UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta  (Luettu 1439801 kertaa)

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 469
 • Liked: 9333
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #30 : 24.05.2009, 08:12:40 »
"Kulttuureilla ei ole merkitystä", öhörm eiku siis "tappaahan ne suomalaisetkin",

Ja muinaiset germaanitkin tunnetusti heittivät ei halutut lapset ennen vuoden 1000 kieppeitä metsään kuolemaan.. Kyllä tuolla perusteella pitää alkuperäiskansan antaa haudata poikkeavat lapset (albiinot, kehitysvammaiset, toinen kaksosista yms.) elävältä vuonna 2009 ja tulevaisuudessakin.

Vielä 1700-1800 luvulla eurooppalaiset eivät olleet yhtä kehittyneitä kuin nykyään. He mm. kielsivät barbariana Intiassa lesken polttamisen elävältä miehensä hautarovossa. Kyllä eurooppalaiset ovat kulttuuriralativismia tuntemattomia barbaareja. Kaksoismoralismi leskenpolttamisen paheksumisessa 1700- 1800-luvuilla on havaittavissa, kun tiedetään viikinkien tunnetusti polttaneen päällikön vaimot elävältä miestensä hautajaisroviolla 800-luvulla ennen viikinkien kääntymistä kristinuskoon.

Nykyäänkin kaksinaamaisuus näkyy siinä, että arvostellaan mm. islamilaisten tiettyjä lapsiin ja naisiin pääasiassa kohdistuvia rikkaita tapoja ja perinteitä, vaikka lähes vastaavaa on harjoitettu Euroopassa satoja vuosia aikaisemmin..

Ei pidä arvostella muita kulttuureja, meidän tulee muistaa aina ristiretket ja orjalaivojen terva!

Ja kyllähän aina etninen kulttuuriperinne ajaa aina ohi lapsen/naisen/miehen oikeudesta koskemattomuuteen ja henkeensä. Moisen vaatiminen rikkaammilta kulttuureilta jopa omalla maaperällämme on fasismia, imeprialaismia ja rassismia!

Kulttuurirelativismi ja relanderismi rules! Muistakaa kulttuuriton kulttuurimme - ei meillä ole oikeutta arvostella oikeaa kulttuuria omaavia kulttuureja!
« Viimeksi muokattu: 24.05.2009, 08:20:07 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

pelle12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 686
 • Liked: 81
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #31 : 24.05.2009, 08:28:21 »
Ihmiset on kuitenkin hei kaikkialla ihan samanlaisia ja haluaa samoja asioita.
Kyllähän tuon kaltaista on tapahtunut ympäri maailmaa. Tuo on yksi tapa säännellä populaatiota rajallisissa resursseissa. Täytyisikö esim. meidän sallia vastaavaa Suomessa, jos ko. heimo muuttaisi tänne, vain sen vuoksi , että noin on todennäköisesti tapahtunut täälläkin tuhat vuotta sitten ja että se on heidän vanha traditionsa ja kuuluu ns. heidän kulttuuriinsa? Siinäpä pähkinää piurtavaksi kulttuurirelativisteille.

Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #32 : 24.05.2009, 09:05:44 »
"Kun lie poika suolta saatu,
maalta marjasta si'ennyt,
poika maahan pantakohon,
marjamättähän sivulle,
tahi suolle vietäköhön,
puulla päähän lyötäköhön!"


Ei äpärillä nykyään Suomessa mene hirveän paljon paremmin, aika usein kohtalona on itsemurha tai vankila.

Mitä tulee tuohon videoon, niin en katsonut. Voisi kuitenkin miettiä sitä, että jos joku länsimaalainen menee ja pakottaa jättämään ne ei-toivotut muksut tappamatta, niin onko heillä edessä sen valoisampi kohtalo: todennäköisesti heitä kohdeltaisiin ko. heimoissa kuin paskakasaa. Nyt pääsevät ainakin tuskistaan aika nopeasti.

Jos länsimaalainen haluaisi noita lapsia oikeasti auttaa, niin ne pitäisi luultavasti adoptoida.
« Viimeksi muokattu: 24.05.2009, 09:12:31 kirjoittanut Leikkimielinen pihapeli »

Lemmy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 987
 • Liked: 1425
 • "je m’en fous"
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #33 : 24.05.2009, 09:12:29 »
Mitä ihmeellistä nyt tuossa oli? Ensinnäkin "lapsenmurha" oli lavastettu; tosin kuten dokumentissa ilmeisesti selitetään, moista tapahtuu "aikuistenoikeesti". Ihan kuten somalityttöjen ympärileikkauksiakin. Vihervasemmisto vaan lahaamaan Suomeen kliffoja nudisteja vitikosta. Eihän ole olemassakaan luonnonkansoja tai sivistyskansoja. Ja mitä tulee "sivistykseen", väitetäänhän Spartalaisten heittäneen epäkelvot vauvat rotkoon. Nuo kliffat nudistit elävät olosuhteissa, joissa länsimainen kermaperse olisi matojen kaluamana viikossa, että eiköhän ne tiedä omista hommistaan paremmin. Kuka käskee mennä niitä neuvomaan?
- Emmekä enää euroakaan lähetä näihin etelän hulivilimaihin. Tässä on laki ja profeetat. Timo Soini YLE 01.06.2011

Rutja

 • Vieras
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #34 : 24.05.2009, 09:55:31 »
Mitä ihmeellistä nyt tuossa oli? Ensinnäkin "lapsenmurha" oli lavastettu; tosin kuten dokumentissa ilmeisesti selitetään, moista tapahtuu "aikuistenoikeesti". Ihan kuten somalityttöjen ympärileikkauksiakin. Vihervasemmisto vaan lahaamaan Suomeen kliffoja nudisteja vitikosta. Eihän ole olemassakaan luonnonkansoja tai sivistyskansoja. Ja mitä tulee "sivistykseen", väitetäänhän Spartalaisten heittäneen epäkelvot vauvat rotkoon. Nuo kliffat nudistit elävät olosuhteissa, joissa länsimainen kermaperse olisi matojen kaluamana viikossa, että eiköhän ne tiedä omista hommistaan paremmin. Kuka käskee mennä niitä neuvomaan?


Komppaan.

Ainoa, miten asiaan voisi järkevästi vaikuttaa on se, että kyseinen heimo siirrettäisiin länsimaiseen kulttuurin. Ilman terveydenhoitoamme, infrastruktuuria ja laajoja ruokaresursseja ei nykyisenlaista moraalia olisi mahdollista toteuttaa käytännössä. Useinkaan heimon ei yksinkertaisesti ole mahdollista elättää yksilöä, joka vaikeasti vammainen, sillä se sitoo ihmisiä hänen hoitamiseen, mikä vähentää metsästämiseen ja keräilyyn käytettävissä olevaa aikaa samalla kun ruoan kulutus lisääntyy.

rähmis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 016
 • Liked: 4658
 • luihuileva ketku
  • rähmiksen sikolätti
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #35 : 27.05.2009, 20:08:17 »
Hittolainen. Voisin pistää pääni pantiksi siitä, että olen kirjoittanut Ahmed "Romario" Ibrahim Alin tapauksesta tänne aiemmin. Nyt vaan en löydä tekstiä mistään.

Siispä pieni kertaus on paikallaan. Ahmed oli jalkapallolahjakkuus ja roolimalli kultturiltaan värikkäässä Husbyn lähiössä. Viime elokuussa Ahmedin maallinen vaellus päättyi äkillisesti joukkotappelussa saatuihin puukoniskuihin moottoritiellä.

Helmikuussa asiasta istuttiin käräjillä, missä yksi epäillyistä, 18-vuotias nuorukainen tunnusti puukottaneensa Romarion ja myönsi samalla myös 2 murhan yritystä. Tunnustus ei kelvannut oikeudelle, koska nuorukaisen kykyä pätkiä yksin henkihieveriin kolmea vastustajaansa ei pidetty uskottavana. Niinpä 18-vuotias käveli vapaana miehenä ulos salista 16- ja 20-vuotiaitten kanssaepäiltyjen kanssa. Syyttäjä valitti tuoreeltaan tuomiosta hovioikeuteen.

Takaisin tähän päivään.

Romarion puukotuksen käsittely Svean hovioikeudessa lykkääntyy ainakin syksyyn, kun pääsyytetyn, 18-vuotiaan nuorukaisen asianajaja ilmoitti ettei hänen asiakkaansa aio saapua oikeuden istuntoon. Asianajaja oli saanut 18-vuotiaan isän kautta tiedon, että nuorukainen on tällä haavaa Somaliassa ja aikoo todennäköisesti oleilla siellä hieman pidempääkin.

Svenska Dagbladet / Svenska Dagbladet

 
Kiva Homma^^^ - rähmiksen sikolätti

oOoOoOoOoOoOoOoOoO

(http://raehmis.files.wordpress.com/2011/04/etiopianbee.gif)

Termiitti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 118
 • Liked: 1
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #36 : 29.05.2009, 22:35:44 »
Lainaus
Slavery mother-in-law divides town

By Ruth Clegg
BBC News


Naseebah Bibi made her daughters sew for 13 hours a day

On the surface Naseebah Bibi did not appear to be an out-of-the-ordinary figure.
Often seen around her home town of Blackburn, she would wear a niqab while shopping for her family.
But behind closed doors the grandmother imprisoned her three daughters-in-law and used one as her slave for 13 years.

Since the details of the 63-year-old's "enslavement" of the three emerged her actions have been described as "inhumane", "horrific" and "outdated".
But to some women she is held in awe and, instead of anger, they pity her.
They blame her incarceration on her three victims who "clearly wanted revenge against this poor lady".

Blackburn, with a population of 105,000 - of which nearly a quarter are Muslim Asian - is greatly divided when it comes to Bibi.

She was found guilty of falsely imprisoning Nagina Akhtar between 1993 and 2006, Tazeem Akhtar from 2001 to 2003 and Nisbah Akhtar between 2005 and 2007.
The three women, who cannot speak English, were married to her three sons, who were also their first cousins.

Preston Crown Court heard that the three women would be subjected to constant beatings and abuse and were made to sit behind a sewing machine for 13 hours a day.

Some Muslim women have said she was exploited by her three daughter-in-laws who came to the UK because they thought "money grew off trees".
One woman said: "I feel sorry for the elderly lady [Bibi], she has not been treated well and I think it is a clear case of revenge."

Nas, a local community worker, said: "As a first generation Asian we have experienced these things first hand and I don't think it's enslavement."
"I am saddened by it living in an age where equality and justice is there for everybody

Shop owner Jamil, who knows the family, said he was shocked that this could happen to "such a nice family".
But he condemned Bibi's abusive actions, saying: "It's acceptable to treat women like this in other countries but not in our country, in England no, it's not acceptable."

Musharrat Zia is the director of Practical Solutions, an organisation which works to challenge stereotypes and negative myths about different cultures.
She said: "I am saddened by it, living in an age where equality and justice is there for everybody.
"This practice is quite outmoded, its outdated.

"I am surprised that it has taken so long to come to light - it could have been fear or their [the victims'] lack of awareness.
"I am very sad that this is an older lady and she should be setting an example in their communities.
"It may have been perceived as the norm in her generation in other countries, but that should make her set a precedent by not doing it.
"I just hope this sentence acts as a deterrent to other people, no one should have had to go through what they did."Ja pikakäännös suomeksi: (sori, jos on huonoa tekstiä, virheitä, tms.)


Orjuuttaja-anoppi jakaa mielipiteet


Päällisin puolin Naseebah Bibi ei vaikuta mitenkään tavallisuudesta poikkeavalta.
Hän on tuttu näky asukkaille kauppareissuillaan Blackburnissa, aina niqabiin pukeutuneena.
Mutta suljettujen ovien takana tämä isoäiti piti kolmea miniäänsä vankeina, orjuuttaen yhtä jopa 13 vuotta.

Yleisesti ottaen, tämän 63-vuotiaan tekoja on kuvailtu "epäinhimillisiksi", "kammottaviksi" ja "vanhentuneiksi".
Mutta eräille naisille hän on vihan sijaan ihailun, sekä myötätunnon kohde. He syyttävät miniöitä 'halusta kostaa tälle naisparalle'.

Blackburnissa, väkiluvultaan 105.000, mistä liki neljäsosa on Aasiasta saapuneita muslimeja, asenteet Bibin rikosta kohtaan jakautuvat jyrkästi.

Hänet todettiin syylliseksi Nagina Akhtarin vankina pitämisestä vuosina 1993-2006, Tazeem Akhtarin vuosina 2001-2003 ja Nishbah Akhtarin 2005-2007. Nämä kolme naista, jotka eivät osaa englantia, olivat naimisissa Bibin kolmen pojan kanssa, jotka ovat myös näiden naisten serkkuja.

Oikeudessa kuultiin todistuksia, joiden mukaan miniöitä pahoinpideltiin jatkuvasti, sekä henkisesti, että fyysisesti niiden 13 tunnin ajan päivittäin, jolloin heidät pakotettiin töihin Bibin luona ompelukoneen äärellä.

Joidenkin musliminaisten mielestä kuitenkin Bibi on varsinainen uhri, miniöiden saavuttua Englantiin kuvitellen 'rahan kasvavan siellä puissa'.

Eräs näistä, Nas, totesi: "Ensimmäisen sukupolven aasialaisena meillä on kokemusta tällaisesta, enkä pidä sitä minään orjuuttamisena."

Jamil, kauppias Blackburnissa, joka tuntee syytetyn, oli hämmästynyt, että mitään sellaista voisi sattua 'niin mukavalle perheelle'.
Mutta hän tuomitsi Bibin väkivaltaisen käytöksen, todeten:
"Sellainen naisten kohtelu voidaan hyväksyä muissa maissa, muttei täällä Englannissamme."

Musharrat Zia, Practical Solutions-järjestön johtaja (järjestö jonka tehtävänä on purkaa negatiivisia stereotyypityksiä ja ennakkoluuloja) kommentoi:

"Tämä tekee minut surulliseksi, aikana jolloin tasa-arvo ja oikeus ovat kaikkien saatavilla. Tuo tapa on erittäin vanhentunut. Hämmästelen, miten kauan asiantilan julkitulo kesti. Se saattoi johtua uhrien pelosta tai tietämättömyydestä oikeuksiensa suhteen.

Erityisen surullisena koen sen, että tekijä on vanhempi rouva, jonka tulisi toimia esikuvana yhteisölleen.
Tuo toiminta saattaa olla ollut normaalia hänen sukupolvelleen toisissa maissa, mutta tämän pitäisi innostaa häntä pikemminkin katkaisemaan perinnettä, kuin jatkamaan sitä. Toivon, että tämä tuomio toimii pelotteena muille."


(Tässä uutisessa ei mainita tuomion pituutta, mutta aiemman jutun mukaan se on 7 vuotta Bibille. Tuomio julistettiin jo 14.4. ja luultavasti siitä silloin uutisoitiin laajasti eri lehdissä.)

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/lancashire/8074292.stm

Termiitti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 118
 • Liked: 1
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #37 : 29.05.2009, 23:04:11 »
http://www.guardian.co.uk/uk/2009/may/29/slave-daughters-woman-jailed

The Guardian kertoo lisää yksityiskohtia asiasta.

rähmis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 016
 • Liked: 4658
 • luihuileva ketku
  • rähmiksen sikolätti
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #38 : 03.06.2009, 21:39:28 »
Median leikkisästi pusumieheksi ristimälle 37-vuotiaalle miehelle luettiin 2 kuukauden vankeusrangaistus Lundissa männäviikolla. Mies oli syytettynä useiden nuorten naisten seksuaalisesta häirinnästä. Tapauksia oli kertynyt viime ja tämän vuoden aikana yhteensä 16 kappaletta Lundin ja Malmön seuduilla.

Oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa miehen todettiin olevan jotensakin täysipäinen, vaikka ehkä ihan jokainen hissi ei aina yläkerroksiin asti kuljekaan. Syyttäjä oli vaatinut miehelle vankeusrangaistusta + maastakarkotusta 5 vuodeksi.

Syytetty, joka selitti tekonsa kulttuurieroista johtuviksi, käveli oikeussalista ulos vapaana miehenä, sillä hän oli ehtinyt istua kakkunsa jo tutkintavankeuden aikana.

HD.se
Kiva Homma^^^ - rähmiksen sikolätti

oOoOoOoOoOoOoOoOoO

(http://raehmis.files.wordpress.com/2011/04/etiopianbee.gif)

rähmis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 016
 • Liked: 4658
 • luihuileva ketku
  • rähmiksen sikolätti
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #39 : 04.06.2009, 07:50:27 »
Noin seitsemän miestä asettui puolirinkiin kauhuissaan olevan tytön ympärille, joka oli palaamassa musiikkijuhlilta poikaystävänsä kanssa. Seksuaalisesta ahdistelusta syytteen tapauksesta saanut mies oli painanut tytön seinää vasten, avannut tämän takin, ja alkanut suutelemaan ja hyväilemään uhrinsa maitorauhasia. Tyttö pyysi miestä lopettamaan ja yritti rimpuilla vastaan, mutta mies oli liian voimakas.

Lopulta tyttö onnistui riistäytymään irti ja kutsumaan paikalle apua. Hän pystyi myöhemmin tunnistamaan tekijän poliisille.

Nyt 25-vuotias mies on tuomittu Hässleholmin käräjillä seksuaalisesta häirinnästä. Tuomiossa sanottiin teon olleen lähes vapausrangaistuksen arvoinen. Kuitenkin ahdistelija selvisi pelkillä päiväsakoilla, jota oikeus perusteli sillä, että mies oli joutunut odottamaan kaksi vuotta oikeuden ratkaisua toukokuussa 2007 tapahtuneeseen tekoon.

Mies kiisti alusta lähtien syyllisyytensä. Hän sanoi: "Uskon jumalaan ja jumala tietää että en ole tehnyt mitään väärää".

Norra Skåne

Kiva Homma^^^ - rähmiksen sikolätti

oOoOoOoOoOoOoOoOoO

(http://raehmis.files.wordpress.com/2011/04/etiopianbee.gif)

Kowalski

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 252
 • Liked: 0
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #40 : 04.06.2009, 07:52:53 »
Vikasta lauseesta tulee mieleen perustelu joka menee jotenkin näin: "Ei muslimi voi tehdä niin, koska Koraani kieltää sen".

JPU

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 180
 • Liked: 69
 • Impiwaaralainen viha-ajattelija
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #41 : 04.06.2009, 08:57:06 »
Vikasta lauseesta tulee mieleen perustelu joka menee jotenkin näin: "Ei muslimi voi tehdä niin, koska Koraani kieltää sen".
Tuohan on Taha Islamin vakioselitys kaikkeen. Eihän kukaan voi tehdä rikoksia Suomessakaan koska laki kieltää niitä tekemästä.
"– Kun tänne tulee ihmisiä, joilla on erilaisia tapoja toimia, pukeutua ja puhua, he muuttavat meidän arkeamme. Muutoksen voi nähdä hyvänä tai huonona, mutta on järkevämpää nähdä se hyvänä, koska sille ei mitään mahda. Suomi ei voi umpioitua enää."

- Tiede-lehti, 9/2014

hyperbeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 800
 • Liked: 121
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #42 : 04.06.2009, 09:47:50 »
Mies kiisti alusta lähtien syyllisyytensä. Hän sanoi: "Uskon jumalaan ja jumala tietää että en ole tehnyt mitään väärää".

Mies kiisti syyllistyneensä mihinkään, muttei ainakaan tuossa ylempänä kiistänyt toimineensa kuvatulla tavalla. Jos henkilön uskonto on islam, ei hän tehnytkään mitään väärää omasta uskonnostaan käsin ajateltuna. Ainakin tällaisia tulkintoja islamista on olemassa.

Nikopol

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 849
 • Liked: 912
 • Tavattavissa seuraavan kerran toukokuussa.
  • Jälki-istunto
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #43 : 04.06.2009, 12:29:23 »
Lainaus
Mannen var gäststudent vid medicinska fakulteten.

Mies oli opiskelijavaihdossa lääkiksessä, eli ihan oikea huippari.

Lainaus
Mannen har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visar att han har vissa begåvningsbrister, men att han inte lider av någon allvarlig psykisk störning.

Ei hän ole hullu. Hänellä on vain lahjakkuusvajeita.

Toivottavasti mies tulee Suomeen poistamaan lääkäripulaa heti kun saa paprut ulos lääkiksestä.
"[romanianromani]kopla valitsi uhreiksi iäkkäitä naisia välttyäkseen yhteenotoilta miesten kanssa." Keski-Uusimaa
"Kenet Jeesus hakkaisi?" kmruuska 2012

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 469
 • Liked: 9333
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #44 : 04.06.2009, 12:57:01 »
Lainaus
Mannen var gäststudent vid medicinska fakulteten.

Mies oli opiskelijavaihdossa lääkiksessä, eli ihan oikea huippari.

Lainaus
Mannen har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visar att han har vissa begåvningsbrister, men att han inte lider av någon allvarlig psykisk störning.

Ei hän ole hullu. Hänellä on vain lahjakkuusvajeita.

Toivottavasti mies tulee Suomeen poistamaan lääkäripulaa heti kun saa paprut ulos lääkiksestä.

Mieshän voi tehdä pryceless-väikkärin pusujen ja kosketuksen parantavasta voimasta. Sitten potilas alkaa parkumaan iholle tulemisesta, voi aina kaivaa väikkärin esiin ja kertoa antavansa vain hoitoa.

Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

jmk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 668
 • Liked: 4893
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #45 : 04.06.2009, 13:05:06 »
Lainaus
Mannen har genomgått en rättspsykiatrisk undersökning som visar att han har vissa begåvningsbrister, men att han inte lider av någon allvarlig psykisk störning.

Ei hän ole hullu. Hänellä on vain lahjakkuusvajeita.

Vaje on ikävän negatiivinen ja rasistinen sana. Pitäisi toki sanoa lahjakkuushaasteita tai vielä mieluummin lahjakkuusmahdollisuuksia.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 469
 • Liked: 9333
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #46 : 04.06.2009, 13:17:25 »
Vai oikein leikkisä pusumies. Pusujen kohteita ei varmaankaan naurata.

Etninen raiskaaja on tulevaisuudessa mediassa lie rakastelija?

Nythän salakatselijakin on mediassa vain utelias, kun on etnisesti rikkaampi.

Yhteistä lie se, että uhreja tuskin nuo nimet naurattavat, mutta heillähän ei olekaan väliä, elleivät he edusta jotain vähemmistöä, jolloin tapaus muuttuu aina mediassa x-kaustiksi?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 469
 • Liked: 9333
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #47 : 04.06.2009, 13:39:12 »
Mies kiisti alusta lähtien syyllisyytensä. Hän sanoi: "Uskon jumalaan ja jumala tietää että en ole tehnyt mitään väärää".

Mies kiisti syyllistyneensä mihinkään, muttei ainakaan tuossa ylempänä kiistänyt toimineensa kuvatulla tavalla. Jos henkilön uskonto on islam, ei hän tehnytkään mitään väärää omasta uskonnostaan käsin ajateltuna. Ainakin tällaisia tulkintoja islamista on olemassa.

Eikös tuosta ollut koraaniin perustuva fatwakin? Mies joka on imenyt naisen nisää on naisen sukulainen, eikä naisen kanssa tarvitse jatkossa noudattaa säännöstöä, jota tarvitaan lähisukulaisten ulkopuolisten naisten läsnäollessa, eli huntua ja miespuolista sukulaista?

Näppärät voisivat etsiä ko. fatwan netin syövereistä?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 176
 • Liked: 12715
 • Big Bear Market, Now Here
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #48 : 04.06.2009, 13:40:51 »
Lainaus
Etninen raiskaaja on tulevaisuudessa mediassa lie rakastelija?

Lanseeraan termin pika-amoriitti. Lemmen palo saattaa ajaa  ohittamaan joitakin askelia esileikistä liian nopeasti.
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Ano Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 915
 • Liked: 1118
 • Suvaitse tai saat turpaas!
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #49 : 04.06.2009, 20:37:47 »
Vai oikein leikkisä pusumies. Pusujen kohteita ei varmaankaan naurata.

Ja raiskaajat ovat varmaankin sitten "leikkisiä nusumiehiä"?

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 509
 • Liked: 828
 • Nuivamaisteri
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #50 : 04.06.2009, 22:44:46 »
Syytetty, joka selitti tekonsa kulttuurieroista johtuviksi...


Haluaisinpa tietää missä kulttuurissa on hyväksyttyä keski-ikäisen äijän lähennellä ja suukotella tuntemattomia nuoria naisia. Nimittäin meikäläisen kesän lomakohde ei ole vielä lukkoon lyöty... siis kertokaa nyt missä päin moista harrastelua ei katsota paheksuen??
Minulla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

M.

 • Vieras
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #51 : 09.06.2009, 17:37:13 »
http://www.aina.org/news/20090608133722.htm

Uutistoimiston mukaan:

Lainaus
Denied help by the police, Ghauri gathered some of his relatives and searched the countryside for his son for three days until finding his body on May 15. The autopsy revealed that Litto had been sodomized, flogged, clubbed, and stabbed five times in the stomach and genitals. He died from the stab wounds. It is almost certain that during ! the four days Litto was kidnapped, he was offered land, wealth, and his girlfriend if he were to convert to Islam. It was his refusal to become a Muslim that spelled his death sentence in the eyes of these radical Muslims.
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 18:29:27 kirjoittanut Miniluv »

pelle12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 686
 • Liked: 81
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #52 : 09.06.2009, 17:40:58 »
http://www.aina.org/news/20090608133722.htm

Uutistoimiston mukaan:

Lainaus
Denied help by the police, Ghauri gathered some of his relatives and searched the countryside for his son for three days until finding his body on May 15. The autopsy revealed that Litto had been sodomized, flogged, clubbed, and stabbed five times in the stomach and genitals. He died from the stab wounds. It is almost certain that during ! the four days Litto was kidnapped, he was offered land, wealth, and his girlfriend if he were to convert to Islam. It was his refusal to become a Muslim that spelled his death sentence in the eyes of these radical Muslims.
Jälleen kerran osoitus siitä, ettei raiskaus ole seksuaalinen akti, vaan tapa nöyryyttää ja häpäistä. Monethan kuvittelevat, että puutteessa olevat raiskaavat. Siksi olen sitä mieltä, että esim. jokainen joukkoraiskaus olisi käsiteltävä viharikoksena (rasistisena sellaisena).

Motor City Contexti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 056
 • Liked: 1
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #53 : 09.06.2009, 17:46:32 »
´Tässä olisi kannattanut joustaa vähän.

reino

 • Vieras
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #54 : 09.06.2009, 17:49:30 »
Jälleen kerran osoitus siitä, ettei raiskaus ole seksuaalinen akti, vaan tapa nöyryyttää ja häpäistä. Monethan kuvittelevat, että puutteessa olevat raiskaavat.

Eihän se ole poissuljettua, että nuo musulmaanit sekä halusivat nöyrrryyttää että olivat ankarassa puutteessa.

urogallus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 520
 • Liked: 0
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #55 : 09.06.2009, 18:04:29 »
Jälleen kerran osoitus siitä, ettei raiskaus ole seksuaalinen akti, vaan tapa nöyryyttää ja häpäistä. Monethan kuvittelevat, että puutteessa olevat raiskaavat.

Eihän se ole poissuljettua, että nuo musulmaanit sekä halusivat nöyrrryyttää että olivat ankarassa puutteessa.
Jos kyseessä on pelkkä puute, siitä pääsee runkkaamalla kuten paskahädästä pääsee paskantamalla.

Entä jos raiskaajasta uhrin väkivaltainen alistaminen on kiihottavaa?

Raiskaajat ja raiskaukset eivät ole yhdestä muotista. Nöyryyttäminen on vain yksi motiivi. Veikkaisin, että suurinta osaa raiskaajista ei uhri ja uhrin tunteet kiinnosta edes sen  vertaa, että tätä haluttaisiin nöyryyttää. Uhri on pelkkä lihanpala ja materiaalia omille fantasioille.

pelle12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 686
 • Liked: 81
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #56 : 09.06.2009, 18:07:24 »
Jälleen kerran osoitus siitä, ettei raiskaus ole seksuaalinen akti, vaan tapa nöyryyttää ja häpäistä. Monethan kuvittelevat, että puutteessa olevat raiskaavat.

Eihän se ole poissuljettua, että nuo musulmaanit sekä halusivat nöyrrryyttää että olivat ankarassa puutteessa.
Jos kyseessä on pelkkä puute, siitä pääsee runkkaamalla kuten paskahädästä pääsee paskantamalla.

Entä jos raiskaajasta uhrin väkivaltainen alistaminen on kiihottavaa?


Raiskaajat ja raiskaukset eivät ole yhdestä muotista. Nöyryyttäminen on vain yksi motiivi. Veikkaisin, että suurinta osaa raiskaajista ei uhri ja uhrin tunteet kiinnosta edes sen  vertaa, että tätä haluttaisiin nöyryyttää. Uhri on pelkkä lihanpala ja materiaalia omille fantasioille.
Saatat olla hyvinkin oikeassa. Näissä asioissa en voi luottaa omaan kokemukseen, vaan luotan tutkimuksiin, jotka mielestäni ovat järkeenkäypiä.
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 18:11:08 kirjoittanut pelle12 »

Crommower

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 562
 • Liked: 144
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #57 : 09.06.2009, 20:25:17 »
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/06/895823

Malesialaisprinssin syytetään pitäneen vaimoaan seksiorjana.

17 -vuotias amerikkalais-indonesialaismalli Manohara Odelia Pinot nai Malesian pohjoisosassa olevan Kelantan osavaltion prinssi Tengku Temenggong Mohammad Fakhryn ( 31) viime vuonna. Sen jälkeen hänen elämänsä muuttui täysin.

Prinssin henkivartijoilta Singaporen poliisin avulla karannut Manohara Odelia Pinot on kertonut, että prinssi pahoinpiteli, raiskasi ja kidutti häntä säännöllisesti.

Manahoran väitteet on havaittu todeksi lääkärintarkastuksessa, jossa hänen kehostaan on löydetty muun muassa ruoskan iskujen aiheuttamia haavoja, joista osa on hoitohenkilökunnan mukaan tuoreita.

Lääkärit tutkivat nyt naisesta otettuja veri-ja virtsanäytteitä, sillä nainen väittää, että prinssi piikitti häneen huumaavia aineita ennen seksuaalista kanssakäymistä. Lääkärit ovat löytäneet Manahoran selästä useita pistojälkiä.

- En tiedä, mitä ainetta minulle annettiin. En voinut liikkua. Pystyin kuitenkin näkemään, tuntemaan ja haistamaan, Manahora kertoi televisohaastattelussa.

Manahora on nimennyt prinssin lisäksi kuusi muuta henkilöä, mukaanlukien prinssin vanhemmat, osallisiksi hyväksikäyttöön.

Juttu siirtyy nyt Malesian poliisin tutkittavaksi.

edit. otsikko asiallisemmaksi
(MTV3-AFP)

#Prinssin nimi boldattu#
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 20:51:16 kirjoittanut Crommower »
Taivas ja Maa ja Tuli ja Lumi. Ihminen taipui ees Pohjolan tuolin. Valan he vannoivat kylmässä kodin. Sanat nuo otti, tai Tuonen nyt koit.

HaH

 • Helsingin Kokoomus
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 444
 • Liked: 71
 • Paavi Matias II Pyhä
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #58 : 09.06.2009, 20:53:04 »
Tästä tulee mielenkiintoinen näytelmä.

Jos nainen on USAn kansalainen, tai oikeutettu kansalaisuuteen, niin se on kovaa.

Kun nainen on ilmeisesti Singaporessa, niin Spore kyllä auttaa häntä - kettuilua Malesialle, historiallisista syistä.

Malesian hallitus ei kestä julkista häpeää, joten sen on pakko toimia ja antaa Poliisin hoitaa hommat.

Mutta, ja tässä se, Kelantanin, tai minkä tahansa muun sulttaanikunnan, sukuasioihin on hankala mennä sörkkimään, koska kyseessä on, no, feodaali-kunnia.

Odotettavissa on joko kovanluokan poliittinen yhteenotto, tai sitten tiskin alta kaikessa hiljaisuudessa suoritettu megagigaluokan maksu naiselle.

(Toivottavasti menee julkiseksi, ympäri Malesiaa...  ;D )
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 20:55:25 kirjoittanut HaH »
Homma^^^ ei voi tarjota leipää, mutta sirkushuveja sitäkin enemmän.

rähmis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 016
 • Liked: 4658
 • luihuileva ketku
  • rähmiksen sikolätti
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #59 : 16.06.2009, 08:40:08 »
Poliisi tutkii kahta viikonloppuna Kongsbergissä tapahtunutta raiskausta. Ensimmäisen uhrin kimppuun hyökättiin tämän puhuessa ystävättärelleen kännykällä. Uhrin viimeiset sanat olivat: "Joku mies seuraa minua".

Seuraaja nappasi kännykän, heitti sen mäkeen ja raiskasi 19-vuotiaan uhrinsa. Teon jälkeen raiskaaja poimi kännykän taskuunsa ja poistui samaan suuntaan mistä oli tullut.

Muutamaa tuntia myöhemmin 20-vuotias nainen raiskattiin kylän keskustassa hotellin edessä. Poliisi tutkii asioita yhtenä kokonaisuutena, koska tapahtumapaikat ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä toisistaan.

Toinen uhreista ei pystynyt antamaan tuntomerkkejä tekijästä. Toisen mukaan kyseessä oli hoikka, ei-pohjoismaalaisen näköinen parikymppinen nuorukainen, joka ei kuitenkaan ollut mustaihoinen, vaan mahdollisesti irakilainen tai iranilainen. Hänellä oli pienet kasvot, puolipitkät hiukset, ja iso, suippo nenä.

VG
Kiva Homma^^^ - rähmiksen sikolätti

oOoOoOoOoOoOoOoOoO

(http://raehmis.files.wordpress.com/2011/04/etiopianbee.gif)

Tagit: