Kuten sanoin, burek tai jotain sinne päin: börek, burek, byrek...
Kreikkalaisillakin taitaa olla sille joku oma nimensä, joka tietty kreikankielisenä nimenä tekee valtavan pesäeron siihen faktaan, että se on ilmeisen turkkilaisalkuperäinen.
(No ajatella!)
Kyllähän nyt jokainen ajatteleva aikuinen tajuaa ilman eri erittelyä, että kaikki, ja tosiaankin tarkoitan, että kaikki, ottomaanivaikutuksen alla olleet maat ovat assimiloituneet (onx toi oikee sana?) myös siellä kyökin puolella.
Ja viittaan ruokaan!
Miten samaa vaikutusta ei olisi ollut missään muualla?
Edelleen - se somalien sambuusi.
Osaako ne selvittää sen alkuperän?
On se kuitenkin uppopaistoineen sen verran vaivalloinen, että noinkohan herrakansa somalit sitä itse Somaliassa laittelee...?
Joten onko se vaan sitä, mihin somalit ovat tottuneet?