Kirjoittaja Aihe: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?  (Luettu 11589 kertaa)

Ant.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 323
 • Liked: 3565
Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« : 08.10.2012, 22:23:53 »
Monien puolueiden Suomessa riittää poliittisia vaihtoehtoja. Suurin osa äänestäjistä käyttää tätä vaihtoehtoa hyväkseen ja vaihtaa äänestämäänsä puoluetta ajoittain, kenties jopa kaikkien vaalien välillä. Ehdokkaat sitä vastoin ovat konservatiivisempia, ja yhteen puolueeseen päädyttyään he usein pysyvät siinä, ellei tapahdu mitään kovin mullistavaa. Ehdokkaidenkin keskuudesta löytyy kuitenkin nimiä, jotka ottavat puoluekentän monimuotoisuudesta kaiken irti vaihtamalla puoluetta useasti.

Tässä muutamia poliittisen loikkaamisen ammattilaisia. Ovatko tässä listassa parhaat, vai tuleeko sinulle parempia mieleen?

1. Jyrki Vaskela

Tältäkin foorumilta tuttu Jyrki Vaskela kertoo kotisivuillaan saaneensa poliittisen herätyksen vuonna 2005. Tämän jälkeen puolue on vaihtunut tiuhaan. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa Vaskela edusti perussuomalaisia, mutta pettyi puolueeseen ja siirtyi vuoden 2008 kunnallisvaaleissa Pro Vantaan riveihin. Vuoden 2009 europarlamenttivaaleissa Vaskela taas oli itsenäisyyspuolueen ehdokkaana ja nousi itsenäisyyspuolueen Uudenmaan piirin johtajaksi. Vielä vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Vaskela oli itsenäisyyspuolueen ehdokkaana, mutta sitten puolue alkoi polttaa alla ja Vaskela lähti. Presidentinvaaleissa 2012 Vaskela kannatti Soinia presidentiksi ja tänään huomasin, että tulevissa kunnallisvaaleissa Vaskela on keskustan ehdokkaana.

Jos kaikki muut puolueet ovat Vaskelan pettäneet, on, sananlaskua mukaillen, vaikea uskoa, etteikö sitä tekisi myöskin kepu. Odotan mielenkiinnolla, minkä puolueen listoilla Vaskela on eduskuntavaaleissa 2015.

2. Pekka Sivonen

Myös tältä foormilta tuttu (nyt jo bannattu) Pekka Sivonen on puolueenvaihdon erikoismiehiä. Sivonen kertoo joskus muinaisuudessa olleensa SMP:n vaaliehdokas, mutta suurempaan tietoisuuteen hän nousi vuoden 2007 eduskuntavaaleissa, joissa hän ei päässyt ehdokkaaksi, mutta toimi Pohjois-Karjalan perussuomalaisten vaalipäällikkönä. Sivonen kävi aktiivista kampanjaa perussuomalaisten puolesta myötähäpeää herättäville kirjoituksillaan Suomi24-palstoille. Vaalipäällikköpestin jälkeen Sivonen pyrki perussuomalaisten puoluesihteeriksi keväällä 2007, mutta ei tullut valituksi.

Tästä tulistuneena Sivonen rikkoi välinsä perussuomalaisiin ja liittyi vuoden 2007 lopulla itsenäisyyspuolueeseen, jonka Pohjois-Karjalan piirin johtajana hän alkoi toimia. Yhteiseloa ei kestänyt kuitenkaan pitkään, sillä reilun puolen vuoden jälkeen Sivonen suuttui itsenäisyyspuolueelle, koska häntä ei valittu merkittävään tehtävään puolueen puoluekokouksessa. Sivonen lähti puolueesta, julistautui itsenäiseksi, mutta osallistui kuitenkin lopulta vuoden 2008 kunnallisvaaleihin puolueen sitoutumattomana ehdokkaana.

Europarlamenttivaaleihin 2009 Sivonen todennäköisesti haki ehdokkaaksi, mutta häntä ei valittu, koska välit puolueeseen olivat rikki. Kun ehdokkaaksi asettautuminen ei onnistunut, Sivonen päätti perustaa oman puolueen: Itä-Suomen sitoutumattomat, josta ei kuitenkaan tullut mitään. Puolue olisi tarvinnut Sivosen lisäksi muitakin jäseniä. Kun oma puolue epäonnistui, Sivonen paiskasi Olavi Mäenpään kanssa kättä ja liittyi vapauspuolueeseen, yleten taas nopeasti vaalipäälliköksi. Vapauspuolueen riveissä Sivonen osallistui vuoden 2011 eduskuntavaaleihin, mutta jo tätä ennen hän oli riitaantunut Olavi Mäenpään kanssa. Käsittääkseni molemmat ovat nyt erottaneet puolueesta toisensa tai jotain vastaavaa. Sivosen jäsenyys vapauspuolueessa on ilmeisesti kyseenalainen, koska puolueen johdosta taistellaan oikeudessa. Kotisivujensa mukaan Sivonen on sitoutumaton. Presidentinvaaleissa hän kannatti Väyrystä.

3. Heikki Parviainen

Netin huumoriketjuista tuttu, nyt jo vankilaan heitetty Heikki "Vessis" Parviainen on hänkin tehnyt loikkaamalla melkoisen uran. Parviainen mentiin valitsemaan ainoana perussuomalaisena Nummi-Pusulan kunnanvaltuustoon vuoden 2008 kunnallisvaaleissa. Riitaannuttuaan oman paikallisyhdistyksen ja puolueen kanssa, Parviainen perusti "Sisukkaat suomalaiset" -nimisen itsenäisen ryhmän, mutta ei viihtynyt itsenäisenä pitkään, vaan oli jo keväällä 2010 mukana itsenäisyyspuolueen toiminnassa. Parviainen pääsi lehtiin, kun kohdassa 1. mainittu Jyrki Vaskela syytti häntä kuuluisassa lehdistölle lähetetyssä tiedotteessa piirin kahvipannuun kusemisesta. Parvainen kiisti väitteet. Itsenäisyyspuolueen jälkeen Parviainen perusti "Kriittiset Kansalaiset" valtuustoryhmän ja tämän jälkeen liittyi vasemmistoliittoon.

Kolme puoluetta ja kaksi itsenäistä valtuustoryhmää on aika hyvin kolmen vuoden kunnanvaltuustourasta. Liekö ennätys Suomessa? Parviaisen valtuustoura jäi kesken, koska hänet tuomittiin yli kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä.

4. Timo Koivistoinen

Johanna Tukiaisen poikaystäväksi ja keskustan puheenjohtajaksi (Joo, oikeasti) pyrkinyt, mutta molemmissa pyrkimyksissä epäonnistunut Timo Koivistoinen on hänkin melko herkkä vaihtamaan puoluetta. Vuoden 2003 eduskuntavaaleissa Koivistoinen oli ehdolla muutosvoimat Suomi -puolueen ehdokkaana ja vuoden 2007 eduskuntavaaleissa hän edusti liberaaleja. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Koivistoinen kävi ilmeisesti monia puolueita läpi, päätyen lopulta vapauspuolueen ehdokkaaksi, jonka vaalipäällikkönä toimi - kuinkas muutenkaan - kohdassa 2. mainittu Pekka Sivonen. Koivistoinen teki kuitenkin historiallisen tempun ja runsaan viestittelynsä ansiosta lensi jopa vapauspuolueen listoilta pois. Koivistoinen kuitenkin löysi kuin löysikin lopulta itselleen puolueen ja oli eduskuntavaaleissa Suomen työväenpuolueen ehdokkaana.

Koivistoisen sanomana näytti kaikissa vaaleissa olevan jonkun marjamehun mainostaminen. Koivistoinen näkyy myös olevan niin mahtava mies, ettei hän ole ehdolla kuin eduskuntavaaleissa ja suuren puolueiden puheenjohtajakamppailuissa.
Homma is the new black.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 355
 • Liked: 134285
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #1 : 08.10.2012, 22:42:44 »
Ana María Gutiérrez Sorainen on mielestäni aika hyvä. Ensin sdp:stä vihreisiin, vain koska Jutta Urpilainen lausui keväällä 2010 sanat "maassa maan tavalla", ja sittemmin tuntemattomien vaiheiden kautta vasemmistoliittoon. Sinänsä nobody, mutta niinhän nuo muutkin ovat. Lisäksi valitut puolueet ovat ihan oikeita puolueita eikä mitään itsenäisyyspuolueen tai vapauspuolueen kaltaisia viritelmiä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 275
 • Liked: 18453
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #2 : 08.10.2012, 22:45:57 »
Karmeita muistutuksia siitä, että se ei läheskään aina ole "creme de la creme", joka haluaa kalifiksi kalifin paikalle.

Ennen sinne koppiin menoa olisi syytä miettiä.

Fjödörör Räkinen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 473
 • Liked: 188
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #3 : 08.10.2012, 22:59:18 »
Kiitos tästä, irrotti ihan hörönaurut.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 927
 • Liked: 38026
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #4 : 08.10.2012, 23:04:53 »
Poliittinen kolmiloikka ei riitä heille; kyseessä taitaa olla pikemminkin poliittinen pellekävely ruudusta toiseen.
"Voi sen sanoa, paitsi ettei oikein voi, koska sillä antaa samalla avoimen valtakirjan EU:ssa tapahtuvalle mielivallalle."
- ApuaHommmaan siitä, voiko sanoa Venäjän tekevän Ukrainassa siviilien kidutusmurhia ja voiko ne tuomita.

Kuosto

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 493
 • Liked: 143
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #5 : 08.10.2012, 23:08:24 »

2. Pekka Sivonen

(---)
Sivonen päätti perustaa oman puolueen: Itä-Suomen sitoutumattomat, josta ei kuitenkaan tullut mitään. Puolue olisi tarvinnut Sivosen lisäksi muitakin jäseniä. Kun oma puolue epäonnistui, Sivonen paiskasi Olavi Mäenpään kanssa kättä ja liittyi vapauspuolueeseen, yleten taas nopeasti vaalipäälliköksi. Vapauspuolueen riveissä Sivonen osallistui vuoden 2011 eduskuntavaaleihin, mutta jo tätä ennen hän oli riitaantunut Olavi Mäenpään kanssa. Käsittääkseni molemmat ovat nyt erottaneet puolueesta toisensa tai jotain vastaavaa.

 ;D ;D ;D ;D ;D

Haima

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 274
 • Liked: 124
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #6 : 08.10.2012, 23:21:40 »
Kiitos tästä, irrotti ihan hörönaurut.

Kyllä! Miettikää nyt näitä kuusimetsän jylhiä kasvatteja kusemassa vihaisena kahvipannuun. Kyllä persuille voi ihan vilpittömästi ja hyväntahtoisesti myös välillä nauraa, on siellä sen verran monensorttista seilaajaa astellut laiturilla :)
Ajaan Ali: "Vittu mikä huora, ämmä se oikeen on ufff..!"
 -Kommentti raiskatusta suomalaistytöstä-

Ant.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 323
 • Liked: 3565
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #7 : 08.10.2012, 23:28:25 »
Ana María Gutiérrez Sorainen on mielestäni aika hyvä. Ensin sdp:stä vihreisiin, vain koska Jutta Urpilainen lausui keväällä 2010 sanat "maassa maan tavalla", ja sittemmin tuntemattomien vaiheiden kautta vasemmistoliittoon. Sinänsä nobody, mutta niinhän nuo muutkin ovat. Lisäksi valitut puolueet ovat ihan oikeita puolueita eikä mitään itsenäisyyspuolueen tai vapauspuolueen kaltaisia viritelmiä.

Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettu Seppo Kanerva loikkaisi aikoinaan kuuluisasti eduskunnassa asti ensin kokoomuksesta kepuun ja sieltä liberaaleihin. Liberaalit oli jo tuolloin marginaalipuolue . Nykyisin Kanerva sitten vaikuttaakin perussuomalaisissa. Hänelläkin on siis aika monta "oikeaa puoluetta" takanaan.

Myös Juha Väätäinen on ollut ehdolla niin kokoomuksen, keskustan kuin perussuomalaistenkin riveissä.

Uusissa puolueissa on toki aina paljon loikkareita, koska kukaan ei ole voinut siirtyä sellaiseen puolueeseen nuorena, mitä ei ole ollut olemassa, tai ymmärtänyt siirtyä, koska se on ollut hyvin pieni. Esimerkiksi vihreistä Jyrki Kasvi on taustaltaan nuorsuomalainen ja Osmo Soininvaara taustaltaan liberaali. Satu Hassi taas on kommunisti.
Homma is the new black.

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 623
 • Liked: 15751
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #8 : 09.10.2012, 00:08:04 »
Jussi Halla-aho Perussuomalaiset (sit.) -> Kokoomus
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Afrikan kirjeenvaihtaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 768
 • Liked: 5485
 • Radio Free Yerevan
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #9 : 09.10.2012, 00:50:15 »
Kuka osaa laittaa järjestykseen Jörn Donnerin edustukset ja ehdokkuudet SKDL:ssä, RKP:ssä ja SDP:ssä? Välillä hän on ollut ihan vain sitoutumatonkin.
Hänen Majesteettinsa palveluksessa.

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 116
 • Liked: 7656
 • Jäitä hattuun.....
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #10 : 09.10.2012, 00:52:12 »
Jussi Halla-aho Perussuomalaiset (sit.) -> Kokoomus

?
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

elven archer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 656
 • Liked: 10918
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #11 : 09.10.2012, 00:54:33 »
Jussi Halla-aho Perussuomalaiset (sit.) -> Kokoomus
Mieluummin Vihreät. Siitä tulisi ehkä maailman humoristisin päivä. Se varmaan myös tunnettaisiin jatkossa päivänä, jona maailma suistui radaltaan.

mossad

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 554
 • Liked: 122
 • Kaikki tänne , ketään ei käännytetä!
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #12 : 09.10.2012, 01:44:04 »
 
Juha Väätäinen on siirtynyt kolmiloikkaajaksi.  
Lxoxvxe axnxd dxexmxoxcxraxcxy wxixlxl pxrxexvxaxixl !  - Ei vihaviesti, vaan vitutusviesti -

Ant.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 323
 • Liked: 3565
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #13 : 09.10.2012, 01:56:42 »
5. Pentti Kosonen

Pentti Kosonen on niin yleinen nimi, että sekaannuksen mahdollisuus on suuri jos luottaa haussa pelkkiin nimiin. Voi kuitenkin olettaa, että Suomessa vain yhdellä henkilöllä on sama naama. Kun nimien tueksi asettaa kuvat, selviää, että Suomessa on professori Pentti Kososen ja lääkäri Pentti Kososen lisäksi myös jätehuollon erityisasiantuntija Pentti Kosonen, joka on myös vaikuttanut useammassa puolueessa.

Netin muisti ei kanna kovin kauas, mutta vuoden 2007 eduskuntavaaleissa Pentti Kosonen oli ehdolla Pohjois-Savossa Kommunistisen työväenpuolueen (KTP) listoilla. KTP:stä on luonnollisesti lyhyt matka perussuomalaisiin, joiden ehdokkaana Kosonen oli vuorostaan 2008 kunnallisvaaleissa Iisalmessa.

Toisin kun yleensä puoluetta tiuhaan vaihtavien keskuudessa, Iisalmen asukkaat päättivät äänestää Kososen valtuustoon. Tästä Kosonen pelästyi ja erosi valtuustosta ja varmuuden vuoksi myös perussuomalaisista ennen ensimmäistäkään valtuuston kokousta. Erojen syytä Kosonen perusteli terveydentilallaan.

Terveys kuitenkin koheni nopeasti ja vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Kosonen oli jo vapauspuolueen listoilla. Aina luotettavan Suomi24:n mukaan Kosonen ehti vaikuttaa myös itsenäisyyspuolueessa vuoden 2008 kunnallisvaalien alla.

- 2007 eduskuntavaalit: Kommunistinen työväenpuolue (Pohjois-Savo): http://yle.fi/vaalit2007/ehdokkaat/10_38.htm

- 2008 kunnallisvaalit: Perussuomalaiset (Iisalmi) http://www.iisalmensanomat.fi/uutiset/yla-savo/timo-lappalainen-nousemassa-valtuustoon/285661, http://www.iisalmensanomat.fi/uutiset/yla-savo/perussuomalaiset-voittajia/270346?sendmail=link

- 2011 eduskuntavaalit: Vapauspuolue (Keski-Suomi) http://www.vaalikone.fi/eduskuntavaalit2011/ehdokkaat/keski-suomi/vapauspuolue/kosonen_pentti/, http://www.vaalikone.iltasanomat.fi/eduskuntavaalit2011/ehdokkaat/keski-suomi/vapauspuolue/kosonen_pentti/

63-vuotias Pentti Kosonen vaikuttaa myös IRC-galleriassa. Pentin kolmen kuvan albumi on aika monipuolinen: http://irc-galleria.net/user/oksanesti/album . Toisen profiilin albumista kuvia löytyy vain kaksi: http://irc-galleria.net/user/uuno121/album
Homma is the new black.

OlliH

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 049
 • Liked: 248
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #14 : 09.10.2012, 02:04:42 »
Jos rajoitutaan eduskuntapuolueisiin niin Kipré taitaa olla kova pala haastettavaksi. Kokoomus -> Vihreät -> Vasemmistoliitto.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 037
 • Liked: 18891
 • Kuka jos en minä
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #15 : 09.10.2012, 02:46:55 »
Hetti Rytsy. Vihr->pyrki demariksi, ei hyväksytty->Keskusta. Hyvin alkanut loikkaura:)
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Shadow

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 267
 • Liked: 35
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #16 : 09.10.2012, 03:07:31 »
Jos rajoitutaan eduskuntapuolueisiin niin Kipré taitaa olla kova pala haastettavaksi. Kokoomus -> Vihreät -> Vasemmistoliitto.

Aika kova saavutus päätyä Kokoomuksesta Vihreiden kautta Vasemmistoliittoon. Voi vähän kyseenalaistaa, onko kaverilla mitään poliittisia mielipiteitä.. Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 828
 • Liked: 5546
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #17 : 09.10.2012, 03:24:56 »
Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.

No jaa.

Meillä on muuten kotikunnassamme eräs henkilö, joka on tainnut olla jokaisen puolueen, paitsi Kokoomuksen ehdokkaana erilaisissa vaaleissa. Jotenkin kyseinen heppu onnistuu aina saamaan sukset ristiin muitten kanssa, ja sitten joutuu vaihtamaan taas puoluetta. Tällä hetkellä kuuluu IPU:un. Veikkaan, että näitä löytyy ympäri Suomenmaan samanlaisia tapauksia useita. Ne vain eivät ole valtakunnallisesti tunnettuja tapauksia, niin kuin ei tämä minunkaan esimerkkini.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2012, 04:14:23 kirjoittanut Taikakaulin »
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Shadow

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 267
 • Liked: 35
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #18 : 09.10.2012, 03:31:53 »
Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.

No jaa.

Meillä on muuten kotikunnassamme eräs henkilö, joka on tainnut olla jokaisen puolueen, paitsi Kokoomuksen ehdokkaana erilaisissa vaaleissa. Jotenkin kyseinen heppu onnistuu aina saamaan sukset ristiin muitten kanssa, ja sitten joutuu vaihtamaan taas puoluetta. Tällä hetkellä kuuluu IPU:un. Veikkaan, että näitä löytyy ympäri Suomenmaan samanlaisia tapauksia useita. Ne vain eivtä ole valtakunnallisesti tunnettuja tapauksia, niin kuin ei tämä minunkaan esimerkkini.

Kyllähän näitä kylähulluja riittää. Ylläoleville tapauksille kylähullu on aika sopiva ilmaisu, sellaista komiikka tuo toiminta on. Kaksi tyyppiä erottaa toisensa puolueesta, yksi kusee väitetysti kahvipannuun.. Eihän tuota voi vakavasti ottaa kukaan, jonka aivot ovat toimintakuntoiset. Ei ole oikein käyttöä politiikassa, jos ei edes omien kesken tule toimeen. Silloin ei ole ihan ymmärretty sitä poliittista toimintaa.. Näille riitautujille tuntuu se olevan sitä, että tehdään niin kuin itse halutaan ja kaikkien pitäisi sen mukaan tanssia.

Wanhoilla kommareilla on asiat tietyllä tapaa samalla tavalla, kun on Suomen kommunistista puoluetta, Suomen työväen puoluetta, Suomen kommunistista työväenpuoluetta jne. Yleensä vielä näitä omia aateveljiä, jotka ovat jostain kysymyksistä eri mieltä, vihataan kaikista eniten. Stalinistille pahin vihollinen oli trotskisti..

2nd_generation_refugee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 737
 • Liked: 520
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #19 : 09.10.2012, 04:05:05 »
Aika kova saavutus päätyä Kokoomuksesta Vihreiden kautta Vasemmistoliittoon. Voi vähän kyseenalaistaa, onko kaverilla mitään poliittisia mielipiteitä.. Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.
Siis hetkinen! Kokoomus ja Vasemmistoliitto samassa hallituksessa=Samaa mieltä KAIKISTA asioista.
Ei tuo nyt niin pitkä loikka ole.
"Suomalaisuus on hyvä kulttuuri suomalaisille"
Ei evakko vaan Karjalan pakolainen, vrt. Palestiinian pakolainen.

guest7001

 • Vieras
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #20 : 09.10.2012, 04:23:11 »
Jos rajoitutaan eduskuntapuolueisiin niin Kipré taitaa olla kova pala haastettavaksi. Kokoomus -> Vihreät -> Vasemmistoliitto.

Aika kova saavutus päätyä Kokoomuksesta Vihreiden kautta Vasemmistoliittoon. Voi vähän kyseenalaistaa, onko kaverilla mitään poliittisia mielipiteitä.. Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.

Miten niin?

Molemmat vasemmistolaisia ja erittäin yrittäjävihamielisiä julkisen sektorin edunvalvojapuolueita.

Parsifal

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 572
 • Liked: 3238
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #21 : 09.10.2012, 06:37:13 »
Aika kova saavutus päätyä Kokoomuksesta Vihreiden kautta Vasemmistoliittoon. Voi vähän kyseenalaistaa, onko kaverilla mitään poliittisia mielipiteitä.. Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.
Siis hetkinen! Kokoomus ja Vasemmistoliitto samassa hallituksessa=Samaa mieltä KAIKISTA asioista.
Ei tuo nyt niin pitkä loikka ole.
No jaa, nykytilanne on hieman poikkeuksellinen. Kokoomus yrittää pitää kirjavan hallituksen kasassa, ja vasurit taas haluavat roikkua kiinni vallankahvassa mihin hintaan hyvänsä. Kumpikin tarvitsee toisiaan, toistaiseksi.
Jos fiksut antavat aina periksi, ainoastaan idiootit saavat tahtonsa läpi.

"With the first link the chain is forged. The first speech censored, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably."

sologdin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 857
 • Liked: 1171
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #22 : 09.10.2012, 10:56:22 »
Kauppat.lis. Suvi-Anne Siimes on tehnyt aika vakuuttavaa työtä matkatessaan kommunistipuolueen puheenjohtajasta kapitalismin edunvalvojaksi.

Myös Nalle Wahlroosin ura stalinistista Suomen nopeimmin rikastuneeksi oligarkiksi on huomionarvoinen.

Toiseen suuntaan matkasi fil.kand. Otto-Wille Kuusinen; vanhasuomalaisesta Suomalaisesta puolueesta, joka on Kansallisen Kokoomuksen alkukoti, hän päätyi Kremlin muuriin.
Jos en muitten kanssa mennä saa, kai yksinäni mennä saan.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 307
 • Liked: 2651
 • minä sinä hän me te he nämä juo ne
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #23 : 09.10.2012, 11:25:01 »
SS, siis Suvi-Anne ei ole ollut työväen ihminen ikinä, vaan vasemmistolainen, kuten nykyinen Arhis. Vasemmistolaisen ei tarvitse olla kenenkään puolella, vaan olla hyvä ihminen haluten kaikille hyvää. Eikä koskaan olla tarvinnut elääkseen tehdä käden ja ruumiin taidoilla töitä. Kesätöitä ei lasketa.

Arvoton

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 307
 • Liked: 2651
 • minä sinä hän me te he nämä juo ne
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #24 : 09.10.2012, 11:32:16 »
Kruunaisin Abdullah Tammen "kameleonttien" kuninkaaksi. Tai olisiko kysymys siitä, että kukin puolue ei ole kyennyt muuttumaan näiden ihmisten mukaisiksi?

Jätkä siis ollut aktiivisena NKP:stä (KGB) lähtien vähän siellä täällä ja nyt näyttää eronneen perustamastaan islamilaisesta puolueestakin ja palanneen länsimaiseen pukeutumiseen. Mutta aatteita, puolueita, tiedustelupalveluja ja taistelujärjestöjä (taliban, ym.) riittää ja pystyvälle löytyy aina tilaa.

Tammen suoritus tuntuu jo taiteelta.

Oami

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 660
 • Liked: 4118
  • Oamin sivu
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #25 : 09.10.2012, 17:02:32 »
Kruunaisin Abdullah Tammen "kameleonttien" kuninkaaksi. Tai olisiko kysymys siitä, että kukin puolue ei ole kyennyt muuttumaan näiden ihmisten mukaisiksi?

Jätkä siis ollut aktiivisena NKP:stä (KGB) lähtien vähän siellä täällä ja nyt näyttää eronneen perustamastaan islamilaisesta puolueestakin ja palanneen länsimaiseen pukeutumiseen. Mutta aatteita, puolueita, tiedustelupalveluja ja taistelujärjestöjä (taliban, ym.) riittää ja pystyvälle löytyy aina tilaa.

Tammen suoritus tuntuu jo taiteelta.

No juu, varsinkin kun Tammi on Suomen Työväenpuolueen ehdokkaana. STP kieltämättä yhdistelee mielenkiintoisella tavalla venäläismielisyyttä ja islamismia, siihen nähden miten nämä kaksi ideologiaa ovat viimeiset... öö... aika monta kymmentä vuotta olleet enemmän tai vähemmän toistensa tulilinjalla.
Oula "Oami" Lintula — www.oulalintula.fi

normi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 018
 • Liked: 2302
 • junttiälymystön etustaja
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #26 : 09.10.2012, 22:09:48 »
Kruunaisin Abdullah Tammen "kameleonttien" kuninkaaksi. Tai olisiko kysymys siitä, että kukin puolue ei ole kyennyt muuttumaan näiden ihmisten mukaisiksi?

Jätkä siis ollut aktiivisena NKP:stä (KGB) lähtien vähän siellä täällä ja nyt näyttää eronneen perustamastaan islamilaisesta puolueestakin ja palanneen länsimaiseen pukeutumiseen. Mutta aatteita, puolueita, tiedustelupalveluja ja taistelujärjestöjä (taliban, ym.) riittää ja pystyvälle löytyy aina tilaa.

Tammen suoritus tuntuu jo taiteelta.

Oliko se niin, että Tammi oli islamistina vain soluttautujana eli niissä agenttihommissa?
No juu, varsinkin kun Tammi on Suomen Työväenpuolueen ehdokkaana. STP kieltämättä yhdistelee mielenkiintoisella tavalla venäläismielisyyttä ja islamismia, siihen nähden miten nämä kaksi ideologiaa ovat viimeiset... öö... aika monta kymmentä vuotta olleet enemmän tai vähemmän toistensa tulilinjalla.
« Viimeksi muokattu: 10.10.2012, 21:28:01 kirjoittanut normi »
Impossible situations can become possible miracles

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10722
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #27 : 10.10.2012, 19:15:49 »
Jos rajoitutaan eduskuntapuolueisiin niin Kipré taitaa olla kova pala haastettavaksi. Kokoomus -> Vihreät -> Vasemmistoliitto.

Aika kova saavutus päätyä Kokoomuksesta Vihreiden kautta Vasemmistoliittoon. Voi vähän kyseenalaistaa, onko kaverilla mitään poliittisia mielipiteitä.. Kokoomuksesta on aika hemmetin pitkä matka Vasemmistoliittoon.

Miten niin on. Siellä se vasemmiston Arhinmäki vaan painelee Saksan ja Ranskan pankkien tukipakettien puolesta.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10722
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #28 : 10.10.2012, 19:20:36 »
Eikös Olavi Mäenpääkin ole potkittu likipitäen jokaisesta puolueesta pellolle.

slobovorsk

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 204
 • Liked: 97
 • Kansainvälisyys rikkaus, monikulttuurisuus vitsaus
Vs: Poliittisen loikkaamisen Suomen ennätys?
« Vastaus #29 : 10.10.2012, 19:54:13 »
Suomen suurin ämmien puolue Kokoomus on vetänyt aikojen saatossa sellaistakin kuin Eija-Riitta Korholaa kristillisistä.
"Laki on kaikille samantekevää" - Pahkasika Orwellin vuonna 1984
"The only color I care about i$ green." - CNN:n talouskommentaattori rasismista

Traitors will be persecuted, prosecuted, and executed.