HOMMAN KIRJASTO > Suositeltavaa luettavaa

Jussi Halla-ahon kirjoituksia

<< < (2365/2365)

Pentecost:

--- Lainaus käyttäjältä: Bellerofon - 12.05.2020, 12:24:35 --- Vertailuhan on täysin absurdi yhteiskunnan kannalta ja työtä pitäisi ehdottomasti vastaanottaa vaikka se jättäisi käteen työttömälle jopa vähemmän kuin tuet.

--- Lainaus päättyy ---

Absurdi sopii kyllä paremmin siihen tilanteeseen, kun työstä saa vähemmän kuin mitä tuet antavat. Tuollainen logiikka pelaa todella hyvin kaikenlaisten orjafirmojen pussiin ja menetelmähän on käytössä "työharjoitteluissa" ja muissa 9 euroa päivä hommissa, joissa työttömyystuella tehdään oikeaa työtä.

Logiikka on suunnilleen samanlainen kuin mitä voi nyt seurata puhuttaessa yritysten kaameasta taloustilanteesta korona-aikoina. Moni sanoo, että ihan paska yritys jos ei muutamaa kuukautta pärjää ilman liikevaihtoa.

Miltä kuulostaisi seuraava lause: "Ihan paska työntekijä, jos ei muutamaa kuukautta pärjää ilman tukia tai palkkaa!"

Monelta on totaalisesti hämärtynyt suhde palkkatyön, Suomen kustannustason ja monen muun asian väliltä. Itse vastustan yrittäjänä palkkojen polkemista. Se kun heijastuu suoraan kotimarkkinoiden tilanteeseen heikentäen kansantaloutta. Vielä enemmän halveksin näiden kausityöntekijöiden roudaamista maahamme viemään suomalaisilta hanttihommatkin.

Sibis:
"Mutta naapurin sotavoimat tuntien: millä lihaksilla yksinäinen Suomi ne tositilanteessa torjuisi?"

Meillä chihuahua joka haastaa räksyllään putbillit, susikoirat ym tuhdit koirat.
Vaikka olisi kymmenen chihua niin raatoina todennäköisimmin joutuisin ne hautaamaan, kaikki.

Meidän ainoa kyllä tekee sen mihin pystyy ja saa huomion.

Veturinainen:
Jussi kommentoi somessa:


--- Lainaus ---Irakista, Afganistanista ja Somaliasta tulevat maahanmuuttajat ovat huikeasti yliedustettuna seksuaali- ja väkivaltarikostilastoissa. Merkittävä osa raiskauksista ja pahoinpitelyistä jäisi tapahtumatta ilman tällaista maahanmuuttoa.

Samat maahanmuuttajaryhmät ovat räikeästi yliedustettuna toimeentulotukiasiakkaiden joukossa. Heidän työllisyysasteensa on surkea, eikä tilanne sanottavasti kohene edes täällä syntyneiden toisen polven muuttajien keskuudessa.

Tällaisesta maahanmuutosta on Suomelle pelkkää haittaa eikä mitään hyötyä. Siksi perussuomalaiset kutsuvat sitä haittamaahanmuutoksi.

Muut puolueet sekä Hesari ja Yle kutsuvat sitä "lottovoitoksi" ja "uudeksi Nokiaksi".
--- Lainaus päättyy ---

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/3044584915661682

2015: "On lottovoitto, että saamme raavaat irakilaiset miehet Suomeen. Mutta jättipottimme pitää panna poikimaan."

2020: Yli 10 prosenttia kaikista raiskauksista irakilaisten tekemiä. Kärkisija työttömyys- ja toimeentulotuen saajissa.

Jättipotti poikii.https://t.co/rjAtJxIBPl— Jussi Halla-aho (@Halla_aho) May 22, 2020
--- Lainaus päättyy ---

Edit: Täytyy ihmetellä tämän vasemmistolapsen kognitiivisia kykyjä:
Ei kukaan ole tietenkään sanonut noin, mutta voihan sen silti pistää sitaatteihin ja rakentaa sen varaan tarinan. Perus salaliittonarratiivi, eli aika epätoivoinen meno teillä.

Lisäksi, jos näin kyynisesti naureskellen suhtautuu raiskauksiin, kannattaa ehkä muista oma asemansa.— Taneli Hämäläinen (@Tanelihamalaine) May 22, 2020
--- Lainaus päättyy ---

"Ei kukaan ole tietenkään sanonut noin, mutta voihan sen silti pistää sitaatteihin ja rakentaa sen varaan tarinan."

Vastasi näin siis Halla-ahon edellä linkattuun twiittaukseen, jossa Halla-aho oli nimenomaan linkittänyt kyseisen artikkelin, jossa näin sanottiin.

Taneli-parka.

hulaq:
Alkuperäinen kuffari poistanut oman bloginsa kun on ilmeisesti häly noussut. Eli silloin sitä ei ole kukaan tietenkään sanonut, tietää Taneli kertoa meille tyhmille. Kaikkia sitä näkeekin liikenteessä...  :facepalm:

Charlie:

--- Lainaus käyttäjältä: hulaq - 22.05.2020, 14:37:33 ---Alkuperäinen kuffari poistanut oman bloginsa kun on ilmeisesti häly noussut. Eli silloin sitä ei ole kukaan tietenkään sanonut, tietää Taneli kertoa meille tyhmille. Kaikkia sitä näkeekin liikenteessä...  :facepalm:

--- Lainaus päättyy ---
Internet ei onneksi unohda.

https://web.archive.org/web/20150925004412/http://jyrisipila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203192-jattipotti-nuo-raavaat-miehet-irakista


--- Lainaus ---On se vaan onni, että Suomeen hakeutuu oma-aloitteisesti iso joukko raavaita, työikäisiä miehiä Irakista. Raavaista miehistä on riuskaan työntekoon. Töihinhän he haluavat, koska haluavat elättää tänne pian perässään tulevat perheenjäsenensä ja sukuaan Irakissa. Ja työntekijöitä me tarvitsemme. Elatus- eli huoltosuhde heikkenee Suomessa huimaa vauhtia seuraavat 15 vuotta. [...]

[...]

Toki asiassa on iso JOS. Jos irakilaiset työllistyvät, jos onnistumme työllistämään heidät. Tästä puhuivat tänään Aamu-tv:ssä TEM:n Annika Forsander ja Ilmarisen Jaakko Kiander.

Ei ole näet automaattisesti selvä, että maahanmuuttaja työllistyy. Matkassa on paljon mutkia. Osa kurveista johtuu maahanmuuttajasta itsestään, osa tehdystä talouspolitiikasta, osa työnantajista, osa siitä, saammeko ulkomailta taloudellista vetoapua, osa yhteiskuntamme tarjoamista palveluista.

Mutta mitä muita vaihtoehtoja Suomella on kuin yrittää? Yrittää työllistää nuo raavat irakilaiset miehet. Vaikka se onkin risky business. Muualtahan ihmisiä Suomeen ei riittävästi tule. Eikä valtiomme yritä ihmisiä houkutella tänne tulemaan.

[...]
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta