HOMMAN UUTISHUONE > Ulkomaat

YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta

(1/1563) > >>

Whatsername:
Nyt kun Suomessa paljastui naita ika valehteluita, niin otetaanpas taman paivainen uutinen Briteista.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1180151/Adult-asylum-seeker-raped-girl-13-lied-age-placed-childrens-home.html--- Lainaus ---An asylum-seeker has been arrested after the alleged rape of a young girl from a children's home where he had been placed after apparently lying about his age.

The Afghan presented himself to Birmingham Social Services and claimed he was a 13 year-old minor, but staff suspected he was really over 18.

He was placed at the council-run children's home after producing medical evidence at an immigration hearing which seemingly backed his claims of being a child.

But the Afghan was later arrested following the suspected rape of a 13-year-old girl from the care home and police found an immigration card which appeared to confirm that he was really 19.


--- Lainaus päättyy ---

(jatkuu linkissa)

EDIT: Yleensa Daily Mailin uutisia voi kommentoida, mutta taman kommentointi on jostain syysta disabled.. Miksikohan?

Pöllämystynyt:
On todella huolestuttavaa, että jotkut saavat lähes "ilmoitusasiana" itsensä rikosoikeudellisen ikärajan alapuolelle, kuten myös lapsiin sekaantumisen ikärajan. Ja lisäksi vielä näitä ikänsä valehdelleita aikuisia laitetaan samaan kouluympäristöön, asuinpaikkaan tms. lasten kanssa. Vaikka he olisivat naisia kunnioittavista kulttuureista, tämä olisi kestämätön riski. Mutta kun he ovat vielä pääosin kulttuureista, joissa nainen on syyllinen jopa siihen, että tulee raiskatuksi, ja joissa omiin käsiin saatu vääräuskoinen tai toiseen ryhmään kuuluva nainen voidaan kokea saaliiksi ja löytötavaraksi, joka voidaan vapaasti ottaa "käyttöön" tai "omaisuudeksi". Ja vielä se, että heidän uskontonsa ja/tai kulttuurinsa useimmiten kehottaa tai vähintään suhtautuu sallivasti lapsiin sekaantumiseen.

Yhtä hyvin tuo tyttöraukka olisi voitu laittaa nälkäisten leijonien häkkiin ja uskotella, että eivät ne pure. Ihan hirvittävä rikos jättää lapsi aikuisen, lapsiin ja naisiin vihamielisesti suhtautuvan ukon armoille.

ukdoesntwork:
Hänet sijoitettiin lasten tiloihin, mutta hän olikin 19. Britanniassa.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1180151/Adult-asylum-seeker-raped-girl-13-lied-age-placed-childrens-home.html

ukdoesntwork:
linkki:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1180151/Adult-asylum-seeker-raped-girl-13-lied-age-placed-childrens-home.html

El Reino del Terror:
Mut ku Pentti Tiusanenkin raiskaa!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta