Kirjoittaja Aihe: PS:n eduskuntaryhmä perusti kuntatyöryhmän  (Luettu 1759 kertaa)

AstaTTT

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 9 983
  • Liked: 1774
    • Rakkaudesta Suomeen
PS:n eduskuntaryhmä perusti kuntatyöryhmän
« : 09.12.2011, 19:44:32 »
Tiedote
9.12.2011
 
Perussuomalaisten eduskuntaryhmä perusti kuntatyöryhmän
 
Johtavan oppositiopuolueen, Perussuomalaisten, eduskuntaryhmä perusti ryhmäkokouksessaan 8.12.2011 kuntatyöryhmän, jonka tehtävänä on laatia linjauksia mm. tulevaan kuntauudistukseen liittyen. Kuntatyöryhmään kuuluu kahdeksan Perussuomalaisten kansanedustajaa: Ari Jalonen, Jari Lindström, Lea Mäkipää, Hanna Mäntylä, Pirkko Ruohonen-Lerner, Vesa-Matti Saarakkala, Ismo Soukola ja Kaj Turunen. Eduskuntaryhmä on sitä mieltä, että kuntakenttä tarvitsee ravistelua ja uudistamista, mutta julkisuuteen tullut ministeri Virkkusen (kok) linja ei Perussuomalaisille kelpaa.
 
Lisätietoja:
Kansanedustaja Pentti Kettunen
044-029 6681       
- - -

PerusS-lista on Perussuomalaisten eduskuntaryhmän ja puoluetoimiston toimittama kaikille vapaa ja ilmainen sähköpostitse toimiva tiedotuskanava.

PerusS-listalla tiedotetaan Perussuomalaisiin liittyvistä ajankohtaisista, lähinnä valtakunnallisista aiheista ja uutisista. Siltä voit myös lukea PerusS-johtoon kuuluvien tiedotteita tuoreeltaan.

PerusS-listalle voi liittyä ja siltä voi myös erota kuka tahansa milloin vain puolueen kotisivujen www.perussuomalaiset.fi kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse osoitteesta perussuomalaiset@eduskunta.fi

Tagit: