HOMMAN UUTISHUONE > Uutiset ja media

Uutiskoosteita turvapaikka- ja pakolaisasioista

<< < (2/5) > >>

Roope:

--- Lainaus ---Tilaa pakolais- ja maahanmuuttoaiheinen mediaseuranta joka päivä sähköpostiisi osoitteesta matti.forsberg(at)pakolaisapu.fi, otsikkokenttään Mediaseuranta.

Mediaseurantaa tekee Suomen Pakolaisavun tiedotus.
--- Lainaus päättyy ---

Roope:

--- Lainaus ---Uutiskynnys: Mediaseurantatoiminto lisätty sivulle

Kotimaa Julkaistu: 8.1.2010 23:41 Muokattu: 8.1.2010

Tarjoamme tästä eteenpäin mediaseuranta toimintoa valituista uutisaiheista kaikkien käytettäväksi. Toimituksen sisällä toiminto on havaittu erittäin käyttökelpoiseksi, joten sen saattaminen yleiseen käyttöön oli looginen jatko. Vaikka uutisten koneellinen kerääminen ja näyttäminen ei millään tavalla korvaa tarvetta omalle tiedotustyölle, on myös sille käyttöjä.

Aiheista on valittavissa tällä hetkellä tasan yksi, maahanmuutto kotimaan mediassa. Maassa, jossa maahanmuuttoministeriö palvelee Suomen kansan etujen sijasta mitä moninaisimpien kansojen etuja, on sille myös käyttöä. Uutisten löytäminen helposti koko maan mediasta auttaa saamaan paremman kokonaiskuvan tapahtumista ja edesauttaa löytämään uusia juttuja ja lähteitä.

-Toimitus
--- Lainaus päättyy ---

http://www.uutiskynnys.fi/mediaseuranta/maahanmuutto

Uutiskynnyksen palvelun kautta saa kattavan yhteenvedon ajankohtaisesta maahanmuuttoaiheisesta uutisoinnista Suomessa. Haun skaala kuudesta tunnista kolmeen päivään.

Tuhatkauno:
Pikalinkki maahanmuuttouutisiin suomalaisissa medioissa!

http://www.ampparit.com/uutiset/haku?q=maahanmuu


Modet voisi pistää tämän vaikka tuohon ilmoitusosastolle

Sori ampparin mainostus mutta kun se on piikki hyysäri konsernissa

Miniluv:

--- Lainaus käyttäjältä: kohmelo - 23.05.2010, 21:44:01 ---Uutisia rasismista:

ICARE antiracism News:
http://www.icare.to/news.php?en

--- Lainaus päättyy ---

Pohjalaanen:
Kanta-Hämeen poliisilaitos ei esitä ulkomaalaistaustaista miestä vangittavaksi.  Miestä on kuultu Lammilla 08.06.2010 ilmoitettuun epäiltyyn raiskaukseen.  Lammilainen 17-vuotias tyttö teki ilmoituksen, että oli tullut kyseisen miehen raiskaamaksi tiistai-iltana ollessaan juoksulenkillä.  Esitutkinta jatkuu kuulusteluin ja teknisin tutkimuksin, jonka jälkeen asia siirtyy syyteharkintaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta