UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta  (Luettu 1510628 kertaa)

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 737
 • Liked: 15701
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7680 : 07.09.2020, 11:34:46 »

*SNIP*

Ruotsikin selvisi matujensa kanssa pitkään melko hyvin. Homma alkoi mennä reisille siinä vaiheessa kun Balkanilta alkoi valua väkeä ja arabitaustaisen osuus saavutti jonkin sortin kriittisen massan. Somppujen määrän räjähdysmäinen kasvu tähän, niin ollaan siinä tilanteessa, missä nyt ollaan.

Ainoa epävarma tekijä Ruotsin tarjoamassa ennusteessa on aikajänne eli milloin saavutamme sen tilan missä naapuri on nyt.

Ruotsi pärjäsi matujen kanssa aika pitkään myös sen vuoksi, että Ruotsilla oli varaa maksaa matut hiljaiseksi. Mutta mitenkäs nyt, kun matuja imuroineet kunnat ovat (Ruotsissakin) konkurssissa sossumenojen takia, eikä valtiollakaan kohta ole ylimääräisiä, kun korona-laskun maksaminen alkaa..... siellä saattaa ruveta allahu snackbar raikumaan entistä useammin, kun Muhammudin sossushekistä puuttuu vähän kruunuja..

Vrt. tuota historiaa Hölmölään, joka on jo valmiiksi korviaan myöten veloissa. Ja jossa jo suuretkin kaupungit (mm. Espoo) ovat ryhtyneet ruikuttamaan kultakimpaleidensa aiheuttamista menoista.... saattaapi olla käyrä paljon, PALJON Ruotsia jyrkempi täällä puolella jokea. Se mihin meni Ruotsissa vuosikymmeniä, voikin tapahtua Hölmölässä paljon nopeammin.

edit: lainaus lisätty
« Viimeksi muokattu: 07.09.2020, 11:51:01 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 177
 • Liked: 1179
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7681 : 15.09.2020, 05:45:22 »
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006635805.html

Lainaus
Omistaja oli kai kuollut, joten Yosuf Keita otti itselleen asunnon – Talonvaltaus yleistyy vauhdilla Espanjassa, eikä poliisikaan voi häätää, jos lukot on vaihdettu

edit. Kohta paukahtaa verisuoni poikki. "Otti itselleen asunnon" . Mitä helvetinperkelettä?

Lainaus
Ulkomaat|Espanja
Omistaja oli kai kuollut, joten Yosuf Keita otti itselleen asunnon – Talonvaltaus yleistyy vauhdilla Espanjassa, eikä poliisikaan voi häätää, jos lukot on vaihdettu
Asuntoja eivät valtaa vain aktivistit ja kodittomat. Löyhä lainsäädäntö helpottaa järjestäytynyttä valtaamista.

Anna Venejärvi
2:00
Madrid

PIENI huoneisto Lavapiésin monikulttuurisella alueella Madridissa on ollut guineabissaulaisen Yosuf Keitan koti jo viisi vuotta.

Asunto on ullakkokerroksessa kaupunginosalle tyypillisessä, todennäköisesti satoja vuosia vanhassa corrala-talossa, joissa on puurakenteiset ulkokäytävät.

Asuntoon on vaikea päästä, sillä kapeat portaat ovat osittain rikki. Ovelle on pinottu kaasuhella ja muut kokkausvälineet. Vesi ja sähkö katkaistiin muutama kuukausi sitten.

Keita on vallannut asunnon.

VIISIKYMPPINEN Keita on viettänyt Espanjassa 30 vuotta. Aiemmin hän oli koditon. Hän kuuli ystävältään tyhjillään olevasta asunnosta, jonka omistaja oli todennäköisesti kuollut, joten hän murtautui sisään ja asettui taloksi.

Hän jakaa asunnon ja kapean patjan kämppäkaverin kanssa.

”Kukaan ei ole koskaan tullut vaatimaan asuntoa itselleen, joten olen jatkanut täällä asumista”, pitkään työttömänä ollut Keita sanoo.

”Tiedostan, ettei asunto ole oikeasti minun. Jos joku todistaisi sen omakseen, olisin valmis lähtemään täältä.”

Lainaus
Valtaosa Espanjan vallatuista asunnoista on vapaa-ajan asuntoja tai tyhjiä asuntoja pankin omistuksessa. Vakituisessa asuinkäytössä olevia asuntoja vallataan harvemmin, sillä näissä tapauksissa valtaajaa uhkaa vankeustuomio. Lomakotien tai tyhjien asuntojen valtaamisesta seuraa harvoin mitään sakkoja vakavampaa.

Voi saatana. Olen pankin velkaorja, mutta näin näppärästi asiat hoituvat, kun ei ole häpyä. Pitänee myydä tuo oma asumus, ja lähteä *valloittamaan* joku kämppä Espanjassa. Edelleenkin saatana.

Sori mode, siirtänet oikeaan ketjuun, kun tarvis. En tuohtumukseltani löytänyt oikeaa kanavaa. V**u

edit2: juu, ei saa kiroilla, mutta nyt meni kuppi totaalisesti nurin.
« Viimeksi muokattu: 15.09.2020, 05:54:54 kirjoittanut pörrö »

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 177
 • Liked: 1179
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7682 : 15.09.2020, 06:32:29 »
Jatkan vielä edelliseen:


Lainaus
LAVAPIÉSISSÄ vallattuja asuntoja on paljon, ja talonvaltaus on yleistynyt ympäri Espanjaa. Vuoteen 2016 verrattuna valtausten määrä on kasvanut yli 50 prosentilla. Koronavirusepidemia on lisännyt valtaamisen vauhtia, sillä monilla lomakotien omistajilla ei ole mahdollisuutta pitää silmällä kakkoskotiaan.

Sisäministeriön tilastojen mukaan Espanjassa vallattiin viime vuonna yli 14 600 asuntoa tai taloa. Tänä vuonna on tullut ilmi lähes 400 valtaustapausta enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan.

Enihjiä ja keskeneräisiä asuinalueita ympäri maata. Tiloja ryhdyttiin valtaamaan kansalaisaktivismin muotona ja heikon taloustilanteen vuoksi.
jälleen.

MADRIDIN itsehallintoalueella sijaitsevassa Colmenar de Orejan kunnassa talonvaltauksista on kärsitty vuosia. Kyläkeskuksen ulkopuolella on noin 30 vallattua omakotitaloa, joista valtaosa on pankin omistuksessa.

Oscar Calle osti talon alueelta vaimonsa kanssa viime vuoden syyskuussa. Hän kokee, että kylän asukkaat on jätetty yksin ongelman kanssa.

”Tilanne kärjistyi alueella tänä keväänä hätätilan aikana. Olemme joutuneet kärsimään talonvaltaajien mukanaan tuomista rikoksista, huumekaupasta ja uhkailuista. Kaduilla on järjestetty kiihdytyskisoja”, Calle kuvailee.

”Aiemmin tämä oli aluetta, jossa ihmiset jättivät ovensa auki. Nyt tällaisesta ei voi edes unelmoida.”

Callen mukaan valtaajat ovat pääosin espanjalaisia
.

Tähän saan vielä lähteen. Espanjalaisia? I think not.

Lainaus
MONISSA niistä taloista, joissa häätö on jo onnistunut, talonvaltaajat ovat tehneet selvää jälkeä. Taloista on varastettu ja myyty eteenpäin kaikki irti lähtevä aina ikkunankarmeja ja sähkökaapeleita myöten.

Alueen asukkaat partioivat nyt itse kotikulmillaan estääkseen uusia valtauksia. Valtauksista on tärkeää olla silminnäkijähavaintoja. Lisäksi asukkaat yrittävät saada alueelle vartijoita ja kaduille sulkupuomit, jotka vähentäisivät ulkopuolisten liikkumista alueella.

”Tässä on selvästi kyse jonkinlaisesta mafiasta. Valtaajat välittävät tietoa tyhjillään olevista taloista palkkiota vastaan. He toimivat järjestäytyneesti. Heille kelpaavat vain talot uima-altailla, joten omani on ollut turvassa.”

Espanjalainen mafia? Omilla kotikonnuillani (pieni kylä Benissa-nimisessä paikassa jylläsi Balkan- ja itä-mafia). Paikalliset varustautuivat piikkilangalla, vahtikoirilla ja aseilla. Se siitä idyllisestä Espanjasta. Kotiimme murtauduttiin, ja hankimme kalterit ikkunoihin, hälytysjärjestelmän - ja kyllä, kättä pidempää. "Kotiturvana" oli ysimillinen.

Toivommeko samaa Suomeen?

edit: lainaukset päin persiaa

« Viimeksi muokattu: 15.09.2020, 06:41:46 kirjoittanut pörrö »

JDwg

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^
 • ****
 • Viestejä: 469
 • Liked: 940
 • Nuiva DI vuodesta 2011. Nettoveronmaksaja. KEK
  • http://lehtilehti.fi
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7683 : 20.09.2020, 08:53:08 »
Mies Tenneseestä kaappasi autoja ja ampui raskaana olleen naisen sulhasen.

Rikkoi uutiskynnyksen myös suomessa

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006642191.html?utm_campaign=is_tf&utm_term=1&utm_source=tf-other&utm_medium=promobox

Lainaus
Esikoistaan odottaneen nuoren­parin matka kirkkoon muuttui helvetiksi Tennesseessä – viattomalta tuntunut peltikolari olikin jotain aivan muuta

Mielenkiintoisesti IS julkaisi uhrien naama kuvat, mutta ei tekijän kuvaa....
Onneksi amerikasta löytyy vielä vapaata lehdistöä.

https://fox17.com/news/local/tennessee-i-24-murder-suspect-had-criminal-background-in-missouri-no-outstanding-warrants-murder-husband-pregnant-wife

Tekijällä oli aiempaa rikostaustaa Missourissa ja oli ehdonalaisella vapaalla murhia tehdessään.Talouselämä 11.5.2013:
Terrorismiin liittyvien riskihenkilöiden kasvu johtuu Supon mukaan maahanmuutosta, ghettoutumisesta, toisen mamusukupolven ongelmien syvenemisestä,Suomessa oleskelevien henkilöiden radikalisoitumisesta sekä konfliktialueilla väkivaltaiseen toimintaan osallistuvien henkilöiden palaamisesta Suomeen

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7684 : 21.09.2020, 10:52:50 »
Murha merellä - Ulkomaat | HS.fi
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006642578.html

Lainaus
ELOKUUN lopussa Taiwanissa pidätettiin mies, jonka epäillään olevan videolla huutanut ja ampumaan käskenyt mies. Taiwanin rannikkovartiosto pidätti 43-vuotiaan Kiinan kansalaisen nimeltä Wang Feng Yu pian sen jälkeen, kun hänen aluksensa, Seychellien lipun alla purjehtiva Indian Star oli kiinnittynyt laituriin Kaohsiungin satamassa.

Kun video löytyi vuonna 2014, sanomalehti The New York Times (NYT) aloitti siitä oman selvityksensä, joka jatkui kokonaisen vuoden. Sen tulokset julkaistiin vuonna 2015.

Selvitystyö paljasti, millaisia haasteita merellä tehtyjen rikosten tutkintaan liittyy ja miksi ne jäävät usein rankaisematta.
...
Ampumiseen sekaantuneita merimiehiä kuljettanut taiwanilaisalus oli nimeltään Ping Shin 101. Se ja monet muut rikospaikalla olleet alukset oli liputettu Seychelleille.

Ping Shin 101:n, kuten monen muunkin paikalla olleen aluksen, omisti mies nimeltä Lin Yu-chih. Hän on Tching Ye Fishery Co. -nimisen yhtiön johtaja ja Taiwanin tonnikalanpyytäjien yhdistyksen eli Taiwan Tuna Associationin puheenjohtaja.

INTIAN valtameren tonnikalatoimikunta valvoo kalastuslupien myöntämistä alueelle, jolla murhat tapahtuivat. Seychellien tasavalta taas on vastuussa lakien soveltamisesta niissä aluksissa, jotka kantavat maan lippua.

Kummankin tahon viranomaiset kieltäytyivät yhteistyöstä NYT:n kanssa. He eivät suostuneet antamaan mitään tietoja murhapaikalla olleiden alusten miehistöistä, kapteeneista, alusten reiteistä tai satamista, joissa ne olivat käyneet vähän ennen murhia.

Todisteet nähtyään taiwanilaiset viranomaiset epäilivät kuolleita merirosvoiksi. Viranomaiset arvelivat, että miehet olivat yrittäneet rosvota kalastusaluksia mutta epäonnistuneet. Silloinen Taiwanin kalastusviraston johtaja Tzu-yaw Tsay epäili, oliko kyseessä murha lainkaan.
...
ON toisenlaisiakin näkemyksiä. NYT:n haastattelemat meriturvallisuuden asiantuntijat sanovat, että kaikenlaisista konflikteista syytetään nykyään turhan helposti merirosvousta.

Yhtä todennäköistä on voinut olla se, että teloitetut miehet olivat paikallisia kalastajia, jotka olivat purjehtineet kiistanalaisille vesille. Tai että he olivat kapinaan nousseita miehistön jäseniä, mereen heitettyjä salamatkustajia tai kaloja tai pyydyksiä hamunneita varkaita.

Asiantuntijoiden mukaan on kuitenkin selvää, että videolla tapahtuu murha, oli ampumisen syy mikä tahansa. Vedessä olleet miehet olivat aseistamattomia ja pakosalla eivätkä uhanneet ketään.
...
Merillä tapahtuvat laittomuudet tekevät myös kuluttajista ja veronmaksajista tahattomia osallisia ihmisoikeus- ja ympäristörikoksiin. Jos jäteöljyä saa dumpata mereen, laivamiehistöä orjuuttaa tai meressä avuttomina kelluvia ihmisiä ampua ilman pelkoa rangaistuksesta, kilpailuetu koituu niille laivanomistajille, jotka ovat valmiita rikkomaan lakia.

Laittomuuksiin voi puuttua vain, jos ne tulevat ilmi. Harva tulee. Se kävi ilmi myös murhatutkimuksen yhteydessä.
...
NYT:n tietokannasta käy ilmi, että vuonna 2014 merirosvot ja muut ryöstelijät hyökkäsivät yli 5 200 merenkulkijan kimppuun, ja yli viisisataa ihmistä otettiin panttivangeiksi pelkästään kolmella vesialueella Intian valtamerellä, Guinean lahdella ja Kaakkois-Aasiassa.

Murhavideo tuli julkisuuteen samana vuonna 2014.

Tekoihin syyllistyi sekalainen joukko. Mukana oli kumiveneillä ajelleita ja singoilla aseistettuja merirosvoja, öisin saalistavia polttoainevarkaita ja viidakkoveitsiä heiluttelevia ja nopeasti karkuun pötkiviä rötöstelijöitä.
...
CHARLES N. DRAGONETTE on seurannut työkseen Yhdysvaltain laivaston tiedustelupalvelussa eri puolilla maailmaa merenkulkualalla tapahtuneita hyökkäyksiä. Hän sanoo, että niiden jäljittäminen on jo sinänsä vaikeaa. Vielä vaikeampaa on yrittää nostaa väkivallanteoista syytteitä.

Eräs Yhdysvaltain rannikkovartioston entinen virkamies arvioi, että syytteitä nostetaan ”alle yhdessä prosentissa tapauksista”, koska monilla aluksilla ei ole vakuutusta. Lisäksi hyökkäysten kohteiksi joutuneiden laivojen kapteenit ovat haluttomia kärsimään poliisitutkinnan aiheuttamista viivytyksistä.
...
Näin miehet ovat kertoneet tapahtumista:

Oli elokuu vuonna 2012. Alukset olivat pyytämässä tonnikalaa Intian valtamerellä jossain Somalian ja Seychellien välillä.

Työ keskeytyi äkisti radioviestin takia. Sen mukaan merirosvot olivat hyökänneet lähistöllä toiseen pyyntialukseen. Viestistä ei tosin saanut selvää, mihin laivaan.

Huuto oli kovaa. Paikalla oli yksi muita aluksia pienempi vene, mutta silminnäkijöiden mukaan siinä olleet miehet olivat aseistamattomia.

Kun ampuminen alkoi, pikkuveneen miehistö hyppäsi mereen. Jotkut heistä alkoivat huutaa, etteivät he uhkaa ketään.

”Ei somaleita!” yksi kansimiehistä muistaa heidän huutaneen. ”Ei merirosvoja!”
...
KAWINON mukaan Ping Shin 101 kalasti suurimman osan ajasta laittomasti Somalian vesillä. Se kuitenkin raportoi pyytäneensä saaliinsa Seychellien vesiltä, jonne sillä oli lupa. Todistajien mukaan Ping Shin 101:llä ja Chun I 628:lla oli molemmilla kolme aseistettua, pakistanilaista vartijaa.

Video näyttää, kuinka ainakin neljä vedessä ollutta miestä surmataan. Aldrin ja Maximo kertoivat, että uhreja oli enemmän, mahdollisesti kymmenestä viiteentoista miestä.

Todistajat paljastivat myös lisää. Ammutut miehet eivät luultavasti olleet merirosvoja, he kertoivat.

”Heidän veneessään ei ollut aseita, vain kalastusvälineitä”, Maximo selitti.

Hän ei halunnut arvioida syytä miesten murhaamiselle.
...
Aldrin lisäsi, ettei tapaus suinkaan ollut ainoa. Samanlainen murha tapahtui yhtenä yönä noin aamukolmelta videolle päätynyttä tapausta edeltäneellä viikolla. Hänen puheestaan sai kuvan, että tällaiset hyökkäykset eivät olleet harvinaisia, eivätkä ne edes yllättäneet häntä.

Kahden ampumistapauksen olosuhteet olivat käytännössä identtiset: merirosvoiksi väitettyjen uhrien veneitä päin ajettiin, heidät ammuttiin kuoliaiksi, ja heidän ruumiinsa jätettiin kellumaan veteen.
« Viimeksi muokattu: 21.09.2020, 10:57:49 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7685 : 21.09.2020, 23:31:30 »
Intialainen viiden tyttären isä viilsi raskaana olevan vaimonsa vatsan auki nähdäkseen, onko nyt tulossa poika
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/137bf12e-b3ad-4465-a62a-ed1c85db1b0c

Lainaus
Intialaista miestä syytetään siitä, että hän leikkasi sirpillä auki raskaana olevan vaimonsa vatsan saadakseen selville tulevan lapsen sukupuolen, kirjoittaa BBC.

Paikallinen media kertoo miehen nimeksi ainoastaan Pannalal. Hänellä ja 35-vuotiaalla vaimolla on ennestään viisi tytärtä ja isä halusi epätoivoisesti poikaa. Pariskunta asuu Budaun alueella Uttar Pradeshin osavaltiossa.
...
Vakavasti loukkaantunut vaimo on kuljetettu sairaalaan pääkaupunkiin Delhiin, mutta hänen odottamansa vauva menehtyi. Poliisin mukaan vaimo oli raskaana kuudennella tai seitsemännellä kuukaudella.

Aviomies on pidätetty.
...
Intian patriarkaalisessa yhteiskunnassa kulttuuri suosii poikalapsia, tyttöjen katsotaan tietyissä yhteiskuntaluokissa olevan vanhemmilleen taloudellinen ja sosiaalinen rasite. Tyttöjen perheiden täytyy muun muassa maksaa myötäjäisiä, kun nämä menevät naimisiin.

Poikien puolestaan katsotaan tuovan varsinkin varttuneemmassa isässä oleville vanhemmilleen turvaa.

Tämä on johtanut siihen, että sukupuolijakauma on Intiassa pahasti vääristynyt. Tyttöjä abortoidaan yleisesti ja tyttölapsia hylätään ja jopa tapetaan.

YK:n väestörahaston UNFPA:n raportin mukaan 46 miljoonaa tyttölasta on Intiassa ”kadonnut” viimeisen 50 vuoden aikana.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 002
 • Liked: 9023
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7686 : 24.09.2020, 23:15:11 »
Lainaus
Francia, "gonna troppo corta": due ragazze aggredite in strada

Adnkronos   
webinfo@adnkronos.com
Adnkronos24 settembre 2020
Francia, "gonna troppo corta": due ragazze aggredite in strada
Due ventenni sono state aggredite in pieno giorno nella città francese di Mulhouse perché portavano una gonna "troppo corta". La scena si è svolta attorno alle 16.30 in una zona centrale della città alsaziana, vicino ad un centro commerciale, pochi giorni dopo un'analoga aggressione a Strasburgo.

Una delle due ragazze è stata presa a schiaffoni da un 18enne e poi buttata terra. Il ragazzo ha poi afferrato alla gola l'amica, che aveva cercato di reagire. L'aggressore è stato poi arrestato.

Non è la prima volta che una cosa del genere accade in Alsazia. Ieri si è appreso che una studentessa 22enne è stata aggredita da tre coetanei dai quali ha ricevuto un pugno in faccia venerdì a Strasburgo, per il solo fatto che portava la gonna. "Guarda questa p... con la gonna", ha detto uno dei tre giovani. "Scusi?", ha ribattuto la ragazza, secondo quanto ha raccontato lei stessa France Bleu. "Taci e abbassa gli occhi, p..", ha detto uno degli uomini. Poi due l'hanno tenuta ferma per le braccia, mentre il terzo le sferrava un pugno in faccia. Nessuno è intervenuto o ha chiamato i soccorsi. Sul fatto, che ha creato indignazione in tutta la Francia, è intervenuta l'ex sottosegretario alle Pari opportunità, Marlene Schiappa, sottolineando come "nè la gonna, nè la ragazza sono responsabili dell'aggressione". 

https://it.notizie.yahoo.com/francia-gonna-troppo-corta-due-165343559.html

Ranskan ja Saksan rajalla Mulhousen teollisuuskaupungissa nuorukainen mätki kahta parikymppistä naista, joilla oli liian lyhyet hameet. Tapaus oli jo toinen Elsassin maakunnassa lyhyen ajan sisällä: perjantaina 22-vuotiasta naista oli huoriteltu, nainen oli vastannut, kaksi nuorukaista oli pitänyt naista kiinni, kun kolmas löi naista kasvoihin. Kukaan ulkopuolinen ei ollut puuttunut tilanteeseen. Tapaus herätti yleistä tyrmistystä ja entinen yhdenvertaisten mahdollisuuksien alivaltiosihteeri lausui, etteivät hame ja nainen olleet vastuullisia aggressioon.

Lisäys: Wikipediasta tsekkasin, että Mulhouse on elvyttämisen tarpeessa ollut teollisuuskaupunki, jonka väestöstä noin 22% on siirtolaistaustaisia. Siirtolaisissa välimerentakaiset ja itäeurooppalaiset ovat eniten edustettuina.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2020, 23:33:33 kirjoittanut l'uomo normale »
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 937
 • Liked: 10165
 • Punavihreäkriittinen
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7687 : 12.10.2020, 13:07:18 »
Lainaus
Unknown assailants set off a barrage of fireworks into a police station and stormed the building on Saturday night in France. The interior minister linked the incident to anti-drug activities.
The station at Champigny-sur-Marne, a suburb of Paris, was targeted in a “violent attack” with “various projectiles,” the French capital’s police HQ tweeted, adding that no officers were injured

Police sources told local media that around 40 people armed with iron bars tried to break into the station, smashing the glass front door. According to the reports, two officers who were smoking outside the building managed to quickly run inside and lock the doors when the attack happened. Two trash bins were set on fire and five police cars were damaged, Le Parisien said. No arrests have been reported so far..
https://www.google.fi/amp/s/www.rt.com/news/503175-france-police-station-fireworks/amp/

Ranskassa poliisi piiloutui poliisiaseman sisälle kun 40x etnoa pisti poliisiaseman paikat paskaksi. Uskomatonta, mutta tyypillistä Länsi-Eurooppalaista menoa. Jossain toisessa maassa poliisiaseman edessä olisi nyt 40x ruumista.

Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 565
 • Liked: 9356
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7688 : 20.10.2020, 22:55:31 »
Jossain toisessa maassa poliisiaseman edessä olisi nyt 40x ruumista.

Eikä noin montaa ruumista olisi edes tarvittu, yksi olisi riittänyt, ja muut hyökkääjät olisivat juosseet karkuun. Eikä edes sitäkään, yhtä hyökkääjää ammutaan käteen tai jalkaan, ja muut jo juoksevat karkuun. Mitä pidempään tämän annetaan jatkua, sitä korkeammaksi kasvaa todennäköisyys, että sotkun siivoamisessa tarvitaan kymmeniä ruumiita. Jos tämän hoitaisi heti niin homma hoituisi sivistyneesti.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 565
 • Liked: 9356
 • Manner-Suomen Tasavalta
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7689 : 20.10.2020, 23:25:12 »
Vaihteeksi tosi hauska uutinen. :D

Lainaus
Mies ei suostunut kättelemään naista, Saksan kansalaisuus jäi saamatta

Mies oli jo vastaanottamassa todistusta kansalaisuudesta, kun hän kieltäytyi kättelemästä sitä ojentamassa ollutta naisvirkailijaa.

Anne Viljamaa HS
9:37

--

Baden-Württembergin hallinto-oikeus katsoo perjantaisessa päätöksessään, että Saksaan ei sovi ”fundamentalistinen käsitys kulttuurista ja arvoista”, jonka perusteella naisen kättelyä pidetään seksuaalisena houkutuksena.

Saksan kansalaisuutta hakenut libanonilainen nyt 40-vuotias mies tuli maahan vuonna 2002. Hän opiskeli lääketiedettä ja toimii nyt saksalaisen klinikan johtavana lääkärinä. Hän haki kansalaisuutta vuonna 2012, jolloin hän lupasi noudattaa Saksan perustuslakia ja vastustaa ääriliikkeitä, Deutsche Welle kertoo. Mies läpäisi kansalaisuushakemukseen liittyneet testit parhain mahdollisin tuloksin.

Prosessi tyssäsi kuitenkin aivan loppumetreillä, kun lääkäri kieltäytyi kättelemästä naisvirkailijaa, joka oli ojentamassa hänelle kansalaisuuden vahvistavaa todistusta vuonna 2015. Naisvirkailija päätti, ettei annakaan miehelle todistusta. Lisäksi hän epäsi lääkäriltä maan kansalaisuuden.

--

Oikeus katsoi, että kättelystä kieltäytyminen sukupuolen perusteella rikkoo Saksan perustuslaissa vahvistettua tasa-arvovaatimusta. Lisäksi miehen käyttäytyminen tuki oikeuden mukaan ”salafistista näkökulmaa” miesten ja naisten välisiin sosiaalisiin suhteisiin ja niiden seurauksiin.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006675316.html
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 002
 • Liked: 9023
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7690 : 30.10.2020, 09:33:04 »
Lainaus
CNN)Two sisters are being held on attempted first-degree murder charges in Illinois for allegedly stabbing a store security guard after being told they needed to wear a mask and use hand sanitizer.

The sisters entered a retail store and got into a verbal altercation with the victim, a 32-year-old man who was working as a security guard, Chicago Police said.
The Cook County State's Attorney's Office said the man had told the sisters they had to wear a mask and use hand sanitizer.
Their argument became physical when Jessica Hill, 21, pulled out a knife and stabbed him in his back, neck, and arms 27 times, according to the criminal complaint.[...]

https://edition.cnn.com/2020/10/28/us/sisters-first-degree-murder-stabbing-security-guard-trnd/index.html

Ilta-Sanomissa sama juttu suomeksi, vastuullisesti ilman mug shottia, mutta silti linkitettynä tähän CNN:n juttuun jossa Amerikan tapaan pidätyskuvat.

Kaksi nuorta naista, sisaruksia, veitsetti kaupan vartijaa 27 kertaa tämän vaadittua sisaruksia käyttämään käsidesiä ja maskeja.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 067
 • Liked: 9315
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7691 : 03.11.2020, 02:00:42 »
https://mobil.krone.at/2266699

Tarttui silmiin Wienin terrori-iskusta lukiessa.

Grazissa afgaaninuorukainen, 2015 vuosikertaa ja poliisin vanha tuttu, löi bussissa 76-vuotiasta nunnaa niin että kuulokoje lensi. Ilman varoitusta, riitaa tai provokaatiota.

En kommentoi.

Lainaus
02.11.2020 18:23
BRUTALE ATTACKE
Angriff auf Ordensschwester: Verdächtiger gefasst

Die Attacke geschah aus dem Nichts heraus. Ohne Streitgespräch oder Ansprache. Plötzlich hob der junge Mann den Arm und schlug der 76-Jährigen mit voller Wucht gegen den Kopf. So fest, dass ihr Hörgerät herausfiel. Physisch blieb sie unverletzt. Es gehe ihr den Umständen gut. Sie habe eine stabile Psyche. Allerdings bleibe bei den Schwestern die Angst, dass beim nächsten Mal etwas Ärgeres passieren könnte, er vielleicht ein Messer hat.

XXX

Bereits polizeibekannter Verächtiger
Es handelt sich um einen 19 Jahre alten Afghanen, der der Polizei bereits wegen diverser Suchtgiftdelikte bekannt war. Er war Ende 2015 nach Österreich gekommen, mittlerweile laufe allerdings aufgrund seiner Polizeiangelegenheiten ein Aberkennungsverfahren.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7692 : 04.11.2020, 00:45:05 »
Uutinen tunnin takaa:

Rape suspect XXX Nelson urged to hand himself in
https://www.bbc.com/news/uk-england-london-54797958

Lainaus
Police have urged a rape suspect to hand himself in "for his own safety" amid reports he is being hunted by groups of people.

XXX Nelson, 26, is wanted in connection with an attack on a teenage girl in south-west London.

The Met Police, which earlier released an image of Mr Nelson, appealed for him to come forward.

Det Supt Owain Richards also urged those "attending various addresses" in a bid to find him to "go home".

"Do not try to take the law into your own hands or you may end up doing something you regret and potentially face police action yourself," he said.

Officers said the victim was reportedly assaulted shortly after 07:00 GMT near North Place, Colliers Wood.

Video shared on social media appears to show a girl being approached from behind before being forced into a side street by a man.

In the clip, a woman can be heard asking the man whether he knows the girl.

He then walks away, and the girl is heard to cry: "Thank you, thank you".

https://twitter.com/heskethprichard/status/1323647186203279361?s=21
Invalid Tweet ID
Lainaus
Fort Saukkola II Twitterissä: "Tekstitettynä https://t.co/DjQGqnHijN" / Twitter

Youtubessa tuli vastaan myös tuore video, missä aika samannäköisiin vaatteisiin pukeutunut musta mies makaa ilmeisesti niskaan ammuttuna ja videon otsikossa on tämän epäillyn nimi ja väite, että hänet olisi ammuttu kuoliaaksi. Youtube-videon tililleen laittanut henkilö mainitsee, että hänellä ilmeisesti olisi hallussaan myös video itse ampumistilanteesta.

Lisäksi Ylilaudalla tuli vastaan pidempi video tuosta samasta jutusta kuin Twitterissä, missä näkyy enemmän alkua ennen tuota tilannetta josta näkyy twiitissä vain loppu.

PS, tässä twiitissä on tuota edeltävää videointia:

https://twitter.com/mahenarxo/status/1323589880056848384
Lainaus
M Twitterissä: "THE STREETS ARE NOT SAFE. THIS IS ABSOLUTELY FOUL. MORE LIGHT DEFINITELY NEEDS TO BE SHED ON ABDUCTION/SEXUAL HARASSMENT. https://t.co/NqOEXqjt4M" / Twitter
« Viimeksi muokattu: 04.11.2020, 00:55:44 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

S.T.

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 100
 • Liked: 277
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7693 : 12.11.2020, 12:23:28 »
Joulukuussa Brysseliläisten pahoinpitelemäksi joutunut Vihreiden ex-puolusihteeri P.Laturi on kertonut hitaasta kuntoutumisestaan tapauksen jäljiltä; ”Minä vielä kävelen”

Panu Laturin ryöstöpahoinpitelystä on tuomittu kesäkuussa 8 vuoden vankilarangaistukseen 38-vuotias sudanilainen siirtolainen.

8 years in prison for near-fatal robbery of Finnish politician
HLN

Lainaus
A 38-year-old man has been sentenced to 8 years in prison for an almost fatal street robbery in Brussels. The victim was the Finnish politician Laturi Panu (48). The man was seriously injured. One of the suspected perpetrators could be arrested and had to answer to the criminal court in Brussels on Tuesday.
...
The entire robbery was filmed by surveillance cameras and a few days later one of the suspected perpetrators was arrested. It concerned a 38-year-old Sudanese transmigrant who was staying illegally in the country. "The facts are inadmissible," admitted the defendant's lawyer. “I don't want to minimize them, but he never intended to injure the victim that way. My client lived on the street and had no money. He was on his way to the United Kingdom, but is stranded in Brussels. ”

Ja vielä samat lainattuna alkuperäiskielellä:

Lainaus
8 jaar cel voor bijna fatale roofoverval op Finse politicus

Een 38-jarige man is veroordeeld tot 8 jaar cel voor een bijna fataal afgelopen straatroof in Brussel. Slachtoffer was de Finse politicus Laturi Panu (48). De man raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Een van de vermoedelijke daders kon worden opgepakt en moest zich dinsdag voor de correctionele rechtbank van Brussel verantwoorden.
...
De hele overval werd gefilmd door bewakingscamera’s en enkele dagen later kon een van de vermoedelijke daders worden opgepakt. Het ging om een 38-jarige Soedanese transmigrant die illegaal in het land verbleef. “De feiten zijn ontoelaatbaar”, gaf de advocaat van de beklaagde toe. “Ik wil ze niet minimaliseren, maar hij had nooit de bedoeling om het slachtoffer op die manier te verwonden. Mijn cliënt leefde op straat en had geen geld. Hij was op weg naar het Verenigd Koninkrijk, maar is gestrand in Brussel.”

Lisätty lainaukset uutisesta.
« Viimeksi muokattu: 13.11.2020, 13:15:30 kirjoittanut Skeptikko »

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 826
 • Liked: 11856
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7694 : 18.12.2020, 12:06:47 »
Lainaus
2020-12-18 Brisbane couple killed at random in ‘terrorism event’, say police
Lainaus
The murder of an elderly couple in their Brisbane home has been declared a “terrorism event” and they are believed to have been victims of a “random” attack by a man later shot dead by police.

Authorities are so concerned they continue to doorknock all the neighbouring homes in the Parkinson area to check whether there are any more victims.
Lainaus
Detectives have uncovered a link between the man shot dead on the Logan Motorway, 22-year-old Raghe Abdi, and the couple killed in their Parkinson home - Maurice Antill, 87, and Zoe Antill, 86.

Queensland Police Deputy Commissioner Tracy Linford said an “item” was found on Mr Abdi’s body at the scene on the Logan Motorway which is believed to be from the Antills’ home, and other “items” were found at the Antills’ home which are believed to have belonged to Mr Abdi.

Ms Linford confirmed Mr Abdi shouted “Allahu Akbar”, which translates to “God is great”, moments before he was shot by officers on the Logan Motorway.
Lainaus
Mr Abdi was known to counter-terrorism police, had been under strict bail conditions and was suspected of being “influenced by Islamic State”, according to police.
Lainaus
A social media campaign ‘Justice For Raghe Abdi’ has gained traction in the 24 hours since his death, gaining more than 1100 followers on Instagram.

The account’s content includes claims of police racism in the shooting of Mr Abdi, claims he was not armed with a knife and questions around why he was shot dead and not tasered or wounded. :facepalm:
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7695 : 19.12.2020, 17:50:36 »
Valtava ”casanovarinki” paljastui Italiassa – uhreina myös suomalaisia
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cd36a09d-9b07-42dc-a808-6756711d959e

Lainaus
Italian poliisi kertoo saaneensa kolmivuotisen operaation tuloksena kiinni niin kutsutun ”casanovaringin". Siihen kuuluneet 19 miestä saivat uhrinsa rakastumaan itseensä etänä, ja he tekeytyivät esimerkiksi lentäjiksi, merikapteeneiksi, sotilaiksi sekä poliiseiksi. Asiasta kertoo BBC.

Miehet etsivät uhrejaan nettideittipalveluista, ja lupaamansa rakkauden tai avioliiton sijaan he veivätkin naisten rahat. Yksi uhreista menetti vuosien varrella peräti 1,3 miljoonaa euroa, ja myös muut uhrit saattoivat myydä kotinsa tai ottaa velkaa auttaakseen ”pulassa olevia” rakkaitaan.

Poliisi pidätti yhteensä 19 italialaista sekä nigerialaista miestä epäiltyinä huijauksista. Se pääsi huijarien jäljille Pohjois-Italiassa sijaitsevassa Torinon kaupungissa. Uhrit olivat kotoisin pääosin muualta Euroopasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta. Italian poliisin mukaan uhrien joukossa on myös suomalaisia, ja Suomen poliisi on ollut osallisena tutkinnassa.

Poliisin suuroperaatio paljasti Italian ”Casanova-ringin” – yksi uhreista menetti 1,3 miljoonaa euroa
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007693087.html

Lainaus
Lentäjäksi, merikapteeneiksi, sotilaiksi ja Interpolin poliiseiksi verkossa tekeytyneet huijarit lypsivät romanssinnälkäisiltä uhreiltaan rahaa lupailemalla rakkautta ja avioliittoa. Yhdeltä uhrilta ryhmä hivutti useamman vuoden aikana peräti 1,3 miljoonaa euroa. Joidenkin menetykset jäivät muutamiin tuhansiin euroihin, mutta osa ajautui huijareiden painostuksessa velkoihin tai menettämään asuntonsa.

Uhrinsa luottamuksen voitettuaan ”Casanovat” selittivät äkillistä rahantarvetta esimerkiksi lapsen sairastumisella. Tekijät eivät tavanneet uhrejaan koskaan kasvokkain, koska esteenä oli muka kovasti liikkuva työ kaukomailla.

OPERAATIOSSA poliisi selvitti yhteensä 30 000 rahansiirtoa eri puolilla maailmaa. Rahaa liikkui huijareiden tileille useista Euroopan maista, Yhdysvalloista ja Kiinasta – sekä Suomesta. Italian poliisin mukaan myös Suomen viranomaiset ovat olleet mukana tutkinnassa.

Italian poliisin videolla näkyy yksi rodullistettu huijari nostamassa rahoja:

Operazione Casanova - Criminalità nigeriana in riciclaggio transnazionale da truffe “sentimentali” e informatiche — gdf.gov.it
http://www.gdf.gov.it/stampa/ultime-notizie/anno-2020/dicembre/operazione-casanova-criminalita-nigeriana-in-riciclaggio-transnazionale-da-truffe-201csentimentali201d-e-informatiche#null

Lainaus
The sums came from the implementation of two types of scams, the so-called ones. "Sentimental" and IT, with unauthorized access to IT systems and falsification, alteration or suppression of the content of electronic communications, to the detriment of individuals and companies, both in Italy and abroad. The "sentimental" scam, known as the internet romance scam, was carried out by choosing which victims women prefer and took the form of solicitation in online dating sites, in order to establish romantic relationships at a distance. Once their trust was won, even with promises of marriage, money was requested citing sudden financial needs attributable, for example, to an unjust detention in prison or to serious illnesses of their children. To be more fascinating and credible, the scammers pretended to be Interpol agents, aircraft pilots, commanders of large ships, oil engineers, military personnel working abroad, thus reinforcing both the constant inability to meet the victims and the sudden need for money. The amounts involved in the scams made against a single victim vary from a few thousand euros to over 1.3 million euros over a few years. A foreign citizen paid 500,000 euros with a single bank transfer. The duped people became so involved that they sold family properties and got into debt to meet the scammers' increasingly pressing demands for money. thus reinforcing both the constant inability to meet the victims and the sudden need for money. The amounts involved in the scams made against a single victim vary from a few thousand euros to over 1.3 million euros over a few years.
...
The second type of deceptive conduct, carried out to the detriment of people and companies, is, on the other hand, of an IT type. Known as the so-called man in the middle scam, it consists in the fraudulent insertion in the computer correspondence of others and in the substitution in commercial relations between "spied" companies, so as to induce the latter, with deceptive e-mails, to transfer the sums due the respective credit / debit relationships on current accounts created ad hoc, in use by the suspects. In one of these cases, the military, suspicious of an anomalous financial operation, immediately started investigations and thwarted the ongoing scam attempt to the detriment of a company operating in the Treviso area. The timely intervention, which ended with the seizure of the money before it was withdrawn by the suspects, made it possible to recover 50,000 euros already stolen from the company and destined to disappear between cash withdrawals and transfers for abroad. The investigations, launched in 2017, originated from the development of some reports of suspicious transactions and made it possible to identify current accounts on which money transactions were detected, for significant amounts, from abroad by senders resident in Austria. Finland, Belgium, Switzerland, the United States and China, which are just some of the many countries involved. As a result of detailed findings, the entire system of laundering of the illicit proceeds generated by "sentimental" and IT scams was reconstructed: in correspondence with each individual transfer received, they were carried out, within the same day,
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7696 : 25.12.2020, 21:37:42 »
Ex-nyrkkeilijä Kabary Salemia syytetään tyttärensä murhasta
https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/68dab8c0-c347-4856-a0ca-75dfe2d32d24

Lainaus
Entistä nyrkkeilijää Kabary Salemia syytetään oman tyttärensä murhasta New Yorkissa, kertoo New York Post.

New Yorkin poliisi jäljitti miehen lähi-Itään joulukuun alussa ja sai tuotua ex-nyrkkeilijän New Yorkiin vastaamaan syytöksiin.

Egyptiläislähtöisen nyrkkeilijän tyttären Ola Salemin ruumis löydettiin lokakuussa 2019. On tullut ilmi, että Kabary Salem pakeni välittömästi maasta sen jälkeen, kun hänen tyttärensä ruumis löydettiin. Ruumista oli raahattu kymmenisen metriä, ja sen jälkeen se oli yritetty peitelty lehdillä.

Ola Salem teki vapaaehtoistyötä kotiväkivaltaa kokevien musliminaisten parissa newyorkilaisessa turvakodissa.

Vaikuttaa taas kerran islamilaiselta kunniamurhalta, missä isä ei hyväksynyt tyttären seurustelua uskonnollisista syistä:

Boxer dad may have killed daughter in PA and dumped her in Staten Island, source says
https://www.pix11.com/news/local-news/staten-island/boxer-dad-may-have-killed-daughter-in-pa-and-dumped-her-in-staten-island-source-says

Lainaus
The source said Kabary Salem wasn't happy with his daughter's boyfriend.

"We believe the father found out she was still dating the boyfriend and not complying with the Muslim religion," the source said. "He plotted this whole thing out."

Fugitive Father Nabbed in NYC Daughter’s Chilling Murder More Than a Year Later: DA – NBC New York
https://www.nbcnewyork.com/news/local/crime-and-courts/fugitive-father-nabbed-in-nyc-daughters-chilling-murder-more-than-a-year-later-da/2795477/

Lainaus
Kabary Salem fled the country after allegedly killing his daughter in October 2019; he was eventually tracked to Kuwait, where members of the NY/NJ Regional Fugitive Task Force and the U.S. Marshals service apprehended him. Salem was brought back to New York on Friday to face charges in the 25-year-old's death.
...
The young woman's body was discovered fully clothed in a wooded area of the park around 9:30 a.m. Oct. 24, 2019. The medical examiner ruled that Ola Salem died of asphyxia, including neck compression.

A seven-count indictment now charges her father with second-degree murder, concealment of a human corpse, evidence tampering, first- and second-degree strangulation and criminal obstruction of breathing or blood circulation.
« Viimeksi muokattu: 25.12.2020, 21:42:55 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7697 : 29.12.2020, 12:47:50 »
Ruotsin jengirikolliset Espanjaan, varoitus ääriväkivallasta
https://www.verkkouutiset.fi/ruotsin-jengirikolliset-levisivat-espanjaan-varoitus-aarivakivallasta/

Lainaus
Ruotsalaiset jengirikolliset ovat tulleet tutuiksi Espanjan poliisille, kertoo Aftonbladet. Ruotsalaiset rikollisverkot ovat toimineet Espanjassa Aurinkorannikon alueella jo vuosien ajan.

Esimerkiksi ruotsalaisista muodostuvasta Los Suecos -jengistä on tullut Espanjan poliisin hyvin tuntema ryhmä. Yksi ryhmän johtajista, joka alun perin on kotoisin Malmöstä, pidätettiin kesällä Malagassa. Tuolloin poliisijohtaja Francisco López Canédo sanoi, ettei ole koskaan ennen nähnyt yhtä väkivaltaista ryhmää.

Nyt ruotsalaiset jengirikolliset ovat siirtäneet toimintaansa Aurinkorannikon lisäksi Barcelonaan. Asian vahvistaa Katalonian poliisi. Crónica Global -lehden mukaan poliisi varoittaa nyt ”erittäin väkivaltaisista ruotsalaisista”. Jengiläisten sanotaan muun muassa käyttävän raskaita aseita ja räjähteitä.

Svenskarna ”Los suecos” sprider skräck på spanska solkusten
https://www.expressen.se/kvallsposten/los-suecos-svenskarna-sprider-skrack-pa-solkusten/

Lainaus
"Los suecos" - ruotsalaiset levittivät pelkoa aurinkoisella rannikolla

Ruotsalaisia ​​kuvataan väkivaltaisimmaksi ryhmäksi, joka on koskaan tuhonnut turistiparatiisia.
Epäilyt: Kaksinkertaisen tilauksen murhat, kidutusmurhat ja pommitukset lapsiperhettä vastaan.
Nyt Espanjan poliisi ilmoittaa voiton "Los suecos" -tapahtumasta sen jälkeen, kun tusina ihmistä on pidätetty erilaisissa tutkimuksissa.
...
Vuoden aikana väkivalta-aalto huuhteli Costa del Solia, ja nyt Malmön rikollisryhmän epäillään olevan ainakin kahden järjestysmurhan ja kahden pommituksen takana. Espanjan tiedotusvälineissä heitä kutsutaan ruotsalaisiksi "Los suecos".
...
Kuusi Malmön miestä - viisi 25–30-vuotiasta miestä ja yksi 65-vuotiaana oleva nainen - on pyydetty luovuttamaan Espanjaan tutkimuksen yhteydessä.

Toisen miehen sanotaan olevan pakenemassa poliisia samassa tapauksessa.

Hänen uskotaan olleen tärkein kohde Malmössä Drottninggatanissa kesäkuussa tapahtuneen kolmoismurhan yhteydessä. Kvällposten on aiemmin ilmoittanut , että miestä epäillään johtavan roolin huumausaineverkostossa, joka salakuljetti satoja kiloja kannabista ja joka siirrettiin sitten muihin Ruotsin kaupunkeihin.

Ihmiset, joilla on yhteyksiä ryhmään, ovat usein matkustaneet Malmön, Costa del Solin ja Marokon välillä. Espanjassa he ovat asuneet ylellisesti useissa eri luksusominaisuuksissa. Heillä on myös ollut korkea turvallisuuden tunne ja he ovat nukkuneet harvoin samassa talossa kaksi yötä peräkkäin, toteavat El Paísin espanjalaiset tutkijat .
...
Pidätysten yhteydessä poliisi on tehnyt talonetsinnän useille eri kiinteistöille sekä Ruotsissa että Espanjassa. Takavarikkojen joukossa on luodinkestävä liivi, vaatteet, joiden epäillään olevan käytetty rikoksen aikaan, käteinen, joista useita kalliita kelloja.

Kolme ihmistä epäillään pommituksesta. Kaksi pidätettiin Malmössä ja yksi Malagassa.

- Yhdellä Malmön asukkaasta, jota epäillään murhasta Espanjassa, oli yllään kello, jonka arvo oli 250 000 euroa. Espanjan poliisi on takavarikoinut sen. Tavallinen Malmön asukas ei kävele tällaisen kellon kanssa, sanoo Eteläisen poliisiyksikön johtaja Petra Stenkula Skånska Dagbladetille .
...
Viimeisimmät tunnetut epäilyt Malmön verkostoa koskevat kaksi Marbellan pommitusta, jotka tapahtuivat 10. lokakuuta aamunkoitteessa.

Mies jäi kiinni valvontamateriaalista, kun hän asetti ja sytytti räjähdyspanoksen talon viereen Benahavisissa Marbellan ulkopuolella. Pommi räjähti ja aiheutti suurta tuhoa alueella.
...
Talon omistaa mies, jolla Espanjan poliisin mukaan on yhteyksiä huumeiden kauppaan. Mies, hänen vaimonsa ja pariskunnan lapset olivat yläkerrassa räjähdyksen tapahtuessa ja selviytyivät vahingoittumattomina.

Muutama minuutti myöhemmin tapahtui toinen räjähdys toisessa osassa kaupunkia, ylellisen autokorjaamon ulkopuolella. Työpaja on saman miehen omistama.

Tutkinta, joka johti Espanjan poliisin ruotsalaisiin, alkoi tämän vuoden maaliskuussa. Sitten kuntosali ja rantaravintola poltettiin, molemmat omistivat nimetty huumeparoni nimeltä Maradona.

36-vuotiaalla oli uhkaava kuva häntä vastaan, kun hänen rikollisverkostoaan syytettiin 90 miljoonan kruunun arvoisen kokaiinijuhlan varastamisesta Kolumbian kartellista espanjalaisen ABC: n mukaan .

12. toukokuuta "Maradona" murhattiin Marbellan kirkon ulkopuolella, kun hän oli osallistunut poikansa vahvistukseen. Perhe - vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa - oli noussut autoon, kun musta moottoripyörä ilman rekisterikilpiä ajoi vierekkäin.
...
Kypärää käyttävä tekijä osui huumeparoniin viidellä laukauksella, joista kolme osui päähän.

20. elokuuta tapahtui toinen murha, jonka Malmön liigan epäillään olevan takana. Toinen mies, jolla oli tiedossa olevia yhteyksiä huumeiden kauppaan, ammuttiin kuolleena kotinsa ulkopuolella Esteponassa, Malagassa. Naamioitunut tekijä pakeni sitten polkupyörältä.
...
Molempien murhojen sanotaan olevan tilaustöitä. Malmö-ryhmää epäillään toteuttaneen ne jonkun toisen puolesta. Espanjan poliisi kuvailee ruotsalaisia ​​"pahimmaksi torpedoryhmäksi, jonka Costa del Sol on koskaan nähnyt", El Pais kertoo.

Malmöilaiset eivät ole ainoa ruotsalainen ryhmä, joka on viime aikoina ollut osallisena vakavissa väkivaltaisissa rikoksissa Auringon rannikolla.
...
Kaksi ruotsalaista huijasi 17. elokuuta taloon Mijasissa Malagan ja Marbellan välissä, missä useat muut ihmiset kiduttivat heitä.

Tapaus päättyi siihen, että yksi miehistä murhattiin, kun taas toinen selvisi vakavista loukkaantumisista.
...
Tällöin poliisi on takavarikoinut kaksi automaattista asetta, pistooli ja luodinkestävät liivit.

Aftonbladetin "ruotsalainen jengi" Barcelonassa ovat oikeastaan ​​arabeja Vapaita aikoja
https://www.friatider.se/aftonbladets-svenskgang-i-barcelona-ar-egentligen-araber

Lainaus
Mutta jos luet espanjankielisessä Crónica Global -artikkelissa, johon Aftonbladet viittaa, on selvää, että kyse ei ole lainkaan ruotsalaisista.

Rikolliset ovat itse asiassa "toisen sukupolven ruotsalaisia, jotka ovat arabialaista alkuperää tai entisestä Jugoslaviasta", kirjoittaa Crónica Global.

Murros taistelussa rikollisjoukkoa, ruotsalaisia, Los Suecosia vastaan ​​tuli tänä kesänä. Sitten Amir Mekky, joka nimettiin liigan johtajaksi, pidätettiin Dubaissa.

Malmössä kasvanut Mekky, jonka epäillään olevan useiden murhien takana Espanjan aurinkoisella rannikolla, luovutettiin Espanjalle viime syksynä.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2020, 06:09:32 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7698 : 07.01.2021, 22:45:54 »
Nainen sidottiin ja murhattiin, koska hänen elämäntapansa oli liian eurooppalainen
https://www.kansalainen.fi/nainen-sidottiin-ja-murhattiin-koska-hanen-elamantapansa-oli-liian-eurooppalainen/

Lainaus
Belgiassa asuva nuori nainen halusi elää eurooppalaista elämää. Hänet löydettiin sidottuna ja päähän ammuttuna.

28-vuotiaan syyrialaisnaisen eloton ruumis löytyi hänen asunnostaan Liègessä. Naisen kädet oli sidottu ja päähän oli ammuttu. Karmaisevan löydön teki viime sunnuntaina naisen sisar, joka oli huolestunut kun siskosta ei kuulunut mitään.

Kun syyttäjä käynnisti tutkinnan, paljastui, että kyseessä on todennäköisesti kunniamurha. Naisen ”liian eurooppalainen” elämäntapa ei sopinut hänen perheelleen.
...
Lähde 7sur7.

En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 826
 • Liked: 11856
Vs: Räjähdys Madridissa
« Vastaus #7699 : 20.01.2021, 16:19:46 »
Laitetaan varovaisesti tähän ketjuun kun ei ole mitään tietoa mistään.


edit: Kaasuräjähdys lienee todennäköisin syy.
« Viimeksi muokattu: 20.01.2021, 16:24:56 kirjoittanut qwerty »
"We know, of course, that there is no freedom of speech. But few persons realise that there is no freedom of silence, either. Residents of a communist state are required to make positive statements on belief and loyalty" : Hu Shih

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 229
 • Liked: 6376
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7700 : 31.01.2021, 21:15:18 »
  >:(

Lainaus
Two 15-year-old schoolgirls are 'gang raped by TEN men on a park bench after being lured from a train station, given "stupefying drugs" and threatened with broken bottles'

(...)

Four men aged between 19 and 22 have now been charged with 40 offences each over the sickening alleged attack in Brisbane's south on December 28.

Police allege two 15-year-old girls met up with two of the men at Woodridge train station to drink alcohol and smoke cannabis.

The girls were allegedly driven to Karawatha quarry where two cars full of eight other men mainly of African appearance were waiting.

But when they asked to go home they were allegedly taken to Calamvale District Park and gang raped.

(...)

'Those acts of rape I understand occurred at a park in Calamvale district after the two children had asked to be taken home.'

Ms Cardiff also told the court the teenage girls were allegedly threatened with 'broken glass and bottles' but it is not yet known who was responsible. 

A 19-year-old man from Woodridge and a 20-year-old refugee from Hillcrest were charged with 40 offences each on Friday including rape and indecent treatment of a child under 16.

(...)

Police raided the home of the 20-year-old where they identified clothing which matched CCTV footage taken on the night of the incident.

Ms Cardiff said the man was more easily identifiable than the other alleged offenders who were all of African appearance.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9204001/Two-teenage-girls-allegedly-gang-raped-TEN-men-Brisbane-park.html
"If all the votes are added up in PA, Trump is going to lose." - Pennsylvania AG Josh Shapiro, 31.10.2020

“I do not accept the rules imposed by others.... And in periods of regime change, the normal rules don’t apply.” - Soros

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7701 : 02.02.2021, 12:35:15 »
'Depraved' man, 37, who had sex with his pet chickens in a basement while his WIFE filmed - causing them to die as a result - has his three-year jail term cut by eight months on appeal
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9202981/Depraved-man-37-sex-chickens-WIFE-filmed-three-year-jail-term-cut.html

Lainaus
 • Footage of Rehan Baig, 37, having sex with the birds which died in the process was filmed by wife Haleema and found in their computer under 'Family vids'
 • He was jailed for three years in 2020 after admitting offences including making indecent photographs of children and having intercourse with an animal
...
Footage of Rehan Baig having sex with the birds - which died as a result - was found on computer equipment seized from his home in Bradford, West Yorkshire, along with indecent images of children.

Baig, 37, was jailed for three years at Bradford Crown Court last October after admitting a string of offences including having intercourse with an animal, possessing extreme pornographic images and making indecent photographs of children.
...
Computer equipment was seized from the house and 49 indecent images of children were found - including 11 in the most serious category, some of which featured children as young as six.

Officers also found a "significant" quantity of extreme pornographic images, including a number of "first-generation, homemade movies" featuring Baig, and occasionally his wife Haleema Baig, 38, engaging in sexual activity with animals and saved under the file name "Family Vids".

Some of the images featured the couple engaging in sex acts with a dog, while others "of some duration in length" were of Baig performing intercourse with chickens and also, on occasion, with his wife, who filmed some of the footage on a mobile phone.

Sentencing the couple in October, Judge Richard Mansell QC said the acts "would make any right-thinking member of society sick to their stomach".

The judge described Baig's offending as "depraved, perverted and despicable" and said the creation of the videos was "simply beyond comprehension".

The Crown Court heard that the images showed two of the chickens dead on the cellar floor and another video showed Baig placing one of the deceased animals in a bin bag. He was also filmed having intercourse with a chicken that had already died.

Bradford Crown Court heard that Haleema Baig joined her husband in the videos and that he at one stage alternated between having intercourse with his wife and the chickens.


En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 229
 • Liked: 6376
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7702 : 02.02.2021, 13:05:14 »
Radio Cityllä höpöttelivät tällaista, pitihän tuo kaivaa esiin. On nämä nykyajan härpäkkeet aika vaarallisia...

Lainaus
Jealous wife stabs her husband multiple times after finding pictures of him having sex with 'another woman' - without realizing images were of HER taken years earlier


The woman, identified by police only as 'Leonora R', was arrested last week after law enforcement were summoned to a home in the municipality of Cajeme, Sonora, to reports of a domestic dispute.

(...)

When officers arrived they found that Leonora’s husband, identified as 'Juan N', had been stabbed multiple times on his legs and arms.

The violent attack was reportedly sparked after Leonora found explicit photos on Juan’s cell phone, showing him having sex with whom she believed to be another woman.

Without giving him time to explain himself, Leonora allegedly began stabbing Juan over and over again, while hurling insults at him.

(...)

Leonora reportedly didn’t immediately recognize herself because the woman in the images was younger, thinner and wearing make-up, according to Dossier Politico.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9185805/Wife-stabs-husband-multiple-times-finding-pictures-woman-her.html
"If all the votes are added up in PA, Trump is going to lose." - Pennsylvania AG Josh Shapiro, 31.10.2020

“I do not accept the rules imposed by others.... And in periods of regime change, the normal rules don’t apply.” - Soros

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 414
 • Liked: 8285
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7703 : 03.02.2021, 04:24:02 »
Why Asian Lives Don’t Matter
https://www.asian-dawn.com/2021/02/02/why-asian-lives-dont-matter/
February 1, 2021

Police in San Francisco arrested a 19-year-old African-American male named Antoine Watson on Saturday, January 30, on suspicion of murder for an attack last week on an 84-year-old Asian man in the city’s Anza Vista neighborhood, according to Fox KTVU. The victim was later identified as Thai-American Vicha Ratanapakdee.

Watson was booked on suspicion of murder, elder abuse, and assault with a deadly weapon. Police also arrested 20-year-old Maylasia Goo on suspicion of being an accessory after the fact.

The city isn’t releasing mugshots anymore because the mugshots are disproportionately African-American.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 229
 • Liked: 6376
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7704 : 03.02.2021, 09:55:57 »
Why Asian Lives Don’t Matter
https://www.asian-dawn.com/2021/02/02/why-asian-lives-dont-matter/
February 1, 2021
(...)

Linkissä on lukuja USAn kansallisista rikostilastoista (2018), joihin on tullut aiemmin itsekin viitattua. Niiden mukaanhan mustat kohdistavat lähes kymmenkertaisesti väkivaltaa valkoisiin nähden kuin toisinpäin. Aasialaiset ovat tuossa vielä näköjään kuitenkin vähän eri dekadilla, sillä mustat kohdistavat aasialaisiin lähes SATAkertaisesti väkivaltaa kuin toisinpäin. Mutta tietenkin tämäkin johtuu pelkästään aasialaisten "whitenessista", ja on vain oikein ja hyvin...

Video tilanteesta vielä suoraan tänne.

"If all the votes are added up in PA, Trump is going to lose." - Pennsylvania AG Josh Shapiro, 31.10.2020

“I do not accept the rules imposed by others.... And in periods of regime change, the normal rules don’t apply.” - Soros

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 229
 • Liked: 6376
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7705 : 07.02.2021, 12:48:28 »
En osaa sanoa, onko Cerno täysin tosissaan tuossa, mutta täsmälleen tähän tyyliin asia esitettäisiin valtamediassa, jos ihonvärit olisivat toisinpäin (ja jos sieltä Twitteristä löytyisi vasurien / Bidenin viestien sijaan Trumpin kannattajien twiittejä). Siis joka helvetin valtamediassa. Ja voi niitä protesteja ja polvistumisia...

Nyt siellä varmaan syytellään sossuporukkaa tms.Lainaus
Food Network star Ariel and her husband Jerry Austin Robinson, who adopted Victoria in March, were arrested on Jan. 19 in connection to the toddler's Jan. 14 death.

The Worst Cooks in America star, 29, and her husband Jerry Austin, 34, were charged with homicide by child abuse, PEOPLE previously reported.

Lainaus
Victoria was found unresponsive in the Robinson's home on Jan. 14, and was taken to the Greenville Memorial Hospital where she was later pronounced dead.

Greenville County senior deputy coroner Kent Dill said that Victoria died as a result of multiple blunt force injuries, PEOPLE previously reported.

https://people.com/crime/biological-parents-girl-allegedly-killed-by-food-network-star-hold-funeral/
« Viimeksi muokattu: 07.02.2021, 12:58:24 kirjoittanut zupi »
"If all the votes are added up in PA, Trump is going to lose." - Pennsylvania AG Josh Shapiro, 31.10.2020

“I do not accept the rules imposed by others.... And in periods of regime change, the normal rules don’t apply.” - Soros

JP73

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 214
 • Liked: 780
 • Nuivana syntynyt
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7706 : 18.02.2021, 19:42:34 »
Eipä yllättänyt impulssitason radikaali nousu.

Väkijoukko tuhosi pääkaupunkiin ilmestyneen monoliitin Kongossa – ”se on alieneiden tai illuminatin pystyttämä”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/1d1f68af-7d4d-4c22-9730-e977f38f8fbe

Lainaus
Kongon demokraattisen tasavallan pääkaupungissa Kinshasassa väkijoukko tuhosi keskiviikkona kivittämällä ja lopulta polttamalla liikenneympyrään mystisesti viikonloppuna ilmestyneen monoliitin.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 12 674
 • Liked: 18440
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7707 : 24.02.2021, 20:29:45 »
Saksan Isis-johtajalle 10 vuoden vankeustuomio
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/34b501fb-3404-4369-be1b-4ca33a2843b8

Lainaus
Ahmad Abdulaziz Abdullah Abdullahia, joka tunnetaan paremmin nimellä Abu Walaa, syytettiin nuoria Euroopassa radikalisoineen jihadistiverkoston johtamisesta ja nuorten lähettämisestä taistelualueille Syyriaan ja Irakiin.

37-vuotias Abu Walaa todettiin syylliseksi ulkomaisen terroristijärjestön jäsenyyteen, väkivaltaisten tekojen valmisteluun ja terrorismin rahoittamiseen.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

valtakunnanpärkhele

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 156
 • Liked: 8866
Vs: YHDISTETTY: Rikosuutisia ulkomailta
« Vastaus #7708 : 24.02.2021, 23:03:08 »
Tämmöinen BLM velikulta vapautettiin vähän etuajassa vankilasta tammikuun lopussa  ja kuinkas sitten kävikään...


BLM henkilö oli saanut 20v tuomion pikku kepposteluista vuonna  2017 ja vapautettiin melkoisen etuajassa  tammikuussa 2021 ehdonalaiseen. Tätä ennen hän oli ehtinyt lusia jo yhteensä 15vuotta vähän kaikesta, eli kaveri oli ihan lutuinen perus BLM-hemmo ennekuin hänestä kuoriutui melkoinen kulinaristi täydellä sydämellään.
Pikku tiiviste tänne suomeksi(Google translator pääasiassa.)
Lainaus
Kannibaali leikkasi naapurinsa sydämen ja keitti sen perunoilla ruokkiakseen perhettään, ennen kuin hän puukotti setänsä ja neljän vuoden ikäisen tytön

Lawrence Anderson, 42, Tunnusti  tappaneensa naapurinsa Andrea Lynn Blankenshipin hänen kotonaan Chickshassa, Oklahomassa, 9. helmikuuta
Sitten hän palasi taloonsa ja puukotti kolme ihmistä - setänsä, tätinsä ja heidän tyttärentyttärensä - samana päivänä.
Setä, 67-vuotias Leon Pye ja nelivuotias, Kaeos Yates, molemmat kuolivat.
Täti, Delsie Pye, puukotettiin molempiin silmiin, mutta hän selviytyi

Rikostutkijoiden haastattelussa Anderson paljasti kamalan viimeisen aterian, jolla hän ruokki perheellensä murhattuaan Blankenshipin
"Hän keitti sydämen perunoilla ruokkiakseen perhettään vapauttamaan demonit", OSBI: n agentti kirjoitti oikeudenkäynnissä
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9294833/Oklahoma-triple-murder-suspect-cut-neighbors-heart-COOKED-it.html

« Viimeksi muokattu: 24.02.2021, 23:18:14 kirjoittanut valtakunnanpärkhele »
JH-a: On vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti.

Tytti Tuppurainen: "Jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä sosialidemokratia on!"

Tagit: