HOMMAN UUTISHUONE > Uutiset ja media

Uutiskoosteita turvapaikka- ja pakolaisasioista

<< < (5/5)

Jaska Pankkaaja:
Vaikuttava video maanmuutosta..


pörrö:
I told you so


--- Lainaus ---RUOTSIN pääministeri Stefan Löfven on muuttanut kantaansa maata riivaavan jengiväkivallan suhteen, kertoo Ruotsin yleisradio.

Aiemmin Löfven on kiistänyt, että Ruotsiin suuntautuneella maahanmuutolla olisi yhteys jengiväkivallan kasvuun, mutta keskiviikkona pääministerillä oli toinen ääni kellossa
--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Löfveniltä kysyttiin Ruotsin valtiopäivillä, miksei hän näe laajan maahanmuuton ja jengiväkivallan yhteyttä.

Löfven vastasi:

”Jos emme onnistu integraatiossa ja meillä on laajaa maahanmuuttoa, siitä seuraa suurempi riski tällaisille ongelmille, joita nyt näemme. Se on päivänselvää.”
--- Lainaus päättyy ---

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006630451.html


--- Lainaus ---Esimerkiksi viime marraskuussa Löfven selitti jengirikollisuuden kasvua muun muassa segregaatiolla, yhteiskunnan jakautumisella ja asuinalueiden eriytymisellä.

Ruotsin yleisradio pyysi illalla Löfveniä tarkentamaan kommenttejaan. Yleisradio kysyi, tarkoittiko pääministeri, että laaja maahanmuutto johtaa lisääntyvään rikollisuuteen.

”Jos on maahanmuuttoa, johon liittyy suuria vaikeuksia integraatiossa, siitä seuraa sosiaalisia jännitteitä yhteiskuntaan, eikä se ole hyvä”, hän vastasi.
--- Lainaus päättyy ---

Ehhehhe.... :facepalm:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta