HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Jussi Halla-ahon kirjoituksia

(1/2354) > >>

lot:
19.10.2008

Jussi Halla-aho

Något att grubbla på för tant Astrid

Maahanmuutto- ja Eurooppaministerimme Astrid Thors kertoo päivän Aamulehdessä olevansa huolissaan Perussuomalaisten ulkomaalaisvastaisuudesta..

Koko teksti: http://www.halla-aho.com/scripta/nagot_att_grubbla_pa_for_tante_astrid.html

lot:
28.10.2008

Jussi Halla-aho

Muutama sana vaaleista ja tulevasta

<vaalivoitolla leijumista>

Kunnallisvaalit menivät niin hyvin, että tuloslaskennan edetessä olin melko varma näkeväni unta ja herääväni kohta ankeaan vaalitappiotodellisuuteen. Paitsi että Perussuomalaiset puolueena menestyi ennusteiden lupaamalla tavalla, monikulttuurikriittinen elementti sai melkein kaiken, mitä saatavissa oli. On korostettava, että kenties itseäni, Teemu Lahtista ja muutamaa kotkalaista lukuunottamatta mokukriittisten kannatus oli suuri kysymysmerkki.

Koko teksti: http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_sana_vaaleista_ja_tulevasta.html

lot:
30.10.2008

Jussi Halla-aho

Suvaitsevaisten puheita

Myötämieliseen lukijakuntaani (kömpelö ilmaus mutta en nyt viitsi "faneistakaan" puhua) kuuluu monenlaisia ihmisiä. Miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja, samaan ja vastakkaiseen sukupuoleen mieltyneitä, vaaleita ja tummia, kantasuomalaisia ja maahanmuuttajia, erilaisiin korkeampiin voimiin uskovia sekä niitä, jotka eivät sellaisiin usko.

Koko teksti: http://www.halla-aho.com/scripta/suvaitsevaisten_puheita.html

lot:
31.10.2008

Jussi Halla-aho

Minäkö muukalaisvastainen?

Vaikka mielipiteeni, kirjoitukseni ja olemassaoloni ovat pitäneet vasemmistomediaa (varsinkin Helsingin Sanomia ja Yleä) tietynlaisessa kiihottuneisuuden tilassa jo edellisistä eduskuntavaaleista alkaen, minulle on tullut pienenä yllätyksenä, millaisen paskahalvauksen vaalivoittoni mainituilla tahoilla aiheutti. Hysterian kulminaatiopisteenä voitaneen pitää eilistä A-Talk-lähetystä, joka keskittyi poissaolevan henkilön riepotteluun, poissaolon syitä koskevaan valehteluun ja perättömiin väittämiin siitä, mitä olen maahanmuuttajista sanonut

Koko teksti: http://www.halla-aho.com/scripta/minako_muukalaisvastainen.html

lot:
17.11.2008

Jussi Halla-aho

Ajatuksia kritiikistä ja sen sietämisestä

Toiveeni ja aikomukseni on, että tämä olisi tältä erää viimeinen metakirjoitus, ja että palaisin seuraavassa tekstissä sivuston varsinaiseen aiheeseen, joka en ole minä vaan maahanmuutto ja monikulttuurisuus.

Koko teksti: http://www.halla-aho.com/scripta/ajatuksia_kritiikista_ja_sen_sietamisesta.html

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta