HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

SDP vaatii työllisyysrahaa välikysymyksen uhalla

(1/1)

Atte Saarela:
SDP vaatii hallitukselta nopeasti 200 miljoonan työllisyyslisäbudjettia. Jos hallitus ei ryhdy toimiin, SDP aikoo puheenjohtaja Jutta Urpilaisen mukaan esittää hallitukselle välikysymyksen.

Urpilaisen esittämästä vaatimuksesta kertoo aamun Satakunnan Kansa.

Urpilainen antoi hallitukselle vastausaikaa viikon verran. Hänen mukaansa hallituksen talouspolitiikka on epäonnistunut ja johtanut työttömyyden kasvuun.

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/SDP+vaatii+ty%C3%B6llisyysrahaa+v%C3%A4likysymyksen+uhalla/1135245911877

---

Ihme uhoamista. Urpilainen voisi antaa jotain ehdotuksia mihin tuo lisäbudjetti pitäisi käyttää. Ei kai kertaluontoisilla lisäbudjeteilla voi saada aikaan kuin määräaikaisia työpaikkoja.

Urpilainen ei nyt kyllä näytä ymmärtävän taloudesta riittävästi, pitäisi kysellä enemmän muilta ennen kuin alkaa tekemään tuollaisia ukaaseja.

Atte Saarela:
Voisikohan valtio tukea työllisyyttä esim. arvioimalla uudelleen tuottavuusohjelmaa..Tässä Soininvaaran esittämää kritiikkiä:

http://www.soininvaara.fi/2008/10/10/valtion-tuottavuusohjelma-ja-sektoritutkimus/

Nappe:
katoppas mihin on lykkätty nämä nykyisetkin "elvytys" rahat,esim . muutosturva.Se on suora tuki erilaisille kurssi yrittäjille.Työnantaja ei niistä hyödy, koska ei voi käyttää jos firma on lomuttanut väkeä.Lomautettu ja irtisanottu ei voi sitä käyttää ,muuhun kuin pilipali hömppä kurssiin.Ei nämä "elvytykset " ole todellisia.Työttömät kyllä siivotaan tilastoista , ja siinä on taas "uhkaava työvoima pula tulevaisuudessa" ja tiedät kyllä keitä Suomeen roudataan tämän takia.SDP ei ole huollisaan työllisyydestä , vaan moniosaajien maahan tuonnin jatkumisesta.

antero:
SDP vaatii diskorahaa välikysymyksen uhalla, eiku...

Iiro Iso-Ilomäki:
Taitaa jutta urpilaisella ja somalialaisafgaanilaistaustaisella suomalaisystävällänsä tanssijalka vipattaa. Ja eikun waaaaaiiiiemsiieii....

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta