UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta  (Luettu 1247542 kertaa)

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 424
 • Liked: 1617
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7260 : 01.02.2019, 16:58:28 »
Aussit saaneet kokea lähi-idän rikastajien tapaa osoittaa rakkautta ja kiitosta..

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6635053/Chilling-photos-notorious-Skaf-rapist-gang-trying-lure-two-teenage-girls-Bondi-Beach.html

Tapahtumat ovat siis vuodelta 2000. En oikein ymmärtänyt tuon artikkelin uutisarvoa.

Suomi on just ton verran ausseja jäljessä.

Tässä reaaliaikaista uutista:

Lainaus
Betraying the rape victims
November 30, 2003,
The Sun-Herald

Kun valtionsyyttäjä Margareth Cunneen ja poliisitarkastaja Kim McKay esiintyivät naisiin kohdistuvan väkivallan estämistä käsittelevässä konferenssissa aiemmin tänä vuonna, he eivät osanneet odottaa vihamielistä reaktiota keneltäkään feministinä esiintyvältä. Kaiken sen jälkeen, kun he olivat menestyksellisesti asettaneet syytteet sarjassa jengiraiskaus-oikeudenkäyntejä, joiden syytetyt olivat kohdelleet nuoria naisia kuin eläimiä.

Bilal Skafin historiallinen 55:n vuoden vankeustuomio viime vuonna oli heidän aikaansaannoksiaan. McKay oli joukkoraiskauksia käsitelleen poliisin erityisryhmän johtaja, ja hänen huolenpitonsa uhreista oli ollut hyvin merkityksellistä.

Torstaina, Cunneenin viimeisimmässä oikeusjutussa, jury totesi kaksi miestä, pakistanilais-taustaiset muslimit joiden nimet oikeus piti salassa, syyllisiksi kahden teini-ikäisen tytön väkivaltaiseen joukkoraiskaukseen Ashfieldissä viime vuonna. Viiden tälläisen oikeudenkäynnin seurauksena Cunneen on saanut sietää herjausta ja jopa tappouhkauksia raiskaajien ja heidän perheenjäsentensä taholta, mikä ei ole häntä masentanut. Cunneen on ollut uhrien tukena ja taistellut heidän puolestaan.

Kun Cunneen ja McKay siis esiintyvät lainopilliselle konferenssille helmikuussa, he olivat iloisia voidessaan kertoa hyviä uutisia raiskaus-oikeudenkäynneistä: Että häpeä on nyt siiretty niille joille se kuuluu, väkivallantekijöille ei uhreille. Tämä oli sanoma jonka olisin pitänyt olla tervetullut, mutta toisin kävi.

"Pieni mutta äänekäs ryhmä" julisti vihaisesti, että jengiraiskaus-jutut "eivät ole muuta kuin rasistisia oikeudenkäyntejä", että Skafia ei olisi tuomittu 55:ksi vuodeksi jos hän ei olisi ollut libanonilainen.

Tämä on esimerkki ajattelutavasta, joka vallitsee vaikutusvaltaisessa osassa Sydneyn oikeuslaitoksen ja median sisäpiiriä. Monet siihen kuuluvista ovat naisia -ikuiseksi häpeäkseen. Heille poliittisesti korrekti monikulttuurisuus on tärkeämpää kuin nuorten naisten ja tyttöjen turvallisuus, feminismistä puhumattakaan.

Tämä tekee heille sietämättömäksi ottaa vastaan tosiasia, että nuoret muslimimiehet kuljeksivat pitkin Sydneytä jengiraiskaten ei-muslimi naisia, tai kuten raiskaajat itse sanovat "Aussie-pigs" ja "sluts". Huolimatta ilmeisistä todisteista nämä naiset kieltäytyvät hyväksymästä todellisuutta, ja tämä sama ilmiö on havaittavissa kaikkialla länsimaissa, aivan erityisesti Ranskassa.

On esiintynyt pyrkimystä leimata rasisteiksi median avulla ne henkilöt, jotka kertovat näitä tosiasioita yleisölle. Maaliskuussa "Anti-Discrimination Board" julkaisi huolella sepitetyn 120-sivuisen häväistys-pamfletin "Race for The Headlines", "rotu otsikoissa", käsitellen "moraalista paniikkia" ja "anti-arabi"- tai "anti-muslimi"-kiihkoilua mediassa.

Tämä oli vain yksi monista yrityksistä häivyttää ideologisin perustein näkyvistä oikeudessa todistaneiden rohkeiden nuorten naisten todellinen ja jatkuva kärsimys, ja heidän uhrauksensa tulos: Jotkut raiskaajat on nyt vihdoinkin suljettu pois ihmisiä uhkaamasta.

Mutta sosiaalinen ongelma raiskausten takana ei ole poistunut. Minne tahansa maahanmuuttaja-perheet Sydneyssä asettuvat, heidän poikansa tuovat esiin tämän saman halveksunnan australialaisia ja ei-muslimi naisia kohtaan. Äskettäin aiempi rikostutkija Tim Priest kertoi että maahanmuuttaja-rikollisuuden olemassaolon kiistäminen on yhtä tiivistä, kuin huumeongelman vähättely Cabramattassa, josta hänellä on kokemusta. Sydneyn lounais-osaa hän kutsuu "muslimien dominoimaksi alueeksi".

Priest kertoo esimerkkinä tapauksen, jossa kaksi uniformupukuista poliisia pysäytti epäilyttävän auton Auburnissa v.2001, löytäen varastettua tavaraa. Auton kolme matkustajaa uhkasivat tappaa poliisit ja "n.." heidän tyttöystäviään. Kun poliisit pyysivät paikalle lisävoimia, käyttivät mamut ("thugs") puhelimiaan kutsuen paikalle 60 tukijaansa taisteluun. Poliisipäällikön reaktio oli kutsua partio pois.

Kun hyökkääjät myöhemmin tunkeutuivat poliisiasemalle, peloitellen henkilökuntaa, rikkoen kalustoa ja "ottaen esikaupungin poliisin panttivangiksi", poliisi ei taaskaan tehnyt mitään. "Välttääkseen yhteenottoja tälläisten huligaanien kanssa , poliisi pysyy poissa kaduilta monilla alueilla lounais-Sydneyssä", kertoo Priest.

Viime viikolla puhuessaan poliiseja puolustavalle opposition edustajalle Peter Debnamille parlamentttitalossa Priest ehdotti ratkaisuksi lisääntyvään väkivaltaisuuteen "nolla-toleranssia". Sellaiseen siirryttiin New Yorkissa 1994. Hän torjui akateemikot ja kriminologit joiden teorioiden kanssa tämä malli on ristiriidassa.

Priest on nykyisin hyvin kysytty puhuja, ja hänen kirjansa jonka hän kirjoitti yhdessä antropologi Richard Bashamin kanssa, "To Proteckt And To Serve", on bestselleri. Mutta liberaalille establishmentille Priest on paria-luokkaa, eikä mitään tilaisuutta hänen vähättelyynsä jätetä käyttämättä.

Totuudenpuhujan tyrmääminen ei tietenkään ole hyvä palvelus Sydneyn muslimien suurelle lakeja kunnioittavalle enemmistölle, jonka johtajat ovatkin ääneen tukeneet joukkoraiskaajien ankaraa rankaisemista.

Se mitä todella tarvitaan, on jonkinlainen taistelu näitä naisiin kohdistuvia kieroutuneita asenteita vastaan, joista äskettäin näimme esimerkin Ashfieldin raiskaus-jutussa, isän ja viiden poikansa esittämänä. Lääkäri (syytettyjen isä), jonka antaman alibi-todistuksen jury hylkäsi, kertoi toimittajalle viime viikolla tyttöjen pyytäneen sitä: "Mitä he odottivat tapahtuvan? Tytöt eivät ole Pakistanissa ulkona öitä." ("What do they expect to happen to them? Girls from Pakistan don't go out at night.")

devinemiranda@hotmail.com

http://smh.com.au/articles/2003/11/29/1070081589026.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 973
 • Liked: 41551
 • Ilon ja toivon admin
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7261 : 02.02.2019, 15:34:30 »
Kohta nämä ihmisjätteet ovat jälleen kaduilla. Puolivälissä tuomiota pääsee yleensä ehdonalaiseen...

https://twitter.com/HommaMedia/status/1091651347118731265


https://www.breitbart.com/europe/2019/02/01/london-gang-victim-brain-damage/ (1.2.2019)

Lainaus
Short Sentences for Gang Who Gave London Tube Row Victim Permanent Brain Damage

Thugs who left a man in a coma and with permanent brain damage after a minor row at a London underground station will be out of jail in just months, after they were handed short sentences.

Ali Ali, 20, Gessica Goti, 22, and Mohamed Abdulle, 22, were given jail terms of between 16 months and four years, while Fiona Abdillahi, 18, was handed a suspended sentence after the gang’s “incredibly violent attack” at Oxford Circus tube station in London on November 5, 2017.

Blackfriars Crown Court heard how the trouble began after one of the defendants ‘bumped into’ two 40-year-old men on the station platform, prompting a short altercation which turned violent when Goti punched one of the pair.

Ali then hit the man with a glass bottle, causing him to fall to the floor, at which point the rest of the gang set on the victim — who was left with permanent brain injuries from the assailants punching and kicking him, and stamping on his head, as he lay collapsed on the ground.

The other man suffered facial injuries and a laceration to the back of the head as a result of the attack, which saw him bottled to the ground at the London underground station by Ali and Abdulle.

In a victim impact statement the first victim, who was placed in an induced coma for five days following the attack, told the court: “My old life is over following this incident”.

Convicted of GBH and violent disorder, Ali was sentenced to four years in prison, while Goti was told to spend 16 months in jail after being found guilty of violent disorder.

Abdulle and Abdillahi, who both pleaded guilty to violent disorder, were ordered to serve a three-year prison term and a ten-month suspended sentence, respectively.

(...)
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 956
 • Liked: 2152
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7262 : 02.02.2019, 16:17:27 »
Koiran ulkoiluttaminen on Iranissa rikos

Teheranin poliisipäällikkö perustelee ulkoiluttamiskieltoa ihmisten paniikkireaktioilla. Myöskään autoon ei saa ottaa enää koiraa mukaan. Rikoksesta seuraavaa rangaistusta ei kuitenkaan ole mainittu, sillä Iranin lainsäädännössä ei kyseistä rikosta ole selkeästi ilmaistu.

Islamissa pidetään eläimiä yleisesti "epäpuhtaina". Papisto ei katso kotieläinten pitoa hyvällä silmällä. Poliisi on useaan otteeseen yrittänyt kieltää kotieläinten pidon kokonaan.

Useat iranilaiset pelkäävät täysin käsittämättömistä syistä eläimiä -yleensä kissoja, mutta myös koiria.

Kotieläinten pito on kuitenkin yleistynyt viime vuosina ja koirien ulkoiluttamiskiellolle eivät koiranomistajat luultavasti lotkauta korvaansakaan -kuten eivät aikaisemmillekaan kielloille.https://bazonline.ch/panorama/vermischtes/gassigehen-soll-im-iran-als-straftat-gelten/story/15253392
« Viimeksi muokattu: 02.02.2019, 16:23:50 kirjoittanut Alabama »
"But let me offer you my definition of social justice: I keep what I earn and you keep what you earn. Do you disagree? Well then tell me how much of what I earn belongs to you - and why?"
-- Walter E. Williams

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 973
 • Liked: 41551
 • Ilon ja toivon admin
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7263 : 03.02.2019, 16:54:21 »
https://twitter.com/HommaMedia/status/1092046042290421760


https://samnytt.se/invandrargang-kastade-tyska-ungdomar-framfor-tag-tva-doda/ (3.2.2019)

Lainaus
Invandrargäng kastade tyska ungdomar framför tåg – två döda

Tre tyska ungdomar hamnade i en dispyt med ett invandrargäng vid en tågstation i Tyskland. Det slutade med att invandrarna knuffade ned tyskarna på tågspåret samtidigt som ett inkommande tåg rullade förbi perrongen. Två av ungdomarna blev överkörda av tåget och dog. Den tredje undkom mirakulöst utan skador.

Det var förra lördagen som tre tyska 16-åringar befann sig vid tågstationen Frankenstadion i Nürnberg i Tyskland för att ta sig hem till närliggande Heroldsberg. I samband med att ungdomarna väntade på tåget ska de ha konfronterats av en grupp invandrarungdomar och en dispyt ska därefter ha uppstått kring en struntsak, rapporterar Bild.

Tidningen Bild har granskat materialet från övervakningskamerorna på tågstationen av vilket framgår hur två 17-åringar med turkiskt och grekiskt ursprung överreagerar och går till attack för att medvetet få ned 16-åringarna på perrongen.

(...)
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 366
 • Liked: 3620
 • Islamophobia. A made up clown world word.
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7264 : 05.02.2019, 10:12:37 »
Nelihenkinen Iranilainen perhe ryöstöretkellä Thaimaassa, mukaanlukien tytär. Noihinhan voisi nyt vaikka käyttää sharia lakia :roll:... Saaliit jääneet pieniksi mutta jäivät kiinni poliisin tiesululla epäonnistuneen ryöstön jälkeen. Ryöstäjäperhe tietysti kieltää kaiken... ja rasismikorttiakaan ei ole vielä huudettu.

Toi poliisi näyttäis siltä kun olis vetämässä aseen että sais ton musuvarkaan suun tukittua.

www.newtv.co.th/news/28957
« Viimeksi muokattu: 05.02.2019, 14:53:36 kirjoittanut migri »

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 000
 • Liked: 4546
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7265 : 05.02.2019, 10:34:22 »
Nelihenkinen Iranilainen perhe ryöstöretkellä Thaimaassa, mukaanlukien tytär. 

www.newtv.co.th/news/28957

Miten ne sai viisumin Thaimaahan?
And madness and despair are a force.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 973
 • Liked: 41551
 • Ilon ja toivon admin
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7266 : 05.02.2019, 23:16:50 »
https://twitter.com/Herr_Meenzer/status/1092810124601761792


https://www.focus.de/panorama/welt/ein-jahr-nach-toedlichen-messerstichen-lebenslange-haft-fuer-mord-an-17-jaehriger-flensburgerin_id_10281828.html (5.2.2019)

Konekäännös:

Lainaus
Lifelong imprisonment for the murder of 17-year-old Flensburgerin

Almost a year after fatal stabbing at a 17-year-old Flensburg woman, her ex-boyfriend was sentenced to a life sentence on Tuesday for murder. The Landgericht Flensburg considered it proven that the refugee from Afghanistan had stabbed the young German on March 12, 2018 in her apartment with 14 stab wounds.

Mireille has finally separated from the young man after two years of on-off relationship, the presiding judge said. "The problem was that the defendant did not accept that."

It was a murder of low motives. If the defendant had been desperate, it was not out of sadness but because of loss of control over Mireille . The fact that she had finally definitively ended the relationship was not compatible with the narcissistic personality of the defendant.

(...)

The young Afghan had come to Germany in 2015 as an unaccompanied minor refugee, his exact age is controversial. The judges believed that the defendant was over 21 years old and used adult criminal law with reference to several opinions. The defense considers him younger.
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 913
 • Liked: 2609
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7267 : 06.02.2019, 10:59:08 »
Turvaahan turvapaikanhakijat tulevat etsimään ja nythän pojua on ulkopuolisen aika vaikea vahingoittaa. Ja jos tuli hakemaan ilmaista eloa asuntoineen ja ruokineen, niin sekin toteutuu terapioiden kera.   ;D

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 366
 • Liked: 3620
 • Islamophobia. A made up clown world word.
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7268 : 07.02.2019, 08:13:22 »
Thaimaassa tapahtuu, läpsyjen yksi ykköskohteista mm. passien hankkimiseen.

Tässä kaksi Iranilaista lomailleet Malesiassa ja Thaimaassa jääden kiinni väärennettyjen espanjalaispassien kanssa.

"Näillä on käytännöllisempää matkustaa Eurooppaan" kertoi Mohammad. Niin varmasti, lihapatojen ääreen kerään hölmöläisiltä massia ja sitten taas takaisin lomailemaan. Molemmissa maissa lapsukaisiakin tarjolla ja tuo touhu suht koht vapaata Malesiassa, muslimimaa kun on...

Iranians arrested with fake Spanish passports
Breaking News
February 06, 2019 14:41 By The Nation

Lainaus
Two Iranians have been arrested in Bangkok using fake Spanish passports, Immigration Bureau commissioner Pol Lt Gen Surachate Hakpal said on Wednesday.

Surachate told a press conference at the bureau that the suspects were named Asghar Mohammad, 56, and Mona Muhammadi, 24. Surachate said Mohammad was arrested at 8pm on Monday at Suvarnabhumi Airport while about to board a flight using the name Ozkoidi Perez Inaki. During an interrogation, Mohammad said he travelled with Muhammadi to Kuala Lumpur with real Iranian passports and stayed there for 16 days before entering Thailand with the fake passports.
The two reportedly said the passports allowed them to travel to Europe more conveniently. Police arrested Muhammadi in Nonthaburi district at 2pm on Tuesday with a fake passport under the name Ana Santangelo Lazaro.

www.nationmultimedia.com/detail/breakingnews/30363640
« Viimeksi muokattu: 07.02.2019, 08:30:58 kirjoittanut migri »

Beef Supreme

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 1685
 • Taitaa olla vihapuhetta! ->
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7269 : 07.02.2019, 09:31:38 »
https://m.heute.at/oesterreich/vorarlberg/story/52621377

Lainaus
Ein laut Polizeiangaben türkischer Staatsangehöriger (34) erstach am Mittwoch einen Mitarbeiter der Bezirkshauptmannschaft Dornbirn.
Der mutmaßliche Täter war am Mittwoch mit einem Messer bewaffnet gegen 15.15 Uhr in die Sozialabteilung der Bezirkshauptmannschaft Dornbirn eingedrungen. Dort attackierte er einen Mitarbeiter mit einem Messer. Der Beamte brach zusammen, der 34-jährige in Lustenau wohnhafte Verdächtige flüchtete vom Tatort.

Lyhyesti, taparikollinen turkkilainen jolla maahantulokielto hakenut asyylia Itävallasta. Kun sai kielteisen, puukotti 50-vuotiasta virkailijaa kaulaan. Puukotettu kuoli, tekijä kiinni.

Tekijä on syntynyt Itävallassa mutta Turkin kansalainen.

Otto Peltokoski

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 204
 • Liked: 36
  • Facebook
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7270 : 08.02.2019, 01:06:33 »
Amsterdamissa keskiviikkona tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa poliisi surmannut aseen kanssa liikkuneen miehen tulitaistelun päätteeksi. Brittilehden niukka uutinen tapahtuneesta ei avaa asiaa enempää, mutta poliisin lausunto siitä, että tekijän motiiveja tutkitaan laittaa miettimään oliko kyseessä terrori-iskun yritys.

Lainaus
Witnesses said they heard around 20 shots being fired before seeing the man motionless on the ground.
...
Police said the suspect “came at the agents with the weapon” before they opened fire.
...
Police are keeping all options open regarding the suspect’s motive, according to De Telegraaf.

Lähde: https://www.express.co.uk/news/world/1083573/amsterdam-shooting-latest-netherlands-police-dnb-bank

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 124
 • Liked: 3723
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7271 : 09.02.2019, 19:21:04 »
Saudeissa sahattiin 6-vuotiaalta päätä poikki mahdollisesti väärään lahkoon kuulumisen vuoksi:

Lainaus
Taxi driver hauls boy, six, from cab then 'beheads' him with shard of glass as his screaming mother fought to save him in Saudi Arabia

    Zakaria Al-Jaber was reportedly killed by a taxi driver in Medina, Saudi Arabia
    Shia Rights Watch have claimed the beheading was an act of sectarian violence
    Group have said mother was asked if she was Shia moments before attack


A six-year-old boy was reportedly beheaded with a shard of glass as his mother desperately tried to save him in Saudi Arabia.

Zakaria Al-Jaber was in a taxi with his mother on their way to the shrine of Prophet Muhammad in Medina when the driver stopped the car and forced the boy out.

He dragged him to an area near a coffee shop in the Al-Tilal neighborhood, before smashing a glass bottle, reports TMV.

The taxi driver slit his throat with a shard of glass before stabbing him repeatedly as both his mother and a nearby police officer attempted to stop the brutal attack.

It is not known why the driver attacked the boy, but Saudi officials have reportedly claimed he was suffering from mental health issues.

Shia Rights Watch have claimed the boy was killed on Thursday in an act of sectarian violence.

The group said that an unknown man had asked the mother if she was Shia moments before the attack happened.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6685595/Saudi-Arabia-boy-six-beheaded-taxi-driver-screaming-mother-fought-save-him.html

Harvemmin näkee mielenterveysongelmiin viitattavan länsimaiden ulkopuolella. Nyt tapaus sattui muslimimaista muslimeimmassa.

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 10 647
 • Liked: 12191
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7272 : 10.02.2019, 21:23:59 »
Viisi lasta syytettynä rockmuusikon murhasta Nashvillessä
https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=27009

Lainaus
Mustat lapsukaiset tappoivat valkoisen miehen. Onkohan rasismilla osuutta asiaan. Suomalaisesta uutisesta tämä seikka on toimittajalta tietenkin "jäänyt pois", epähuomiossa tottakai.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005995731.html

Viittä lasta syytetään rockyhtyeen keulakuvan murhasta Nashvillessä – ”Maailma menetti juuri kirkkaan ja nousevan tähden”

Viittä lasta syytetään rockyhtyeen keulakuvan murhasta Nashvillessä – ”Maailma menetti juuri kirkkaan ja nousevan tähden”
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005995731.html

Lainaus
Carverton-nimisessä rockyhtyeessä laulanut Kyle Yorlets, 24, ammuttiin kuoliaaksi kotitalonsa lähellä torstaina Nashvillessä.

Yhdysvaltain Tennesseessä viisi 12–16-vuotista lasta on saanut syytteet rockmuusikko Kyle Yorletsin, 24, murhasta. Asiasta kertoi perjantaina julkaisemassaan tiedotteessa Nashvillen poliisi.

Nashville | Five Juveniles Charged with Thursday's Murder of Musician Kyle Yorlets
https://www.nashville.gov/News-Media/News-Article/ID/8311/Five-Juveniles-Charged-with-Thursdays-Murder-of-Musician-Kyle-Yorlets.aspx

Lainaus
Under Tennessee law, three of the five can be identified here because they are charged with homicide and they are over the age of 13. The three are Roniyah McKnight, 14, of Clifton Avenue, Diamond Lewis, 15, of Dinwiddie Drive, and Decorrius Wright, 16, of Decatur Street. Also charged are a 12-year-old girl and a 13-year-old boy.

The investigation shows that the five were in a stolen Chevrolet Colorado pickup truck in the alley that runs behind Yorlets’ home when they spotted him outside. The juveniles interacted with Yorlets, took his wallet, and ultimately demanded that he surrender the keys to his vehicle. It is believed that he was fatally shot after he refused.

Poliisin tiedotteessa kuvia.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 366
 • Liked: 3620
 • Islamophobia. A made up clown world word.
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7273 : 11.02.2019, 06:13:53 »
Kanadan maahanmuutosta pari poimintaa.

Tässä imaami tekee selväksi miten moniavioisuus toimii. Onkohan suomalaista vastaavaa dokumenttia tulossa Ylenannolta?

Polygamy in Canada: An open secret - The Fifth Estate
Polygamy is against the Canadian Criminal Code, yet some imams are openly willing to perform a marriage for Muslim men who want second wives, including one of the most prominent imams in the country.
https://www.youtube.com/watch?v=Y2d7gez5Tk4

Sitten tämä jossa kiinalaiset ovat vieneet kanukkeja 6-0...

Ghost immigrants: Paying for Canadian citizenship - The Fifth Estate
Immigration consultant Sunny Wang orchestrated one of the largest immigration scams in Canadian history. The twist in this tale isn’t that the people were trying to sneak into the country; it’s that they were sneaking out, pretending to be Canadian residents while having no intention of living here.
https://www.youtube.com/watch?v=ERMtBEgk9ls

Turdeau kyllä syleilee kaikki.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 973
 • Liked: 41551
 • Ilon ja toivon admin
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7274 : 14.02.2019, 19:51:24 »
564:n asukkaan Rooskey-nimiseen kylään Irlannissa oli tarkoitus tuoda 80 "pakolaisperhettä" eli satoja läpsyttelijöitä, mutta majoittamiseen varatussa hotellissa on viiden viikon sisään sattunut pari tulipaloa.

Rooskeyn lisäksi vastaavaa on tapahtunut mm. Movillessa viime vuoden puolella.

https://twitter.com/HommaMedia/status/1095629403558690816


http://www.irishnews.com/news/northernirelandnews/2019/02/13/news/growing-far-right-movement-blamed-for-latest-hotel-fire-1550736/ (13.2.2019)

Lainaus
Growing far right movement blamed for latest hotel fire

Gardai investigating the second fire in weeks at a Roscommon hotel set to be used to house asylum seekers are looking at a link between a growing far right movement in the county.

A fire was discovered in the Shannon Key West Hotel in Rooskey, on the Roscommon-Leitrim border, shortly before 9.15pm on Monday.

The hotel has been earmarked for direct provision for asylum seekers. Security personnel who were were staying at the disused hotel alerted emergency services.

Mohill and Strokestown Fire Services attended and remained at the scene as a precautionary measure after the fire caused minimal damage to a bedroom. No-one was injured.

It is the second fire at the disused 39-room hotel, which had been the subject of a high court dispute over its sale and sparked criticism among far right activists since it emerged that the Department of Justice plans to accommodate up to 80 refugee families at the premises.

The hotel has been closed since 2011.

Minister for Justice and Equality, Charlie Flanagan, said he was "deeply concerned" about the fire.

"This comes just five weeks after the previous fire at the hotel. This pattern of behaviour represents an unacceptable and worrying development and should be condemned by all," he said.

(...)

A growing far right 'Irish nationalism' movement which has sprung up in the Roscommon area has been linked to recent attacks on direct provision properties.

The group has falsely claimed asylum seekers are being given priority accommodation during a growing housing crisis in the Republic.

(...)
« Viimeksi muokattu: 14.02.2019, 19:53:22 kirjoittanut Alaric »
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Impivaaran tiikeri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 303
 • Liked: 2486
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7275 : 14.02.2019, 22:45:31 »
Nimitti transgenderiä mieheksi, poliisi vei tyrmään.

Lainaus
Writing on online forum Mumsnet, Mrs Scottow – who has also been served with a court order that bans her from referring to her accuser as a man – claimed: “I was arrested in my home by three officers, with my autistic ten-year-old daughter and breastfed 20-month-old son present.

‘I was then detained for seven hours in a cell with no sanitary products (which I said I needed) before being interviewed then later released under investigation … I was arrested for harassment and malicious communications because I called someone out and misgendered them on Twitter.”

https://voiceofeurope.com/2019/02/british-woman-arrested-for-misgendering-trans-activist-on-social-media/Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 050
 • Liked: 5990
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7276 : 14.02.2019, 23:40:59 »
^Saattaa kuulua paremmin feminismiketjuun, tai Britannian ajatuspoliisi-ketjuun.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Beef Supreme

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 496
 • Liked: 1685
 • Taitaa olla vihapuhetta! ->
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7277 : 15.02.2019, 10:15:55 »
Rooskeyn itsekseen syttyvä hotelli on tietysti ilahduttava uutinen, syistä joita ei bannin uhalla voi tässä avata. Todellinen rikos uutisessa on tietysti se että pieni kylä yritetään mamuttaa ja siten tuhota. Herkästi palava kivitalo pelasti epäilemättä muutaman pienen punatukkaisen tytön viattomuuden.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 19 973
 • Liked: 41551
 • Ilon ja toivon admin
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7278 : 15.02.2019, 15:36:40 »
Uutisesta ei tarvinnut lukea kuin otsikko, niin heti alkoi värisemään.

Tuolloin viime huhtikuussa oli muistaakseni juttua, että Mourtala M. olisi leikannut suunnilleen pään irti naiselta ja/tai lapselta.

Tuo vieressä oleva hattupäinen ukko on toisen kuvatekstin mukaan tulkki.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6ae9e237-3cd1-40e8-8da8-6cc446d55811 (15.2.2019)

Lainaus
Murhasi ex-tyttöystävänsä ja pienen lapsensa raa’asti juna-asemalla Hampurissa - elinkautinen tuomio

Saksan Hampurissa 34-vuotias Mourtala M. on tuomittu perjantaina elinkautiseen vankeuteen entisen tyttöystävänsä ja alle 2-vuotiaan tyttärensä murhasta.

Oikeus määräsi raskauttavan todistusaineiston perusteella, ettei tuomitulla ole mahdollisuutta ehdonalaiseen vapauteen ainakaan 15 vuoteen.

Tuomittu puukotti entisen tyttöystävänsä Sandran, 34, ja pariskunnan yhteisen Miriam-tyttären kuoliaaksi paikallisjunan asemalla Hampurin keskustassa viime huhtikuussa.

(...)

Länsi-Afrikan Nigeristä kotoisin olevan Mourtala M. oli saanut päivä ennen tekoa tietää, että hänen ex-kumppaninsa oli saanut lapsen yksinhuoltajuuden.

Tutkinnassa päädyttiin siihen, että veriteon takana oli huoltajuusriita. Pohjois-Saksan Neustrelitzista kotoisin olleella Sandralla oli myös uusi, Ghanasta lähtöisin oleva poikaystävä. Tekijä jätti miehen kuitenkin rauhaan, koska ”pelkäsi mustaa magiaa”, Bild-lehti kertoi.

Mourtala M:n puolustus oli vaatinut tuomiota kaksoismurhan sijaan kahdesta taposta ja vedonnut siihen, että teko oli spontaani ja raivopäissään tehty. Oikeus oli eri mieltä ja tuomitsi tekijän murhista.

(...)
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

Tagit: