Kirjoittaja Aihe: 2013-04-05 MTV Helsingissä paljastui törkeä ihmiskauppa  (Luettu 624 kertaa)

Ink Visitor

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 7 460
  • Liked: 6101
  • Simply the Pest
    • Western Rifle Shooters Association
Helsingissä paljastui törkeä ihmiskauppa – nainen pakotettiin prostituutioon
Helsingin poliisi epäilee kahta tshekkiläismiestä törkeästä ihmiskaupasta. Poliisin epäilyksen mukaan kaksikko on pakottanut tshekkiläisen naisen prostituutioon Helsingin keskustassa. Rikosnimike on harvinainen Suomessa.

Poliisin mukaan kaikki alkoi, kun rikoksesta epäilty 22-vuotias tshekkiläismies otti Tshekissä naiseen yhteyttä, kun tämä oli jättänyt työpaikkailmoituksen nettiin. Mies värväsi naisen escort-seuralaispalveluun ilman seksipalveluja. Niinpä epäilty mies osti uhrille lentolipun Suomeen ja varasi tälle hotellihuoneen Helsingin keskustasta.

Nainen lähti Tshekistä Helsinkiin toisen, 47-vuotiaan miehen kanssa viime vuoden marraskuun 22. päivänä. Vasta lentomatkalla naiselle ilmoitettiin, että kyse olikin prostituutiosta. Nainen ja mies majoittuivat kyseiseen hotellihuoneeseen yhdessä.

Nainen otti asiakkaita vastaan hotellihuoneessa, mutta hän teki myös kotikäyntejä. Uhrilla oli asiakkaita keskimäärin 6-7 päivässä. Kertahinta oli riippuvainen annetusta palvelusta.

     (Snip)

Loput:http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2013/04/1732441/helsingissa-paljastui-torkea-ihmiskauppa---nainen-pakotettiin-prostituutioon
If I am ever killed in a terrorist attack, I want my candlelight vigil to be done with torches and guns. Rename it posse and go have fun in the night...

Tagit: