and Germany have raised particular alarm in recent weeks over resurgent anti-Semitism.

Mr Guterres targeted his rebuke at the vast campaign he said was mobilised against the UN's Global Compact on Migration, a non-binding text that aimed to set out best practices for managing refugee and migrant flows.

"We have seen how the debate on human mobility, for example, has been poisoned with false narratives linking refugees and migrants to terrorism and scapegoating them for many of society's ills," Guterres said.

He condemned "an insidious campaign sought to drown the Global Compact on Migration in a flood of lies about the nature and scope of the agreement".

The UN chief noted that the campaign "failed".

But 17 countries either abstained or voted against the compact at the General Assembly in December and debate over the text fuelled bitter political debate especially in Europe.

Mr Guterres said Mr Dieng, a Senegalese lawyer and veteran UN diplomat, will "define a system-wide strategy and present a global plan of action" to combat hate speech.

Lihavoinnit mun.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 023
 • Liked: 22653
Siinä vaiheessa, kun YK vasta miettii, niin kokoomuksen Häkkäsen ministeriö on jo vauhdilla kampanjoimassa. Liekö kokoomuksella jotakin tähän maahanmuuttoon liittyviä erityisintressejä? Kuten halpa palkkatasoa romuttavaa työvoima, hyvät vokkibisnekset ja muuta vastaavat rahasammot, joissa piikki on aina auki?

Vihapuheen vastainen Against Hate -kampanja käynnistyy

Oikeusministeriön koordinoiman Against Hate -hankkeen vihapuheen vastainen viestintäkampanja käynnistyy 4.2. Mediataitoviikolla. Kampanjalla halutaan lisätä netinkäyttäjien tietoisuutta siitä, millainen sisältö on rangaistavaa vihapuhetta. Kampanjalla pyritään myös lisäämään halukkuutta ilmoittaa poliisille rangaistavasta vihapuheesta.

Against Hate -kampanja koostuu televisiossa esitettävistä tietoiskuista, sosiaalisen median kampanjasta sekä verkosta löytyvästä materiaalista, joka auttaa rangaistavan vihapuheen tunnistamisessa. Kampanjan ydinviesti on: Vihapuhe voi olla rangaistavaa. Netissä pätevät samat lait kuin muualla. Ideana on ottaa osaa vihapuheesta käytävään julkiseen keskusteluun teon rangaistavuuden näkökulmasta. Kampanjan aihetunniste on #againsthate.
(…)

2019-02-04 Oikeusministeriö aloittaa Against Hate -vihapuhekampanjan

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 023
 • Liked: 22653
Yhdysvaltain kongressin rahoittama Radio Free Europe (25.2.2019) tuo jutussaan esiin lisää elementtejä Guterresin puheesta. Meneillään on kuulemma ksenofobian, rasismin ja suvaitsemattomuuden hyökyaalto. Hän nostaa erityisesti esiin antisemitismin ja muslimivastaisen vihan. Hän esiintyy kuin ei tietäisi ja ymmärtäisi ollenkaan minkälainen hyvin tunnettu yhteys ja kausaliteetti vallitsee muslimien ja antisemitismin välillä.

Lainaus
UN Chief Warns Against 'Groundswell Of Xenophobia, Racism'

UN Secretary-General Antonio Guterres has denounced a "groundswell of xenophobia, racism, and intolerance," citing "rising anti-Semitism and anti-Muslim hatred."

"Hate is moving into the mainstream -- in liberal democracies and authoritarian systems alike," Guterres said in a February 25 speech opening the UN Human Rights Council's 40th session in Geneva.
(...)

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 177
 • Liked: 815
 • 'Till things are brighter, I'm the Man In Black
Niin, joskus radio Free Europe/ Radio Liberty oli nimensä veroinen.

Nykyisellään se on valjastettu globaalin "eliitin" puudeliksi äänitorvenaan sosialistisen internationaalin presidentti.

Maailma on tullut kauttaaltaan hulluksi.
Be careful who you trust; Even the Devil was once an Angel.

Orjuus pois, taikka menköön henki.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 427
 • Liked: 1606
 • Pimeä voima
Esimerkkinä hän mainitsi maahanmuuttokysymyksen. "Olemme nähneet, kuinka keskustelu ihmisten mobiliteetista on kytketty valheelliseen narratiiviin, jossa pakolaiset ja maahanmuuttajat on yhdistetty terrorismiin ja heistä tehdään yhteiskunnan ongelmien syntipukkeja."

Juu, vihapuheesta on muitakin esimerkkejä, mutta Guterresille nyt vain sattui ensimmäiseksi tämä juolahtamaan mieleen kaikista maailman esimerkeistä.

Eipä ollut edes Turun puutarhatonttu mikään terroristi, vaikka yritti sitä tivata. Kansainvälisen oikeuden professori Martin Scheinin osoitti tämän armottoman loogisesti lausunnossaan:

Lainaus
Gummerus vetoaa myös kansainvälisen lain professorin Martin Scheininin asiantuntijalausuntoon käräjäoikeudessa. Scheinin arvioi oikeudelle, että teon terroristinen tarkoitus ei täyty silloin, kun se ei ”ole omiaan aiheuttamaan vakavaa vahinkoa jollekin valtiolle tai kansainväliselle järjestölle”. Scheininin mukaan teko ei tässä tapauksessa olisi terrorismia, vaikka tekijä olisikin pyrkinyt siihen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c1dae3fb-d402-424b-bf07-c277009211ce
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Matuus Husussa pinninnä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 023
 • Liked: 22653
Samaan aikaan on Guterres toisessa tilaisuudessa ottanut kantaa sananvapauteen ja mediatoimintaan. Samoja teemoja, argumentteja ja pyrkimyksiä on nähty täälläkin. Tämäkin juttu valaisee osaltaan sitä "isoa kuviota ja verkostoa", jossa eräät toimijat hääräävät. Valittuja paloja jutusta:

Lainaus
"Informointi ei ole rikos" - YK-johtaja kehottaa suojelemaan paremmin toimittajia ja lehdistön vapautta

YK-johtaja Antonia Guterres pahoitteli maanantaina, antaessaan tunnustusta kaikille maailman reporttereille, että median vapaus on jatkuvasti "kutistumassa" koko maailmassa. Samalla hän kehotti päätöksentekijöitä suojelemaan paremmin journalisteja ja mediatyöntekijöitä.


UN News 25.2.2019 juttu englanniksi

"Olemme edenneet pitkälle sanan- ja perusvapauksien toteutumisen tiellä. Oikeus saada informaatiota on kirjattu lakiin yli sadassa maassa", sanoi pääsihteeri Guterres YK-reporttereiden Geneven yhdistyksen (ACANU) 70-vuotispäivillä. "Huolimatta tästä viime vuosien positiivisesta kehityksestä on kansalaisyhteiskunnan tila kutistunut hälyttävällä vauhdilla koko maailmassa", selitti hän.
(...)

Journalismi ja media ovat välttämättömien rauhan, oikeuden, kestävän kehityksen ja kaikkien ihmisoikeuksien kannalta - sekä myös YK:n työlle", totesi Guterres ...
(...)

Guterres pahoitteli digitaaliaikakauden lisääntyvää väärän tiedon määrää ja hän selitti YK:n tehostavan toimintaansa media- ja informaatiolukutaidon saralla auttaakseen ihmisiä omaksumaan tietoja ja taitoja, joita he tarvitsevat havaitakseen tahallisen disinformaation, vihapuheen ja puolustaakseen media vapautta. YK kehittää myös toimittajien vastaisen väkivallan seurantaa, joka on "tärkeä kestävän kehityksen indikaattori".

Päättäen puheensa positiivisissa merkeissä YK-johtaja sanoi digitaaliajan olevan myös täynnä mahdollisuuksia.

"On olemassa monia selkeitä merkkejä, että yleisö alkaa ymmärtää kuinka tärkeää on etsiä arvovaltaisia ja luotettavia informaatiolähteitä", sanoi Guterres. "Yleisö tulee aina tarvitsemaan vapaan ja monipuolisen median jakamaa luotettavaa tietoa ja analyysiä", hän totesi.
(…)

Lihavoinnit mun

.. ja kunpa saisimme vielä sellaisen vapaan median, niin sen voisi sanoa olevan jo todellista edistystä.

Samaa aikaan toisaalla Soros demonstroi kuinka "vapaan median" kenttä laajenee koko ajan. Tällä kertaa Puolassa. Kohta saavat puolalaiset luotettavaa tietoa.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 259
 • Liked: 4983
Niin, joskus radio Free Europe/ Radio Liberty oli nimensä veroinen.

Maailma on tullut kauttaaltaan hulluksi.

Ei mene enää kauaa, kun ne vapautta Eurooppaan vaativat radiolähetykset lähetetään Venäjältä.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 528
 • Liked: 43842
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
YK ajaa laajamittaista eri maiden kulttuurista tuhoa yhden sekakulttuurin alle ja kehtaa  kampanjoida viha-teemalla.

Mikä onkaan suurempaa vihaa, kuin yrittää pakottaa "itsenäiset" maat luopumaan kulttuuuristaan yhden "kontrollikulttuurin" alle. Nämä monikultturistit eivät tunnu ymmärtävän todellisesta monimuotoisesta monikulttuurista mitään. Todellisessa monikulttuurissa maailma koostuu erilaisista kansoista erilaisine kulttuureineen. Joka tämän eri maista ja niiden kansoista koostuvan monikulttuurin pyrkii tuhoamaan, sitä sietääkin vihata. Yhden kulttuurin sekametelisoppa on varma tie ihmiskunnan kaaokseen. Esimakua on jo Euroopassa saatu kylliksi sen "paremman kulttuurin" esimerkin viitoittamana.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

hamppari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 687
 • Liked: 1352
 • Olisipa alkuräjähdys ollut suutari
Jotain vuosia sittenhän YK julisti, että uskontojen (eli islamin) kritisointi on kiellettyä. Kaiken muun paskan lisäksi mitä YK suoltaa.

Omasta mielestäni YK:n voisi lopettaa. Tai siis sen rahoittamisen, jolloin se häviäisi issekseen.
"Pakolaiskiintiön nostaminen 2500:aan maksaisi 10 miljoonaa", Ozan Yanar, A-studio 12.7.2017
Entäpä paljonko maksaisi näiden pakolaisten ylläpito?

"Minä olen Demokratia", -Rebekka Härkönen

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 166
 • Liked: 7936
"YK aloittaa maailmanlaajuisen kampanjan vihapuhetta vastaan".

Suomeksi, liberaali soroslainen eliitti laajentaa islamin kritisoijia vastaan suunnatun kampanjansa nyt maailmanlaajuiseksi.

Seuraava askel on "säätää" ihmisoikeuksien julistuksesta sananvapautta koskevaa kohtaa siten, että jokaisella on vapaus ilmaista mitä tahansa liberaalia, äärivasemmistolaista, vihreäksi tulkittavaa ja erityisesti islamia myötäilevää liturgiaa, eikä tätä vapautta voi hältä ottaa pois kritisoimalla hänen kannattamiaan aatteita tosiasioihin vetoamalla. Demokratia taas linjataan tarkoittamaan tilannetta, jossa em. liikkeiden edustajat on äänestetty valtaan heidän maissansa dominoivan yksimielisen tiedotusvälineistön tuella. Ne taas, jotka äänestävät toisin tai puhuvat kriittisesti eliitistä, ovat rikollisia viha-ajattelijoita.
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

Charlie

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 231
 • Liked: 571
 • kuva ei esitä ketään
Arvaan että "globaali" viittaa tässä "kaikkia länsimaita koskevaan".

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 533
 • Liked: 5450
YK voisi aloittaa vihapuheen torjunnan pienellä mittakaavalla aloittaen Israel-Palestiina-kysymyksestä siten, että Israel saa pysyä paikoillaan rauhan vallitessa juutalaisten ja arabikansojen välillä.

Ai eikö?

Suksikoot sitten v...
"I hate speech" -C&H

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 517
 • Liked: 2118
 • nuivaantunut
Arvaan että "globaali" viittaa tässä "kaikkia länsimaita koskevaan".

Muissa maissa ei ole vihapuhetta vaan kulttuurillista ilmaisua.
Ka ymmärtäähän tuon vihapuheen vastustamisen kun ei haluta leimata yksilöitä - samasta syystä esim. lapsiraiskauksista ei haluta liikaa uutisoida, jottei leimata yksilöitä. Vanhushoito-gate on taas bona fide kauraa, koska siinä leimata yksilöitä (pl. joku toimitusjohtaja). TJ:tä ei lasketa, koska...? Tämä on kapitalisti? Valkoinen? Valitettavasti nyt TJ sattui olemaan nainen, niin ei saatu värisuorasyntipukkia eli PVHM (porvari, valkoinen, hetero, mies), tarvittaessa voidaan lisätä eteen A eli autoileva, niin saadaan syntipisteet nousemaan.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 411
 • Liked: 8821
Erinomainen asia, että YK alkaa puuttua arabimaiden viljelemään juutalaisvastaiseen vihapuheeseen. Nyt vain odotamme tiukkoja toimia. Ai niin - YK:n omat järjestöt tukevat innolla tätä vihapuhetta.

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 179
 • Liked: 12759
...ja kansalaisoikeuksia vähentävien maiden johtajien, poliitikkojen ja virkamiesten joukosta kuului riemunkiljahduksia.

"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 542
 • Liked: 18577
 • Easter Worshipper
...ja kansalaisoikeuksia vähentävien maiden johtajien, poliitikkojen ja virkamiesten joukosta kuului riemunkiljahduksia.

Erdoganin ja Putinin toimet ja toimittajien pidätykset ovat näin taputeltu ja siunattu YK:n korkealta taholta. Amen.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Aallokko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 229
 • Liked: 3617
Globaali vihapuheen vastainen kampanja varmaan sitten suuntaa kärkensä Lähi-Itään, joka suorastaan tärisee vihasta länsimaita, naisia, naapuriheimoja ja -lahkoja ja melkein mitä tahansa kohtaan.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 552
 • Liked: 3876
 • weltoffen = sturmreif
YK voisi aloittaa vihapuheen torjunnan pienellä mittakaavalla aloittaen Israel-Palestiina-kysymyksestä siten, että Israel saa pysyä paikoillaan rauhan vallitessa juutalaisten ja arabikansojen välillä.

Ai eikö?

Suksikoot sitten v...

Tähän sopii jatkoksi...

otteita artikkelista kirjasta
Alex Feuerherdt ja Florian Markl: "Vereinte Nationen gegen Israel" (YK vastaan Israel)

"…viimeinen tasapainoinen YK:n antama lausunto on ajalta Kuuden Päivän Sodan jälkeen, kun turvallisuusneuvosto antoi päätöslauselmassaan 242 rauhanprosessin perustan. Sen jälkeen YK muutti kurssiaan Israelia kohtaan vihamielisempään suuntaan. Syynä ei ollut Israelin muuttuminen, vaan muutos johtui YK:sta. 1947 YK:lla oli 57 jäsenvaltiota. Siirtokuntaprosessin päättymisen johdosta oli syntynyt 85 uutta valtiota ja jäsenvaltioiden määrä kasvoi räjähdysmäisesti. Useat entiset siirtomaat kehittivät itselleen autokraattisia ja diktatorisia hallituksia, jotka olivat yhteistyössä Neuvostoliiton ja arabivaltioiden kanssa. 1975 vain neljännes YK:n jäsenvaltioista oli vapaita, demokraattisia valtioita. YK:n elimiin pesiintyi näin ollen automaattisesti länsimaita vastustava enemmistö.

Vuodesta 1970 YK:sta tuli tärkein näyttämö edistyksellisinä itseään pitävien kamppailussa länttä ja erityisesti USA:ta vastaan. Lempikohteena Israel. Jom-Kippur-sodan jälkeen 1973 uusi ase -öljy- voimisti YK:n enemmistöä entisestäänkin -ei vain pelkästään äänestysten muodossa: kun Israel joutui vihollistensa hyökkäyksen kohteeksi, ei Eurooppa auttanut sitä millään tavalla. Päinvastoin. Amerikkalaiset kuljetuskoneet eivät saaneet tankata Euroopassa eikä ylittää Euroopan ilmatilaa. Iso-Britannia ja Ranska julistivat aseidenvientikiellon. Arabivaltioiden uhkailu israelmyönteisiä maita öljyboikotilla oli täysi menestys.

Sitä edeltävinä vuosina olivat palestiinalaiset terroristiryhmät onnistuneet pommittamaan palestiinalaisten tavoitteet, joista tuskin kukaan oli puhunut ennen vuotta 1967, koko maailman tietoisuuden keskipisteeseen. PLO:n nousu oli komeettamainen. Vain kaksi vuotta palestiinalaisten terroristien juutalaisiin urheilijoihin Olympialaisissa 1972 Münchenissä kohdistuneen iskun jälkeen piti Arafat juhlitun puheensa YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa. Ihmisten mielissä koskien arabien ja israelilaisten välistä konfliktia tapahtui ajan henkeen sopiva muutos. Israelilainen David, joka sinnitteli Goljat-jättiläistä, suhteessa Israeliin valtavan suurta arabimaailmaa vastaan, muuttuikin yhtäkkiä sotilaalliseksi Goljatiksi, miehitysvallaksi. "Uudelleen löydetyt" palestiinalaiset solahtivat nyt Davidin rooliin. YK:n avulla selitettiin PLO:n terrori-iskut vapaustaisteluksi ja ne samalla laillistettiin.

Alhaisimman tilansa YK saavutti 1975, kun yleiskokous lopulta julisti sionismin rasistiseksi ideologiaksi. Vasta Neuvostoliitto-imperiumin luhistumisen 1991 jälkeen pystyttiin päätöslauselma kumoamaan. Välissä olevan 16 vuoden aikana "YK asetti perusteet varsinaisille israelinvastaiselle rakenteille, jotka ankkuroitiin suoraan laitoksen sydämeen, YK:n sihteeristöön ja joka 1970-luvulta alkaen suoltaa loppumatonta israelvihamielistä propagandaa." Eräs esimerkki: YK:n ihmisoikeusjärjestö on tuominnut  päätöslauselmissaan 2006-2015 Israelin valtion 62 kertaa, muut valtiot yhteensä 55 kertaa. YK:n silmissä Israel on syyllistynyt useampiin ihmisoikeusrikkomuksiin kuin koko muu maailma yhteensä. Todellisuuden groteski vääristelmä.

"YK toimii omia Chartassa mainitttuja periaatteitaan vastaan siinä miten se tarkoituksellisesti kohtelee Israelin valtiota ja avustaa tahoja, jotka ovat julistaneet itsensä Israelin vihollisiksi.

Lainsäädännöllisiä keinoja käytetään aseena Israelia vastaan. Lawfare, sodankäynti kaikilla mahdollisilla oikeudellisilla keinoilla tähtää suoraan juutalaisvaltion olemassaolon oikeuteen.

UNRWA, YK:n palestiinalaisten avustusjärjestö huolehtii siitä, että palestiinalaisten pakolaisstatus periytyy seuraaville sukupolville. Organisaatio on kietoutunut tiiviisti terroristijärjestö Hamasin yhteyteen ja on kohottanut antisemitismin koulutusohjelmaansa.

YK:n laitokset toimivat yhteistyössä NGO-järjestöjen kanssa juutalaisvaltion legitimaatiota vastaan. Järjestöt UNESCOsta WHOhon ja edelleen "Naisasiakomissioon" eivät jätä käyttämättä tilaisuuksia Israelin maineen pilaamiseksi ja legitimaation estämiseksi - skurriilein tuloksin: vuonna 2015 Naistenoikeuskommission vuosikokous tuomitsi yhden ainoan valtion naisten oikeuksien loukkamisesta. Arvaatte varmaan, että kysymys oli Israelista.

Kirjan kirjoittajien karvas toteamus: YK:n avustuksella juutalaisten valtio demonisoidaan ja sen legitimaatio yritetään poistaa, sen itsepuolustus kriminalisoidaan ja maa eristetään poliittisesti. YK:lla on  kaksoisstrategia, jossa se ratkaisevasti käyttää sekä oikeutta sodankäynnin välineenä että terroria."Näin YK on muuttunut alkuperäisten periaatteidensa vastakohdaksi… ja eikä ole edes liioiteltua väittää, että YK on kaikkine ali- ja sivujärjestöineen maailman suurin antisionistinen organisaatio."

https://www.schlaglichter.at/vereinte-nationen-gegen-israel/
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Tagit: