HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

HS: Saksa aikoo kieltää pyssyleikit värikuula-aseilla

(1/4) > >>

kolki:
Ja tässä on päivän kukkahattuilun voittaja, saksalainen konservatiivipoliitikko Wolfgang Bosbach : "Niissä jäljitellään tappamista"

http://www.hs.fi/artikkeli/1135245780639?ref=rss

Lehtitietojen mukaan hallitus on sopinut lakimuutoksista, joiden myötä värikuula-aseet samoin kuin laser-aseet kiellettäisiin.
- Ja mitenköhän on aisoft-aseiden laita. Näillä välineilä on ihmisten tappaminen jopa helpompaa, kuin aidoilla aseilla. (ainiin, minua on monesti ammuttu rynnäkkökiväärillä, joten en ole enää hengissä. täällä kirjoittelee kummitus)

Lakipaketti sisältää muitakin tiukennuksia. Vastedes aseenomistajien pitää hyväksyä viranomaisten tarkastuskäynnit, vaikka taustalla ei olisikaan epäilyä väärinkäytöksistä aseen käsittelyssä tai säilytyksessä.
Saksassa arvioidaan olevan 20 miljoonaa laitonta asetta.
Pyssyleikkikiellon rikkojaa uhkaa enimmillään 5 000 euron sakko.
- Taisi päästä samanlainen aivopieru, kuin Vanhaselta.

Lakien kiristykset ovat poliitikkojen reaktio Winnendenin maaliskuiseen ampumistragediaan. 17-vuotias nuori mies tappoi isältään anastamallaan aseella 15 ihmistä.
- Niin, ja ko. ase oli varmasti paintball-merkkain, laser- tai airsoftase.

lisäys: Onneksi tajusivat Suomessa, ettei tuo ole mahdollista ja poistivat softin aselakiehdotuksesta.

MW:
Aah ja voih, kielletään kaikki, tumpataan päivänkakkaroita hatun lieriin, eikä kukaan enää koskaan kuole! Helppoa kuin piiras.

If you're going to San Francisco
Be sure to wear
Some flowers in your hair...

Kaikki kuolevat. Kaikki.

Simo Hankaniemi:
Rahvas aseettomaksi ja "rikkaaksi", niin niitä on helpompi valvoa ja hallita.

requiem:
Sitäpä tässä itsekkin on tullut jo jonkin aikaa odoteltua, milloin kukkahattutädit keksivät kerätä paintball-merkkaimet ja airsoft-aseet pois. Pitkäänhän ne ovat jo tietyllä tapaa kuitenkin olleet siellä "pahojen" harrastusten listalla. Saatana sitäkin kaunista päivää odotellessa.

Onneksipa noiden hankintaa ja omistamista ei ole keksitty kirjata minnekkään rekisteriin (ainakaan vielä). Selvästikkin pitäisi alkaa kerätä lisää airsoftpössyköitä tuonne peräkammarin kaappiin, jo ihan pelkästä yleisestä paheksunnasta.

Ideana airsoftin/paintballin kieltäminen olisi täysin absurdi ajatus Suomessa, maassa jossa kuitenkin on vielä pitkälti voimassa yleinen asevelvollisuus. Eipä noita reservin kertausharjoituksiakaan liikaa tipahtele ja muutenkin kun tuli jo kolme vuotta ennen asevelvollisuutta hypittyä ja pompittua metsässä kyseisen harrastuksen tiimoilta, armeijan harmaissa harjoitetut taisteluharjoitukset poskilaukauksilla ja monilla täysillä idioottimaisuuksillaan olivat monasti vain huvittavia sisällöltään. Ymmärrettävää, koska karhunosa saapumiserästä aloitti harjoittelunsa vasta silloin. Yhtäkaikki mitä parhainta omaehtoista harjoittelua, vaikka tosin onkin (ja onneksi todella) kaukana todellisuudesta.

Mutta airsoftin/paintballin harrastamisen pahin uhka, kuten myös ampuma-aseharrastuksen, on oikeaan lajiin liittymättömien idioottien/lasten paheksuttava toiminta, ampuma-aseharrastuksessa tosin rikollisten/hullujen toiminta. Vai kuinka usein saadaan lukea esim. oikean harrastajan heiluneen ihmisten ilmoilla verrattuna tapauksiin kuten tämä, joita sattuu useampia vuodessa

http://tinyurl.com/dn7mn7

Kauniiden kesäpäivien kunniaksi pitääkin sitä suuremmalla innolla kaivaa nyt talven telakalla ollut pössykkä taas esiin ja lähteä kirmailemaan metsään pitämään hauskaa kavereiden kanssa. Ja asiasta kukkaruukkuun, kai nyt Hommastakin löytyy muita kyseisen harrastuksen tiimoilta hauskaa pitäviä "sotahulluja"  :)

MW:
Ilkeä setä MW sanoo taas: "Kaikki kuolevat, kaikki." Tämä ei ole uhkaus, vaan tosiasia.

Kieltäkää vaan elämä, niin pidätte huolen siitä, ettei oikein synnytäkään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta