Kirjoittaja Aihe: Jussi Halla-ahon kirjoituksia  (Luettu 2735932 kertaa)

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 848
 • Liked: 5255
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11820 : 11.08.2019, 19:57:05 »
Jussi Facebookissa liittyen Hesarin maksumuurin takana olevaan artikkeliin:

Lainaus
Harmi, että tämä mielenkiintoinen artikkeli muslimiyhteisössä rehottavasta seksismistä, rasismista ja väkivallasta on maksumuurin takana.

Eva Tawasoli kritisoi feministien haluttomuutta kajota aiheeseen, vaikka nämä muuten ovat hyvin innokkaasti purkamassa patriarkaalisia valtarakenteita ja ovat herkkiä naisten kokemien vääryyksien suhteen. Tawasoli:

- Kun Maria Ohisaloa kutsuttiin jääprinsessaksi, ihmiset repivät pelihousunsa. Tai me puhutaan jostain sukupuolineutraaleista vessoista. Mutta kun kyse on kunniaväkivallasta, jopa monet feministit ovat hiljaa.

- Eräs poliitikko sanoi minulle, että hän on valkoinen, hetero ja etuoikeutettu nainen eikä hän siksi halua puhua maahanmuuttajanaisten puolesta. Kuten moni muukin, hän kuitenkin puhuu turvapaikanhakijoiden, saamelaisten ja homoseksuaalien puolesta, niin eikö tämä ole aika kaksinaismoralistista.

Suomessa ollaan hyvin huolissaan siitä, että "rasistit" ja "äärioikeisto" käyttävät kunniaväkivaltaa ja muita islamilaiseen maahanmuuttoon liittyviä lieveilmiöitä keppihevosena vastustaessaan kyseisenkaltaista maahanmuuttoa. Oleellinen kysymys ei kuitenkaan ole se, mitkä ovat rasistien ja äärioikeiston motiivit puhua aiheesta. Paljon oleellisempi kysymys on se, mitkä ovat vasemmiston ja feministien motiivit olla puhumatta siitä.

Kaikki lienevät yhtä mieltä siitä, että naisten alistaminen ja heihin kohdistuva uskonnollinen tai kulttuurinen väkivalta on itsessään ongelma, riippumatta siitä, mitä rasistit ja äärioikeisto asiasta sanovat?

Yksi selitys hiljaisuudelle lienee, että maahanmuuttajanaisten asema ei yksinkertaisesti kiinnosta vasemmistoa ja feministejä. Jotain ympäripyöreää kommentoidaan, jos on aivan pakko, mutta omatoimisesti aihetta ei koskaan nosteta esille. Suorastaan naurattaa ajatus siitä, että ihmisoikeusväki lähtisi marssimaan musliminaisten oikeuksien puolesta.

Maahanmuuttajanaiset ovat koko maahanmuutto- ja monikulttuurihössötyksen marginaalissa. Pääroolissa on nappisilmäinen nuori muslimimies. Kaikki panostukset kohdistuvat siihen, ettei hänelle tule paha mieli.

Toinen selitys voi olla se, että muslimien kritisoiminen on vaarallista. Vasemmistolaiset ja feministit toki taputtelevat ahkerasti itseään ja toisiaan selkään siitä, että uskaltavat urheasti ja sankarillisesti haukkua persuja ja muita rasisteja, mutta tämä on vaaratonta sankaruutta. Kuten esim. Ayaan Hirsi Ali sai huomata Hollannissa, muslimiyhteisön pimeiden piirteiden arvostelu voi käydä hengen ja terveyden päälle.

Se on epämukavaa. Siksi vasemmisto ja feministit keskittyvät mieluummin taistelemaan mielikuvitusnatseja vastaan.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2418876588232521

Kyseinen artikkeli: https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006199735.html

Lainaus
Kurissa kasvaneet

Zahra ja Neriman Al Take eivät saaneet nuorina pelata jalkapalloa. HS tapasi tyttöjä ja naisia, joiden käytöstä vahditaan ankarasti vedoten perheen kunniaan. Nyt turkulaissisarukset ja monet muut tekevät töitä sen eteen, että Suomessa kaikilla olisi samat vapaudet.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 692
 • Liked: 6956
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11821 : 14.11.2019, 12:07:25 »
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2606352522818259
Lainaus
Sosialidemokraateilla on ollut varsin huono tuuri islamilaisten vahvistustensa kanssa. Husu Husseinin osalta matolaatikko on juuri nyt auki ja sieltä pursuaa jatkuvasti uutta kamaa.

Aiempia tapauksia olivat irakilaistaustainen kansanedustaja Hussein Al-Taee, jonka muisti palaili pätkittäin; huijariksi paljastunut syyrialaistaustainen lelusalakuljettaja Rami Adham, josta leivottiin demareille tähteä; turkulainen irakilaistaustainen valtuutettu Ahmed Al-Chibib, "vuoden uusturkulainen" vuodelta 2009, joka tuomittiin viime vuonna petoksista; entinen varavaltuutettu, Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Abdul Mannan, joka mm. pyrki salailemaan moskeijassaan tapahtunutta lasten seksuaalista hyväksikäyttöä aiemmin tänä vuonna. Mannan ei liioin myöntänyt tuntevansa ketään radikalisoitunutta, vaikka hänen vävynsä kuoli Isis-taistelijana.

Ongelmat eivät toki rajoitu demareihin. Somalitaustainen Saido Mohamed, vuoden pakolaisnainen 2011, toimi varavaltuutettuna ensin kokoomuksessa ja sitten vihreissä. Hänet tuomittiin viime vuonna vankeuteen törkeästä rahanpesusta.

Perimmäinen ongelma on kysynnän ja tarjonnan kohtaamattomuus. Media ja puolueet janoavat menestystarinoita, unelmavävyjä ja muita huippuosaajia tasapainottamaan sitä mielikuvaa, jonka suuri yleisö haittamaahanmuutosta muuten saa esimerkiksi rikosuutisten ja tilastofaktojen nojalla.

Tarjontaa on kuitenkin kovin vähän. Joudutaan tyytymään siihen, mitä saadaan. Erityisesti demarit joutuvat tyytymään siihen, mitä saavat, koska demarit ei välttämättä ole houkuttelevin vaihtoehto niidenkaan osaajien joukossa, joita markkinoilla liikkuu.

Siihen, mitä maahanmuuttajamannekiini itsestään kertoo, uskotaan sokeasti. Tämä johtunee osittain siitä, että toiseutta edustavan henkilön sanojen epäileminen on lähtökohtaisesti rasismia. Jos kupruja ja tötöilyjä tulee tietoon, niitä pyritään viimeiseen asti salailemaan ja selittelemään parhain päin, ettei annettaisi "rasisteille lyömäaseita".

Ongelma tässä ajattelutavassa on, että kun mamumannekiini tottuu siihen, että häntä pidetään täydellisenä ja joku aina selittelee hänen mokansa pois, hän alkaa itse uskoa täydellisyyteensä, ylhäisyyteensä ja koskemattomuuteensa. Juuri näin kävi Husu Husseinille. Ei hänelle tullut mieleenkään, että hänen taksijuttuihinsa ei uskottaisi. Olihan kaikki aiempikin uskottu. Kiinnijäämisensä jälkeen hänelle ei tullut mieleenkään, etteivät muut selittelisi hänen tekemisiään pois. Olivathan he ennenkin selitelleet.

Jossakin kohdassa kuppi menee kuitenkin nurin. Tässä tapauksessa demareiden terävä pää laski, että tötöilyn puolustelu ja ymmärtäminen aiheuttaa puolueelle poliittista nettovahinkoa.

Jotkut ovat huolissaan siitä, että Husua, Husseinia, Ramia, Ahmedia, Abdulia ja Saidoa käytetään kaikkien maahanmuuttajavaikuttajien leimaamiseen. "Suvaitsevaisten" olisi kuitenkin syytä katsoa peiliin. Vika on siinä, että mamuihin ei sovelleta samoja kriteereitä ja samaa seulaa kuin muihin. Heidät nähdään ryhmiensä edustajina, ei yksilöinä. Heille sallitaan enemmän, koska he edustavat toiseutta.

Jos mamuehdokkaita ja -vaikuttajia arvioitaisiin samalla mittatikulla kuin muita ihmisiä, perseilyyn puututtaisiin jo varhaisessa vaiheessa, eikä rasisteille tarjoutuisi edes tilaisuutta käyttää perseilijöitä kaikkien maahanmuuttajien leimaamiseen.

Nähtäväksi jää, oppivatko puolueet yleensä ja demarit erityisesti mitään pysyvää tästäkään tapauksesta. Vai pätevätkö imaami Mannanin vuonna 2013 lausumat sanat myös jatkossa:

"SDP on [muslimeille] parempi, sen takia me ajattelemme, että on ok mennä SDP:hen."

Linkitän tähän oman kirjoitukseni vuodelta 2015. Siinä käsitellään samaa problematiikkaa.
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/730025607117636
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 438
 • Liked: 34126
 • Hiipivä skitsofrenia
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11822 : 14.11.2019, 12:11:33 »
Lainaus
Aiempia tapauksia olivat irakilaistaustainen kansanedustaja Hussein Al-Taee, jonka muisti palaili pätkittäin; huijariksi paljastunut syyrialaistaustainen lelusalakuljettaja Rami Adham, josta leivottiin demareille tähteä; turkulainen irakilaistaustainen valtuutettu Ahmed Al-Chibib, "vuoden uusturkulainen" vuodelta 2009, joka tuomittiin viime vuonna petoksista; entinen varavaltuutettu, Pohjois-Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Abdul Mannan, joka mm. pyrki salailemaan moskeijassaan tapahtunutta lasten seksuaalista hyväksikäyttöä aiemmin tänä vuonna. Mannan ei liioin myöntänyt tuntevansa ketään radikalisoitunutta, vaikka hänen vävynsä kuoli Isis-taistelijana.

Eikös se Oulun(?) insestineekeri ollut myös demarien leivissä?