HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Euroopan talouskriisi (yhdistetty)

<< < (610/610)

Miniluv:
Minkä hintalapun laittaisitte makkarapaketille, jos tietäisitte, että jokainen saa huomenna kymppitonnin puhdasta käteen? Entä laatulihalle?

Entä jos myisitte muutakin kuin makkaraa ja tietäisitte, että valtio tulee ostamaan merkittävän osuuden siitä mitä se tarvitsee luomalla uutta rahaa?

Hämeenlinnan Oraakkeli:

--- Lainaus käyttäjältä: Miniluv - 26.02.2021, 23:42:08 ---Minkä hintalapun laittaisitte makkarapaketille, jos tietäisitte, että jokainen saa huomenna kymppitonnin puhdasta käteen? Entä laatulihalle?

Entä jos myisitte muutakin kuin makkaraa ja tietäisitte, että valtio tulee ostamaan merkittävän osuuden siitä mitä se tarvitsee luomalla uutta rahaa?

--- Lainaus päättyy ---

Silloin kannattaisi pantata kaikkea niin kauan kuin mahdollista ja pistää sitten myyntiin kun hyllyt on ostettu tyhjäksi. Kuten joku jo sanoi että makkaraa tuskin kukaan ostaisi yhtään enempää.

Melbac:

--- Lainaus käyttäjältä: Jaska Pankkaaja - 28.01.2021, 13:07:11 ---Tollaisia elpymisrahastoja ja tulonsiirtounioneja vastusta täällä kuin muutama prosentti väestöstä koska suurin osa ei tajua ylipäätään mistään oman helvetin pienen kokemuspiirin ulkopuolelta mitään. Tämä koskee myös ministereitä ja kansanedustajia  :facepalm:

n. 80% suamalaisista tietää että jos PS pääsee valtaan niin kaiken muun pahan lisäksi PS irroittaa suamen EUusta ja kun kysyy mitä etuja EUsta sitten on niin vastaukset tippuvat kuin kolmiolääkkeet apteekin hyllyltä tai kalialaatikko ostoskärrin päältä:

ei tarvi vaihtaa rahaa ruåtsissa ja taimaassa eikä näyttää passia lentokoneessa.

"enkä mie oo menossa ruåtsin enkä tiiä ees missä taimaa on ja pelekeen lento koneita enkä tiiä missä sielä sitä passia pitäs  sitten näättee"

Tuolla tasolla suurin osa suomalaista operoi ja esim. Jussi ymmärtää sen.

--- Lainaus päättyy ---
Rasismia ja natseja joka puolella sekä ps aloittaa suomen eroamisen eu:sta heti kun pääsee valtaan?.Ehkä sun ympäristössä tyypit on tollaisia kuin kuvailet mutta itsellä ei ainakaan ole ja jos on niin ne on todella pieni vähemmistö.

migri:
Kreikan rahankäytöstä... ja näitä sitten "tuetaan"...

Abandoned After the Olympics: Greece's $11 Billion Mistake
As is usually the case, the reality is more complicated than the narrative.
https://www.youtube.com/watch?v=wXr-cGnSNkM

Roope2:
Pari talousotsikkoa elvytystukipaketteja odoteltaessa:Suomen talousluvut yllättivät ekonomistitkin – EU:n valtava elvytyspotti osuu outoon aikaan

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomen-talousluvut-yllattivat-ekonomistitkin-eun-valtava-elvytyspotti-osuu-outoon-aikaan/7a549562-4923-48bf-a2f1-d91fe0e3330c


Euroalueen tuotannon kasvu kiihtyi nopeimmilleen 15 vuoteen

https://www.hs.fi/talous/art-2000008171818.html

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta