HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

PERUSTETTAVAN PUOLUEEN SÄÄNNÖT KOMMENTOITAVANA

<< < (2/86) > >>

M.:

--- Lainaus käyttäjältä: Roope - 14.05.2009, 20:33:52 ---Minusta paljon parempi näkökulma lähestyä tällaisia vaikeasti hahmotettavia ja epämääräisiä käsitteitä on yksilöiden välisen tasa-arvon korostaminen. Se kumoaa automaattisesti monikultturismin huonot vaikutukset (ryhmien erityisoikeudet, poliittinen korrektius, kulttuurirelativismi) ja on helpommin ymmärrettävää kuin monimutkainen ideologinen tai filosofinen vääntö monikultturismin sisällöstä ja seurauksista.
--- Lainaus päättyy ---

Kumoaa muttei mitenkään automaattisesti: ihmisille on nimenomaan selitettävä, mitä monikulttuurisuus tarkoittaa yksilönvapauksien ja -oikeuksien kannalta, käytettiinpä tässä sitten mitä termejä hyvänsä. Ihmisille on myös selvitettävä, että monikulttuurisuus ei ole mikään itsestäänselvyys vaan että sen takana on aivan tietoinen yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen muutokseen tähtäävä projekti. Tämän lisäksi myös maahanmuutto-monikulttuurisuusteollisen kompleksin olemassaolo on osoitettava.

En pidä tuota vastustamiseen liittyvän negatiivisuuden karttamista todellakaan niin tärkeänä, että omia tavoitteitaan ei voisi ilmaista yhtä hyvin positiivisesti kuin negaatioidenkin kautta. Puolueen jäseniltä voi edellyttää sellaisten käsitteiden ja termien ymmärtämistä, jota ei ehkä vaalimainoksiin ole mielekästä laittaa.

Koskela Suomesta:
Ihmetytti se hyväntekeväisyys ja luottamustoimien palkkiot/palkat. Luottamustoimet varmaan ok, kerääväthän muutkin puolueet puolueveron edustajiensa kokouspalkkioista :-9

Mutta onko tarkoitus antaa puolueelle mahdollisuus laittaa omille kansanedustajilleen ja mepeille palkkakatto? ei kuulosta hyvältä idealta. En oikein usko, että hyväpalkkaiset aikaansaavat ihmiset lähtevät ehdokkaiksi, jos puolue kuittaa vielä osan kokopäivätyön nettopalkasta progressiivisen verotuksen päälle.... vai oliko tämä lapsus vai tarkoitus? mutta siihen nuo säännöt antavat mahdollisuuden...   ???

Nytkin jo useimmat pätevät ihmiset saavat paremman toimeentulon ja vähemmän paskaa niskaansa liike-elämän puolella. Ongelma yleisesti on että kautta linjan vain harvat fiksut ja loogiset ihmiset hakeutuvat politiikkaan. Sen seurauksena meillä on näitä logiikka- ja syy-seuraussuhdevammaisia johtopaikoilla.  :-[

IDA:
Nopeasti lukien sellainen bugi sattui silmään, että hallituksen jäseniltä vaaditaan ilmeisesti kahden vuoden pitkäjänteistä toimintaa yhdistyksessä. Ainakaan alussa kellään ei voi olla sellaista taustaa.

Henkipatto:
Olen samaa mieltä Risto A.:n kanssa käsitteen "tasa-arvo" hylkäämisestä puolueen ohjelmassa tai/ja säännöissä.

xor_rox:
"verojen jälkeen tietyn euromäärän yli menevän osuuden palkkioistaan
yhdistykselle/puolueelle"

Pitäisikö tämä määritellä tarkemmin? "Tietty" on aika epämääräinen ilmaisu, joka esiintyy säännöissä useampaan kertaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta