HOMMAN UUTISHUONE > Kotimaa

2013-05-21 IS: Ricky nöyryytti rasistia Pasilassa: "Koko bussi taputti"

(1/202) > >>

Saippuakupla:
Huomenna sitten saamme lukea hyysäristä koko jännittävän tarinan! Tarkennuksena vielä, että suvaisevaisto jakaa tekstiä eteenpäin Facebookissa.


--- Lainaus ---Fb 18.5.2013: Miten hoidetaan rasistinen välikohtaus like a boss? Eilen olin bussipysäkillä ja sitten siihen tulee joku super rasisti siihen nimittelee ja kaikkee, ei siinä. Bussi oli muutenki jo tulossa niin eihän se ehtiny siinä huudella kun jotain 45 sek kaikkea neekeri yms mitä kaikkee sieltä suusta tuli. Bussi tuli ja sitten menin sisälle ja painoin lipun koneeseen kunnes huomasin että tyyppi joka alko nimittelee jätti bussilipun himaan ja lompakon ja ilmeisesti oli vielä kiire jonnekkin niin yritti anella bussikuskia päästämään sisään. Kävelin sitten bussikuskin luo ja maksoin lipun sen tyypin puolesta ja annoin lipun sille ja heti lähin kävelee kohti istumapaikkaan. Arvasin että tyyppi tulee takaa ja sanoo kiitos. Sanoin sille ettei sun kiitos merkkaa mitään mutta sen sijaan anteeks voisi toimia. Sitten kaveri pyys hiljaa anteeks ja sanoin sille, että niin voitko vähä kovemmin anteeks pyyttää niin että koko bussi kuulee ja vielä kertoa tarkalleen miksi anteeksi pyydät. Sitten se sano syyn ja sen jälkee katto maahan ja kaikki bussissa alko taputtaa käsiään (mulle ilmeisesti). Mitäs sitten kävi? Muutaman pysäkin jälkee sitä tyyppi nolostutti tai oli niin häpeissään että oli pakko jäädä bussista pois. Näin homma hoidetaan asiallisesti like a boss. Ilmeisesti karma is a bitch dude. Myöhemmin sitten kun olin istumapaikassa istumassa niin eräs nainen tuli luokse ja sano että hyvin hoidettu tilanne. Kiitos.

https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.fi%2Fsearch&_rdr#!/story.php?story_fbid=10152832775340198&id=810700197&__user=1278220393

--- Lainaus päättyy ---


--- Lainaus ---Fb 20.5.2013: Helsingin sanomat otti yhteyttä ja tekee juttua mun facebook statuksesta eli siitä välikohtauksesta. Lukekaa siitä keskiviikon hesarista enemmän. Like a boss.

--- Lainaus päättyy ---AuggieWren:
Nyt vittu oikeesti toimittajat! Onko liikaa vaadittu työnteko vai eikö Facebook-stalkkaukselta kerkeä?

Toikin juttu olisi ollut ihan hauska ja myönteinen somelegendana, mutta jos siitä tulee joku lehtijuttu, pilaa se koko homman.

... kuulostaa muuten aika tutulta, mutta vähintään kuukausien takaa. Ettei olisi taas "tositarina" á junacausti, joka on lähtenyt leviämään totuutena ja jota monistetaan tasaisin väliajoin?

Rusinapulla:
Kerrankin odotan huomista ja toimiston Hesarin lukemista uteliain tunnelmin, like a boss.

Melbac:
Tolta tyypiltä voisi kysyä että mikä dösä ja milloin toi kyseinen on tapahtunut eli pics or didn't happen.. :D

/edit
Ainakin toi kuullostaa uskomattomalta että tyyppi alkaisi anelemaan kuskilta sitä että pääsee bussiin koska kaikki tietää ettei se toimi.Samoin se että oli kiire jonnekkin ja sen jälkeen tätä super rasistia alkoi nolottamaan niin että joutui jäämään bussista pois kuullostaa myös keksityltä ja toi että porukka alkaisi haukkumaan bussipysäkillä jotain negeä kuullostaa myös vähän oudolta ja sekin että koko bussi tietenkin alkoi taputtamaan sille.. :D

Ernst:
Vai on pojalla hinku oikein bossiksi ja saamaan bussilastillisen aplodit päälle.

Hevonpaskaa on luonnehdintani. Kauhea pätemisen tarve ja suuruusfantasia tuolla Ghansahin pojalla. Heikko esitys.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta