UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Islamistien sekä muiden natsien maailman herruus.  (Luettu 1238 kertaa)

deadman

  • Jäsen
  • *
  • Viestejä: 1
  • Liked: 0
  • Good looking deadman
                                   

Olen aina perustellut omaa islamin kielteisyyttä sillä että laskekaa kuinka monta moskeijaa oli suomessa 1970 luvulla ja kuinka monta nyt 2010 luvulla?
Islamin tahto on saada maailman herruus ja sehän on jo tilastotiedettä, että sen se tulee saamaan!
Entä juutalaiset? Satuin viitisen vuotta sitten löytämään juutalaisten jaettavan lehden (En tosin muista mikä sen nimi oli). Siinä luki kuitenkin että: Meidän siionistien mielestä kaikki muut ihmiset ovat puhuvaa karjaa?
Entä venäläiset? Isäni tappeli 4 vuotta ryssää vastaan ja nyt ne on ostaneet jo koko lappeenrannan
ja ylöspäin ollaan tulossa? Menkääpä itse ostaan venäjältä maata niin teille nauretaan ja ehkä ammutaan.
Kaikki lappeenrannan entisiä sotilastukikohtia ympäröivät maat on jo myyty.
Katainen ja Stub ja heidän hienot välkkyvät kuorihampaansa nauraa hekottaa ja Urpela kirjoittaa
ilman vakuuksia niin että …….no joo.

Suomelle on aikaansaatu puolustuslegioona mutta olemme kaikki suopon mustalla listalla ja
ip:me on skannattu ja siellä tulee pysymään. (Tänään skannataan myös oma ip osoitteeni).

Muslimit käy kansaamme vastaan tavoitteena maailmanherruus mutta skannaako heidän ip osoitteitaan kukaan? Ei todellakaan. Herää suopo meitä hirtetään hiljaa täällä ja me emme osaa tehdä mitään).
Muuttakaamme iraniin/irakiin ja vaatikaamme että sinne pitää rakentaa kirkko että saamme palvella jumalaamme, meidäthän kivitetään ja tapetaan ja hirtetään vääräuskoisina. Silti sieltä muutetaan maahamme jatkuvasti ja taas rakennetaan uusi moskeija?

Olen elämässäni tehdyt sukuni ulkopuolelta yhden hyvän työn. Sain oikeus.fi kautta karkoitettua yhden muslimirikollisen suomesta. Mies sai 4,5 vuotta taponyrityksestä, kidnappauksesta sekä huumausaine rikoksesta vankeutta. Kunniamurhan tulevaan tapahtumaan vedotessani tämä mies haettiin vankilasta vapautumisensa jälkeen ja lennätettiin suoraan takaisin marokkoon.
Tap Tap!

Suomen valtio ei saisi ottaa yhtään maahanmuuttajaa vastaa mikäli sillä ei ole maahan tulevan muuttajan kotimaan kanssa luovutus sopimusta! Silti näin tehdään jatkuvasti.(Olen keskutellut tästä asiasta oulun eläkkeellä olevan syyttäjän kanssa ja asia on tosi). Tule suomeen ja murhaa lennä sitten sen jälkeen kotimaahasi ja elä kunnioitettuna herrana kotimaasi savimajassa.

Tämä kaikki on vain alku. Emme voi tehdä muuta kuin yrittää saada päättäviin elimiin ihmisiä jotka puolustavat oman maamme kansalaisia suomen oikeusjärjestelmää ja maahanmuuttajien puolustajien auktoriteettia vastaan.

Pelastakaa suomi ja liittykää suomen ”puolustajien legioonaan”!!!
Hyvä suopo laittakaa kravattia tiukemalle me tulemma ja meillä ei ole rusetteja kaulassa.
I have been Banned

Tabula Rasa

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 23 465
  • Liked: 14660
  • Kuka jos en minä
Vs: Islamistien sekä muiden natsien maailman herruus.
« Vastaus #1 : 07.06.2013, 02:49:14 »
Vinkkinä, ääriliikkeet ajavat normaalioloissa(myös velkarahalla rakennetuissa) kaikki tavalliset ihmiset luotaan. Suosittelen imagonluontia, tavallisille ihmisille suunnattua toimintaa, liikunta, harrasteet, talkoot jne. Yksin et voi tehdä kuin korkeintaan kertaiskun. Niillä ei maailmaa muuteta. Rakentaminen aloitetaan aina perustuksista. Eli ensin rakennetaan yhteisö.

Puolustautuminen on huomattavasti helpompaa kun siitä saa toimivan ja luottamukseen perustuvan. Lisäksi yksi ihmiselämä on hyvin lyhyt aika. Pohja pitää laskea sille että älykkäät lisääntyvät/lapset kasvatetaan omaehtoiseen ajatteluun. Luoda jatkumoa. Nykyisistä ongelmaliikkeistä ainoastaan lisääntyvät ovat ongelmia paremmin rakennettujen kulttuurien kannalta. 
Hedelmistään puu tunnetaan.

Tagit: