HOMMAN UUTISHUONE > Kotimaa

2013-05-21 IS: Ricky nöyryytti rasistia Pasilassa: "Koko bussi taputti"

<< < (187/202) > >>

RP:

--- Lainaus käyttäjältä: Uimakoulutettava - 02.06.2013, 14:50:10 ---Saako Helsingissä maksaa toisen matkat omalla bussikortilla? Jos on useaa sorttia, Rickyn käytössä olleen kortin laji on relevantti kysymys, joka tietysti jäi Hesarilta selvittämättä.

--- Lainaus päättyy ---
Siis voi, mutta tosiaan, onko Rickyn todettu olleen opiskelija?

Ano Nyymi:
Mä en usko että bussi taputtaa, eihän sillä edes ole käsiä.  :o

Lahti-Saloranta:
Tavattoman hyvän vinkin tapauksen ajoitukseen antoi tuo nuorukainen, toiselta nimeltään Mikael. Kuka muistaa että mitä teki perjantaina 17.5:ttä. Moni kuitenkin muistaa käyneensä katsomassa HJK-TPS matsin ja millä palasi sieltä kotiinsa. Aika moni tuli varmaan Pohjolan Liikenteen bussilla nro 58. Toivottavasti se hesarin toimittaja yrittää edes haarukoida koska Mikael matkusti. Rickyähän se ei tavoittanut että olisi voinut tarkistaa bussikortista matkojen määrän ja ajan kyseisessä bussissa, Rickyn suostumuksella luonnollisesti. Jos boss Ricky ei siihen suostu niin luulisi toimittajalla kellojen soivan ja kertovan palstallaan ettei Ricky asiaan suostu eikä enää halua nöyryyttää kertomusta epäileviä rasisteja.
Jos se toimittaja käyttäytyisi like a boss niin pyytäisi kaikkia futismatsista bussilla 58 palanneita Itäkeskuksen suuntaan matkustaneita ottamaan yhteyttä ja kertomaan mihin aikaan bussiin nousi ja antaisi vielä linkin kortin leimauksen tarkistamiseksi. Löytäisi varmaan enemmän kuin yhden/bussivuoro todistamaan ettei mitään kerrotunlaista tapahtunut. Ehkä nuori Mikaelkin muuttaisi sitten kertomustaan ja valaisisi meitä tarkemmin asian todellisesta tilasta.
Olin jostain lukevinani että Mikael tuli bussiin Herttoniemestä. En ole varma enkä viitsi tarkistaa asiaa. Minusta jalkapallokenttää lähinnä oleva pysäkki on Nordensköldinkadulla. En siitäkään ole varma kun en oikein tunne Helsinkiä.

Jaska Brown:
Hesari: Mikael esiintyy tässä jutussa pelkällä toisella etunimellä, koska on vasta 13-vuotias. Hänen henkilöllisyytensä on HS:n tiedossa.

Just joo. Näyttäkää mulle yksikin Hesari, jossa ei ole kuvaa alaikäisestä suomalaisesta oikealla nimellä, niin hyvin olette etsineet.

Tutkivan journalismin alkeita olisi näillä tiedoilla (matkakortti ym) kaivaa esiin oikea linja-auto ja bussikuski. JOS jotain on tapahtunut, niin luultavasti kuski ei ole havainnut mitään, koska oikea tapahtumien kulku on ollut ilmeisesti juuri se, mitä "Mikael" kertoi, ei se, mitä Ricky liioitteli. Jos "Mikael" on olemassa, niin taatusti muistaisi jos kuka tahansa olisi taputtanut. Mikäli jotain todella tapahtui, niin siinä tapauksessa Ricky on värittänyt tarinaa todella rajusti.

Luulisi Suomen suurimman mediatalon pystyvän parempaan, mutta lähdekritiikin taso on laskenut niin alas että toimittaja joutuu nyrjäyttämään niskansa nähdäkseen kampelan vatsan. Onhan tässä tietysti se häviävän pieni mahdollisuus, että Hesarilla on enemmänkin näitä todistajanlausuntoja ja he panttaavat niitä odottaen, että Hommaforumin porukka ehtii nolata itsensä ja räväyttävät sitten kunnolla.

Melbac:

--- Lainaus käyttäjältä: RP - 02.06.2013, 20:27:02 ---
--- Lainaus käyttäjältä: Uimakoulutettava - 02.06.2013, 14:50:10 ---Saako Helsingissä maksaa toisen matkat omalla bussikortilla? Jos on useaa sorttia, Rickyn käytössä olleen kortin laji on relevantti kysymys, joka tietysti jäi Hesarilta selvittämättä.

--- Lainaus päättyy ---
Siis voi, mutta tosiaan, onko Rickyn todettu olleen opiskelija?

--- Lainaus päättyy ---
Käsittääkseni sillä kortilla pitää olla ns arvoa että sillä voi maksaa toisen matkan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta