HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Perussuomalaiset

Kuseeko vaalikamppis?

(1/3) > >>

punaunikko:
 >:( Näyttää siltä, että meikäläiset eivät hallitse mainostamista ja kamppis kusee... Ääniä ei tule edes Soinille, ellei mainosta. Suomalaiset tarvitsevat tietoa etenkin ehdokkaan numerosta, eivätkä mene koppiin ilman sitä. Ei kai porukalle ole noussut luulot päähän.

Tässä käy vielä niin, että kristillisten Essayah ajaa ohi ja nappaa sen persuille automaattiseksi luullun paikan eikä toista tule. Siinä alkaisi meikäläisten raju alamäki ja mahdollisuudet jäisivät käyttämättä. Ylimielisyyteen eikä typeryyteen ei ole nyt varaa. Soini ja kumppanit, ilmoa peliin.

maitotyttö:
En muista nähneeni yhtään Soinin mainosta duunimatkani varrella välillä Espoo-Hki. Sampo Terhon numeron tiedän, koska olen ottanut siitä selvää. Lisäksi persujen vaalimainoksia on heitelty mäkiin ainakin Lauttasaaressa. Rahasta taitaa olla kiinni, ei ole halpaa hupia mainonta edes näin laman aikana.

Kari Kinnunen:

--- Lainaus käyttäjältä: maitotyttö - 01.06.2009, 22:20:33 ---Lisäksi persujen vaalimainoksia on heitelty mäkiin ainakin Lauttasaaressa. Rahasta taitaa olla kiinni, ei ole halpaa hupia mainonta edes näin laman aikana.

--- Lainaus päättyy ---

Niin, niinpä. Kertonee jotakin vastapuolen kyvystä asialliseen kampanjointiin. Taitaa joillakin olla jotain pelättävää, kenties? Asiakysymykset, voisiko olla?

Kazakstan:
Soini ei taida tarvita minkäänlaista kampanjaa (tai sitten Soini on hölmösti laskenut juuri sen varaan), mutta kyllähän tuo Persujen pieni budjetti on ihan yleisessä tiedossa. Terho on ilmoittanut omaksi vaalibudjetikseen alle 5000 euroa, eikä sillä nyt hirveästi näkyvyyttä saa. Tosin me fanaattiset kannattajat olemme tehneet paljon myyräntyötä ja jakaneet mm. mainoksia!

Media tekee kieltämättä valtaosan Persujen vaalityöstä.

Martel:

--- Lainaus käyttäjältä: maitotyttö - 01.06.2009, 22:20:33 ---En muista nähneeni yhtään Soinin mainosta duunimatkani varrella välillä Espoo-Hki.

--- Lainaus päättyy ---

Ehkä perussuomalaiset keskittävät kampanjaeuronsa maaseudulle, etenkin Kepun (entisille) vahvoille alueille. Pääkaupunkiseudulta persuille lienee saatavissa vain lähinnä maahanmuuttokriittisten ääniä (+ muutama Kontulan syrjäytynyt). Soinin arvio oli, että maahanmuuttokriittisten painoarvo on hyvin pieni, joten on yksinomaan loogista ettei pääkaupunkiseudulle paljoa panosteta. Rajallisten rahojen oloissa voi olla hyväkin strategia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta