HOMMAN KESKUSTELU > Salonki

Etniset geneettiset intressit

<< < (57/57)

Nikolas:

--- Lainaus käyttäjältä: Cascabel - 15.12.2017, 02:32:16 ---
Olisiko tällä monikulttuurisuudella sellainen raadollinen motivaattori, että arabien öljyraha on ottanut puristusotteen länsimaiden munasarjoista.


--- Lainaus päättyy ---

Pidän tätä erittäin todennäköisenä. Öljyraha vauhdittaa wahhabistien kalifaattisuunnitelmia, islamin leviämistä ja moskeijojen rakentamista. Tämä on yksi painava syy (muiden hyvien syiden ohella) hankkiutua eroon öljyriippuvuudesta. Olen asiasta ennenkin kirjoitellut.

Nikolas:

--- Lainaus käyttäjältä: sr - 12.10.2017, 14:24:39 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Nikolas Ojala - 12.10.2017, 13:25:15 ---
--- Lainaus käyttäjältä: sr - 11.10.2017, 15:41:01 ---
Ihmisiä ei kiinnosta niinkään lajin parantaminen, vaikka omille jälkeläisilleen etulyöntiaseman muihin nähden antaminen voisikin houkuttaa.


--- Lainaus päättyy ---

Nyt mennään aivan eugeniikan perusteisiin. Etsi joku lapsen hankkimista suunnitteleva pariskunta ja kysy heiltä tämä kysymys: "Haluaisitteko että lapsenne olisi terve?"

Mitähän he mahtaisivat vastata tähän vaikeaan kysymykseen?

--- Lainaus päättyy ---

Mikä oikein on pointtisi? Minun pointtini oli se, että he kyllä vastaavat tuohon, että kyllä haluavat, mutta jos heiltä kysytään, että haluatteko modifioida lapsenne perimäännse siksi, että ihmislaji tai se populaatio, johon kuulutte, tulisi vähän "paremmaksi" (miten tuo nyt määritelläänkin), niin tuo halu on varmasti vähäisempi.


--- Lainaus päättyy ---

Kuten jo edellä sanoin, kyse on eugeniikan perusasioista; tulevien sukupolvien terveydestä. Yksilön etu on sopusoinnussa kansan, rodun ja koko ihmiskunnan edun kanssa. Parempaa motivaatiota kuin oman lapsen terveydestä huolehtimista ei yksinkertaisesti tarvita. Pureskele tätä pitkään ja hartaasti.

Porcius:

--- Lainaus ---The Heritability of Self-Control: A Meta-Analysis


Highlights

The present meta-analysis synthesized 31 twin studies.
Genes significantly contribute to differences in self-control: the overall heritability is 60%.
The heritability is the same for boys and girls, and across age.
The heritability is different across informants.
Considering genetic influences is key when investigating self-control.
--- Lainaus päättyy ---

https://www.amren.com/news/2019/02/the-heritability-of-self-control-a-meta-analysis/

Koko tutkimuksen voi ladata linkistä PDF:nä.

andrus:
Äsken radiossa rasismin vastaisen viikon kunniaksi joku nuorten pajan suvakkiohjaaja kertoi maahanmuuton lisäämisen tarpeen yhdeksi syyksi suomalaisten sairaudet. Eli ollaan kaikki vähän liiaksi sukua toisillemme joten tarvitaan uutta verta. Varsinkin Itä-Suomeen.
Ja naurut päälle.

Ahmed Ahne III:

--- Lainaus käyttäjältä: andrus - 21.03.2019, 11:48:14 ---Äsken radiossa rasismin vastaisen viikon kunniaksi joku nuorten pajan suvakkiohjaaja kertoi maahanmuuton lisäämisen tarpeen yhdeksi syyksi suomalaisten sairaudet. Eli ollaan kaikki vähän liiaksi sukua toisillemme joten tarvitaan uutta verta. Varsinkin Itä-Suomeen.
Ja naurut päälle.

--- Lainaus päättyy ---

Ja mitäs se HS kirjoitteleekaan tänään 16.5.2019 propagandalehdykässään:


--- Lainaus ---Verenluovuttajiksi haetaan afrikkalaisia ja perimmäiset syyt ovat malariasääski ja evoluutio
Muutamat verisairaudet esiintyvät pääasiallisesti afrikkalaistaustaisten geeniperimässä. Näitä potilaita on Suomessakin aiempaa enemmän.
Tarve harvinaisten veriryhmien verelle Suomen sairaaloissa on kasvanut viime vuosina.

Siihen vaikuttaa maahanmuutto, sillä etenkin afrikkalais-, aasialais- ja arabitaustaisilla ihmisillä on geeniperimänsä takia osin erilaisia verisairauksia kuin kantasuomalaisilla.

Tällainen sairaus on esimerkiksi sirppisoluanemia, joka muuttaa happea kuljettavat veren punasolut muodoltaan sirppimäisiksi.

Afrikkalaistaustaisia verenluovuttajia on Suomessa toistaiseksi pieni määrä, kun verrataan sitä väestöryhmän kasvavaan kokoon. Monissa Euroopan maissa tilanne on sama.
Heillä on myös suomalaisista poikkeavia harvinaisia veriryhmiä. Yksi sellainen on U-negatiivinen. Toistaiseksi Suomesta ei ole vielä löytynyt tälle ryhmälle yhtään sopivaa luovuttajaa.
”Kymmenen viime vuoden aikana sirppisoluanemiapotilaiden määrä on jatkuvasti kasvanut. Nyt heitä on Husissa hoidossa noin 60. Käytännössä kaikki potilaamme ovat afrikkalaistaustaisia, ja usein heidän hoidossaan tarvitaan punasolusiirtoja”, lastenhematologi, professori Kirsi Jahnukainen Husin Lastensairaalasta sanoo.
...
Veripalvelu yrittää etsiä ja rekrytoida lisää afrikkalaistaustaisia verenluovuttajia, jotta potilaiden hoito sairaaloissa helpottuisi. Joskus harvinaisempien veriryhmien verta joudutaan tilaamaan ulkomaisista veripankeista, kerran jopa Etelä-Afrikasta asti.
Esimerkiksi Husissa osalle lapsi- ja aikuispotilaista tehdään punasolujen vaihtohoito noin kuukauden välein. Aikuiset tarvitsevat kerralla jopa kymmenen pussia verta, lapset kuusi.
”Hoito vaikuttaa nopeasti. Monet potilaamme sanovat, että kivut katoavat heti ja voimat palaavat, kun he ovat saaneet uutta verta”, sanoo aikuisten hematologi, ylilääkäri Ulla Wartiovaara-Kautto.

--- Lainaus päättyy ---


https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006106271.html

Halpaa kuin saippua ja ihanan paljon rajoittunutta geeniperimäämme rikastuttavaa! Kyllä tällä nyt varmasti tienataan ja parannetaan huoltosuhdetta.  :facepalm:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta