HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Aseiden kontrolli (yhdistetty)

<< < (1395/1395)

Morsum:
Vapauden puuta on kasteltava lasten verellä.

 En usko vielä lähivuosina tapahtuvan mitään, mutta kunhan wanhat jäärät saadaan geriatriselle osastolle, niin nuoremmat poliitikot keikuttavat vaa'an ja aselakeihin saadaan tiukennuksia. Toki se on tehtävä koko valtion mittakaavassa. Ei riitä, että osavaltio A tiukentaa lakea, jos vieressä oelvasta osavaltiosta saa helposti.

 Aselait ei myöskään yksinään riitä, vaan toivottomuutta ja näköalattomuutta on poistettava myös muuten sosiaalisilla uudistuksilla.

Hohtis:
Vaikka ajatukset ja mietteet ovat uhrien puolella, haluan silti muistuttaa, että oikeudestaan omistaa aseita voi luopua vain kerran. Sitä ei saa takaisin.

Eikä niistä luovuta kerralla vaan maksimilipaskapasiteetti ja toimintatapa, piipun minimipituus ja aseen alkuperäinen käyttötarkoitus kerrallaan. Kunnes jäljelle jää enää mökki-ilmakot, jotka nekin määritetään luvallisiksi kunnes lopulta kielletään harrastajajoukon pienuuteen vedoten.

Oikeus itsepuolustukseen on perustavaa laatua oleva oikeus enkä minä halua luovuttaa sitä vihreän sisäministeriön johtamalle poliittiselle poliisihallitukselle. En kenellekään.

Dangr:
Kytät on natsisikoja ja armeija on fasismia.
Vain viranomaisilla pitäisi olla aseita.

Vihervassareiden logiikka.
 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta