HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Vanhanen: Veroja lisää, eläkkeelle myöhemmin, nyt ollaan jo tiukilla

(1/2) > >>

Äänestäjä:
Matti-boy Iltalehdessä tänään 24.5. (STT:n uutinen):

Vanhanen povaa kokonaisveroasteen nousua
Sunnuntai 24.5.2009
Pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) ennustaa kokonaisveroasteen nousua Suomessa.


Vanhanen seisoo edelleen työurien pidentämisen takana.

Vanhanen sanoi sunnuntaina Ylen radiouutisten pääministerin haastattelutunnilla, että edessä on verojen nosto, jotta laman velanmaksusta selvitään. Kokonaisveroasteen nostamisella ei kuitenkaan saa hänen mukaansa haitata talouskasvua.

Verotuksen suunnittelussa vaaditaan nyt hänen mukaansa tarkkuutta, jotta veronkorotukset eivät vaikuta talouden kehitykseen. Hän ei vielä halunnut eritellä, mitä veroja mahdollisesti aiotaan nostaa.

- Haluan vain luoda maapohjaa sille, että ihmiset hyväksyisivät kokonaisveroasteen nostamisen. Sitä tullaan tarvitsemaan.

Vielä parempi tapa hoitaa velanmaksu olisi Vanhasen mukaan pidentää työuria.

- Mihinkään mainittaviin leikkauksiin en sen sijaan usko. Yhteiskunta on jo vedetty niin tiukoille, että en ainakaan itse keksi perinteisiä leikkauskohteita, missä mainittavia summia olisi aikaansaatavissa, hän totesi.

STT

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905249640931_uu.shtml

.................

Matti ei siis usko mihinkään merkittäviin leikkauksiin, koska kaikki on vedetty jo niin tiukoille. Onneksi Matilla on kuitenkin Astridille piikki jatkuvasti auki.

Mehän maksamme mielellämme isommat verot ja teemme töitä muutaman vuoden kauemmin, jotta Astrid kavereineen pääsee toteuttamaan itseään ja saa siitä itselleen muka paremman omantunnon.

JoKaGO:

Tää on niin tätä!

Eikö muka kuntien ja valtion byrokratioissa ole yhtään löysää? Sieltä kun vedettäisiin puolet pois, kukaan ei huomaisi mitään. Paitsi, että palveluita voitaisiin parantaa ohjaamalla osa säästyneistä kustannuksista asiakaspalvelun resurssien lisäämiseen.

Pois puoluetuet, erityis-, tavalliset-, pyllynpyhkijä- jne. avustajat, joita rivikansanedustajillakin jo on useita.

Ja sokerina pohjalla: Maahanmuutto seis!

metsämies:
http://www.iltalehti.fi/talous/200905249640109_ta.shtml

Tämä pönkittää myös luottamusta kansan keskuudessa.

johtajien tulot kasvoivat, vaikka yrityksen liikevaihto laski.

SakariNora:
Masa kun googlettaisi vastaanottokeskus lisää rahaa niin johan alkaisi löysää löytymään.

Alkuasukas:

--- Lainaus ---Yhteiskunta on jo vedetty niin tiukoille, että en ainakaan itse keksi perinteisiä leikkauskohteita, missä mainittavia summia olisi aikaansaatavissa, hän totesi.

--- Lainaus päättyy ---

Masa hei, mikä on merkittävä summa? Riittääkö miljardi?

"Vuonna 2008 Suomi antaa kehitysapua 830,4 miljoonaa euroa, mikä on 0,44% bruttokansantulosta ja 1,8% valtion menoista. Yhteensä Suomi antaa maailmalle kehitysapu ja kriisinhallinta yhteenlaskettuna 949 miljoonaa euroa vuonna 2008. Tavoite on antaa kehitysapua 0,51 % bruttokansantuotteesta vuoteen 2010 mennessä."

Vai lisätäänkö vielä maahanmuuton 120 miljoonaa ja vaikka pakkoruotsin muutama sata miljoonaa (viiva pari miljardia lähteestä riippuen) niin päästään jo ihan hyviin lukuihin. Vai eikö miljaardi enää riitä? On se sentään amerikaks biljardi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta