Kirjoittaja Aihe: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa  (Luettu 33275 kertaa)

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 303
 • Kun normikonservatismi ei riitä
http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91762-radikaalisaarnaaja-khalid-yasin-luennoi-suomessa


Lainaus
Islamiin liittyvistä ongelmista puhuttaessa saa usein kuulla, että asiaa nostetaan turhaan esille. Eihän mitään vaarallisia ilmiöitä ole Suomessa. Niinhän sitä voisi luulla.

Helsingin Roihuvuoren moskeija on kutsunut tunnetun radikaalisaarnaajan sheikki Khalid Yasinin luennoimaan kahdeksi päiväksi Helsinkiin.

Amerikkalainen Yasi toimii Hollannista käsin. Hän saa rahoitusta kansainväliselle toiminnalleen Saudi-Arabiasta. Yasin kiertää saarnaamassa tiukkaa wahhabilaista islamin tulkintaa.

Manchesterissa pitämässään syyskuun 11. päivän iskuja käsitelleessä tilaisuudessa Yasin pyysi paikallla olijoita sulkemaan nauhurinsa, sillä nauhoitetta "voitaisiin käyttää häntä vastaan".

Yasin oli toinen karismaattisista saarnaajista, joita oikeuden mukaan manchesterilainen ryhmä käytti rekrytoidakseen uusia jihadisteja Afganistaniin. Yasin on sanonut, että Yhdysvallat oli World Trade Centerin terrori-iskujen totettuaja ja Balin vuosien 2002 ja 2005 terrori-iskut olivat oikeutettuja (Khalid Yasin: "The New Voice of Islam?" Sunday (Australia), 9.10.2005).

Yasinin mukaan muslimi ja ei-muslimi eivät voi olla ystäviä eikä hän usko länsimaiseen yhteiskuntaan sopeutumiseen. Yasinin mukaan sharia-laki on hyvin selkeä siinä, että homoseksuaalisuuden rangaistuksena on kuolema. Sitä "ei voi selittää parhan päin, se ei ole meidän lakimme, vaan koraani". Muslimien ei tulisi Yasinin mukaan käydä yliopistoa, koska se portti kääntymykseen, pois islamista.

Shariasta Yasin totesi englantilaisen Channel 4:n salaa kuvaamassa materiaalissa, että "naisten yhtäläiset oikeudet ovat harhaa ja järjetön ajatus". Samassa ohjelmassa Yasin sanoo pitävänsä turhana keskusteluja kristittyjen ja juutalaisten kanssa "siitä saastasta, mihin he uskovat". Hänen mukaansa muslimit on "määrätty tekemään aivopesua".

Yasin uskoo, että maallinen muslimivaltio ei voi toimia, vaan sharia-laki on otettava käyttöön. Maallinen ja uskonnollinen valta eivät ole hänen mukaansa erotettavissa. Onnistuneeksi esimerkiksi sharian käytöstä Yasin nostaa Nigerian. Yasin ei mainitse asiaa, mutta Nigeriassa on muun muassa teloitettu ihmisiä sharia-lain nojalla.

Sanomalehti Telegraphin mukaan Yasin on kiittänyt sharian pelotevaikutusta sanoen, että "ihmiset näkevät toisia ilman käsiä, ihmiset näkevät julkisesti päiden pyörivän kadulla, kädet ja jalat katkottu ja ihmiset näkevät heidät ristiinnaulittuina. He näkevät ihmisiä paalua vasten ruoskittavana julkisesti, ja koska he näkevät sen, se toimii heille pelotteena. He sanovat, että en halua tuon tapahtuvan minulle".

Täten ei ole yllättävää, että Yasin on suosittanut "epätottelevaisen" vaimon hakkaamista. Hänen mukaansa koraanin kirjaimellinen käännös kyseiseen asiaan liittyvästä kohdasta tarkoittaa, että "hakkaa häntä kevyesti". "Hakkaa heitä, kuten hakkaisin lastani", Yasin toteaa.

Luentokutsun takana on Helsingin muslimit ry, joka myös ottaa vahvasti kantaa keskusteluun muslimioppilaiden uskonnonpetuksesta. Kirjoituksen mukaan "monet vanhemmat ovat ottaneet lapsensa pois tunnilta suojellakseen heitä, mikä onkin hyvä, koska on kuultu opettajan tehneen vakavia virheitä opetuksessa, sanoen esimerkiksi, että ei ole pakko uskoa jumalaan" [...] "ja se on suurin ongelma nyt, laki pitäisi muuttaa".

Suomen perustuslain 11. pykälän ensimmäisessä momentissa todetaan, että "jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus".

Nämä muslimit haluaisivat ottaa tämän oikeuden pois.

Mikä on heidän ratkaisunsa? Helsingin muslimit ry kertoo järjestävänsä lapsille uskonnonopetusta tammi-helmikuun aikana. "Voi osallistua omassa uskonnollisessa yhdyskunnassa esim. moskeijassa islamin oppitunneille ja saada sieltä todistuksen ja sen jälkeen viemällä sieltä todistuksen kouluun voi saada vapautuksen uskonnon tunnista", yhdistys sanoo.

"Toivommekin, että muslimit suojelevat ummaa ja eivät vie lapsiaan tunneille jossa opettaa ei-muslimi", yhdistys vetoaa ja uskoo, että painostus tehoaa viranomaisiin: "Varmasti kun asiasta aletaan saada enemmän tietoa muslimien keskuudessa, alkavat kaikki moskeijat järjestämään lapsilleen opetusta ja sitä kautta kun islamin tunneille koulussa (missä on ei-muslimi opettaja) ei ilmaannu oppilaita enään, aletaan asiaa varmasti miettiä opetusvirastossa sekä hallituksessa".

Syvä helpotuksen huokaus, viranomaisemme eivät tietenkään taivu, vaan turvaavat maallisen lainsääd...ei, eivät Suomessa.

Suojelupoliisi puuttui Tampereella vanhempien ja koulun välillä syntyneisiin erimielisyyksiin. Kyllä, luit oikein, Suojelupoliisi. Jos meillä olisi toimivaa journalismia, niin toimittajat kaivaisivat esille ne syyt, miksi ihmeessä Suojelupoliisi puuttuu koulukiistoihin.

Tampereen islamin yhdyskunnan puheenjohtaja Mustafa Kara ja vanhemmat suivaantuivat siitä, että ei-muslimiopettaja oli todennut, että "lapsi saa uskoa mihin haluaa, eivätkä vanhemmat voi puuttua siihen".

Koska olemme Suomessa, asia ratkaistiin palkkaamalla opettajan "avuksi" uskonnon tunneille muslimi ja pienentämällä ryhmäkokoja.

Kaikilta muilta leikataan opetuksesta näinä taloudellisina aikoina, mutta yksi ryhmä saa julkisesti häpäistä perustuslakimme ja toimia vastoin opetushallituksen sääntöjä. Koska olemme Suomessa, sellaisesta käytöksestä saa vielä palkinnon kaupan päälle.

Kiistatapauksia on ollut vuosien varrella useita, aiemmin esimerkiksi Turussa ja Espoossa.

Puheenjohtaja Kara on sanonut Suomen Kuvalehdelle (7/2005), että "juutalaiset levittivät kateuksissaan valhetta, että Ismailin äiti Hagar olisi ollut orjatar. Sieltä se kaikki alkoi. Siitä päivästä asti juutalaiset ovat vihanneet muslimeita, ja muslimin pahin vihollinen on juutalainen".

Tämäkö on se islam, jonka Kara pelkää ei-muslimin jättävän huomiotta?

Helsingin muslimit ry kirjoittaa sivuillaan pyrkivänsä "toiminnallaan edistämään islamin tiedon levittämistä Suomessa ja tuomaan oikeanlaisen kuvan islamista Suomen kansalle".

Ainakin se on kuva, jota ei julkisuudessa käsitellä. On selvää, että Suomessa on radikaalia islamin tulkintaa ja sen opetusta siinä missä muissakin Euroopan maissa. Eikä ole lainkaan poissuljettua, että tämä tulkinta on nimenomaan wahhabismi ja sitä rahoitetaan Saudi-Arabiasta.

Olisi mielenkiintoista kuulla, että jakaako Helsingin muslimit ry ja Roihuvuoren moskeija Khalidin ajatusmaailman? Millä he perustelevat sitä, että ovat kutsuneet hänet luennoitsijaksi? Opetetaanko tätä ajatusmaailmaa nyt moskeijoissa myös lapsille?

Ja miksi Suojelupoliisi puuttuu koulukiistaan Tampereella, mutta ei ole kiinnostunut siitä, millaista islamin tulkintaa levitetään Helsingin moskeijoissa?
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2301
 • junttiälymystön etustaja
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #1 : 19.12.2011, 14:49:14 »
 :(   ei naurata...
Impossible situations can become possible miracles

elukka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 240
 • Liked: 583
 • Suur Lenin ta oli üllas, nii hoolitsev, tark, hea
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #2 : 19.12.2011, 14:49:24 »
"islam ei ole uhka". Se on vain ihanaa ja ihqua.

Kulttuurimarxismi
http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa
https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 12
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #3 : 19.12.2011, 14:52:11 »
"islam ei ole uhka". Se on vain ihanaa ja ihqua.

Islam on mahdollisuus!

- Mutta mihin, onkin sitten ihan toinen kysymys.
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

Turjalainen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 880
 • Liked: 303
 • Kun normikonservatismi ei riitä
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #4 : 19.12.2011, 15:24:50 »
"islam ei ole uhka". Se on vain ihanaa ja ihqua.

Islam on mahdollisuus!

- Mutta mihin, onkin sitten ihan toinen kysymys.

Hyvään turvapaikkabisnekseen ja fantasstisiin voittoihin!
"Sotilaspapin puheen jälkeen koko miesjoukko seisoi hiljaisena pidätellen tunnevyöryä. Siellä täällä pari liikutuksen kyyneltä tipahteli rynnäkkökiväärin kylmälle teräkselle, valuen siitä asetta puristavalle kädelle ja tippuen lopulta maahan - isiltä perittyyn ja isien verellä lunastettuun maahan"

Jouko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 824
 • Liked: 885
 • Jouko Lilja
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #5 : 19.12.2011, 15:33:36 »
Siinä taas yksi Vihapuhuja. Täytyisi pidättää ja passittaa sinne mistä tulikin jollei saateta kansainvälisen oikeuden eteen vihanlietsonnasta. Näihin ei illmanit ja kalskeet puutu millään lailla vaikka ovat konkreettinen uhka.
“Raja railona aukeaa.Edessä Aasia, Itä.Takana Länttä ja Eurooppaa;varjelen, vartija, sitä.”

Uuno Kailas

Suomessako jokin mamujen aiheuttama huumeongelma? Ja khatin kontit!

Komediaa, parodiaa, sarkasmia ja ivaa; lakonisuutta ja kyynisyyttä unohtamatta

Nyökkäily; Tuo aikamme valtiomiestaito

Sunt Lacrimae

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 308
 • Liked: 2085
 • Kesän netsi kun oon, nuiva luonteeni on.
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #6 : 19.12.2011, 15:33:40 »
:(   ei naurata...

Ei kyllä itseäkään. Lähinnä itkettää.

Nyt kun on tarjolla sitä ihan oikeaa vihapuhetta niin jostain syystä on kovin hiljaista.
Play stupid games, win stupid prizes.

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 12
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #7 : 19.12.2011, 15:54:04 »
Eikös tuonne Yasinin tilaisuuteen ole pääsymaksu? Kuka muistaa?

Siellä on törkeä syrjivä 40€ pääsymaksu. Mutta se koskee vain muslimeja. Ei-muslimit pääsee sisään ilmaiseksi, jos varaavat paikkansa etukäteen.
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

M13

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 866
 • Liked: 697
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #8 : 19.12.2011, 16:14:02 »
Eipä tuohon ole muuta lisättävää kuin se, että kyllä Supo nämä saarnaajat tietää ihan tarkkaan.
Se, miksi asialle ei tehdä mitään, on aivan toinen asia.

Koska pari rikastavaa räjähdystä tai raiskausaaltoa tekisi Suposta taas relevantin lafkan, kenties myös lisäisi määrärahoja?
Näin lasketaan yksittäistapauksia

"Politics is the art of looking for trouble, finding it everywhere, diagnosing it incorrectly, and applying the wrong remedies."
 Ernest Benn

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 840
 • Liked: 29905
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #9 : 19.12.2011, 16:35:56 »
Onkohan Tuija Brax ja Heli Järvinen jo hankkineet burkhan jotta pääsevät kuulemaan näin joulun alla rauhansanomaa. Illman & Kalske ovat luonnollisesti kutsuvieraita samoin kuin Jaakko Hämeenanttila.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Tomi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 592
 • Liked: 361
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #10 : 19.12.2011, 19:33:53 »
Eikös tuonne Yasinin tilaisuuteen ole pääsymaksu? Kuka muistaa?

Siellä on törkeä syrjivä 40€ pääsymaksu. Mutta se koskee vain muslimeja. Ei-muslimit pääsee sisään ilmaiseksi, jos varaavat paikkansa etukäteen.
Menkää ihmeessä kuuntelemaan, jos henkilö puhuu laittomuuksia, niin ei muuta kuin syyte vireille esim. laittomasta uhkailusta tai kansanryhmän kiihotuksesta.
Täällä tuskin on juuri ollenkaan muslimeja, joten pääsette sinne ilmaiseksi, kunhan ilmoittaudutte etukäteen.
http://www.helsinginmuslimit.com/index.php/helsingin-muslimit/13-helsingin-muslimit/33-ajankohtaista
( Tapahtumaan mahtuu rajoitettu
määrä osta lippusi heti! )

Ei-muslimeille tapahtuma on ilmainen, mutta varaus tulee tehdä hyvissä
ajoin. paikkoja on rajoitettu määrä!
Allah tehköön asiat helpoksi, ja suokoon meille hyvän tapahtuman.
T. Helsingin Muslimit

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 502
 • Liked: 4321
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #11 : 19.12.2011, 20:17:15 »
Kiitokset Elolle hyvästä kirjoituksesta, noita asioita tulee pitää esillä. Mullah Krekareita tuskin Suomeen halutaan, ei niissä sopeutuneissa muslimipiireissäkään.

ElinaElina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 549
 • Liked: 627
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #12 : 19.12.2011, 20:49:29 »
Lainaus
Puheenjohtaja Kara on sanonut Suomen Kuvalehdelle (7/2005), että "juutalaiset levittivät kateuksissaan valhetta, että Ismailin äiti Hagar olisi ollut orjatar. Sieltä se kaikki alkoi. Siitä päivästä asti juutalaiset ovat vihanneet muslimeita, ja muslimin pahin vihollinen on juutalainen".

Galatalaiskirje 4:
Lainaus
Sillä kirjoitettu on: Abrahamilla oli kaksi poikaa, yksi palkkavaimosta ja yksi vapaasta.
.....
Mutta me, rakkaat veljet, olemme niinkuin Isaakikin, lupauksen lapset.
Mutta niinkuin se silloin, joka lihan jälkeen syntynyt oli ( = Ismael), vainosi sitä, joka hengen jälkeen syntynyt oli, niin se nytkin tapahtuu.
Mutta mitä Raamattu sanoo? aja palkkavaimo poikinensa ulos; sillä ei palkkavaimon pojan pidä perimän vapaan pojan kanssa.
Niin me siis olemme, rakkaat veljet, emme palkkavaimon poikia, vaan vapaan.

Tämä ei UT:ssa ole etninen kysymys, vaan henkinen, vertauksellinen. Onko tämä ollut muhamettilaisuudessa ensin etninen asia joka on muuntunut etnis-hengelliseksi?

Orjatar/Palkkavaimo Hagarin pojasta Ismaelista 1 Moos 21 mainitaan, että hän oli pilkkaaja ja taitava jousimies.
Ammatti ja erityisosaaminen mainitaan siksi, että ne periytyvät tuhansia vuosia. Sekä osaaminen että mieli, joka saa tarttumaan (jousi)ammunta-aseeseen.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2011, 20:51:23 kirjoittanut ElinaElina »
Facebookissa kiva sivu: Lieksa maahanmuutto kuvia

punajuuri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 128
 • Liked: 0
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #13 : 19.12.2011, 23:59:41 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?

Lodi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 424
 • Liked: 113
 • PALSTAN VAKIOURPO
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #14 : 20.12.2011, 00:21:51 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?


Sananvapaus tuntuu olevan aika yksipuolinen asia nykyään. Joku saa faktoihin perustuvasta mielipiteestään tuomion, mutta taas joku toinen saa vapaasti kiihottaa Suomen lakia ja moraalikäsityksiä vastaan vedoten taantumukselliseen uskomusoppiin.
Toivottavasti tämä ei lisää rasismia Suomessa !

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 597
 • Liked: 36942
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #15 : 20.12.2011, 00:30:59 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?

Sananvapautta rajoittava lainsäädäntö pitäisi dekonstruoida konkreettisia asioita koskeviksi paloiksi. Nyt voidaan vatvoa sitä onko Yasinin puheet vihapuhetta vai ei, kun termin sisältö on hämärrytetty ja relativisoitu - mikäli puhuttaisiin esimerkiksi laajalle joukolle suunnatusta törkeään rikokseen kehoittamisesta (joka Yasinin tapauksessa olisi kansanmurha tai naisten vapaudenriisto väkivallan uhkaa käyttäen), olisi epäilemättä selvää, että hän syyllistyy sellaiseen. Saisi hän sanoa sen kertaalleen, mutta sitten pääsisi oikeusprosessiin nauttimaan seurauksista.

Jos joku persuista vaatii ilmeisen vakavalla naamalla esim. jonkin kansanryhmän lahtaamista, hän ansaitseekin linnatuomion. (Näiden tuomioiden kuitenkin pitäisi perustua konkreettiseen näyttöön eikä vesapuurosmaiseen kolmannen asteen spekulatiiviseen tulkintaan.) Toisaalta oikeusprosessin ei pitäisi edes käynnistyä siitä, että joku toteaa vääränlaisen maahanmuuton nostamien uusien rikostyyppien olevan niin haitallisia, ettei tällaista maahanmuuttoa pitäisi jatkaa.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Sinapis alba

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 156
 • Liked: 0
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #16 : 20.12.2011, 00:50:18 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?

Sananvapautta rajoittava lainsäädäntö pitäisi dekonstruoida konkreettisia asioita koskeviksi paloiksi. Nyt voidaan vatvoa sitä onko Yasinin puheet vihapuhetta vai ei, kun termin sisältö on hämärrytetty ja relativisoitu - mikäli puhuttaisiin esimerkiksi laajalle joukolle suunnatusta törkeään rikokseen kehoittamisesta (joka Yasinin tapauksessa olisi kansanmurha tai naisten vapaudenriisto väkivallan uhkaa käyttäen), olisi epäilemättä selvää, että hän syyllistyy sellaiseen. Saisi hän sanoa sen kertaalleen, mutta sitten pääsisi oikeusprosessiin nauttimaan seurauksista.

Jos joku persuista vaatii ilmeisen vakavalla naamalla esim. jonkin kansanryhmän lahtaamista, hän ansaitseekin linnatuomion. (Näiden tuomioiden kuitenkin pitäisi perustua konkreettiseen näyttöön eikä vesapuurosmaiseen kolmannen asteen spekulatiiviseen tulkintaan.) Toisaalta oikeusprosessin ei pitäisi edes käynnistyä siitä, että joku toteaa vääränlaisen maahanmuuton nostamien uusien rikostyyppien olevan niin haitallisia, ettei tällaista maahanmuuttoa pitäisi jatkaa.
Sananvapaus on niitä asioita joka on tai sitten sitä ei ole.
Suomessa ei ole, mistä on osoituksena esimerkiksi Seppo Lehto, mutta paljon myös missään näkymättömiä asioita.
Mielestäni myös mainitun henkilön tulisi saada sanoa aivan mitä tahtoo.
Eli sanat ja teot tulisi pitää erillään, riippumatta asiasta.

Rekku

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 093
 • Liked: 476
 • "Sosiaalisen median päivystävä närkästyjä"
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #17 : 20.12.2011, 01:09:34 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?

Hmm. Ehkä taustalla on yhdenvertaisen kohtelun tarve? Jos nimittäin on syytä epäillä että tilaisuudessa viljellään vihapuhetta.
Mitäs mieltä punajuuri on vihapuheista?
"Nykyvihreät kuolisivat melkoisen äkkiä nälkään, kylmään ja sukupuuttoon, jos saisivat tahtonsa läpi kaikissa ajamissaan asioissa."
—Asta Tuominen

"The earth is flat. Whoever claims it is round is an atheist deserving of punishment."
—Sheik Abdul-Aziz Ibn Baaz, supreme religious authority of Saudi Arabia, 1993

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 502
 • Liked: 4321
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #18 : 20.12.2011, 01:18:14 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?
Huomion kiinnittäminen hänenkaltaisiin ei välttämättä tarkoita sananvapauden kieltämistä. Kenellä tahansa on oikeus kritisoida tuollaisia näkemyksiä, jotka ovat islamistiseen tyyliin usein ristiriidassa länsimaisten perusarvojen kanssa.

nuiv-or

 • Vieras
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #19 : 20.12.2011, 01:25:19 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?

Miksi täytyy päästä ulkomaalainen tänne hillumaan? Harjoittakoon sananvapauttansa kotimaassaan. Khalidin (ei Khladi) jutut ovat lisäksi tod.näk. törkeää kiihottamista, villitsee paikalliset muslimit jihadoimaan. Ei uskonnollinen riehuminen kuulu sananvapauteen.

schenker

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 730
 • Liked: 14
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #20 : 20.12.2011, 01:33:57 »
Tämä ei UT:ssa ole etninen kysymys, vaan henkinen, vertauksellinen. Onko tämä ollut muhamettilaisuudessa ensin etninen asia joka on muuntunut etnis-hengelliseksi?


UTn teksteissä ei ole myöskään mainittu nykyisen Israelin maarajoja joten minun mielestäni juutalais/muhamettilais konflikti voisi pysyä lähi-idässä. ampukoot toisensa aivan vapaasti mitä se meille kuuluu.

kunhan kukaan rättipääpelle ei vaan astu ase kädessä suomen tasavallan rajojen ylitse.

Tavis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 625
 • Liked: 478
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #21 : 20.12.2011, 01:39:03 »
Jos Yasin joutuisi Suomessa syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, voitaisiinko hänet myöhemmin pidättää sen nojalla muualla Euroopassa?

nuiv-or

 • Vieras
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #22 : 20.12.2011, 01:45:10 »
Jos Yasin joutuisi Suomessa syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, voitaisiinko hänet myöhemmin pidättää sen nojalla muualla Euroopassa?

Teknisestihän jäbä voitaisiin karkottaa yleiseen järjestykseen vedoten. Tai jopa ennaltaehkäistä tulo maahantulokiellolla. Täysin laillista jopa eu-kansalaiselle.

Kyllähän Wilderskin sai maahantulokiellon Isoon-Britanniaan.

schenker

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 730
 • Liked: 14
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #23 : 20.12.2011, 01:46:41 »
Sananvapaus koskee myös Khladi Yasinia. Miksi Persut/hommalaiset yleensä tahtovat kovasti rajoittaa sananvapautta joidenkin kohdalla?

saako täällä hommafoorumilla sanoa että tarantinon uudessa elokuvassa inglorius assholes KhladiYasin on venäläisessä vankilassa ottamassa moloa poskeen venäläisiltä uusnatseilta?  :flowerhat:

Suomitalon renki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 933
 • Liked: 136
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #24 : 20.12.2011, 01:59:33 »
Henkilökohtaisesti kannatan Khladi Yasinin maahantulokieltoa. Ei vaan vaalitettavasti onnistu. Kynnellekykenevät kuvaamaan mörököllin höpinät.  8)

FadeAway

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 440
 • Liked: 703
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #25 : 20.12.2011, 03:52:21 »
(http://s2.postimage.org/46zhaacqs/321516_126837977422837_100002899076735_114560_10.jpg)

Tapahtuman mainos. Päivämäärä siirrettiin parilla kuukaudella.
On paljon vaikeampi purkaa syntynyttä ongelmaa, kuin ennaltaehkäistä se.

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2301
 • junttiälymystön etustaja
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #26 : 20.12.2011, 03:59:21 »
Menisikö joku paikan päälle seuraamaan meininkiä?  8)

Arvatkaapas mikä meteli nousisi jos jonkun muun ääri-ideologian edustaja saapuisi kutsuttuna luennoimaan...
eiköhän siihen regoitaisi ihan korkeinta eliittiä myöten.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2011, 04:08:06 kirjoittanut normi »
Impossible situations can become possible miracles

Sinapis alba

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 156
 • Liked: 0
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #27 : 20.12.2011, 04:03:55 »
Katselin että onpas hienon niminen amk, eipä sitten yllättänyt kun googlasi että mikäs se semmonen onkaan on tuo tukijansa.
www.arcada.fi

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 275
 • Liked: 11296
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #28 : 20.12.2011, 04:13:17 »
Katselin että onpas hienon niminen amk, eipä sitten yllättänyt kun googlasi että mikäs se semmonen onkaan on tuo tukijansa.
www.arcada.fi

http://www.youtube.com/watch?v=AKkJ37j-Tgg&feature=related

Sori, en voinut vastustaa, kun mulla on toi Intellectual Capital vähän väsy nyt  ;)
qui non est mecum adversum me est

Teme

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 188
 • Liked: 35
Vs: Simon Elo: Radikaalisaarnaaja Khalid Yasin luennoi Suomessa
« Vastaus #29 : 20.12.2011, 07:14:32 »
Olisikohan ketään, joka voisi olla painkanpäällä ja tallentaa tuon/nuo tilaisuudet? Siitä saisi kiinnostavaa juutuubi materiaalia mahdollista myöhempää käyttöä varten.
- Me tappa sua paahan!!!
- Mä laitan kypärän päähän