HOMMAN UUTISHUONE > Uutiset ja media

Multimedia-arkisto ja mediakritiikki

<< < (73/73)

Rosetta:
^ Ok, kiitos, tosin mieluiten seuraan uutisointia ihan tv:stä, jos vain mahdollista (mutta eipä taida enää olla, jos valtavirtamedia on tosiaan hyvin ns. anti-nuivaa). Enkä tiedä onko Putinin ja Venäjän trollien uutiskanavaksi kutsuminen kovin kummoinen suositus ;)

hoksa:
Nää jutut riippuu paljon toimittajastakin. Joka lehdessä on hyviä ja paskoja toimittajia. Hyvät toimittajat osaa olla kriittisiä moneen suuntaan, omaankin kuplaan, ja niiden Twitteriä on mukava seurata. Tolkuimmat toimittajat tuppaa olemaan aika paljon tuota setämies-sarjaa, mutta on niitä onneksi joitain hyviä nuoriakin, esimerkki vaikka Iltalehdessä Gråstenin Hanna, hänen kynästään olisi vaikea kuvitella mitään yltiöliberaaleja kirjoituksia ja hän tarttuu oikeisiin ihmisiä koskettaviin asioihin eikä vain trendikkäimpiin kuten johonkin ilmastonmuutokseen.

Pidin yhdessä vaiheessa HS:ää mätänä mutta olen kyllä nykyään sitä mieltä että on se paras media mitä Suomesta löytyy, tilaus on ja en luopuisi. Tuntuu että se linja on muuttunut jotenkin neutraalimmaksi. Se vaan pelottaa että ryöpsähtääkö se holtiton ilmastonmuutoskirjoittelu taas jossain vaiheessa.

Noihin lehtiin kannattaa ainakin oman kokemuksen mukaan laittaa kans lukijapalautetta. Itse olen pari kertaa yrittänyt ja on niihin tartuttukin, koittaa pitää vaan kielen keskellä suuta että kirjoittaa sen jotenkin fiksusti eikä hirveää avautumista pistä.

Melbac:
kaikkein hauskinta olisi kun toimittajat hehkuttaa jotain reality tyyppiä 24/7 kuukausia ja irl pääsisi sanomaan jollekkin joka sitä hehkuttaisi "ai kuka?".Kuukausien ja vuosien työ heitetty hukkaan.:D

/edit
En tiedä johtuuko vanhenemisesta vai jostain muusta kun ei edes tee mieli ostaa nykyisiä lehtiä koska niiden jutut ei kiinnosta ja/tai en halua lukea jonkun hihhulihei toimittajan tyrkyttämää mielipidettä tietyistä asioista(esim tämä trump/ilmastonmuutos jutut on mennyt aika villiksi ja on tuntuu olevan pelkkää propagandaa).Tosin tossa on myös se että hinnat nousseet ja sivumäärä vähentynyt.Se "oikea" lehdistö tuntuu kadonneen melkeinpä kokonaan eli jutut esittää faktat ja antaa lukijan itse päättää mitä mieltä asiasta on eikä kerro kirjoituksessa että mitä mieltä pitää asiasta olla.Kai ne toimittajatkin on vanhentuneet samaan aikaan kun itsekkin ja niiden kirjoittamat asiajutut pistetään johonkin liiteeseen.

/edit2
https://www.hameensanomat.fi/uutiset/yhdysvalloissa-pidatettiin-lukuisia-ihmisia-epailtyna-michiganin-kuvernoorin-sieppauksen-suunnittelusta-1574345/
Juuri tollaisesta puhun,kuvernööriä uhkasi kidnappaus niin juttuun oli tungettu väkisin joku trump juttu mukaan.Koko homma on mennyt ihan älyttömäksi ja olen melko varma että ennen tollaisia juttuja ei olisi edes päässyt läpi ton trumpijutun kohdalla.

Pkymppi:

--- Lainaus käyttäjältä: Melbac - 09.10.2020, 05:36:41 ---
En tiedä johtuuko vanhenemisesta vai jostain muusta kun ei edes tee mieli ostaa nykyisiä lehtiä koska niiden jutut ei kiinnosta ja/tai en halua lukea jonkun hihhulihei toimittajan tyrkyttämää mielipidettä tietyistä asioista(esim tämä trump/ilmastonmuutos jutut on mennyt aika villiksi ja on tuntuu olevan pelkkää propagandaa).

--- Lainaus päättyy ---

  Vihervasemmiston vahva esiintyminen jonkun asian puolesta riittää yleensä todistamaan kyseisen asian tekosyyksi. Todellinen tarkoitus on edistää tuon asian varjolla jotain muuta vahingollista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta