HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Yrittäjä ja Evira

(1/1)

HaH:
Yrittäjä vetänyt herneen nenään oikein huolella.

Tylyä tekstiä. Kun tuota blogia lukee, itkettää ja naurattaa samaan aikaan. Valde osaa.Take Away -osastolta napattua:

Valitettavasti emme juuri nyt vielä pysty toimittamaan som tamia kenellekään suoraan myymälästämme, koska valkosipulin yönkin oulusta lopettaineiden elintarvikeviranomaisten näkemyksen mukaan suomen laki kieltää papaijan ja porkkanan asettamisen samaan astiaan käytettävissä olevissa tiloissamme. Ensi viikolla käynnistämme lupa-anomuksen kävellen, polkupyörällä, mopolla, moottoripyörällä tai autolla tai vaikka potkukelkalla kulkevan som tam -pöydän hyväksymiseksi elintarvike"huoneisto"toiminnaksi. Yrityksen koosta johtuen evira on lain mukaan velvollinen opastamaan lupamenettelyssä ja salaatin sekoittamista koskevan omavalvontasuunnitelman laatimisessa. Yritys on juuri tänään 11.4. Hankkinut haltuunsa som tam finlandin liiketoiminnot ja elintarvikevaraston ja omistajanvaihdoksen jälkeen joudumme lain mukaan järjestelemään lupa-asiat uudestaan.

Som tamin saatavuus rajoittuu toistaiseksi yksityistilaisuuksiin, jotka voimme toki järjestää jokaiselle tilaisuuden tilanneelle elintarvikemyymälämme parkkipaikalla. Pystytämme tilaisuuden tilaajille oman pöydän, jonka ilmaisemme kyltillä, jossa lukee "yksityistilaisuus". Som tam valmistetaan tilaisuuden tilanneelle yksityisesti. Tilaisuuteen palkkaamme järjestysmiehen, joka estää sivullisia altistumasta som tamille.

Työpaikalle tilatut annokset valmistamme niin ikään itsellemme parkkipaikalla järjestämässämme yksityistilaisuudessa, jonka jälkeen ne toimitetaan teille työpaikallenne.

Lievähköä...  ;D ;D ;D

Lentomestari:
Siinä olikin niin pitkä juttu , että piti laittaa suosikkeihin, otan iltalukemiseksi. Pätkän luin ja tuntui olevan kaverilla sana hallussa. itsestäni olen kyllä huomannut , kun vitutus on oikein kova niin kirjoituskin sujuu paremmin.

Whatsername:
Huh. Onpas tekstia. Jollain on pikkusen palanut hermot  ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta