UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Jussi Halla-ahon kirjoituksia  (Luettu 2068300 kertaa)

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 603
 • Liked: 13109
 • Blues for Allah
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11490 : 16.03.2017, 13:01:06 »
^Kiitos RP. En ole itse facessa, joten nämä ovat tervetulleita postauksia.

Tuntuu jopa hieman nololta, kun en löydä mitään kritisoitavaa JH-a:n mielipiteistä.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Huomautan, että meidän aseistaminen tähtää hyökkäyksen valmisteluun. Hornet varustelut muun muassa. Venäjä on valmistellut vain puolustautumista. -Terijoen Jukka-

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 798
 • Liked: 1421
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11491 : 16.03.2017, 18:22:36 »
Kun scripta ei päivity, muutamia poimintoja facebookista

Lainaus
Ikävä kyllä, juuri kyseinen, EU:n edellyttämä oikeusvaltiokehitys heikensi armeijaa itsenäisenä toimijana niin paljon, että se ei enää kykene suorittamaan perinteistä tehtäväänsä kemalismin vartijana; kuten nähtiin viime kesän epäonnistuneessa vallankaappausyrityksessä.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/1273419112778280
Eikö mikään media ole vielä tarttunut tähän?

 "HALLA-AHO TOIVOO TURKKIIN ARMEIJAN VALTAA"
Facebook-kirjoituksessaan Jussi Halla-aho pahoittelee sitä, ettei Turkin armeija enää kykene vallankaappaukseen" jne. jne.

Vai tajuavatko medioissa sen, että suunnilleen kaikkien mielestä sekulaari Turkki on parempi kuin islamistinen Turkki, mikä tekisi tästä lausunnosta hankalasti retosteltavan?

Veturihenkilö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 710
 • Liked: 2325
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11492 : 28.03.2017, 21:44:42 »
http://www.halla-aho.com/scripta/kunnallisvaalit_2017.html

Lainaus
Kunnallisvaalit 2017

Kunnallisvaalit, joita nykyään ärsyttävästi kutsutaan "kuntavaaleiksi", järjestetään sunnuntaina 9.4. Ennakkoäänestys alkaa huomenna 29.3. ja jatkuu 4.4. asti. Haluan omalta osaltani muistuttaa lukijoita äänestämisen tärkeydestä.

Kunnallisvaaleissa tulos tehdään täysillä listoilla. Kun tavallisia kansalaisia houkutellaan kunnallisvaaliehdokkaaksi, he ovat usein valitettavan ja tarpeettoman kriittisiä oman itsensä suhteen. Kuitenkin jokainen ehdokas tuo listalle sellaisia ääniä, joita kukaan muu ei sinne tuo, ja vaikka listan häntäpäässä yksittäisten ehdokkaiden äänimäärät näyttäisivät vaatimattomilta, niistä koostuu se listan kokonaispotti, jonka turvin eniten ääniä saaneet ehdokkaat menevät valtuustoihin.

Perussuomalaiset ovat istuneet hallituksessa pian kaksi vuotta. Monet aiemmin meitä kannattaneista ovat pettyneet siihen, miten olemme uudessa tilanteessa toimineet, ja tämä näkyy heikohkoissa gallup-luvuissamme. Kritiikkiin on varmasti aihetta, ja olen sitä itsekin erilaisissa yhteyksissä esittänyt, mutta toisaalta on muistettava, että asiat eivät koskaan ole niin huonosti, etteivät ne tulevaisuudessa voisi olla vielä huonommin. Paikkojen määrä niin valtuustoissa kuin eduskunnassakin on vakio, ja jokainen perussuomalaisilta katoava paikka on yksi lisäpaikka jollekin muulle. Se joku muu on yleensä huonompi vaihtoehto. Oltiin perussuomalaisten aikaansaannoksista valtakunnanpolitiikassa mitä mieltä hyvänsä, kuntatasolla valtuutettumme ovat pääsääntöisesti tehneet hyvää työtä ja pitäneet äänestäjillemme tärkeitä asioita esillä.

Jos kaksi ja puoli vuotta Brysselissä ovat opettaneet minulle jotain niin perspektiiviä: se, mitä tapahtuu ensin Välimerellä, tapahtuu seuraavaksi Suomen rajoilla ja näkyy lopuksi kunnan raitilla. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kansallismielinen puolue on edustettuna kaikilla päätöksenteon tasoilla. Kansallismielisiä puolueita on Suomessa valitettavasti vain yksi, kaikkine puutteineenkin. Puutteellisuuteen voidaan Suomessa vaikuttaa äänestämällä järkeviä ehdokkaita.

Kun vaalit lähestyvät, saan yleensä tiedusteluja siitä, ketä siinä ja siinä kunnassa voisi tai pitäisi äänestää. Kaikki perussuomalaisten ehdokkaat löytyvät maakunta ja kunta kerrallaan täältä. Merkittävänä kuntapuolueena perussuomalaiset ovat aloittamassa jo kolmatta kauttaan, joten joukossa on runsaasti sekä kokeneita että kokemattomampia ehdokkaita.

Kulunut kausi on ollut vaikea, ja yli sata perussuomalaisena valtuustoon valittua henkilöä on loikannut muihin puolueisiin. Todelliset motiivit ovat tyypillisesti hyvin pieniä ja hikisiä ja liittyvät usein rahaan, lautakuntapaikkoihin ja ryhmien johtotehtävien jakamiseen, vaikka julkisuudessa lähdöt yhtä tyypillisesti selitetään mitä ylevimmillä moraalisilla seikoilla. Ollessaan nopeasti kasvava puolue perussuomalaiset tarjosi onnenonkijoille mahdollisuuksia pikavoittoihin. Tällaisista henkilöistä on nyt toivon mukaan päästy eroon, ja jäljelle jääneet ovat sitoutuneempia puolueeseen ja siihen, mitä puolue edustaa.

Itse olen ehdolla kolmannelle kaudelle Helsingin valtuustoon. Media on antanut minulle melko paljon kritiikkiä siitä, että olen lähtenyt ehdokkaaksi, vaikka en ole Brysselin-komennukseni aikana käytännössä voinut osallistua valtuuston toimintaan. (On jossain määrin ihmeellistä, että samassa tilanteessa olevat mepit, kuten sosialidemokraattien Miapetra Kumpula-Natri/Vaasa tai vasemmiston Mervi Kyllönen/Suomussalmi, eivät ole saaneet vastaavaa julkista höykytystä.)

Itse katson asiaa siitä näkökulmasta, että osallistuin valtuuston (ja kaupunginhallituksen) toimintaan hyvin aktiivisesti kuluneen valtuustokauden ensimmäisen puoliskon aikana 2012-2014, ja että aion jälleen osallistua siihen hyvin aktiivisesti viimeistään uuden valtuustokauden puolestavälistä. Kuten aiemmin olen ilmoittanut, en pyri uudelle kaudelle Euroopan parlamenttiin vuonna 2019, vaan aion osallistua samana keväänä järjestettäviin eduskuntavaaleihin.

Riippuen siitä, miten ensi kesän puoluekokouksessa ja puheenjohtajavalinnassa käy, saatan tietysti viettää nykyistä enemmän aikaa kotimaassa jo ennen seuraavia vaaleja.

Ehdokaslistamme Helsingissä on erinomainen, ja voisin suositella melkein ketä tahansa sillä olevaa henkilöä. Jos kuitenkin päätät äänestää juuri minua, arvostan sitä hyvin paljon. Aivan kuten perussuomalaisten kunnallisvaalitulos vaikuttaa psykologisesti puolueen painoarvoon myös valtakunnan tasolla ja merkitsee lähtölaukausta seuraaviin eduskuntavaaleihin, myös minun henkilökohtainen äänimääräni on merkityksellinen ajateltiinpa puheenjohtajakisaa tai Helsingin piirin ehdokasasettelua vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Numeroni on 763.

Lista on kova. Siellä on yksi ministeri, kolme istuvaa kansanedustajaa sekä kymmenittäin muita hyviä tyyppejä erilaisista taustoista.

Teemani ovat ne samat, joiden vuoksi tulin kunnallispolitiikkaan vuonna 2008. Kaupungin tehtävä on luoda puitteet, joissa vapaat kansalaiset voivat ilman tarpeetonta ylhäältä ohjailua työskennellä, yrittää, harrastaa ja viettää turvallista elämää. Kaupungin tehtävä ei ole toimia globaalina vastuunkantajana eikä varsinkaan haalia kuntaan väestöä, joka rapauttaa turvallisuutta ja kuormittaa kohtuuttomalla tavalla asuntotuotantoa ja verorahoitteisia peruspalveluja.

Kiitän tuestanne ja huomiostanne! Linkitän tähän vuonna 2012 kirjoittamani analyysin tuolloisista kunnallisvaaleista. Tekstistä löytyvät numerotiedot toimikoot mielenkiintoisena vertailukohtana, kun tämän vuoden vaalien tuloksia arvioidaan. (Kirjoituksen lopussa oleva biisi kannattaa vieläkin kuunnella!)
Historiankirjat tulevat kertomaan, että EU romahti vihaperäisen haittamaahanmuuton - vihasiirtolaisuuden - vuoksi.

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 165
 • Liked: 3056
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11493 : 28.03.2017, 22:15:33 »
http://www.halla-aho.com/scripta/kunnallisvaalit_2017.html

Lainaus
Kunnallisvaalit 2017

on muistettava, että asiat eivät koskaan ole niin huonosti, etteivät ne tulevaisuudessa voisi olla vielä huonommin. Paikkojen määrä niin valtuustoissa kuin eduskunnassakin on vakio, ja jokainen perussuomalaisilta katoava paikka on yksi lisäpaikka jollekin muulle. Se joku muu on yleensä huonompi vaihtoehto. Oltiin perussuomalaisten aikaansaannoksista valtakunnanpolitiikassa mitä mieltä hyvänsä, kuntatasolla valtuutettumme ovat pääsääntöisesti tehneet hyvää työtä ja pitäneet äänestäjillemme tärkeitä asioita esillä.

Lista on kova. Siellä on yksi ministeri, kolme istuvaa kansanedustajaa sekä kymmenittäin muita hyviä tyyppejä erilaisista taustoista.


Hallitussuomalaisten menestystarina jatkuu Scriptan miehen johdolla kuin Plokin pitäjän käsissä!  :roll:

"On muistettava, että asiat eivät koskaan ole niin huonosti, etteivät ne tulevaisuudessa voisi olla vielä huonommin".

Eli jos hallitus oli Halla-ahon mukaan (10.11.2015) epäonnistunut surkeasti Suomen puolustamisessa, niin sittemmin Helsingin Sanomissa hallitukselle antamansa arvosana kasipallo perustui siis siihen, että VIELÄKIN huonomminkin olisi voinut mennä - ja voi  mennä tulevaisuudessakin. Miten olisi täysi kymppi kiitokseksi viimeisimmistä?

Halal-aholta kysyisin, että jos kerran perussuomalaisten aikaansaannoksista valtakunnanpolitiikassa  voidaan olla "mitä mieltä hyvänsä", niin kuinka kummassa ministeri ja istuvat kansanedustajat ovat hänen mielestään hyviä ehdokkaita...

Ai niin! Ainahan on standardiargumentti: "Vähemmän surkea kuin vihervasemmisto". Voi kun ei ole. Vihervasemmisto ei ole pettänyt omia äänestäjiään kehdaten sitten häpeämättä anella äänestämään uudestaan.

Tyhjä on Perussuomalaisia parempi, sillä Perussuomalaiset eivät ole tyhjän veroisia. Takinkääntäjät ansaitsevat jytkyn sijasta mätkyn.
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

käpykaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 526
 • Liked: 5374
 • JUSSI!!!11!1!!
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11494 : 28.03.2017, 22:29:47 »
Aika haalea kirjoitus. Ei oikein tiedä miten suhtautuisi.

Muumittaa kyllä tuo persujen puolusteleminen.

En aio äänestää kuntavaaleissa.
Vasara kädessä kaikki näyttää naulalta.

Uimakoulutettava

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 165
 • Liked: 3056
 • Kukkahattubingoava kristitty eli väärämielinen VHM
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11495 : 28.03.2017, 22:46:34 »
Aika haalea kirjoitus. Ei oikein tiedä miten suhtautuisi.

Muumittaa kyllä tuo persujen puolusteleminen.

En aio äänestää kuntavaaleissa.

Olen samaa mieltä.

Tosin suhtautumistapahan on yllä jo täysin riittävästi määritelty: En äänestä tällaista.
"Taisi Merkel todeta tuossa keskustelussa lainaten edeltäjiään, että joka unohtaa EU-projektin, pitäisi käydä sotilaiden haudoilla sitä muistelemassa" :flowerhat:

Päälahjoittaja Sipilä

"Teko oli rikos ja siinä käytettiin väkivaltaa. Uhriksi otettua naista sormeiltiin vaatteiden alta. Ja siinä kaikki."

Dr. Kemppinen

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 768
 • Liked: 4669
 • Country-dwelling, mushroom hunting, night riding
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11496 : 28.03.2017, 22:51:25 »
Ei saakeli!!! Kohta vituttaa jo niin paljon etten aio käyttää Mestari-termiä enää edes ironisesti!

Ensinnäkin, eivät äänestäjät ole pettyneitä siihen, mitä on tapahtunut kahden vuoden aikana. Vaan siihen, mitä on tapahtunut viimeisten kuuden vuoden aikana! Ensimmäisen jytkyn jälkeen tilanne romahti ja hajosi.

Toiseksi, millä ihmeen argumenteilla Halla-aho puhuu perussuomalaisista kansallismielisenä puolueena? Kertokaa yksi ainoa näyttö tähän! Kun kaikki faktat puhuvat juuri päinvastaista! On suuri erhe ja rikos verrata persuja kansallismieliseksi puolueeksi. Siellä voi olla kolme kansallismielistä henkilöä, mutta muutoin puolue on täysin sosiaalidemokraattien ja keskustan kaltainen.

Ei helvetti jo toisen kerran. Juuri kun mies on ilmoittautunut puheenjohtajaehdokkaaksi ja tämänkö pitäisi riittää...
Kansallismielisyys on uusi musta

käpykaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 526
 • Liked: 5374
 • JUSSI!!!11!1!!
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11497 : 28.03.2017, 22:51:55 »
^^
"SAATANAN TUNARIT!!!122!!!!11!!!1", olisi oikein hyvin sanottu. Mutta ehkä haluaa toimia sillanrakentajana.

Toivottavasti ei liiaksi.
Vasara kädessä kaikki näyttää naulalta.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 611
 • Liked: 1071
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11498 : 28.03.2017, 22:54:16 »
En aio äänestää kuntavaaleissa.

Itse äänestän, mutta en vielä tiedä ketä. Jos äänestysprosentti laskee noin 50:n pintaan, niin jokainen äänestämässä käyvä saa tällöin "kaksi ääntä yhden hinnalla".

Jokaisen olisi mietittävä sydämessään haluaako "sinisempää" vaiko "punaisempaa" tulevaisuutta, jos kerran nuivuutta ei saa mistään.

Kysymys kuuluukin: haluatko elää mieluummin "sinisessä" vaiko "punaisessa" mokuhelvetissä.

käpykaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 526
 • Liked: 5374
 • JUSSI!!!11!1!!
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11499 : 28.03.2017, 23:01:24 »
En aio äänestää kuntavaaleissa.

Itse äänestän, mutta en vielä tiedä ketä.
...

Puoluettahan täällä Suomessa äänestetään, ei niinkään henkilöä.

Olisko ollu tamperelainen persu kun täällä Hommalla puhui suomalaisvastaisista perussuomalaisista kuntavaaliehdokkaista omassa vaalipiirissään. Mitä jos äänesi meneekin sellaiselle.

En kyllä tiedä suosikkipuoluettasi. "Sinistä" ei taida löytyä oikein mistään suunnasta.
Vasara kädessä kaikki näyttää naulalta.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 611
 • Liked: 1071
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11500 : 28.03.2017, 23:12:10 »
En aio äänestää kuntavaaleissa.

Itse äänestän, mutta en vielä tiedä ketä.
...

Puoluettahan täällä Suomessa äänestetään, ei niinkään henkilöä.

Olisko ollu tamperelainen persu kun täällä Hommalla puhui suomalaisvastaisista perussuomalaisista kuntavaaliehdokkaista omassa vaalipiirissään. Mitä jos äänesi meneekin sellaiselle.

En kyllä tiedä suosikkipuoluettasi. "Sinistä" ei taida löytyä oikein mistään suunnasta.

Erittäin hyviä pointteja - aivan kertauksen ja kansanvalituksen nimissä. Kirjoitin hieman epäselvästi, toki äänestän täysin ensisijaisesti puoluetta, mutta en vielä tiedä mitä. Luultavimmin en kuitenkaan takinkääntäjien puoluetta, jonka vaaliteltalta minut haluttiin heittää rasismin täydellisen hyväksymättömyyden vuoksi ulos, kun otin keskustelun aluksi puheeksi mokukustannukset.

Politiikan vivahde-eroja on olemassa esimerkiksi kokoomus-keskusta-akselin sekä vasemmisto-sdp-akselin välillä. Tarkoitin tätä, kun viittasin "siniseen" tai "punaiseen" tulevaisuuteen.

xor_rox

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 675
 • Liked: 9831
 • Päässänne on kontrolleja
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11501 : 28.03.2017, 23:23:09 »
Toiseksi, millä ihmeen argumenteilla Halla-aho puhuu perussuomalaisista kansallismielisenä puolueena? Kertokaa yksi ainoa näyttö tähän! Kun kaikki faktat puhuvat juuri päinvastaista!

Minulle nuo 15.3. päivätyt kirjoitukset osoittavat, ettei puoluejohtajaehdokkaan käsityksissä ole mikään muuttunut suhteessa eurooppalaiseen kansallismieliseen liikkeeseen ja ajatteluun itsenäisestä kansallisvaltiosta. Omasta puolestani lienee parempi jättää asian vatvominen tällä kertaa tähän.

Tasapainorealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 494
 • Liked: 113
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11502 : 29.03.2017, 03:24:41 »
Asemansa vakiinnuttaneen politikon tekstiä, ei sen enempää eikä vähempää. Tietää pääsevänsä läpi 99,99% varmuudella, joten psykologisista merkityksistä puhuminen riittää tältä erää, jotkut äänestäjistään toki toivovat häneltä enemmän, mutta valtaosa kuitenkin tyytyy mestarikultin jälkihöyryissä mateluun ainakin vielä näissä vaaleissa.

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 889
 • Liked: 893
 • Asiantuntija ilman papereita
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11503 : 29.03.2017, 03:46:29 »
Äänestämättä jättäminen on ääni suvakille ja korporaatiokommunistille! Onko sitten kivaa kun kunta tulee täyteen matuja ja veronmaksajien rahat siirretään kavereiden firmoille?
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Tasapainorealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 494
 • Liked: 113
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11504 : 29.03.2017, 04:05:29 »
Äänestämättä jättäminen on ääni suvakille ja korporaatiokommunistille! Onko sitten kivaa kun kunta tulee täyteen matuja ja veronmaksajien rahat siirretään kavereiden firmoille?

Perussuomalaisten ja täten Halla-ahonkin talouspolitiikka ei tarjoa mitään sellaista radikaalia muutosta, mikä vähentäisi Suomen houkutustekijöitä matujen keskuudessa.

Hankala Tapaus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 974
 • Liked: 1890
 • Muumimuki-fettari
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11505 : 29.03.2017, 04:15:53 »
Perussuomalaisten ja täten Halla-ahonkin talouspolitiikka ei tarjoa mitään sellaista radikaalia muutosta, mikä vähentäisi Suomen houkutustekijöitä matujen keskuudessa.

Minua houkuttelisi Ferrari, mutta katala liikkeenharjoittaja on sulkenut putkansa ovet eikä anna minun hakea tuota houkutukseni kohdetta tuosta vaan.
Juu. Olen eliitin salaliitto ja salainen agentti.

Nyt kun tätä ei tarvitse enää arvailla, voidaanko mennä asiaan?

Hob

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 882
 • Liked: 136
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11506 : 29.03.2017, 04:49:59 »
Äänestämättä jättäminen on ääni suvakille ja korporaatiokommunistille! Onko sitten kivaa kun kunta tulee täyteen matuja ja veronmaksajien rahat siirretään kavereiden firmoille?

Perussuomalaisten ja täten Halla-ahonkin talouspolitiikka ei tarjoa mitään sellaista radikaalia muutosta, mikä vähentäisi Suomen houkutustekijöitä matujen keskuudessa.

Jumalan kiitos, koska "houkutustekijä" tarkoittaa rahaa. Kuka hullu nyt sellaista politiikkaa tietoisesti ajaisi missä maan talous ajetaan perikatoon?

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 093
 • Liked: 6765
 • Destruktiivisia ajatuksia, ENTJ
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11507 : 29.03.2017, 07:40:06 »
Sanokaa vaan yksinkertaiseksi mutta näin helsinkiläisenä äänestäjänä koen tehtäväkseni äänestää vihreitä vastaan. Ja demareita. Ja vasemmistoa. Ja RKP:ta.

Mitään rajoja ei ole ulkomailta tulleille, kaikkea saa tehdä ihan missä vaan ja rahaa ja apua ja ilmaisia majapaikkoja jaellaan. Elämä on yhtä juhlaa Helsingissä. Jos olet EU-siirtolainen tai suomea osaamaton mamu/matu. Kiitos Helsingin kaupungin päättäjien.

En halua mokupäättäjiä enempää päättämään kaupungin asioista. Siksi äänestän Perussuomalaisia. Sitä että ketä, en vielä tiedä.

(Kauhistus, suvaitsevainen ideologia on vallannut minut: jos et äänestä jotain puoluetta, olet siis äänestänyt sitä vastaan)
« Viimeksi muokattu: 29.03.2017, 07:50:02 kirjoittanut Elemosina »
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Hermit

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 410
 • Liked: 489
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11508 : 29.03.2017, 08:11:19 »
Äänestämättä jättäminen on ääni suvakille ja korporaatiokommunistille! Onko sitten kivaa kun kunta tulee täyteen matuja ja veronmaksajien rahat siirretään kavereiden firmoille?

Houkutteleva ajatus, mutta vestigia terrent. Kovin vähän tulee nuivuutta ulos persujen luolasta. Nuiva vaalimanifesti  :facepalm:
Jos vastapuolen aseet ovat pommit, kaulojen katkominen ja verenvuodatus ja meidän aseemme lässytys, suvakkiulina ja anteeksipyytely, on selvää, kenen tulevaisuus on. - Eino P. Keravalta

2nd_generation_refugee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 648
 • Liked: 349
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11509 : 29.03.2017, 08:45:55 »
Kootterikateus aiheutti sen, että ei ikinä enää persuja, ei edes JH-a:ta. Valitan.
"Suomalaisuus on hyvä kulttuuri suomalaisille"
Ei evakko vaan Karjalan pakolainen, vrt. Palestiinian pakolainen.

Oppipoika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 846
 • Liked: 1391
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11510 : 29.03.2017, 08:47:01 »
Kävin joskus päivittäin Halla-ahon blogissa katsomassa onko sinne tullut uusia kirjoituksia. Ei tullut. Jossain vaiheessa kyllästyin. Scripta oli erinomainen, mutta julkaisutahti on hiipunut ja viimeisen parin vuoden ajalta siellä on joku muutama hassu lätinä asedirektiiveistä. Vaalit on tulossa ja nyt taas kiinnostaa blogin päivitys? :roll:
"Meillä vaihtuu kuulkaa Espoon naamaväri tässä seuraavan 30 vuoden kuluessa. Meidän valkonaamojen voisi olla viisasta ruveta valmistautumaan siihen niin, että se on rakentava, yhtä hyvä uudistus kuin aikoinaan vasarakirveskansan tuho." -SDP:n valtuustoryhmän pj Martti Hellström

Pikkuvaimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 063
 • Liked: 1834
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11511 : 29.03.2017, 09:11:15 »
Kävin joskus päivittäin Halla-ahon blogissa katsomassa onko sinne tullut uusia kirjoituksia. Ei tullut. Jossain vaiheessa kyllästyin. Scripta oli erinomainen, mutta julkaisutahti on hiipunut ja viimeisen parin vuoden ajalta siellä on joku muutama hassu lätinä asedirektiiveistä. Vaalit on tulossa ja nyt taas kiinnostaa blogin päivitys? :roll:

Outoahan se olisi jos ennen vaaleja ei ehdokkailla kiinnostaisi tehdä työtä tuodakseen omia näkemyksiään esiin. Ja kosiskella äänestäjiä.

Vaan on se mennyt pliisuksi. Ymmärrän kyllä ettei Halla-aho kirjoita vain Hommaforumilaisille, mutta uskon silti potentiaalisen äänestäjäkansan odottavan edes vähän terävämpää kärkeä. Jos JHa olisi vaikka sanonut suoraan, että perussuomalaiset on ehdottomasti saanut liian vähän aikaan ja enemmän pitää tehdä töitä, se helpottaisi oloani vähän. Voisi oikeastaan suoraan tunnustaa, että perussuomalaiset on epäonnistunut surkeasti lupauksissaan.
Minulla on vaikeasti ymmärrettävä ja kohtalaisen huono huumorintaju.

kohan

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 18
 • Liked: 9
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11512 : 29.03.2017, 09:24:57 »
Ensin tekoja sitten saa ääniä. Pelkät puheet ei enää riitä.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 963
 • Liked: 619
 • Puolinuiva
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11513 : 29.03.2017, 11:02:18 »
Muuten olen Halla-ahon kanssa samaa mieltä, paitsi että yhtään eduskuntapersua ei näillä näytöillä tule äänestää. Yksi huilikausi valtuuston (ja myöhemmin eduskunnan) ulkopuolella voisi kannustaa tekemään jotain sen kymppitonnin palkkansa eteen tai ainakin vähentämään destruktiomokutusta kuten pakollisen taakanjaon ajamista. Edit. Tarkennus
« Viimeksi muokattu: 29.03.2017, 11:19:57 kirjoittanut Histon »
Soinin Ploki 3.6.2017: "Marko Junkkari lankesi Lännen Median ansaan ja kirjoitti arvolleen sopimattoman pakinan Soinista ja seteliselkärankaisista. Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä.[...]Pidän loikkareita luusereina."

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 136
 • Liked: 2735
 • T-mies
  • Profiili
  • Kirjoitelmia
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11514 : 29.03.2017, 12:50:42 »
Minulla on viesti kaikille vaalinukkumista harkitseville: Kannattaa äänestää.
Luettavaa: Kirjoitelmia

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 136
 • Liked: 2735
 • T-mies
  • Profiili
  • Kirjoitelmia
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11515 : 29.03.2017, 13:08:39 »
Jatkoksi edelliseen: Myös toisenlaista vaalievankeliumia on kuultu. Poliittiset vastustajanne toivottavat hyviä unia. Kuulemma näissä kunnallisvaaleissa kelit suosivat pussikaljaa ja vaalinukkumista. Skål!
Luettavaa: Kirjoitelmia

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 558
 • Liked: 7560
 • #kivapuhuja
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11516 : 29.03.2017, 13:23:30 »
Aika haalea kirjoitus. Ei oikein tiedä miten suhtautuisi.

Muumittaa kyllä tuo persujen puolusteleminen.
...

Persujen puoluekokouksessa puheenjohtajaa äänestävät perussuomalaiset.

Jussi pyrkii puolueen puheenjohtajaksi.

Häntä ei voi äänestää sinne pieni netsien klikki.

Hän tarvitsee puolueen tuen. Puolue on jäsenistö.

On täysin loogista kehua puoluetta jos on sen ehdokkaana ja vielä pyrkii sen puheenjohtajaksi.

Oliko vielä jotain muuta nillitettävää?

Edelleen tuntuu, että maan ainoa poliittisesti menestynyt tosinuiva itsensä ja elämänsä ja perheensä ja maineensa maahanmuuttokritiikin alttarille laittanut mies on pelkkä paska, jos hän ei toteuta kaikkien fantasioita ja perusta omaa Alternativ für Finnland -puoluetta.

Jos mistä mm. tuolla Atte Kalevan blogissa Jussia puolustetaan, niin johdonmukaisuudestaan. Jussi on persu ja persu pitää persun puolta niin myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Oma persuuteni oli katkolla mopoveron hektisillä hetkillä, mutta järjen valo syttyi ja takki kääntyi faktojen edessä, joten pidin jäsenkirjani ja koitan löytää persuista edelleen sen järjen ääntä kuulevan vaihtoehdon poliittisille broilerikasvattamoille.

-i-
"Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta." -filosofi J.Sakari Hankamäki -
"Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu." - Jussi Halla-aho -
Immigration Gumballs

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 136
 • Liked: 2735
 • T-mies
  • Profiili
  • Kirjoitelmia
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11517 : 29.03.2017, 13:35:47 »

On täysin loogista kehua puoluetta jos on sen ehdokkaana ja vielä pyrkii sen puheenjohtajaksi.


Kuvitellaanpa että puheenjohtajaehdokas toimisi täsmälleen päinvastoin: julkisesti ja täysin estottomasti haukkuisi puolueväen, puolueen aikaansaannokset ja saamattomuudet. Kannattajat pyörittelisivät silmiään epäuskoisina ja vastustajat hihkuisivat keskenään.

Eihän se tietenkään niin voi mennä.
Luettavaa: Kirjoitelmia

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 836
 • Liked: 357
 • Tästä tulee vielä hyvä!
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11518 : 29.03.2017, 14:00:35 »
Kuvitellaanpa että puheenjohtajaehdokas toimisi täsmälleen päinvastoin: julkisesti ja täysin estottomasti haukkuisi puolueväen, puolueen aikaansaannokset ja saamattomuudet. Kannattajat pyörittelisivät silmiään epäuskoisina ja vastustajat hihkuisivat keskenään.

Eihän se tietenkään niin voi mennä.

Se kyllä edellyttäisi, että Jussilla olisi ihan oma poliittinen linjansa. Se taas edellyttäisi itsenäistä ajattelua.
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 237
 • Liked: 7710
  • Profiili
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11519 : 29.03.2017, 14:09:34 »

On täysin loogista kehua puoluetta jos on sen ehdokkaana ja vielä pyrkii sen puheenjohtajaksi.


Kuvitellaanpa että puheenjohtajaehdokas toimisi täsmälleen päinvastoin: julkisesti ja täysin estottomasti haukkuisi puolueväen, puolueen aikaansaannokset ja saamattomuudet. Kannattajat pyörittelisivät silmiään epäuskoisina ja vastustajat hihkuisivat keskenään.

Eihän se tietenkään niin voi mennä.

Totta.

Omia lapsiakin tulee kehuttua, vaikka ne välillä hölmöilee ja käyttäytyy ärsyttävästi ja tekee juuri päinvastoin kuin itse haluaisi.