UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Jussi Halla-ahon kirjoituksia  (Luettu 2684551 kertaa)

Veturinainen

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 836
  • Liked: 5179
  • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Vs: Jussi Halla-ahon kirjoituksia
« Vastaus #11820 : 11.08.2019, 19:57:05 »
Jussi Facebookissa liittyen Hesarin maksumuurin takana olevaan artikkeliin:

Lainaus
Harmi, että tämä mielenkiintoinen artikkeli muslimiyhteisössä rehottavasta seksismistä, rasismista ja väkivallasta on maksumuurin takana.

Eva Tawasoli kritisoi feministien haluttomuutta kajota aiheeseen, vaikka nämä muuten ovat hyvin innokkaasti purkamassa patriarkaalisia valtarakenteita ja ovat herkkiä naisten kokemien vääryyksien suhteen. Tawasoli:

- Kun Maria Ohisaloa kutsuttiin jääprinsessaksi, ihmiset repivät pelihousunsa. Tai me puhutaan jostain sukupuolineutraaleista vessoista. Mutta kun kyse on kunniaväkivallasta, jopa monet feministit ovat hiljaa.

- Eräs poliitikko sanoi minulle, että hän on valkoinen, hetero ja etuoikeutettu nainen eikä hän siksi halua puhua maahanmuuttajanaisten puolesta. Kuten moni muukin, hän kuitenkin puhuu turvapaikanhakijoiden, saamelaisten ja homoseksuaalien puolesta, niin eikö tämä ole aika kaksinaismoralistista.

Suomessa ollaan hyvin huolissaan siitä, että "rasistit" ja "äärioikeisto" käyttävät kunniaväkivaltaa ja muita islamilaiseen maahanmuuttoon liittyviä lieveilmiöitä keppihevosena vastustaessaan kyseisenkaltaista maahanmuuttoa. Oleellinen kysymys ei kuitenkaan ole se, mitkä ovat rasistien ja äärioikeiston motiivit puhua aiheesta. Paljon oleellisempi kysymys on se, mitkä ovat vasemmiston ja feministien motiivit olla puhumatta siitä.

Kaikki lienevät yhtä mieltä siitä, että naisten alistaminen ja heihin kohdistuva uskonnollinen tai kulttuurinen väkivalta on itsessään ongelma, riippumatta siitä, mitä rasistit ja äärioikeisto asiasta sanovat?

Yksi selitys hiljaisuudelle lienee, että maahanmuuttajanaisten asema ei yksinkertaisesti kiinnosta vasemmistoa ja feministejä. Jotain ympäripyöreää kommentoidaan, jos on aivan pakko, mutta omatoimisesti aihetta ei koskaan nosteta esille. Suorastaan naurattaa ajatus siitä, että ihmisoikeusväki lähtisi marssimaan musliminaisten oikeuksien puolesta.

Maahanmuuttajanaiset ovat koko maahanmuutto- ja monikulttuurihössötyksen marginaalissa. Pääroolissa on nappisilmäinen nuori muslimimies. Kaikki panostukset kohdistuvat siihen, ettei hänelle tule paha mieli.

Toinen selitys voi olla se, että muslimien kritisoiminen on vaarallista. Vasemmistolaiset ja feministit toki taputtelevat ahkerasti itseään ja toisiaan selkään siitä, että uskaltavat urheasti ja sankarillisesti haukkua persuja ja muita rasisteja, mutta tämä on vaaratonta sankaruutta. Kuten esim. Ayaan Hirsi Ali sai huomata Hollannissa, muslimiyhteisön pimeiden piirteiden arvostelu voi käydä hengen ja terveyden päälle.

Se on epämukavaa. Siksi vasemmisto ja feministit keskittyvät mieluummin taistelemaan mielikuvitusnatseja vastaan.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2418876588232521

Kyseinen artikkeli: https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006199735.html

Lainaus
Kurissa kasvaneet

Zahra ja Neriman Al Take eivät saaneet nuorina pelata jalkapalloa. HS tapasi tyttöjä ja naisia, joiden käytöstä vahditaan ankarasti vedoten perheen kunniaan. Nyt turkulaissisarukset ja monet muut tekevät töitä sen eteen, että Suomessa kaikilla olisi samat vapaudet.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)