Kirjoittaja Aihe: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista  (Luettu 96703 kertaa)

Henkipatto

 • Hovialkemisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 575
 • Liked: 4
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #240 : 13.05.2009, 16:54:20 »
Lainaus
No onkos "seksuaalidevianssi" sitten aina moraalisesti tuomittava asia?

Seksuaalidevianssi. Ei "seksuaalidevianssi". Seksuaalikäyttäytymisen moraalinen tuomittavuus riippuu toki yksilön ja yhteiskunnan arvopohjasta. Olisi mielenkiintoista kuulla perusteluja sille miksi yhdenlaisen seksuaalidevianssin tulisi olla aksiomaattisesti tuomittavaa, kun taas toisen ei.

Onko pedofilia (tai zoofilia) mielestäsi moraalisesti tuomittavaa seksuaaliviettinä vain sen toteuttamisen epäeettisyyden takia? Entä miksi insestisuhde olisi moraalisesti tuomittava, jos sen lähtökohdat ovat samat kuin geneerisessä homosuhteessa (suhteen molemmat osapuolet ovat aikuisia ja ovat yhdessä omasta vapaasta tahdostaan)?
"...humans are really free only when at liberty to compete, even if inadvertently, if only for defence, even if risks and opportunities are socially buffered. For a naturally evolved organism the ultimate form of liberty is the freedom to defend its genetic interests."  --Frank Salter

Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #241 : 13.05.2009, 17:03:16 »
Samalla logiikalla myös lapsettomien heteroparien adoptiot pitäisi kieltää. Se pitää vain hyväksyä, että kun lapsia ei tuu niin ei tuu.

Mun mielestä näissä adoptioissa ja hedelmöityshoidoissa pitää aina ensin tutkia sekä siittiö- että munasolut, ennen kuin aletaan toimenpiteisiin.

Eli homopari voisi mielestäni adoptoida lapsen siinä vaiheessa, kun he ovat toimittaneet omat muna- ja siittiösolunsa tutkimuksiin, joissa on todettu, että hedelmöityminen ei niiden turvin onnistu. Jos ei löydy molempia laatuja tutkittavaksi, sitten ei adoptoida.

Pete_G

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 19
 • JE SUIS CHARLIE!
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #242 : 13.05.2009, 17:05:39 »
Olin suunnitellut äänestäväni Sampo Terhoa eurovaaleissa, mutta kyllä nyt minullakin kynnys äänestää persujen ehdokasta nousi melkoisesti tämän Pentti Oinosen oksennuksen ansiosta. Mies on pihalla kuin koira (no pun intended), lakiesitys koskee perheen sisäistä adoptiota. Jos esimerkiksi eronnut yksinhuoltaja solmii suhteen samaa sukupuolta olevan kanssa, voisi jälkimmäinen adoptoida lapsen jos tämän biologinen isä/äiti esimerkiksi monen vuoden yhteisen perheonnen jäkleen menehtyisi. Oinosen ja muiden lain vastustajien logiikalla lapsen etu toteutuisi ilmeisesti paremmin kun hänet lähetettäisiin kasvatuskotiin tai täysin uusille vanhemmille vaikka hänellä olisi mainio pitkäaikainen suhde elossa olevaan ottovanhempaansa.
 
Jos lehtitietoihin on uskominen (aina iso "JOS") paljastaa Oinonen olevansa huolestunut ei niinkään lapsen oikeuksista adoptiotilanteessa vaan yleensä homojen ja lesbojen olemassaolosta. ..."Hän irvaili, että lesbo- ja homoparien elämästä kertoessa voitaisiin käyttää hyväksi teräväpiirtoelokuvia ja olmiulotteisia malleja..."  Mitä? Käytetäänkö niitä heteroparien elämästä kerrottaessa? Pihalla koko ukko.

(Sitten nämä vuodatukset siitä, että elämä on suurin piirtein pilalla jos ei ole isää ja äitiä kasvattamassa. Yksinhuoltajuuskin olisi silloin suurta pahuutta. Pitäisikö avioerot kieltää? Riitelevät vanhemmat, jotka elävät feikkisuhteessa sivuilmiöineen, siinäpä roolimallit varttuville lapsille).

Yksi monista syistä miksi minua huolestuttaa Suomen islamisoituminen on nimenomaan islamin vanhoilliset asenteet mm. (homo)seksuaalisuuden suhteen. Pentti Oinosen asenne on siihen verrattavissa, tuskinpa käyttää argumenttejaan islamisoitumista vastaan. Jos tuollainen Oinosen kaltainen ajattelu edustaa jatkossa näkyvästi perussuomalaisia on varmaan uuden puolueen perustaminen paikallaan. Oinosen tavoin ajatteevat mokukriittiset pysyköön sitten persuissa ja muut uutta puoluetta rakentamaan.
87,1 % av alla svenskar är odemokrater.

M.E

 • Mielivaltainen dEspootti
 • Nuivaniemi
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 3 676
 • Liked: 12
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #243 : 13.05.2009, 17:11:04 »
Täällä on paheksuttu homoseksuaalisen käytöksen vertaamista insestiseen käytökseen. Mielestäni vertaus on erittäin osuva.

1) Insesti voi olla molempien täysi-ikäisten osapuolten hyväksymää.
2) Kyseessä on seksuaalisen suuntautumisen kohdistuminen (lähi)sukulaiseen.
3) Kunnollisella sterilisaatiolla kukaan ulkopuolinen ei kärsi.

Avioliitto ja seksi lähisukulaisten kesken on kielletty insestilapsien suuremman vammaistodennäköisyyden takia.
Sisarusten välisen lastenhankinta kiellolle on mielestäni hyvät perusteet (huomattavasti kohonnut riski lapsen vammautumiseen). Mielestäni perustetta seksikiellolle ei ole, jos toinen osapuoli suostuu sterilisaatioon.

Jos katsotaan, että homoavioliitot ja adoptiot ovat OK, niin mielestäni samalla logiikalla sisarusten välinen avioliitto ja adoptio tulisi olla laillista, jos toinen tai molemmat osapuolet suostuvat sterilisaatioon.


Avioliitosta
Yleisesti olen sitä mieltä, että avioliittoinstituutiota tulisi uudistaa siten, että avioliitosta tulisi kokoelma erillaisia sopimuksia, joista aviopuolisot voisivat vapaasti valita mieleisensä kokoelman.

Adoptiosta
Adoptioissa tulisi aina ensisijaisesti lapsen edusta. Perheen sisäisissä adoptioissa on lapsen etu, että mahdollisessa kuolintapauksessa hänestä huolehtii rakastava ja mahdollisimman tuttu henkilö. Mielestäni olisi vastuutonta tyrkätä lapsi vaikkapa isälleen, jota hän ei ole ikinä nähnytkään. Normi adoptiossa lähden siitä, että jos lapsen mielipidettä ei voida kysyä, niin on annettava etusija ratkaisulle, josta lapsi voisi valittaa mahdollisimman vähän ts. luonnollisin mahdollinen ratkaisu elii hetero vanhemmat, joilla on 0-2 lasta entuudestaan.

EDIT: Korjattu lakiteksti. Insestikielto, rikoslaksi 17. luku 22§
« Viimeksi muokattu: 13.05.2009, 17:14:53 kirjoittanut M.E »
"Tässäkö se elämä sitten olikin? Sanokaa heille, että sanoin jotain älykästä."

Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #244 : 13.05.2009, 17:16:30 »
Jos esimerkiksi eronnut yksinhuoltaja solmii suhteen samaa sukupuolta olevan kanssa, voisi jälkimmäinen adoptoida lapsen jos tämän biologinen isä/äiti esimerkiksi monen vuoden yhteisen perheonnen jäkleen menehtyisi. Oinosen ja muiden lain vastustajien logiikalla lapsen etu toteutuisi ilmeisesti paremmin kun hänet lähetettäisiin kasvatuskotiin

Tämäkin on sellainen asia, jota pitää miettiä tarkkaan. Lapselle voisi tosiaan olla hyvä, jos hänet siirrettäisin heteroperheeseen näiden "vanhempiensa" luota, sillä silloin hän saisi sekä miehen että naisen mallia kotonaan.

Myös siitä pitäisi suorittaa kattava vertailu, onko lastenkoti parempi paikka kasvaa kuin esim. lesboperhe. Molemmissa on varmasti hyvät puolensa. Lesboperheessä oppii taitoja ja keskustelutapoja, joista on eittämättä hyötyä vaikkapa naistutkimuksen laitoksella. Lastenkodissa taas oppii taitoja, joista on hyötyä esim. huumekaupassa, katutappeluissa ja autostereoiden varastamisessa.

Lapsen etua pohdittaessa pitääkin miettiä, kumman kaltaiselle osaamiselle yhteiskunnassa on enemmän kysyntää. Tällä hetkellä luulisin, että huumekaupassa pyörii rahaa paljon enemmän kuin naistutkimuksessa, joten ei lastenkotejakaan pidä suoralta kädeltä tuomita kasvupaikkana.
« Viimeksi muokattu: 13.05.2009, 17:18:09 kirjoittanut Leikkimielinen pihapeli »

Pete_G

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 19
 • JE SUIS CHARLIE!
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #245 : 13.05.2009, 17:17:34 »
Oman erilaisuutensa hyväksymisellä tarkoitan esim. sitä, että itse eläimiinsekaantujana pystyn hyväksymään sen, että minun ja lempivuoheni suhteesta ei ikinä synny lapsia.
Samalla logiikalla myös lapsettomien heteroparien adoptiot pitäisi kieltää. Se pitää vain hyväksyä, että kun lapsia ei tuu niin ei tuu.

Adoptiohan itsessään on täysin epäluonnollista. Sai sen lapsen millainen pari tahansa.

Lapsettomuuden voi kyllä hyväksyä henkilökohtaisella tasolla, mutta unohdat yhteiskuntamme ja kulttuurimme sisäänrakennetun perheisiin kohdistuvan odotuksen lastenhankinnasta. Ja mitä luonnottomuuteen tulee, niin se ei ole mikään argumentti rationaalista toimintaa vastaan. Hyväksyn kyllä ajatuksesi jos olet johdonmukainen ja kiellät sydänkirurgian ja muunkin lääketieteellisen auttamisen luonnottomina elossapitokeinoina.
87,1 % av alla svenskar är odemokrater.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 982
 • Liked: 3500
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #246 : 13.05.2009, 17:19:00 »
Hieman erikoinen termi tuo seksuaalidevianssi. En ole koskaan kuullut tai nähnyt, että sellaista olisi missään (virallisessa yhteydessä) käytetty. Ennen vanhaan puhuttiin perversioista. Nykyään psykiatriassa puhutaan parafilioista.

Mitä tulee itse aiheeseen, minua jaksaa joka kerta hämmästyttää, miten homoseksuaalisuudesta puhuttaessa esille nostetaan aina pedofilia. Aivan kuin kahden aikuisen RAKKAUSsuhde olisi verrattavissa aikuisen ja lapsen väliseen seksisuhteeseen, jossa vain aikuinen toteuttaa omia seksuaalisia halujaan.

Uskokaa tai älkää, homoseksuaalisuudessa ei ole kyse sen mystisemmästä jutusta kuin rakastumisesta. Rakastumisen kohde vain sattuu olemaan samaa sukupuolta kuin itse on.

Henkipatto

 • Hovialkemisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 575
 • Liked: 4
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #247 : 13.05.2009, 17:20:51 »
Lainaus
Insesti toimintona ei käsittääkseni ole kiellettyä yli 18-vuotiaiden välillä ja ei myöskään lasten hankinta.

Kyllä on useassa Euroopan maassa, kuten Iso-Britanniassa ja Saksassa. Rangaistuksena on e.m. maissa jopa ehdotonta vankeutta. Suomesta en tiedä.

Lainaus
Sisarusten välisen lastenhankinta kiellolle olisi mielestäni hyvät perusteet (huomattavasti kohonnut riski lapsen vammautumiseen).

Useimmat ovat samaa mieltä. Jostain syystä useimmat luopuvat tämän perustelun takana olevasta logiikasta, kun kyseessä on muu kuin sisaruspari. On älyllisesti epärehellistä kannattaa pelkästään sisarusparien lastenhankinnan kieltoa biologisin perustein, vaikka samat perusteet pätisivät muihin.
"...humans are really free only when at liberty to compete, even if inadvertently, if only for defence, even if risks and opportunities are socially buffered. For a naturally evolved organism the ultimate form of liberty is the freedom to defend its genetic interests."  --Frank Salter

Henry

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 580
 • Liked: 712
  • Ihmissuhteet ja tasa-arvo
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #248 : 13.05.2009, 17:21:34 »
Historian lehtien havinaa...

http://cc.joensuu.fi/~loristi/1_97/lati197.html
Sodomia ja suomalainen kansankulttuuri

"Oli yleisesti tiedossa, että Jukolan ravintolan navetassa kävi mies nimeltä "Laiska-Lipponen" sikoja naimassa. Niinpä nurmekselaisilla oli tapana sanoa ravintolan pihvejä maistaessaan: "Nyt syyvvään Laiska-Lipposen morsiinta.""

"Yleisimmät partnerit ovat tamma ja lehmä. Erään kaskun mukaan venäläisten ja suomalaisten ero on se, että venäläiset naivat tammaa, suomalaiset lehmää."


Ja kannattaa muistaa, että...
http://yliopistolehti.helsinki.fi/yl14art.htm#a6

"Suomen rikoslaista eläimiinsekaantuminen poistui vuonna 1971. Eduskunta hyväksyi lain muutoksen suurella äänten enemmistöllä."

reino

 • Vieras
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #249 : 13.05.2009, 17:22:28 »
No mikä se Oinosen argumentaatiovirhe nyt sitten oli?

Argumenttivirhe oli slippery slope eli kalteva pinta. Oinonen vihjaili, että vapaamielisyys homoja kohtaan johtaa eläimiinsekaantumisen hyväksymiseen.

No tuostahan siinä minun mielestäni juuri on kyse. (Ei välttämättä nimenomaisesti vesinokkaeläimeen sekaantumisesta, mutta yleisesti siitä, että mihin kohtaan se suvaitsevaisuuden raja vedetään.)

Eihän ketään oikeasti kiinnosta homolesboparien sisäiset adoptiot. Kyseessä on todella pienen marginaaliryhmän todella marginaalinen ongelma, joka on hoidettavissa ilman että asiasta tarvitsee kirjata lakiin mitään. Edes Oinosta tai ketään kristittyä ei kiinnosta vastustaa asiaa sen vuoksi, että heillä olisi mitään sisäistä adoptiota vastaan. Vastustus johtuu siitä, että vastustajien mielestä tästä laista todellakin alkaa kalteva pinta, joka johtaa ulkoisen adoption hyväksymiseen ja siitä liukkaasti ja kaltevasti vielä pidemmälle.

Ja silloin tulee vastaan kysymys: mihin kohtaan yhteiskunnan "suvaitsevaisuuden" raja vedetään. Tähän kysymykseen ei kellään ole antaa faktapohjaista vastausta, vaan se on itse kunkin omantunnonkysymys.

Yleisesti ottaen tätä keskustelua riivaa kaksi suurta väärinkäsitystä. Monet tuntuvat kuvittelevan, että suomalaisia noin yleisesti ottaen suuresti haittaisi tai kiinnostaisi, millaista seksiä aikuiset harrastavat keskenään. Mutta kun ei kiinnosta, niin kauan kuin kukaan ei tule hieromaan sitä päin naamaa. Toinen harhaluulo on se, että jos homojen ei anneta adoptoida, niin se on ihan sama asia kuin jos kaikki homot tapettaisiin saman tien. Ei ole.

Homolesbokeskusteluissa kannattaisi muistaa seuraavat asiat:

1. Ketään ei oikeasti kiinnosta.
2. Jos joku ei jaksa juhlistaa homolesbojen monimuotoisuutta (You Must Celebrate My Diversity!!), niin se ei ole "ihan sama asia" kuin homolesbojen rutiininomainen tappaminen.
3. Homolesbosuhde ei ole "ihan sama asia" kuin heteroseksuaalinen parisuhde. Se, että se "ei ole ihan sama asia" ei kuitenkaan anna aihetta toimenpiteisiin. Katso kohta 1.


EDIT:
Oinosen ja muiden lain vastustajien logiikalla lapsen etu toteutuisi ilmeisesti paremmin kun hänet lähetettäisiin kasvatuskotiin tai täysin uusille vanhemmille vaikka hänellä olisi mainio pitkäaikainen suhde elossa olevaan ottovanhempaansa.

Tästäkin ketjusta voisi kuvitella, että ylläoleva tilanne olisi jotenkin yleinen tai todellinen ongelma. Mutta kun se ei ole. Ja jos tuollainen tilanne ikinä realisoituu, niin se hoidetaan aivan varmasti siten, että "ottovanhempi" saa pitää lapsen. Siihen mitään lakeja tarvita.
« Viimeksi muokattu: 13.05.2009, 17:28:19 kirjoittanut reino »

jaakkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 330
 • Liked: 103
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #250 : 13.05.2009, 17:24:02 »
Yksi Pim Fortuyn voisi lyödä sen kerralla säpäleiksi, mutta mistäs me se Fortuyn löydetään? Ei takuulla mistään niin kauan kuin eläimiinsekaantumisvertauksiin sekaantumista pidetään terveiden ihmisten puuhana.

Eli pitäisi olla yksi homo ja olisi tosi hienoa jos olisi yksi homo,

Hienous on katsojan silmässä, mutta tehokasta se olisi. Voidaan valittaa loputtomiin kiintiövähemmistöläisten tunkemisesta joka paikkaan, mutta valitettavasti ihminen on olento, joka tekee päätelmiä puhujan ulkoisesta olemuksesta, sukupuolisesta suuntauksesta, etnisestä taustasta, ihonväristä, poliittisesta puolueesta ja ties mistä vähintään yhtä innokkaasti kuin puhujan aukottomastakaan logiikasta.

Voit toki yrittää taistella moista ennakkoluuloisuutta, seksismiä, rasismia ja ties mitä vastaan, mutta kun katsoo millaiseen utopiaan ja onnelaan edellinen kampanja ennakkoluuloisuuden, seksismin, rasismin ja ties minkä täydelliseksi hävittämiseksi on johtanut, itse sanoudun ehdottomasti irti ehdottomasta ennakkoluulottomuudesta, tasa-arvoisuudesta jne ja olen sitä mieltä, että mamukriittiset jotka eivät ole keski-ikäisiä tai keski-ikäistyviä kalpeanaamaisia heteromiehiä ovat reippaasti keskimääräistä hyödyllisempiä mamukriittisiä.

(Pim Fortuyn ei edes ollut mikään kiintiöhomo, vaan taidokas populisti joka haistoi vasemmiston koalition mahdottomuuden ja otti homoudestaan täyden hyödyn irti. Pysyykö rintama koossa, jos sinne yritetään ottaa homot ja ne, jotka haluavat kivittää homot? Se hajoaa säpäleiksi heti, kun löytyy joku, joka tarjoaa mamukriittisyydelle muun kuin perusänkyrän tai uusfasistin mallin. Jos mulla olis fyffee kuin Michael Jacksonilla, ryhtyisin mustaksi lesboksi ja hoitaisin Suomen homman kotiin vaikka yksin.)

Lainaus
mutta eläimiinsekaantuminen on sairasta?

Ällöttävää, toki, mutta ällöttävyys ei minusta ole peruste kieltää mitään poissa muiden silmistä tapahtuvaa. Eläimiinsekaantuminen erillisenä lakina voitaisiin minusta ihan hyvin poistaa ja sisällyttää eläinrääkkäykseen. Koska on kovin hankala sanoa, kärsiikö eläin vai ei (jos on olemassa pervoja ihmisiä, jotka haluavat sekaantua gorillaan, on varmasti olemassa myös pervoja gorilloita, jotka haluavat sekaantua ihmiseen), rajan voi minun puolestani vetää siihen, pystyykö eläin uskottavasti ilmaisemaan sen jos nylkytys ei miellytä.

Kotikissaan sekaantumista pitää pitää rääkkäyksenä siksi, koska kotikissa ei voi sille mitään. Leijonaan sekaantumista ei minusta tarvitse kieltää ollenkaan.

Lainaus
Olenko minä nyt sinua parempi ihminen, jos hyväksyn laajemman seksuaalisuuksien kirjon ja monimuotoisuuden kuin sinä?

Miten vain. Nyt on kyseessä ihan puhdas omantunnon asia, joten kannatan avointa, pitelemätöntä kulttuurisotaa. Se, joka onnistuu leimaamaan itsensä parhaaksi mieheksi, voittakoon.


Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #251 : 13.05.2009, 17:27:23 »
Uskokaa tai älkää, homoseksuaalisuudessa ei ole kyse sen mystisemmästä jutusta kuin rakastumisesta.

No siinä tapauksessa se kyllä poikkeaa aika merkittävästi heteroseksuaalisuudesta. Itse olen nimittäin harjoittanut heteroseksuaalista kanssakäymistä laskentatavasta riippuen 10-25 naisihmisen kanssa, mutta en ole koskaan ollut rakastunut.

Liero

 • Vieras
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #252 : 13.05.2009, 17:30:00 »
Mitä tulee itse aiheeseen, minua jaksaa joka kerta hämmästyttää, miten homoseksuaalisuudesta puhuttaessa esille nostetaan aina pedofilia. Aivan kuin kahden aikuisen RAKKAUSsuhde olisi verrattavissa aikuisen ja lapsen väliseen seksisuhteeseen, jossa vain aikuinen toteuttaa omia seksuaalisia halujaan.

Uskokaa tai älkää, homoseksuaalisuudessa ei ole kyse sen mystisemmästä jutusta kuin rakastumisesta. Rakastumisen kohde vain sattuu olemaan samaa sukupuolta kuin itse on.

Ja 10-vuotias tyttöhän ei voi RAKASTUA koskaan mihinkään muuhun kuin raiskaajaan?

Pete_G

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 19
 • JE SUIS CHARLIE!
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #253 : 13.05.2009, 17:31:34 »
Jos esimerkiksi eronnut yksinhuoltaja solmii suhteen samaa sukupuolta olevan kanssa, voisi jälkimmäinen adoptoida lapsen jos tämän biologinen isä/äiti esimerkiksi monen vuoden yhteisen perheonnen jäkleen menehtyisi. Oinosen ja muiden lain vastustajien logiikalla lapsen etu toteutuisi ilmeisesti paremmin kun hänet lähetettäisiin kasvatuskotiin

Tämäkin on sellainen asia, jota pitää miettiä tarkkaan. Lapselle voisi tosiaan olla hyvä, jos hänet siirrettäisin heteroperheeseen näiden "vanhempiensa" luota, sillä silloin hän saisi sekä miehen että naisen mallia kotonaan.

Lapsella on varmasti erittäin vahva side molempiin pitkäaikaisiin vanhempiinsa, olivat ne sitten samaa tai eri sukupuolta. Mieti itse, jos olisit menettänyt toisen vanhempasi pikkulapsena ja sinut vietäisiin pois jäljellejääneen vanhempasi luota heteroperheeseen ainoastaan sen takia, että saisi "sekä naisen että miehen mallia" (mielestäni äärimmäisen yliarvostettu asia varsinkin nykymaailmassa, jossa ei voi välttyä mies ja naismalleista). Minä ainakin kaipaisin kipeästi ainoan sillä hetkellä oikeaksi kokemani vanhempani luokse.
87,1 % av alla svenskar är odemokrater.

reino

 • Vieras
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #254 : 13.05.2009, 17:32:07 »
Kuka photoshoppaa vihreiden uiskentelujulisteen ? Molemmille pimuille sellanen ankkalammikonkeltainen nokka.

OTA RISKI - RAKASTU VESINOKKAELÄIMEEN!

Henkipatto

 • Hovialkemisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 575
 • Liked: 4
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #255 : 13.05.2009, 17:33:53 »
Lainaus
Aivan kuin kahden aikuisen RAKKAUSsuhde olisi verrattavissa aikuisen ja lapsen väliseen seksisuhteeseen, jossa vain aikuinen toteuttaa omia seksuaalisia halujaan.

Luitko koko viestini? Tein siinä eron käytännön ja periaatteen välillä, mielestäni selkeästi. Haluan tietää määräytyykö ihmisten mielestä seksuaalivietin moraalinen tuomittavuus pelkästään sen toteuttamisen epäeettisyyden perusteella. Onko pedofilia moraalisesti tuomittavaa vain koska useimmat (elleivät kaikki) itseään toteuttavat pedofiilit raiskaavat lapsia vai onko kyseinen seksuaalivietti myös periaatteellisesti väärin?

Lainaus
Uskokaa tai älkää, homoseksuaalisuudessa ei ole kyse sen mystisemmästä jutusta kuin rakastumisesta. Rakastumisen kohde vain sattuu olemaan samaa sukupuolta kuin itse on.

"Uskokaa tai älkää, pedofiliassa ei ole kyse sen mystisemmästä jutusta kuin rakastumisesta. Rakastumisen kohde vain sattuu olemaan huomattavasti nuorempi kuin itse on."
"...humans are really free only when at liberty to compete, even if inadvertently, if only for defence, even if risks and opportunities are socially buffered. For a naturally evolved organism the ultimate form of liberty is the freedom to defend its genetic interests."  --Frank Salter

Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #256 : 13.05.2009, 17:35:03 »
Mieti itse, jos olisit menettänyt toisen vanhempasi pikkulapsena

Minun isäni hylkäsi minut luultavasti suunnilleen siinä vaiheessa, kun poltteli norttia aktin jälkeen, eli noin 9 kuukautta ennen syntymääni. Minun ei siis tarvitse tällaista erikseen kuvitella.

Lainaus
ja sinut vietäisiin pois jäljellejääneen vanhempasi luota heteroperheeseen ainoastaan sen takia, että saisi "sekä naisen että miehen mallia" (mielestäni äärimmäisen yliarvostettu asia varsinkin nykymaailmassa, jossa ei voi välttyä mies ja naismalleista).

Jos minut olisi siirretty persaukiselta yksinhuoltajalta heti synnyttyäni keskiluokkaiselle pariskunnalle, olen melko varma, että minulla menisi aika paljon paremmin.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 871
 • Liked: 18487
 • Kuka jos en minä
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #257 : 13.05.2009, 17:38:07 »
Jumalauta! Milloinka me saadaan adoptio-oikeus poikamiehillekin? itse adoptoisin heti 16v muijan... RASZZZZSSISTIT!!!
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

kelasin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 171
 • Liked: 0
 • Salama leiskuu. Halla-Hu-ak-bar! I-man-müeslimi.
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #258 : 13.05.2009, 17:44:46 »
Tiedejuttua lukematta pelkästään kuvaa katsomalla voidaan selvästi havaita, että eniten aivotoimintaa on heteronaisilla ja homomiehilä. Heteromiehillä ja lesboilla tuikkii sen sijaan vain yksi kohta kerrallaan. Vahvistaa käytännön havaintojani. ;D ;D ;D

Vahvistan kokemuksestani että nuo käytännön havaintosi pitävät useimmiten paikkaansa. Tällä foorumilla tulee kuitenkin niin paljon ajatuksia mieleen että aivotoiminta voi näyttää homolta, vaikkei sitä ole.
"Sarja-laki voimaan! Ins Halla." laulaa müeslimi ja pian alkaa Herra kutsumaan omiaan rukoukseen:
"Preacherman dont tell me that heaven is under the earth. I know you don't know what life is really worth. If you'd know what life is worth you'd look for yours on earth" B.M.

Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #259 : 13.05.2009, 17:57:34 »
Suvaitsevaisto ei voi herätä maahanmuuton ongelmiin, koska Oinosen kaltaiset punaniskat möläyttelevät konservatiivisia mielipiteitään seksuaalivähemmistöistä. Mielipiteitä, jotka varmasti ovat kaikkien niiden tiedossa, joilla on vähänkään äijämäinen, työväenluokkaistaustainen (hetero)isä.

Pitkälti näin. Enkä minä näe tässä mitään ihmeellistä. Vai onko joku kuullut sellaisesta luonnonoikusta kuin "työväenluokkaistaustainen vihreä poliitikko"? Tuo on varmaan vähän samanlainen contradiction in terms kuin "military intelligence".

Pete_G

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 174
 • Liked: 19
 • JE SUIS CHARLIE!
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #260 : 13.05.2009, 18:09:07 »
Mieti itse, jos olisit menettänyt toisen vanhempasi pikkulapsena

Minun isäni hylkäsi minut luultavasti suunnilleen siinä vaiheessa, kun poltteli norttia aktin jälkeen, eli noin 9 kuukautta ennen syntymääni. Minun ei siis tarvitse tällaista erikseen kuvitella.

Lainaus
ja sinut vietäisiin pois jäljellejääneen vanhempasi luota heteroperheeseen ainoastaan sen takia, että saisi "sekä naisen että miehen mallia" (mielestäni äärimmäisen yliarvostettu asia varsinkin nykymaailmassa, jossa ei voi välttyä mies ja naismalleista).

Jos minut olisi siirretty persaukiselta yksinhuoltajalta heti synnyttyäni keskiluokkaiselle pariskunnalle, olen melko varma, että minulla menisi aika paljon paremmin.

Joo, vastasyntyneellä ei juuri ole muistoja ja tuo voi siis pitää paikkansakin, mutta se ei ole tilanne josta tässä on kyse (eli että esim. äiti on raskauden aikana on aloittanut lesbosuhteen ja kuolee synnyinvuoteella ja olisiko silloin hänen lesboparillannsa enää oikeutta lapseen.) Jos olit yksinhuoltajaäidin lapsi, voit ehkä paremmin kuvitella miltä tuntuu jos vaikka kymmenvuotiaalta viedään äiti ja sut sijoitetaan uuteen perheeseen. Ja se on se skenaario johon viittaan ja jota vieroksun.

Olen reinon kanssa samaa mieltä, että nämä adoptiotilanteet ovat aika pieni murhe maassamme noin yleisellä tasolla. Kyse on kuitenkin periaatteesta ja myös siitä millä tavalla tulevaisuudessa voitaisiin (aika epäonnistuneen) hedelmöityslain syrjintään liittyviä epäkohtia korvata. Esimerkiksi naisparille voidaan lain mukaan antaa hedelmöityshoitoa, mutta miesparille ei sallita (edellyttäisikin kohdun vuokraamista, mikä on ongelmallista). Homojen (ja samalla lesbojen) adoptio-oikeus tasoittaisi eriarvoisuutta.

Aasinsiltana Hommaan^^^: on ehkä parempi saada nämä lait nyt sellaisiksi kun me haluamme, ennenkuin muut tulevat päättämään niistä...

87,1 % av alla svenskar är odemokrater.

Phantasticum

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 982
 • Liked: 3500
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #261 : 13.05.2009, 18:22:14 »
Ja 10-vuotias tyttöhän ei voi RAKASTUA koskaan mihinkään muuhun kuin raiskaajaan?

Mitäköhän tämä tarkoittaa? En ymmärrä alkuunkaan, miten raiskaaminen liittyy tähän.

Kai 10-vuotias tyttö (= lapsi) voi "rakastua" aikuiseen mieheen tai teinipoikaan. Samoin 10-vuotias poika (= lapsi) voi "ihastua" aikuiseen, mieheen tai naiseen, vaikka opettajaansa tai valmentajaansa.

Lapsen "rakastuminen" tai "ihastuminen" ei kuitenkaan tarkoita sitä, että lapsi haluaisi solmia seksuaalisen suhteen "rakkautensa" kohteen kanssa. Moni pedofiili tosiaan perustelee halujaan sillä, että kyse on rakkaudesta. Vastuu on silti aina aikuisella.

SkaSkin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 173
 • Liked: 0
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #262 : 13.05.2009, 19:48:59 »
Eikö myös adoptiossa vastuu ole aikuisella? Onko pakko syöttää omia perversioita viattomalle lapselle?

Iso peukku Oinoselle. Poliittisesti epäkorrekti (kuten me aina), mutta oikeassa.
Iso, kalju ja tatuoitu. Homma etenee.

Henkipatto

 • Hovialkemisti
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 575
 • Liked: 4
Vs: Pentti Oinonen ja keskustelu homoparien oikeuksista
« Vastaus #263 : 13.05.2009, 20:01:02 »
Jotta viestieni sisältö ymmärrettäisiin ja jotta niistä helpommin löytyisi punainen lanka, tarjoan teille lyhyttä johdantoa omaan eettiseen ajatteluuni. Kovin moni ei uhraa paljoa aikaa oman henkilökohtaisen elämänfilosofiansa tietoiseen tutkiskeluun, vaikka se on hyvin tärkeä osa ihmisen identiteettiä. Suosittelen rationaalista lähestymistapaa.

Minä en samaistu siihen joukkoon, joka pohjaa ajattelunsa täysin epistemologiseen/moraaliseen relativismiin tai absolutismiin. Mielestäni ihminen, rajallisessa viisaudessan, voi saada oikeaa tietoa varmimmin aistein havaittavasta maailmasta ja sen lainalaisuuksista. Täten ihmisen käsitys todellisuudesta tulisi olla juurrutettuna juuri tähän. Tästä syystä tarkastelen moraalia ja perustan suuren osan näkemyksistäni siitä mm. biologiaan. Ehkä ajatteluani voi luonnehtia naturalismin, koherentismin ja loogisen positivismin ristisiitokseksi...

Tunnen kyllä ns. "Humen giljotiinin", joten, jos tulette viesteihini vastaamaan, on siitä minulle turha muistuttaa. Tämän viestin tarkoituksena on lähinnä painottaa sitä, että olen eri mieltä herra Humen kanssa, edellämainituista syistä.

Kun aiheena on moraali, tulisi meillä olla jonkinlainen käsitys siitä mitä se on. Tieteellisen maailmankuvan näkemys on, että moraali on joko suoraan tai epäsuoraan sidottuna vaistonvaraisiin tunnereaktioihin. Etenkin seksuaalisuus - ja siten myös seksuaalimoraali - on hyvin tunnepohjaista ja vaistonvaraista. Uskoisin, että suurin osa teistä hyväksyy tämän näkemyksen.

Esimerkiksi, väitän suurimman osan ihmisistä pitävän ajatusta seksisuhteesta lähisukulaisen, kuten sisaruksen, kanssa vastenmielisenä. Kertokaa, jos olette eri mieltä. Väitän, että näin tunteviin ihmisiin ei suinkaan olla iskostettu tätä asennetta lapsena. Jos olen mielestänne väärässä, kertokaa. Mielestäni ajatus siitä, että lapsi ehdoin tahdoin saatetaan aiheen pariin, on hieman kaukaahaettu. Kuuluuko se mielestänne tavallisiin vanhempien ja lapsen välisiin keskustelunaiheisiin? Näin ollen, tunnereaktio mielikuvaan sisarusten välisestä seksisuhteesta on (pääosin) synnynnäinen.

Moraalia voidaan selittää biologian avulla, hyvin johdonmukaisesti. Kattavia tulkintoja moraalin kehityksestä saadaan, kun se asetetaan evolutiiviseen viitekehykseen. Näin on tehty mm. altruismin ja insestitabun kohdalla. Jälkimmäisen biologisen pohjan luulisi olevan itsestäänselvyys, edellisestä on kirjoitettu useita kirjoja, eikä sen käsitteleminen tässä ja nyt ole mielekästä.

Useat fysiologiset tai psyykkiset "inhoreaktiot" syntyvät pääsääntöisesti vasteiksi vahingollisille ärsykkeille tai ilmiöille. Sillä yksilöllä ja yhteisöllä, joka luonteensa ohjaamana välttää tehokkaammin vahinkoa, on suurempi elin- ja lisääntymiskelpoisuus (reproductive fitness) kuin vähemmän tehokkaasti välttävällä.

Tässä kontekstissa tulisi mielestäni myös seksuaalimoraalia tarkastella.
"...humans are really free only when at liberty to compete, even if inadvertently, if only for defence, even if risks and opportunities are socially buffered. For a naturally evolved organism the ultimate form of liberty is the freedom to defend its genetic interests."  --Frank Salter

Timo Hellman

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 423
 • Liked: 5
 • Runoilija ja turkulainen.
Vs: Pentti Oinonen avasi keskustelun omasta tyhmyydestä
« Vastaus #264 : 13.05.2009, 20:01:21 »
Itse asiassa mokukritiikki ja kansallismielisyys ovat kaksi eri asiaa vaikka ne kulkevatkin sopuisasti kompuksessa.

Minä olen sellainen verta juova ja tulta sekä demoninsikiöitä maan päälle manaava nationalisti mutta se ei ole mikään edellytys sen huomaamiseen, että mokuideologia on ontto tammi. Eikä rajoite sen asian myöntämiseen, että homotkin ovat täysvaltaisia ihmisiä.

Niin, että et ole ennnntinen nationalisti, vaan mmmmmmmoderni nationalisti?   8)

Ja homoideologiako ei ole ontto tammi?

Ei ole olemassa nähdäkseni mitään "homoideologiaa"
Homoihin kohdistuva positiivinen syrjintä on kyllä niin ontto tammi, että sen sisälle mahtuisi priapismia poteva kasakka.Mutta mitä vielä. Näyttää että täälläkin hiippailee oikeasti viherliberaaleja hörhöjä saarnaamassa "suvaitsevaisuudesta".  >:(

Pardonnez moi vaan.
« Viimeksi muokattu: 13.05.2009, 20:06:02 kirjoittanut Timo Hellman »
The truth is that what we call Capitalism ought to be called Proletarianism. The point of it is not that some people have capital, but that most people only have wages because they do not have capital. -  G. K. Chesterton

Ano Nyymi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 909
 • Liked: 1120
 • Suvaitse tai saat turpaas!
Vs: Pentti Oinonen avasi keskustelun omasta tyhmyydestä
« Vastaus #265 : 13.05.2009, 20:06:56 »

Kansanedustajien mielipiteistähän tässä on kyse. Ovatko homot ja lesbot vastuullisia ja tasapainoisia ihmisiä?

Ääliöitä löytyy joka leiristä. Homoista, heteroista ja kansanedustajista

Jostain syystä Persuista ja Kepusta tuntuu löytyvän pirusti näitä eläinseksistä fantasioivia vanhempia setiä. Mutta miksi juurikin niitä omia fantasioitaan pitää julistaa eduskunnassa? Idiootiltahan siinä vaan saa itsensä näyttämään.

SkaSkin

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 173
 • Liked: 0
Vs: Pentti Oinonen avasi keskustelun omasta tyhmyydestä
« Vastaus #266 : 13.05.2009, 20:24:04 »

Kansanedustajien mielipiteistähän tässä on kyse. Ovatko homot ja lesbot vastuullisia ja tasapainoisia ihmisiä?

Ääliöitä löytyy joka leiristä. Homoista, heteroista ja kansanedustajista

Jostain syystä Persuista ja Kepusta tuntuu löytyvän pirusti näitä eläinseksistä fantasioivia vanhempia setiä. Mutta miksi juurikin niitä omia fantasioitaan pitää julistaa eduskunnassa? Idiootiltahan siinä vaan saa itsensä näyttämään.

No onneksi edustajissa on vähemmän näitä partneriaan kakkoseen tikkaavia, jotka haluavat vielä omakseen lapsetkin.
Iso, kalju ja tatuoitu. Homma etenee.

Shrike

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 233
 • Liked: 3
Vs: Pentti Oinonen avasi keskustelun omasta tyhmyydestä
« Vastaus #267 : 13.05.2009, 20:31:00 »
No onneksi edustajissa on vähemmän näitä partneriaan kakkoseen tikkaavia, jotka haluavat vielä omakseen lapsetkin.

Tunnen useita jotka ovat tikanneet partenriaan kakkoseen, ainakin puheiden mukaan. Pitäisikö heidän lopettaa yritykset hankkia lapsia, olisiko maailma parempi paikka?

Leikkimielinen pihapeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 259
 • Liked: 1
Vs: Pentti Oinonen avasi keskustelun omasta tyhmyydestä
« Vastaus #268 : 13.05.2009, 20:35:37 »
Tunnen useita jotka ovat tikanneet partenriaan kakkoseen, ainakin puheiden mukaan.

No mitäs, tunnetko kovin monta, jotka sanovat, että partneri on tikannut heitä kakkoseen? Entä oletko kuullut heiltä kommenttia siitä, kokivatko he sen kuinka nautinnollisena esim. asteikolla yhdestä kymmeneen?

Lainaus
Pitäisikö heidän lopettaa yritykset hankkia lapsia, olisiko maailma parempi paikka?

Itse olen sitä mieltä, että jos he kakkoseen tikkaamalla tekevät partnerinsa tiineeksi, ei kellään ole varmaan mitään sitä vastaan.
« Viimeksi muokattu: 13.05.2009, 20:37:10 kirjoittanut Leikkimielinen pihapeli »

jaakkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 330
 • Liked: 103
Vs: Pentti Oinonen avasi keskustelun omasta tyhmyydestä
« Vastaus #269 : 13.05.2009, 20:40:03 »
No onneksi edustajissa on vähemmän näitä partneriaan kakkoseen tikkaavia, jotka haluavat vielä omakseen lapsetkin.

Sä olet vain homoille kateellinen siitä, kun Muhammed ei ole vielä tullut sun uniin, vaikka kaverisi Sappo Luhti kertoi että häneltä saa tosi roimat peräorgasmit.

Voi jeesus tätä keskustelua. Sitten vielä ihmetellään, miksi julkisissa mielikuvissa hommalaiset ovat ilkeitä ja inhottavia ja miksi niitä vihervasemmistolaisia piipertäjiä pidetään moraalisesti parempina. Miksiköhän, miksiköhän.


Tagit: