HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Michael Savage Banned From Entering UK

(1/2) > >>

escobar:
http://www.politicsdaily.com/2009/05/05/michael-savage-banned-from-entering-uk/

Kritisoi avoimia rajoja ja pääset mustalla listalle.

Eino P. Keravalta:
"Hate preachers, anti-gay protesters and a far right US talk show host are among a "named and shamed" list of people banned by the Home Office from entering the UK, it was revealed today."

Vai että vihanlietsojilla ei ole asiaa Britanniaan? Eikö heitä tarvita siellä, koska maassa on omasta takaa joka moskeijassa oma vihanlietsojansa, joka uhkaa vääräuskoisia ( valtaväestöä ) kuolemalla?

Ja miksei joku saisi pitää anti-gay-mielenosoitusta? Eikö se kuulu demokratiaan? Minusta voisi pitää vaikka anti-hetero-mielenosoituksen, vaikka hetero olenkin. Eivätkö kaikki asiat kuulu sananvapauden piiriin? Ellei, sitten kyseessä ei ole sananvapaus, vaan diktatuuri.

Myös äärioikeisto oli kiellettyjen listalla. Nykyisin äärioikeistolainen taitaa olla jokainen, joka hieman kyseenalaistaa sananvapauden, demokratian ja ihmisoikeudet tuhoavaa maahanmuuttajavyöryä. Lisäksi Britanniassa on jo miljoonia fasisteja ilman "äärioikeistolaisiakin": kuten juuri nyt nämä sananvapautta raiskaavat viranomaiset sekä ääri-islamilaiset, jotka ovat fasisteista puhdasoppisimpia. 

herranen:
Luin saman jutun eri version ja hiukkasen nauratti politikointi:

"If people have so clearly overstepped the mark in terms of the way not just that they are talking but the sort of attitudes that they are expressing to the extent that we think that this is likely to cause or have the potential to cause violence or inter-community tension in this country, then actually I think the right thing is not to let them into the country in the first place. Not to open the stable door then try to close it later," Ms Smith said.

Briteissä on ollut tallin ovet auki jo vuosia ja väkeä on lappanut sisään hirvittävästi mutta Labourin poliitikko kehtaa propagoida mukatiukoilla maahantulorajoituksilla. Että kyllä me tiukennetaan maahanmuuttoa, on oikein lista paristakymmenestä vatipäästä joita ei maahan päästetä.

http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/16-banned-from-britain-named-and-shamed-1679127.html

Eino P. Keravalta:
Lista 20 ihmisestä, jotka eivät pääse Britanniaan? Aika lepsua. Minä jos olisin britti niin vaatisin listan 6,55 MILJARDISTA ihmisestä, joita ei voi maahan päästää.

Alpo:
Asiallinen jätkä ja uskaltaa sanoa asiat suoraan: http://www.youtube.com/watch?v=x19vzZG06z8
Ei siis mikään ihme, että brittilässä herää hysteria. Koskahan Hallis saa bannit teenmaistelijoiden luvattuun sadehelvettiin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta