UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)  (Luettu 155642 kertaa)

SatuSetä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 338
 • Liked: 516
 • Pimeän peräpohjolan sosialistitasavallan vero-orja
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #630 : 27.11.2018, 21:08:47 »
^Se mitä nyt tahtoisin sanoa päättäisi bannittoman putkeni hommalla. Mutta vetää kyllä niin sanattomaksi. Ei voi kyllä ymmärtää mitä liikkuu virkamiesten päässä.  :facepalm:

Onhan sekin mahdollista, että tämä sosiaalityöntekijä, joka päätöksen on tehnyt on ns. "samaa porukkaa". Onhan näistä Brittien uutisoinneista jo löytynyt yksi poliisi, joka aktiivisesti kehoitti uhreja vaikenemaan.
Jos viestini vaikuttaa täysipäisen kirjoittamalta, voit olla varma että se sisältää myös sarkasmia. Tämä koskee kaikkia viestejä paitsi alla olevaa lainausta.
"Ei ennen uhkamme uupua voi, kuin vapaa on Suomen kansa." Jean Sibelius - Jääkärimarssi

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 030
 • Liked: 17616
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #631 : 27.11.2018, 21:31:37 »
^Se mitä nyt tahtoisin sanoa päättäisi bannittoman putkeni hommalla. Mutta vetää kyllä niin sanattomaksi. Ei voi kyllä ymmärtää mitä liikkuu virkamiesten päässä.  :facepalm:

Veren ei ainakaan pitäisi liikkua siellä.

"Off with their heads!"

BarkAtTheMoon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 000
 • Liked: 1519
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #632 : 27.11.2018, 21:48:03 »
^Se mitä nyt tahtoisin sanoa päättäisi bannittoman putkeni hommalla. Mutta vetää kyllä niin sanattomaksi. Ei voi kyllä ymmärtää mitä liikkuu virkamiesten päässä.  :facepalm:

Veren ei ainakaan pitäisi liikkua siellä.

"Off with their heads!"
Niin monista veli MW:n kommeteista kun tykkäänkin aika on rajallinen aina, eikä kaikista ennätä, kovin samanhenkistä, tiedoksi vaan ;)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 667
 • Liked: 19892
 • antikomintern
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #633 : 27.11.2018, 22:13:02 »
On tuosta onneksi muissakin lehdissä eli hieman lisätietoa. Raiskaajaisä pakistanilaisen grooming- ja raiskausjengin jäsenen ja äiti 15-vuotiaana jengin kynsiin joutunut haavoittuvainen tyttö. Nyt sitten valtuusto/sosiaaliviranomaiset yrittävät pakottaa leikkimään kotia, kun raiskauksesta syntynyt poika on ongelmallinen ja tarvitsisi tukea. Lain mukaan pitää konsultoida vanhempia ja oikeusministeriö tutkii nyt, ovatko sosiaaliviranomaiset tehneet tässä virheen.

https://www.telegraph.co.uk/news/2018/11/26/jailed-rapist-offered-chance-see-victims-child/

Lainaus käyttäjältä: The telegraph
Jailed rapist offered the chance to see his victim's child (26.11.2018)

A council offered a jailed sex offender the chance to play a part in the future of the child of a woman he raped, it has emerged.

The rapist, who was part of a grooming gang in the North of the country and has no parental responsibility for his son, was contacted by the local authority to give him a chance to see the boy, a Times investigation has uncovered.

To protect the child the names of the parents and of the local authority have been withheld.

The man featured in a criminal trial which saw several men of Pakistani origin found guilty of sex offences against numerous vulnerable women, including the boy’s mother.

Upon hearing the news the woman said she was “extremely distressed” that he had been contacted, despite giving evidence against him in court for raping her when she was 15.

“I was gobsmacked” she told the paper. “The council knew what he did to me and to other vulnerable girls. They knew he was behind bars and a risk to my son, who wanted nothing to do with him, but they bent over backwards to include him in the case. I felt angry and scared for my son.”

A family court judge last year heard the child’s case. The council was seeking a case order with the support of his mother, who was unable to cope with the troubled boy’s complex needs and agreed that he would receive greater protection in a residential placement.

By law the local authority is obliged to contact all “respondents” when such an application is made.

Baroness Newlove, the victims’ commissioner for England and Wales, described it as a “perverse situation” adding: “This appears to be a case in which a victim of the worst sexual violence faced the prospect of continuing to be abused by her perpetrator, this time via the family courts.”

Louise Haigh, the shadow police and crime minister, said that the council’s decision to offer the serial rapist a role in the proceedings was “appallingly insensitive”.

The Ministry of Justice said it was investigating whether the incident was the result of a social worker’s error or systemic failings.
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 038
 • Liked: 3749
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #634 : 27.11.2018, 22:21:56 »
Virkamiehillä tuntuu olevan ohjenuorana iskeä aina alkuperäisväestöä vastaan oli tilanne mikä hyvänsä. Oikeutetaanko ns. valtaväestön syrjintä jollain kuvitellulla valkoisten etuoikeudella. Todellisuudessa eliitti on saanut mukavasti ulkoistettua henkisesti oman etuoikeutensa valkoiselle väestölle, kun useimmiten eliitti koostuu vaaleaihoista täällä länsimaissa. Todellisuudessa valtaosa 95% valkoisista suomalaisistakin on normaaleja hyväntahtoisia ja normaalisti töissäkäyviä, tai köyhiä syystä tai toisesta. Jos minulle esim. joku alkaisi selittää valkoisten etuoikeudesta niin en tiedä itkisinkö, vai nauraisin, koska omat etuoikeuteni suomalaisena miehenä on melko kapeat. Lähinnä orjalta olo useimmiten tuntuu. Tule siinä sössöttämään valkoisten ja etenkin miesten etuoikeutetusta asemasta. Käyn töissä, kun sellainen on siunaantunut, siitä saadulla palkalla kustannan perheelle normaalia elämää, eli ei ylenpalttista, muttei kurjaakaan. Siitä kaikkien maksujen ja ruokien jälkeen ei käteen jää (disco)rahaa kuukaudessa montakaan satasta. En koe olevani etuoikeutettu. Ja jos tänne vielä roudataan kehitysmaaväkeä ja heidän elatus lankeaa minulle ja lapsilleni, sekä lastenlapsille hamaan ikuisuuteen, niin koen vielä vähemmän olevani mikään vitun etuoikeutettu. Millä jumalallisella oikeudella eliitti sälyttää minun ja jälkipolvieni harteille ikuisen elatusvastuun kaukomailtatulleille sekalaisille porukoille?
Ooh lalaa...

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 675
 • Liked: 5710
 • Minä olen kaapumies!
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #635 : 30.11.2018, 21:32:51 »
Tässä on suomeksi IS:n artikkeli tuosta Pullervon tapauksesta.

Lainaus
Raiskaajansa lapsen 15-vuotiaana synnyttänyt Sammy, 33, vaatii lakimuutosta – skandaali­tapauksesta tuomitun miehen oikeudet raivostuttavat Britanniassa

Rotherhamin hyväksikäyttöskandaalin uhri Sammy Woodhouse sai kuulla, että hänen raiskaajalleen on tiedotettu mahdollisuudesta hakea isyysoikeutta hänen rikoksesta alkunsa saaneeseen lapseensa.
Englannissa Etelä-Yorkshiren kreivikunnassa sijaitsevan Rotherhamin kaupungin nimellä on monen britin mielessä synkkä kaiku. Tämä johtuu skandaalista, joka puhkesi vuonna 2012, kun kaupungissa paljastuneen lasten hyväksikäyttövyyhdin mittasuhteet kävivät lopullisesti ilmi.


Ainakin 1 400 lapsen, joista suurin osa oli 11–15-vuotiaita tyttöjä, todettiin joutuneen seksuaalisesti hyväksikäytetyksi Rotherhamin alueella vuosina 1997–2013. Tekijät, joista osa odottaa vielä tuomioitaan, olivat pääasiassa pakistanilaissyntyisiä miehiä.

Erityisesti tapauksessa brittejä järkytti se, etteivät kaupungin poliisi ja sosiaaliviranomaiset olleet puuttuneet asiaan, vaikka olivat tiettävästi saaneet siitä tietoja vuosien varrella.

Nyt Britanniaa kuohuttaa uusi Rotherhamin rikosvyyhteen kytkeytyvä skandaali. Brittilehdet ovat julkaisseet tietoja, joiden mukaan Rotherhamin kaupunginvaltuusto oli ollut viime vuonna yhteydessä Arshid Hussainiin, 43, joka sai hyväksikäytöistä ja raiskauksista 35 vuoden vankeustuomion vuonna 2016.

Lehtitietojen mukaan Hussainille tarjottiin kirjeessä mahdollisuutta hakea lain takaamaa isyysoikeutta siittämäänsä lapseen sekä saada näin rooli lapsen elämässä. Times-lehden mukaan perheoikeudessa on käsittelyssä lasta koskeva juttu, jossa Hussain on listattu ”vastaajaksi”, ja valtuusto lupasi kirjeessään pitää miehen ajan tasalla käsittelyn etenemisestä.

Kyseinen lapsi on nyt teini-ikäinen. Hänen äitinsä Sammy Woodhouse, nyt 33, on yksi Hussainin raiskaamista tytöistä, ja hän synnytti raiskauksesta alkunsa saaneen poikansa vain 15-vuotiaana.

...

« Viimeksi muokattu: 30.11.2018, 21:49:57 kirjoittanut Toni R Jyväskylästä »

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 871
 • Liked: 8897
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #636 : 30.11.2018, 21:52:48 »
Paikalliset demarit ovat innolla Sammyn puolella! Miksi vasta nyt, saattaisi joku kysyä :( Myös uhri vaikuttaisi luottavan vallalla olevaan Labour meininkiin. Kuinka kauan? ERITTÄIN suosittu Piers Morgan ei ole twiitannut tapauksesta juuri mitään. Tuon alla olevan sentään. Twiittailee jostain Arsenalista tjs. Prioriteettinsä kullakin :roll: Saudit maksavat hänelle miljoonia siitä että hän on hiljaa muslimien perseilyistä? Puhdas arvaus.


diipadaapa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 789
 • Liked: 1617
 • GCM - löyhä sopimus
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #637 : 30.11.2018, 22:15:27 »
Uutisen mukaan Sammy (33v.) synnytti lapsen 15-vuotiaana - täten lapsi on tänä päivänä tai täyttää 18vuotta? Täysikäisen tuskin tarvitsee vanhempaansa enää tavata jos ei kiinnosta.
"Empä tiiä, mutta tämmöstä se on, ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa...ootahan kohta on minareetti tuossa ukko huutaa siellä tolpassa... öööaaaah! Aamusella viiden aikaa alottaa, sitä on mukava kuunnella."
-Teuvo Hakkarainen-

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 871
 • Liked: 8897
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #638 : 30.11.2018, 23:32:13 »
Täysikäisen tuskin tarvitsee vanhempaansa enää tavata jos ei kiinnosta.

Niin sitä luulisi!
 
Kun lukee noita eteenpäin, niin tässä on sellainen koukku että Sammyn lapsi ei voi poistua maasta ilman raiskaajan lupaa >:(

Oikeesti >:(

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 871
 • Liked: 8897
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (Case: Woodhouse)
« Vastaus #639 : 05.12.2018, 20:47:21 »
Pääministerin kommentti Woodhouse sattumuksesta. Hear hear!


Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 582
 • Liked: 48442
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #640 : 09.01.2019, 19:50:57 »
Itse asiassa tuolla ählyjen joukossahan on yksi nimeltään Kieran Harris nyt kun tarkemmin katsoo. Noh, poikkeus vahvistaa säännön :P

https://twitter.com/HommaFI/status/1083038548994023424

Invalid Tweet ID
https://www.thetelegraphandargus.co.uk/news/17343468.ten-men-go-on-trial-accused-of-preying-on-two-vulnerable-girls-in-care/ (8.1.2019)

Lainaus
Ten men go on trial accused of preying on two vulnerable girls in care

TEN men have appeared at Bradford Crown Court accused of preying on two vulnerable girls in care.

Opening the prosecution case as the trial got underway today, Kama Melly QC told the court that the girls were used for the “sexual fulfilment” of the men in the dock, who had engaged in “cynical and manipulative behaviour”.

The abuse first began some 10 years ago, when the girls were both aged 14, it is alleged.

She said some of the defendants were forceful, threatening and violent, while others used alcohol and drugs.

The court heard that others created a manipulated relationship in order to sexually exploit the two teenagers.

Basharat Khaliq, 38, of Deanwood Crescent, Allerton, denies five counts of rape and one count of assault by penetration.

Saeed Akhtar, 55, of Back Girlington Road, Girlington, denies two counts of causing/inciting child prostitution and one of rape.

Yasar Majid, 37, of Laxfield Drive, Milton Keynes, denies one count of rape.

Naveed Akhtar, 43, of Newport Place, Manningham, denies three counts of rape.

Parvaze Ahmed, 36, of Farcliffe Road, Heaton, denies three counts of rape.

Izar Hussain, 32, of St Leonard’s Road, Girlington, denies three counts of rape and one of attempted rape.

Zeeshan Ali, 32, of Durham Terrace, Girlington, denies a charge of sexual assault.

Kieran Harris, 28, of Fir Parade, Ravensthorpe, Dewsbury, denies two counts of rape.

Fahim Iqbal, 27, of no fixed abode, denies a charge of aiding and abetting rape and Mohammed Usman, 31, of Quaker Street, Undercliffe, Bradford, denies two charges of rape.

(...)
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 372
 • Liked: 13785
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #641 : 15.01.2019, 18:46:09 »
Rotherhamin uhrien määrä on uudessa selvityksessä nostettu muuten jo 1510 henkeen:

Number of child sexual abuse victims in Rotherham raised to 1,510 | UK news | The Guardian
https://www.theguardian.com/uk-news/2018/feb/20/rotherham-sexual-abuse-victims-rises-to-1510-operation-stovewood

Lainaus
National Crime Agency analysis suggests number is higher than 1,400 identified in 2014 Jay report

The number of children believed to have been sexually exploited in Rotherham has been raised to 1,510, in the first official increase in the figure since the scandal erupted four years ago.

The National Crime Agency (NCA) detectives revealed the updated figure on Tuesday in a briefing on Operation Stovewood, the investigation into child sexual exploitation over a 16-year period in the South Yorkshire town. Prof Alexis Jay’s report in 2014 identified 1,400 victims.

The NCA inquiry, the biggest of its kind in the UK, has identified 110 suspects, of whom 80% are of Pakistani heritage, officers said.

Of the 110, 38 have been arrested, 18 have been charged, two cautioned and four have been convicted and handed prison sentences totalling over 30 years.
...
Williamson said a “toxic mix” of factors let abusers go almost unchecked in Rotherham from about 1997 to 2013, when the scandal first broke.

He said a failure by police to listen, safeguard and investigate the reports had led to a corrosive lack of trust among victims that the NCA was still trying to break down.

He added: “Rotherham is very much moving on as a town from the factors that led to these issues. It’s a toxic mix of a number of factors that undoubtedly have occurred and that are related in the scale of what we’ve found.”

Detectives said the £10m investigation, which began in 2015, had disrupted the town’s street grooming gangs but there were still “a handful” of high-risk abusers at large.
...
The complex nature of the investigation meant that more suspects were being identified all the time, Williamson said. In one case, a survivor led police to identify 17 other victims, 30 suspects and 27 possible crime scenes.

Operation Stovewood involves 144 officers working on 34 distinct investigations, but Williamson said he hoped to increase his team to between 200 and 250 people.

He said the operation was at a “very, very early stage” and that it was committing to supporting victims “no matter how long or challenging investigations are”.
...
The NCA’s inquiry is into allegations of non-familial child sexual exploitation in Rotherham from 1997 to 2013. South Yorkshire police is investigating allegations dating from 2014.

Muuta aiheeseen liittyvää:

Why Sajid Javid has ordered probe into ethnicity of sex gangs | The Week UK
https://www.theweek.co.uk/95346/why-sajid-javid-has-ordered-probe-into-ethnicity-of-sex-gangs

Lainaus
Sajid Javid has ordered a probe into the ethnic origins of child sexual abuse gangs, according to reports.

The home secretary said that establishing the “particular characteristics” of the perpetrators was “critical to our understanding” of why men convicted of grooming-gang sex crimes are “disproportionately of Pakistani origin”, The Times says.

Home Secretary orders investigation into ethnic origin of sexual grooming gangs | The Independent
https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/sajid-javid-pakistani-child-sex-abuse-grooming-gangs-rotherham-home-office-a8464191.html

Lainaus
Sajid Javid has ordered an investigation into why members of sexual grooming gangs are disproportionately from a Pakistani background.

The Home Secretary said the controversial move would explore the “particular characteristics” of offenders in order to prevent cases like those suffered in Rotherham, Telford and Newcastle.

Mr Javid said that the issue would be addressed head on as the government “attaches the highest priority to tackling child sexual exploitation”.

It comes after Labour MP for Rotherham, Sarah Champion, was criticised last year for claiming the UK “has a problem with British Pakistani men raping and exploiting white girls”.
...
It follows a letter written to him from a cross-party working group of MPs, who said they were “alarmed by the similarities in cases across the country”, with the call for research into “common patterns of behaviour”.

The Rotherham child sexual exploitation scandal saw gangs undertake the organised  sexual abuse of children from the late 1980s until the 2010s and the failure of local authorities to act.
...
A Home Office spokesman said: “If evidence suggests that there are cultural factors that may be driving certain types of offending, we are fully committed to addressing these.”

Sajid Javid was right to say the 'unsayable' about Asian grooming gangs
https://www.telegraph.co.uk/women/life/sajid-javid-right-say-unsayable-asian-grooming-gangs/

Lainaus
One of the many benefits of having a Home Secretary who has made the bumpy journey from Pakistani bus-driver’s son to high office is that it’s hard for his opponents to call him racist. That doesn’t stop them trying. Sajid Javid was swiftly accused of “sowing division” last week when he Tweeted following the conviction of sixteen men in Huddersfield for the rape and sexual abuse of fifteen girls during a seven-year reign of terror. “These sick Asian paedophiles are finally facing justice. I want to commend the bravery of the victims. For too long they were ignored. Not on my watch. There will be no no-go areas.”

'Wrong to ignore' ethnicity of grooming gangs - Javid - BBC News
https://www.bbc.com/news/uk-46684638

Lainaus
Home Secretary Sajid Javid has defended highlighting the ethnicity of some grooming gangs.

The home secretary faced criticism for a tweet earlier this year referring to "sick Asian paedophiles".

But speaking on BBC Radio 4 Today, Mr Javid - who has Pakistani heritage - said that ignoring the ethnicity of abusers gives "oxygen" to extremists.

He said he wanted officials researching the causes of gang-based exploitation to leave "no stone unturned".

Asked by the British-Pakistani novelist Kamila Shamsie, who was guest-editing the Today programme, whether he was concerned that his comments may have fuelled hate crimes, he said he was "very much aware of the need for politicians to be careful with their language".

But he said: "When it comes to gang-based child exploitation it is self-evident to anyone who cares to look that if you look at all the recent high-profile cases there is a high proportion of men that have Pakistani heritage."

Sajid Javid orders research into ethnic origin of sex grooming gangs | News | The Times
https://www.thetimes.co.uk/article/sajid-javid-orders-research-into-ethnic-origin-of-sex-grooming-gangs-v97lc5mdk

Lainaus
The Times revealed yesterday that Ms Champion was receiving increased security detail after her comments led to death threats and alleged moves by hard-left and Muslim opponents to force her from her Rotherham constituency.

Home Office knew about the Rotherham sex abuse scandal 16 years ago, report reveals
https://www.thesun.co.uk/news/6804812/home-office-rotherham-sex-abuse-report/

Lainaus
HOME OFFICE officials knew about the Rotherham sex abuse scandal 16 years ago, a bombshell report revealed yesterday.

Furious MPs demanded answers as an investigation detailed civil servants writing about allegations surrounding the exploitation of young girls in the South Yorkshire town.
...
“Why when so many in authority knew the scale and severity of this crime did it take until 2014 for a large scale investigation to occur?

“How many lives could have been protected if swift action had been taken a decade before?”

THEY TURNED A BLIND EYE: Home Office KNEW about Rotherham Muslim Grooming Scandal in 2002, report finds | Politicalite UK | Unreported News, Politics and Opinion
https://www.politicalite.com/rotherham/blunkett-tony-blair-labour-they-turned-a-blind-eye-home-office-knew-about-rotherham-muslim-grooming-scandal-in-2002-report-finds/

Lainaus
FORMER Labour Home Secretary, David Blunkett KNEW about the sexual abuse of Children by Pakistani-Muslim men in Rotherham in 2002 but he chose to turn a ‘blind eye’ according to a bombshell report.

The then Labour government that was ran by Prime Minister Tony Blair, received information detailing the extent of grooming gang activity in Rotherham as far back as 2002 but failed to act on it.

Security upped for Rotherham MP amid fury over Asian sex gang claims | The Week UK
https://www.theweek.co.uk/95322/security-upped-for-rotherham-mp-amid-fury-over-asian-sex-gang-claims

Lainaus
A Labour MP who claimed that British Pakistani men were “raping and exploiting white girls” is being guarded by counterterrorism police amid fears for her safety.

Sarah Champion, MP for Rotherham, resigned from the shadow cabinet last summer after writing an article for The Sun in which she spoke of the “common ethnic heritage” of the men involved in the town’s sexual abuse scandal.

“There. I said it,” she wrote. “Does that make me a racist? Or am I just prepared to call out this horrifying problem for what it is?”
...
Despite her apologies, however, death threats have been made against Champion, according to The Times.

“Scotland Yard’s counterterrorism unit increased her security risk level and she was advised to accept extra protection,” reports the newspaper, which says there are also concerns “that hard-left and Muslim opponents are trying to force her from office”.

Councillor Taiba Yasseen, part of the local Momentum movement, is reportedly being lined up as a potential successor. She has previously accused Champion of “betraying an entire ethnic group”.

The Times says that the “strongest attacks” on Champion have come from a Rotherham-based racial justice charity, Just Yorkshire, which accuses her of “inciting and inviting hatred against minorities”.
« Viimeksi muokattu: 15.01.2019, 18:59:34 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 667
 • Liked: 19892
 • antikomintern
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #642 : 27.02.2019, 21:15:12 »
^^ Tuolle Bradfordin pakien groomingjengille on tänään luettu tuomiot: yksi kymmenestä todettu syyttömäksi, yhdelle 1,5 v., toiselle 7 v., lopuille 16–20 v. vankeutta.

https://www.bbc.co.uk/news/amp/uk-england-leeds-47388060

Lainaus käyttäjältä: BBC
Bradford grooming: Nine jailed for abusing girls (27.2.2019)

Nine men who raped and abused two teenage girls who were living in a children's home have been jailed.

The girls were aged 14 when the men first began to use drink, drugs and violence to groom and sexually exploit them.

Bradford Crown Court heard the abuse started after the girls moved into the home in 2008.

The nine were convicted of 22 offences including rape and inciting child prostitution.

A tenth defendant was cleared of rape.

(...)

Verdicts and sentences

Basharat Khaliq, 38, of Deanwood Crescent, Bradford, was found guilty of five counts of rape and one count of assault by penetration and jailed for 20 years

Saeed Akhtar, 55, of Back Girlington Road, Bradford, was convicted of two counts of inciting child prostitution and one count of rape and jailed for 20 years

Naveed Akhtar, 43, of Newport Place, Bradford, was found guilty of two counts of rape and cleared of one count of rape. He was jailed for 17 years

Parvaze Ahmed, 36, of Farcliffe Road, Bradford, was convicted of three counts of rape and jailed for 17 years

Kieran Harris, 28, of Fir Parade, Dewsbury, was found guilty of two counts of rape and jailed for 17 years

Mohammed Usman, 31, of Quaker Street, Bradford, was found guilty of two counts of rape and jailed for 17 years

Izar Hussain, 32, of St Leonard's Road, Bradford, was found guilty of one count of rape, one count of attempted rape and cleared of two counts of rape. He was jailed for 16 years

Faheem Iqbal, 27, of no fixed abode, was convicted of one count of aiding and abetting rape and jailed for seven years

Zeeshan Ali, 32, of Durham Terrace, Bradford, was convicted of one count of sexual assault and jailed for 18 months

Yasar Majid, 37, of Milton Keynes, was cleared of rape
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Keza

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 040
 • Liked: 1075
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #643 : 28.02.2019, 00:05:10 »
Olipa "unelmavävykokoelma", meilläkin edessä, jos nykymeno jatkuu. Ja Oulussahan jo ollaan esimakua saatu.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 611
 • Liked: 6774
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #644 : 01.03.2019, 12:36:29 »
Vanhempi case,noussut esiin. Rotherhamin Paroni Ahmedia [oikeasti] syytetään kahdesta raiskauksen yerityksestä, jotka olisivat tapahtuneet hänen ollessan teini-ikäinen. Uhrit olisivat olleet alle 13-vuotias tyttö ja poika. Tapaukseen liittyy myös kaksi muuta syytettyä:
Lainaus
A member of the House of Lords has been charged with two counts of attempted rape.

Former Labour peer Lord Nazir Ahmed of Rotherham, 61, is also charged with one count of indecent assault.
https://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-47413418

Lainaus
A high-profile peer is to stand trial accused of three sex attacks on children. Lord Ahmed, 61, was charged yesterday with two attempted rapes and an indecent assault. His alleged victims were a girl and a boy aged under 13.

The alleged offences are said to have taken place in Rotherham in the 1970s, when Lord Ahmed was a teenager. He is one of three men facing linked criminal charges after a lengthy investigation by South Yorkshire police.

Born in Pakistan-controlled Kashmir, Nazir Ahmed came to Britain aged 12, joined the Labour Party aged 18 and later became Rotherham’s first Asian councillor...
https://www.thetimes.co.uk/article/controversial-peer-lord-ahmed-charged-with-child-sex-offences-2gfdmkclj

https://en.wikipedia.org/wiki/Nazir_Ahmed,_Baron_Ahmed
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 740
 • Liked: 5111
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #645 : 01.03.2019, 13:01:09 »
Rotherhamin uhrien määrä on uudessa selvityksessä nostettu muuten jo 1510 henkeen:

Number of child sexual abuse victims in Rotherham raised to 1,510 | UK news | The Guardian
https://www.theguardian.com/uk-news/2018/feb/20/rotherham-sexual-abuse-victims-rises-to-1510-operation-stovewood
Jep, mutta vihollinen on Tommy Robinson. Hänet ja hänen perheensä saa tuhota. Vapaata riistaa niin lehdistölle, antifalle kuin musuille. Voihan sukupuolielin.

Aika järkyttävää touhua jo poliisiltakin...

Tommy Robinson: Tracking Down a Potential Jihadi
This week's been stressful, to say the least.

Two addresses have been published online, claiming to be mine: they're not. Innocent families have been put at risk thanks to far left internet trolls telling people to turn up to these addresses and kill me and my family.

It came to a head when one Muslim published videos threatening to rape and murder my wife and children. I thought the Police were finally doing something about it, but they failed me yet again. So this time I took matters into my own hands and did their job for them.

It turns out the man struggled with mental health issues and was being groomed and influenced by other Muslims, and he claims to have been brainwashed by Ali Dawah.

This man is clearly mentally unstable, and I hope he gets the care he needs.

https://www.youtube.com/watch?v=U2_bBK3eH0E

Lisää Tommy ketjussa...
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 372
 • Liked: 13785
Vs: 2011-11-09 UK: Britain's Sex Gangs (yhdistetty)
« Vastaus #646 : 01.10.2019, 12:30:05 »
Tuli muuten vuodelta 2013 vastaan tällainen, mutta arkistoidaan se tänne talteen, koska sen verran vakavasta asiaan liittyvästä syytöksestä on kyse:

‘Imams promote grooming rings’, Muslim leader claims
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10061217/Imams-promote-grooming-rings-Muslim-leader-claims.html

Lainaus
The Oxford grooming ring was promoted by imams who encourage followers to think white women deserve to be “punished”, an Islamic leader has claimed.

Dr Taj Hargey, imam of the Oxford Islamic Congregation, said race and religion were inextricably linked to the recent spate of grooming rings in which Muslim men have targeted under-age white girls.

Earlier this week seven members of a child sex ring from Oxford were found guilty of forcing under age girls to commit acts of "extreme depravity".
...
The activities of the Oxford sex ring are “bound up with religion and race” because all the men - though of different nationalities - were Muslim and they “deliberately targeted vulnerable white girls, whom they appeared to regard as 'easy meat', to use one of their revealing, racist phrases”, Dr Hargey said.

That attitude has been promoted by religious leaders, he believes. “On one level, most imams in the UK are simply using their puritanical sermons to promote the wearing of the hijab and even the burka among their female adherents. But the dire result can be the brutish misogyny we see in the Oxford sex ring.”

People tiptoe around the issues and refuse to discuss the problems exposed by the scandals such as those “from Rochdale to Oxford, and Telford to Derby”, he wrote.

In all cases the perpetrators were Muslim men and the victims were under age white girls.

To pretend it is not a problem is the Islamic community is “ideological denial”, Dr Hargey said.

“But then part of the reason this scandal happened at all is precisely because of such politically correct thinking. All the agencies of the state, including the police, the social services and the care system, seemed eager to ignore the sickening exploitation that was happening before their eyes.

“Terrified of accusations of racism, desperate not to undermine the official creed of cultural diversity, they took no action against obvious abuse.”
...
True Islam preaches respect for women but in mosques across the country a different doctrine is preached - “one that denigrates all women, but treats whites with particular contempt,” the Imam said.
...
Such cases can only be prevented in the future if Britain abandons the blinkers of political correctness, he concludes.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Tagit: paki raiskaajat muslimi