Kirjoittaja Aihe: 2021-03-31 Poliisi epäilee kymmentä ulkomaalaismiestä törkeästä pahoinpitelystä  (Luettu 10075 kertaa)

Jack

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 2 014
  • Liked: 2201
Mitenkä pistät vastaan 15 yllättäen niskaan hyppäävälle kimppapuolustajalle, jos sinulla ei ole käsiasetta?

Vedät taskusta vihreiden tai vasemmistoliiton jäsenkortin ja sanot, että sorry pojat, väärä kohde.

Tai sanot, että hetkinen, ja osoitat katolle, josta kaverisi tähtää kiväärillä.

No joo. Leikki leikkinä. Kyllähän se aika hurjaksi menee, jos suomalaisilla kaduilla ei enää uskalla liikkua kuin aseistettuna tai turvamiesten kanssa.

Monikulttuurisuuden ihailijat eivät todennäköisesti luovu uskostaan, vaikka näkisivät omin silmin, millaisia monikulttuurisuuden hedelmät ovat käytännössä.

Brasilia on hyvä esimerkki siitä, mikä ehkä Suomeakin odottaa. Siellähän joutuu miettimään kaupungilla joka risteyksessä, mikä katu olisi turvallisin jatkaa kävelyä. Jos tekee väärän valinnan, voi joutua ryöstetyksi ja pahoinpidellyksi.

Ylen uutisissa oli muutama viikko sitten artikkeli nuoresta brasilialaismiehestä, joka on ihastunut Suomeen ja opetellut suomen kielen. Hän tekee suomenkielisiä Youtube-videoita. Miehen haastattelussa kiinnitin huomiota yhteen kohtaan.

"Myös Suomen turvallisuus kiehtoo häntä."

Tämä tuntuu ehkä hassulta meistä suomalaisista, jotka olemme tottuneet siihen, että kaupungeissamme uskaltaa toistaiseksi liikkua rauhassa kaikkina vuorokaudenaikoina. Monin paikoin asia ei ole näin.

Jos ihminen on asunut koko ikänsä maassa, jossa ryöstetyksi tulemisen uhka on jatkuva, ja jossa koko elämänsä joutuu rakentamaan tämän tosiasian valossa (minne mennä, mihin aikaan mennä, mitä reittiä mennä, milloin palata, mitä kautta palata), ehkä silloin Suomen kaltainen turvallisuustaso todellakin kiehtoo. Se on kuin kaukainen utopia, jonka haluaisi edes kerran kokea.

Katuturvallisuuden mureneminen alkaa lähiöistä, joissa asuu syrjäytyneitä, ja joissa rikollisryhmät pitävät valtaa. Näistä alueista tulee vähitellen vyöhykkeitä, joihin ns. tavalliset ihmiset eivät viitsi mennä varsinkaan iltaisin ja öisin. Ruotsissa ja monissa muissa Euroopan maissa on jo tällaisia alueita.

Varsinainen turvallisuuden romahdus tapahtuu siinä vaiheessa, kun hyvinvointivaltion pohja murtuu. Ihmiset eivät enää saakaan tukiaan entiseen malliin. Rahaa aletaan hankkia tekemällä rikoksia. Köyhimpien yhteiskuntaluokkien elintaso laskee. Syrjäytyneet ihmiset ja heidän asuinalueensa alkavat kurjistua. Äärimmäistä köyhyyttä esiintyy. Lähiöt muuttuvat vähitellen slummeiksi. Rakennukset rapistuvat, puistot pusikoituvat, kadut huononevat. Rikollisjengien valta kasvaa. Huumekauppa kukoistaa, väkivaltaa leviää, ollaan Meksikon tiellä.

https://yle.fi/uutiset/3-11848780

Melbac

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 4 177
  • Liked: 1759
Vähänkö tätä on hyvä hieroa tiettyjen ihmisten naamaan.

Turha hieroa, kyse on ideologiasta etten sanoisi jopa uskonnosta, siinä ei tälläiset tapaukset merkitse tuon taivallista, ei merkitsisi vaikka tapahtuisi paljon pahempaakin.
Olen joskus miettinyt ja vertaillut tätä äärimmilleen vietyä mokutusta ja amerikan ase fetissiä, näissä on samoja piirteitä melkoisen paljon. Ei mikään saa poikkeamaan fanaattiselta linjalta vaikka taloudellinen ja inhimillinen hinta olisi kuinka kestämätön tahansa, ovat uskossaan vahvoja.

Amerikan asefetissi on siinä mielessä hyvä analogia, että siihen suuntaan Suomeakin ollaan viemässä. Mitenkä pistät vastaan 15 yllättäen niskaan hyppäävälle kimppapuolustajalle, jos sinulla ei ole käsiasetta?
Tollaisessa tilanteessa tarvitsisi kylläkin sen aseen ja _varalippaita_ niin sulla olisi ehkä mahiksia.Riippuen myös siitä että kun ammut ekan niin mitä muut tekee,noilla voi myös olla niitä aseita.

Tagit: