UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2013-01-25 Kako: Turvallisuusasiat tapetilla helmikuussa  (Luettu 7992 kertaa)

Hevonen

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 1 043
  • Liked: 873
  • Lopen uupunut
Kouvolassa järjestettiin tällainen:

Lainaus
Kouvolan Seudun Kokoomusnuoret ry järjestää alkuvuoden puhuttavimman seminaarin Kouvolan kaupungintalon juhlasalissa lauantaina 9. helmikuuta 2013. Tyhjennä kalenterisi saman tien, sillä tätä turvallisuuspoliittista ilotulitusta ja mielenkiintoista asiantuntijanelikkoa et halua ohittaa!

Kysymykseen ”Onko Suomi yhä turvallinen?” vastaavat sisäministeriön valtiosihteeri Marjo Anttoora, Onnettomuustutkintakeskuksen päällikkö Veli-Pekka Nurmi, liikkuvan poliisin päällikkö Kari Rantala sekä lappeenrantalainen kansanedustaja Jukka Kopra. Tilaisuuden juontaa Kouvolan Seudun Kokoomusnuorten puheenjohtaja, upseerikokelas Matti Laaksonen.

Jokaisella vierailijalla on aluksi oma puheenvuoronsa ja lopuksi nelikko pui turvallisuusasioita yhteisessä paneelikeskustelussa, johon myös yleisö pääsee osallistumaan kysymyksin.

Päivän ohjelma alkaa kahvituksella kello 12:00 ja ensimmäinen puhuja nousee lauteille 12:30. Seminaarin huipentava paneelikeskustelu päättyy noin kello 14:45. Seminaari on kaikille avoin ja maksuton!

Kouvolaan pääsee kätevästi millä tahansa kulkuvälineellä ja vaikka vähän kauempaakin. Kaupungintalolle (Torikatu 10, 45100 Kouvola) on rautatieasemalta on vain lyhyt kävelymatka ja yksityisautoilijoille löytyy hyvin parkkitilaa samasta rakennuksesta.


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 
Matti Laaksonen

Puheenjohtaja
Kouvolan Seudun Kokoomusnuoret ry

Lisätietoja:
Matti Lindholm
Järjestösihteeri
Kaakkois-Suomen Kokoomusnuoret
(http://i.imgur.com/4xxgqv9.png)

Oliko kukaan paikalla?
"Olisi virhe uskoa, että kansa voisi poistaa jaottelun ystävään ja viholliseen julistamalla ystävyyttään koko maailmalle tai vapaaehtoisesti riisumalla itsensä aseista." — Carl Schmitt 1927

18.8.2017 - Emme ikinä unohda.

Tagit: