HOMMAN KESKUSTELU > Mylly

Kotimaan talousuutisia (yhdistetty)

<< < (3/488) > >>

Motor City Contexti:

--- Lainaus käyttäjältä: Vikatikki - 09.06.2009, 16:06:59 ---Pääomatulojen verotus ei arvatenkaan nouse, vaan taloutta elvytetään jälleen riipimällä tavallisen pieni- tai keskituloisen selkänahkaa.

--- Lainaus päättyy ---

Näin se aina menee. Ne kenellä sitä rahaa on arvostavat ennenkaikkea nopeasti liikkuvaa rahaa. Köyhillä ja keskituloisilla on kaikki rahat kiinni omaisuudessa jolla on  arvoa vain maanrajojen sisäpuolella. Ovat tavallaan sidottuja maahan,kuten torpparit aikoinaan.

Tätä käytetään häikäilemättä hyväksi kuin näitä veronkiristyksiä tehdään. Itse en usko, että hallitus kohtelisi rikkaita yhtään hempeämmin, mutta nämä pystyvät suojautumaan  paremmin ja ovat askeleen edellä näitä veroratkaisuja.

Mika:

--- Lainaus käyttäjältä: requiem - 09.06.2009, 15:35:53 ---Paisunutta hallintoa pitäisi uhata jättimenoleikkuri. Mutta ei. Lisää veroja. Ah.

--- Lainaus päättyy ---

Noin se menee. Ja kansa saadaan veronkorotusten kannalle kysymällä, pitäisikö leikata peruspalveluista (lapsilta, sairailta, vanhuksilta, työttömiltä), vai korotetaanko mieluummin veroja...

kaksinaismoralismirules!:
Suomen Pankin Liikanen SD! , puhuu jopa 5 %:n veronkorostuspaineista jotta julkinen talous saataisiin pyörimään.

Kuka tämän kaiken maksaa? Tuo 5 %:a nimittäin tietää lisää työttömiä palvelusektorille.

Alkuasukas:

--- Lainaus käyttäjältä: kaksinaismoralismirules! - 09.06.2009, 17:21:14 ---Kuka tämän kaiken maksaa?
--- Lainaus päättyy ---

Höh, Valde tietysti. Liikanen ei ole varmaan laskenut 300 000 euron säästöjä joita jokainen maahanmuuttaja tuo. Maahanmuuttajien lisääntyessä säästöt sen kuin kasvavat.

rankka:
Taikaseinä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta