HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Kansalaispalkka/perustulo (yhdistetty)

<< < (2/798) > >>

EL SID:
....toimii vain ja ainoastaan, jos on vuokraryysyläinen. 800 eurolla kuussa ei makseta asuntolainaa, ansiosidonnaisella kylläkin. ja nykypäivänä ei ole enää varmoja työpaikkoja.

koko kansalaispalkka-ajatus on pilvenpolttajienn huuhaata.

kelasin:
Kaiketi hyvä ratkaisu sikälikin että tällä hetkellä KELA työllistää joukon ihmisiä jotka pyörittelevät vain paperia, sen sijaan että kehittelisivät vientihyödykkeitä tai tekisivät jotain kotimaassa tarvitsemaamme työtä kansakunnan hyvinvoinnin eteen, jota ei edistä se että joudutaan koko ajan laskemaan ja anomaan tukirahoja puolin ja toisin, josta ei saa muuta kuin harmaita hiuksia. Koko KELAn maksuliikennehän voitaisiin hoitaa paljon pienemmin kustannuksin ja tasapuolisemmin suoraan maksettavalla tuella, jonka pitäisi riittää myös lasten elättämiseen ja jos haluaisi lapsilisiä, niin ne olisi itse ansaittava, jottei tule ahmittua ylen määrin.

requiem:
Perustulo yhdistettynä negatiiviseen tuloverotukseen olisi mallina luultavasti kaikkein toimivin - ja samalla myös kaikkein yksinkertaisin. Mutta miksipä kirjoittaa asiasta kun muut ovat jo sen tehneet.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Perustulo
http://www.uta.fi/~ilari.kajaste/perustulo/
http://www.vihreat.fi/perustulo/vastauksia

Veli Karimies:

--- Lainaus käyttäjältä: EL SID - 24.05.2009, 13:40:07 ---....toimii vain ja ainoastaan, jos on vuokraryysyläinen. 800 eurolla kuussa ei makseta asuntolainaa, ansiosidonnaisella kylläkin. ja nykypäivänä ei ole enää varmoja työpaikkoja.

koko kansalaispalkka-ajatus on pilvenpolttajienn huuhaata.

--- Lainaus päättyy ---

Voi kuule. 800 euroa on ihan mieletön summa rahaa. Minä tulisin aivan mainiosti toimeen ja niin muuten tulisi moni opiskelija tai työtön.

pavor nocturnus:
800€ kuussa ? hohhoh.. Siis vielä sen päälle kun kunta on maksanut asunnot ym ?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta