HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Jussi Halla-ahon kirjoituksia

<< < (3/2355) > >>

Vääräpää:
Alustavasti mielenkiintoiset hahmotelmat, kuitenkin ehkä liikaa talousvaikutusten kannalta pohdittuja. Kansamme olemassaoloa ja hyvinvointia säätelee myös muunlaiset mekaniikat.

Jooseppi:
"Tässä osassa esitän ehdotukseni humanitaarinen maahanmuutton järjestämisestä."

Tämän jälkeen tulee lista keidät pitää poistaa ja keitä ei saa päästää maahan. Missä kohtaa se ehdotus maahanmuuton järjestämisestä oikein on?

John Bircher:

--- Lainaus käyttäjältä: Schwarze Sonne - 08.12.2008, 17:27:19 ---Alustavasti mielenkiintoiset hahmotelmat, kuitenkin ehkä liikaa talousvaikutusten kannalta pohdittuja. Kansamme olemassaoloa ja hyvinvointia säätelee myös muunlaiset mekaniikat.

--- Lainaus päättyy ---
Kuten mikä? Kyllä näitä talouspohjalta pitäisi alkaa pääasiassa ratkomaan.

fabu:
Kyllä se on pitkälti taloudelliset syyt millä voidaan perustella. Kaikki maahanmuuttoon käytetyt varat ovat suoraan tai välillisesti pois omilta kansalaisilta.

Kun lama tästä vielä syvenee, niin valtiolta ei heru hilloa edes peruspalveluihin. Seurauksena tästä on väistämättä valintatilanne, joko omat kansalaiset tai
epämääräinen jengi jostakin muualta.

Ruokkivaa kättä pureva koira ei ole myöskään mikään mieluisa lemmikki, joten maahanmuuttajien tekemät rikokset on tietysti hyvä tuoda esille.

Kielellisistä, kulttuurillisista yms. seikoista voi sitten taas kiistellä vaikka maailman tappiin jokaisen viherhörhön kanssa joka vastaan tulee. Tuloksena on vain ankara vitutus eikä siitä ole itselle eikä Hommalle mitään hyötyä.

PK:
http://www.halla-aho.com/scripta/onhan_meilla_varaa.html

"Elämme vaikeita aikoja. Maailmantalous on suistumassa taantumaan ja Suomi siinä mukana. On elettävä suu säkkiä myöten ja käytettävä rahat välttämättömimpään. Silti tärkeistäkin asioista on tingittävä. Ymmärtäähän sen kotitaloutta ylläpitävä tavallinenkin kansalainen. Jos rahaa ei ole, sitä ei ole.

Ensi vuonna valtiontalouden ennustetaan kääntyvän alijäämäiseksi ensi kerran tällä vuosikymmenellä. Valtiovarainministeriön suhdannekatsauksen mukaan bruttokansantuote tulee supistumaan, työttömyys kasvamaan ja työllisyys heikkenemään.
[...]"

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta